Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Any nu aveam nici masina de spalat nici nimik,eu sunt de fapt nervoasa ca in ultima vreme toate parca-mi merg pe dos.Nu am facut nici curatenie de paste nimik... =))

Nici eu n-am facut, n-avem timp draga daca stam pe forum =)) !

Eu n-am facut pt ca am alte planuri.

Eu nu pot sa-mi spal geamurile ca-i vreme urata ,ploua si bate vantul dar am incropit o idee de meniu.Eu miel nu mananc dar sotul va manca la matusi si vizete ce avem de facut asa ca am zis sa fac: drob din ficatei de pui,cozo', pasca, oua vopsite,sarmalute in foi de vitza cu verdeturi ,bors,o friptura de porc la tava cu carnaciori sau tochitura mai vad eu,in rest o sa avem cas sau urda cu ridichi si ceapa verde ,mezelicuri,oua umplute, salata de vinete sau beof destea...Cam asta e ideea.

Treaba eu mi-o fac cate putin pe rand,geamurile ma oftica,ca-i urat afara si bubuletul in picioarele mele vrea sa ma ajute :) ...Momentan am facut geamurile doar pe interior,la perdele m-am scos ca am verticale :)

Any nu aveam nici masina de spalat nici nimik,eu sunt de fapt nervoasa ca in ultima vreme toate parca-mi merg pe dos.Nu am facut nici curatenie de paste nimik... =))

Nici eu n-am facut, n-avem timp draga daca stam pe forum =)) !

Eu n-am facut pt ca am alte planuri.

Eu nu pot sa-mi spal geamurile ca-i vreme urata ,ploua si bate vantul dar am incropit o idee de meniu.Eu miel nu mananc dar sotul va manca la matusi si vizete ce avem de facut asa ca am zis sa fac: drob din ficatei de pui,cozo', pasca, oua vopsite,sarmalute in foi de vitza cu verdeturi ,bors,o friptura de porc la tava cu carnaciori sau tochitura mai vad eu,in rest o sa avem cas sau urda cu ridichi si ceapa verde ,mezelicuri,oua umplute, salata de vinete sau beof destea...Cam asta e ideea.

Treaba eu mi-o fac cate putin pe rand,geamurile ma oftica,ca-i urat afara si bubuletul in picioarele mele vrea sa ma ajute :) ...Momentan am facut geamurile doar pe interior,la perdele m-am scos ca am verticale :)

Hai lasa ca faci o gramada de mancare, o sa fie masa plina.

Noi de Pasti nu mancam acasa, asa ca mai usor cu pregatirile.

La noi e obiceiul sa dam de pomana a doua zi de pasti se iese la mormant(am bunicii morti,sotul are si tatal mort),in prima si adoua zi mergem la parinti,matusi vizete,si mancam la ei,apoi vin ei toti la mine asa e si la craciun e regula,la mine in familie... =))

:love3: Geany si la mine toate sunt pe dos de cand cu cataclismele din Japonia, ca doar am mai vorbit, si ... continua ...

Geany, maica precista ce de mancare faci. Eu cred ca doar voi arunca o pulpa de miel la cuptor cu mirodenii si atat ... in rest si noi in vizete pe la parinti.

Fetele un WE minunat si de la mine! Un WE perfect! Eu sunt cu moralul sub pamant, sper sa ma remontez. De gatit, nu gatesc nik, trebuie sa stau si eu cu bebelusa macar 2 zile pe saptamana, ca in curand nici nu ma va mai cunoaste :blink: si eu mor de dragul ei! :love7: ...o pup cand adoarme si e moale de o albesc ... :love3:

Sorina, daca dovleceii sunt fierti, si in umplutura nu e carne, doar cat sa se rumeneasca frumos :blink: deci in maxim 25-30 min de cuptor sunt gata.

Multam Stellina! Cam asa i-am tinut si eu. Au fost superbuni.

Eu i-am facut monti: adica in loc de pesmet am pus tarate de ovaz si un pic de faina de linte... au iesit o bunatate!

Am mancat tot aseara. Nu a mai ramas nimic...

Buna dimineata. Sorina sa va fie de bine dovleceii :blink:.

O cafea , un ceai ? sau altceva la doamne?

astazi doar ceva de mancare si huzureala, am zis :love3:

post-16-13029390272468_thumb.jpg

post-16-13029390422801_thumb.jpg

post-16-13029390952701_thumb.jpg

Eu n-am chef de nimic!As face precum catelandrul din poza ta :D

Noa, haide, am pus la soare "paturile" daca vii tu scot si hamacele =))

Hi hi hi! Ce asi veni si eu,dar se tine si bubuletul de capul nostru si atunci gata cu linistea si odihna' =))

Ia hai Geanino, noi stam in dondola, e loc si pentru bubuletz, pe maya o punem la soare =))....

asta pana instalez hamacele :D

post-16-13029720977243_thumb.jpg

post-16-13029721195204_thumb.jpg

Hi hi hi! Stelu' =)) Sincer un relax,tare bine mi-ar prinde,mai ales alaturi de voi (atata doar ca o sa va doara capul la cat toc io' din gura :D )azi am fost harnicuta,spalat geamuri si faianta din bucatarie,fost la mami si pregatit pt. ziua lui tati (e Florin) asa ca maine iar ne facem de cap,am facut oua umplute,salata de icre si salata de peste(aste le place alor mei ca eu beshte' nu halesc :D ,eu ma infing in ouri ) si un tortulet simplu cu pandispan si crema fiarta ca asa le place la parinti,alte pampliziruri nu prea gusta ei...Bubuletul ne-a ajutat la greu :D

Bine vor mai fi si alte aperitive si o friptura din ceafa de porc la tava stropita cu vin,dar astea maine,o afinata (parca am inteles eu),vin ,sampanie si multe flori :D

Buna dimineata. Sorina sa va fie de bine dovleceii =)).

