April 22, 201115 yr comment_86318 Geaninooooooooo, esti za best . brava fata. pupa bubuletzul nazdravan. Report
April 22, 201115 yr comment_86319 Hi hi hi! Eu cand iti zic ca-s rupere (de nori) ...Eu sunt f. multumita ,zau ca arata mai bine,zii si tu... Report
April 22, 201115 yr Author comment_86331 Geanino rupere de nori totala fata harnica Pasca ai facut-o din aluat de cozonac? Si se face pasca patrata? ca eu am vazut pina acum numa in tava rotunda.Nu am mai vazut loboda de ani de zile Am facut si eu azi chiftele, drob de pui,si salata ruseasca(la cererea barbatului din dotare) da la asta miine ii fac maioneza, miine mai fac ciorba de miel si cozonacul_Adriana, asa la botezat eu Report
April 22, 201115 yr comment_86333 Da pasca e din aluat de cozo' si bunica mea numai patrata o facea(nici nu cred ca avea ea forma rotunda,ca nu le avea ea cu torturile),bunica dinsprea mama era mai cu astea si ea avea tava rotunda. Te pupez... Report
April 23, 201115 yr comment_86335 Buna dimineata! O zi minunata va urez fetelor,la noi e un soare si pare ca va fi o zi superba sarmalele mele sunt pe foc,pfuaii cum poa' sa miroase in casa Va pupeezz!! Report
April 23, 201115 yr comment_86336 Buna dimineata. Geanino, pusei si eu acum la fiert carnea de miel pentru bors, si sarmalele in vechiul ceaun ,ca ies mai gustoase. ale mel sunt cu amestec vita/miel in foi de vita. am pus o ramura de marar lamaie, apa si ulei maslinos plus boabe de chiper.ca noua asa ne plac, si bors nu am pe aici . mai am de facut prjitura cu visine, si salata de mango.o zi splendida va doresc si La multi ani la Georgi, Gergete si alte derivate ( sotul e George si nasa fetei e Georfeta, asa ca noi serbam azi cu tot pacatul, caci nu postiram. eu am postit doar ieri ca era vinerea mare.o felie de ananas, sa nu va ingrasati prea tare pana diseara Report
April 23, 201115 yr comment_86340 Da Stelino si ale mele tot la ceaun sunt , eu le stropesc cu vin,bine ca mi-ai zis de bobite de piper ca uitai acu' ma duc sa presar vreo 2 Report
April 23, 201115 yr comment_86341 'mneatza! Geany , pui , ai facut niste mandretzi de cozonaci . Dar trebuie sa te cert putzin, sa nu mai coci in Vinerea Mare ca-i pacat , serios. Eu nu-s prea bisericoasa , dar chiar in Vinerea Mare nu coc Report
April 23, 201115 yr comment_86343 Paii am copt si in joia mare Dar chiar nu am stiut ca nu se coace in vinerea mare. Tu ce mai faci?! Ce face printesa? Report
April 23, 201115 yr comment_86344 Joia potzi sa coci .... printzesa-i treaza de la 7 fara ceva , si noi am petrecut pana la ora 1 azi-noapte . E fit si are chef de joaca si eu dorm pe mine. Report
April 23, 201115 yr Author comment_86345 Buna dimineata!La Multi Ani!!!!!! pt toti cei ce isi serbeaza ziua azi Geanino, nici mamaie Jana nu facea torturi da avea tava rotunda numa pt pasca, cozonacii, prajiturile si dulceturile erau pasiunea ei. eu mai am o gura de cafea si apoi pun robotu sa framinte cozonacu si tre sa pun ciorba la facut.Stella cit e kg de miel la voi? aici e foarte scump in magazine si e din noua zeelanda, mai ieftin e la magazinele turcesti Spor la treaba Report
April 23, 201115 yr comment_86346 si noi tot de la turci luam , sissi. Am luat cu 8,99 kg de pulpa ( cu os cu tot) si cel din NZ e cu 20 !!!!!!!!!!!!!!!!!! Report
April 23, 201115 yr Author comment_86348 Scump ,domne scump halatu, aici ajunge si la 30 de euro kilu da nu pricep de ce il importa din NZ cind ar putea si din EU Report
April 23, 201115 yr comment_86349 la mine in sat e 29 fr ( 1,30 cca =1 euroi ) deci ....am luat doar 1 kil dezosat pentru ciorba.al meu e din franta mielul. cel mai bun miel imi aduce un prieten din provence de la un macelar . da stiu ca e scump si ala, dar merita. e un deliciu Report
April 23, 201115 yr comment_86351 nu stiam ca nu se coace, Mutti. Acum am dat cautare pe net si am citit ca nu se munceste (Spala, coace, coase etc), eu am spalat ieri La multi ani sarbatoritilor si sarbatoritelor, precum si familiilor.Eu nu pot sa fac nimic, ca asta mica vrea full atention! Cand ia ea pauza de somn, respir si eu pe net Doar ca nu vrea sub nici o forma sa adoarma ziua in casa: doar in carucior plimbata Deci adio treaba. Sa vad printre picaturi cum reusesc sa ma pregatesc pentru luni cand am masa cu famelionul Va pup si va doresc spor la treaba si sarbatoare frumoasa! Report