O cafea , un ceai ? sau altceva la doamne?

astazi doar ceva de mancare si huzureala, am zis :D

Stelluta si eu vreau sa fiu catelul din poza ta!

Sunt rupta de oboseala asa ca nici eu nu am chef de nik! Ma duc la mama soacra la pranz, nu am mai fost de dinainte de a naste in vizita la ea :D

Stelluta phiii ce iarba si ce floricele, da la mine ca imi intind eu hamacul cat e soare! Treceti incoace cu toatele, ca io chiar am chef sa o aud pe Geany vorbind ca sa nu trebuiasca sa fac si eu eforturi de lega doua vorbe ca nu-s in stare azi! Da-i drumul Geany si sa-ti traiasca tatal, sa fie sanatos!

LA MULTI ANI TUTUROR FLORILOR!

'Mneatza! Mi-s in vacantza!!!!!!!!!!!!!!!

Asta inseamna ca am vreme de calcat , de spalat , de smotruit. :)

Ce hamace , ce intins la soare???? Sa zic merci daca vin aia saptamana asta sa pietriasca terasa...ca restul gradinii e iar santier!!!!!!!!

Buna dimineata, pana vineri ( cand e liber aici) sunt calare pe matura nonstop de dimineata pna seara tarziu :) asa ca hamacul pe wend.

Annamaria, lasa ca o sa pietruiasca si dupa aia sa vezi huzureala :).

o zi si o saptamana buna va doresc. eu am avut socrella in vizita pe wend, si m-a epuizat :) , acu ar fi bine o zi de hamac, da nu e timp , ca

vremea s-ar preta , dar lipseste timpul necesar :).spor la lucru tuturor. :)

post-16-13031054157041_thumb.jpg

post-16-13031054490734_thumb.jpg

'Mneatza! Mi-s in vacantza!!!!!!!!!!!!!!!

Asta inseamna ca am vreme de calcat , de spalat , de smotruit. :lol:

Ce hamace , ce intins la soare???? Sa zic merci daca vin aia saptamana asta sa pietriasca terasa...ca restul gradinii e iar santier!!!!!!!!

Eu de corectat :floare:

Dupa lucru la gradina, luam o pauza. Care veniti la o prajiturica si o cafea? Tipa careia i-am facut torturile a ramas cu o camaras plina de torturi si le arunca...resturile :floare: . M-a intrebat daca vreau sa iau ce a ramas din ale mele, asa ca le-am luat si pohtiti:

post-12-13031210297577_thumb.jpg

Asta ca sa avem spor la treaba! O saptamana plina de realizari va urez!

Lapona eu vin la prajiturica, la cafea si la ambientul ala cu lalele proaspete!

Eu am chemat famelionul la masa de Paste :floare: Oare m-am grabit?! Ei e si ziua mea pe 4 mai si nu-s acasa asa ca trebe sa fac cinste! vreau nu vreau acu tb sa intru in fibrilatii! Tre sa ma pun pe treaba :floare: !

ce sa fac mai simplu si mai rapid, ca nu ma lasas printesuca sa nu fiu prezenta la activitatile ei prea mult timp!

ma gandesc la un aperitiv de facut in jum de ora: rosii, ceapa, ridichi, branza, oua rosii (Astea mi le aduc mamicile) si un drobulet de pui (asta o sa-l fac de cu seara. Poate fac si un platou de somon fummè pe pat de ruccola si unul de rosii cherry cu bile de mozza tot pe pat de verziciuni, ambele stropite cu ulei EV si balsamico, scaglie de parmezan

si la o friptura de miel cu rozmarin si una de curcan marinat 24 h, fragede fragede. O salatoaie asortata si vreo garnitura ceva

cozonac cumparat si cupe in 3 culori

incep sa mi se agite gandurile despre menu, pregatiri, cumparaturi, decoruri in cap :lol:

ia sa vaz eu ce ma mai inspir pentru preparate rapide si de efect (in nici un caz nu fac masa traditionala ... ci asa ...nouvele cousine cu oua rosii :lol: Arta :lol:

Astept provincia pentru sugestii :71:

planctez si la topicul de paste, poate mai sar bucatarii care nu intra pe aici cu idei.

Va pupezez :-h

Thii!! Ce ma bucur fata!!! :-* Mi-ai facut o seara placuta...Nici shalele nu ma mai dor zau asa =)) Asa le face mama mea,asa le fac si eu,cum e capra si caprita asa mama si fetita. =))

Pupa printesa :-*

Pup dulce tot poporul aflator in zona! N-am timp sa va citesc, doar va salut Fac bagaje, spal, ca plecam maine seara la 19 (la 18 vin eu de la munca si la 19 plecam)

Sarbatori fericite si ne revedem pe 27 aprilie!

https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif

Cu mare drag.

post-405-13031518991773_thumb.jpg

Cas cu rosii

post-405-13031519044637_thumb.jpg

Salata de ''beste''

post-405-13031519099874_thumb.jpg

Salata de icre.

post-405-13031519218627_thumb.jpg

Oua umplute.

post-405-13031519300432_thumb.jpg

Afinata.

post-405-13031519368069_thumb.jpg

Si profil(e sticla lui tata preferata)

post-405-13031519454112_thumb.jpg

Ceafa cu carnaciori seamiafumati,la tava stropit cu vin si salata.

post-405-13031519518211_thumb.jpg

Tort.

post-405-13031519593405_thumb.jpg

Fug la nani ca-s rupta. =))