April 23, 201115 yr comment_86397 woaaaw Geany ce mic dejun grozav de Paste! Ti-a iesit tare frumos drobul si pasca si cozonocul si in branzica aia m-as infinge, e de-aia care-mi place! Cum merg pregatirile dragele mele? La suflet sper sa am timp sa am timp in seara asta...ca pana acum doar alergatura ... !Toate au iesit dupa cum va doreati? Report
April 23, 201115 yr comment_86402 Dani eu mi-am propus ca alor mei cand le e pofta sa le dau pt. ca mi s-a intamplat sa-i retin si apoi tot am fost invitati prin alte parti si s-au saturat si nu s-a mai mancat mancarea,ca pofta e mare... dupaia Maine mergem la masa la parinti,poimaine iesim la mormant sa dam de pomana la bunici si sa le aprindem o lumanare si candela,cu tot fameleonu'dupaia ne oprim la matusa si la unchiul ca ne asteapta la masa,mai trebuie sa ajungem si pe la prieteni si la tara,asa ca...Mancarea mai mult o sa o impart ,ca nu ma duc eu cu mana goala,deja azi i-am dus mamei de toate,si am ajutat-o si pe ea la sarmalute. Cam asta e... Report
April 23, 201115 yr comment_86406 Sarumana Stelina,le-am facut mare drag,pt. ca imi place mult sa bucataresc,desi imi place sa ma si plang (vaii cum muncesc eu ,vaii cum ma sacrifichez eu) ..si destia...dar asta sa i-o spun io' lu' mutu' di la nationala,ca-mi placi' di numa...hi hi hi! eu cand nu bucataresc parca-s legata de maini si de picioare,da' sa nu ma spuneti lu sotoshenia...eiii!! parca el nu stie... Report
April 23, 201115 yr comment_86413 Merci Anuta',Stelina,paii se poate cum sa nu ma gandesc la voi,ca numai de voi vb. si oricum faceti parte din familia mea ... Hi hi hi! Ma gandesc daca o vedea Lponel sarmalele si ceapa verde... Da, pai ce sa zic, ce sa zic decat, bravo mai omule!!! Macar asa sa ma servesc! Si acu ferea, ca viu cu berea pentru Geany: iaca ce gasii in frigider: una cu grepfruit si una sadea, de la Krombacher, rrrrrrece si buuunaaa. Azi or fost 30°C aici. Report
April 23, 201115 yr comment_86414 Pa' deastea,n-am mai beut da' na omu' pana nu incearca nu stie,si apoi daca-i de la tine... Ce mi-e ciuda ca multe din retetele mele sunt facute cu camera veche ,tare mi-asi fi dorit sa fie ''bozele'' cu camera asta noua,la care tin ca la ochii din cap Report
April 23, 201115 yr comment_86415 Lasa mama, ca doar n-oi avea tu timp sa repeti retetele? Sper sa fii multumita de ea si sa iti ajute Si aia cu grepfruit e mbuuuna. Nici eu pana sa ajung in Germania nu am stiut ca se poate bea asa. Aici gasesti cu toate aromele, cu limette, cu lamaie cu etc. Tu poti sa faci acasa cu Sprite, Fanta ori Cola. Cu Cola aici se numeste Neger, cu Fanta se numeste Alster ori cu Sprite -preferata mea - cu Sprite. Amesteci berea normala cu una din bauturile astea racoritoare, in ce cantitati vrei tu, dupa gust. LA un gratar si cu multe sosuri e stii cum? Nu te mai opresti! Report
April 23, 201115 yr comment_86416 Geany, pentru de-alde ca noi, care nu tin postul, nu vad de ce nu am manca atunci cand sunt calde si proaspete.Pe noi mama ne tinea pana la masa fix de Craciun si de Paste in familie. Nu dadea nik inainte Zicea ca daca mancam toata saptamana de Paste/Craciun nu mai avem pofta Dar eu am mancat azi drob de miel si pasca. de la mamica lui tati. Iuhuuu ce bune . Am mai mancat si un bors de peste. Acu ma gandesc daca sa ma sacrifichez cu dovlecelul cu carnita si parmezan neatins de fiica-mea azi! Report
April 23, 201115 yr comment_86417 Laponel,chiar nu am mai auzit de bere cu suc de fructe,poate doar vin,iar la gratar da chiar nu am facut sos...Hmmm!! Ma pui pi' ganduri'... Dani' noi sa fim sanatosi si voiosi ca belele curg,chiar ma gandeam la sarbatorile de copila si nu mai e acelasi lucru parca,lumea e mai rea e stresata e criza...sau poate nu mai suntem noi copii ...nu stiu... Report