Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Am uitat ca azi prin peregrinarile mele in urbe (

la diverse alea alea), am vazut o superba glicina, asa ca ma oprii pretz de cateva clipe s-o admir,

si chiar sa o pozez (ca norocul aveam aparatul cu mine =)) )

post-16-13040238086186_thumb.jpg

post-16-13040238360299_thumb.jpg

Eu ma opresc la han pt o intrebare:

cum incep sa umplu bors? nu am hushte si deci trebuie sa o iau de la capat!

cum se numeste in engleza ingredientul pe care trebuie sa il cumpar?

hai ca era sa va pun si semnatura disciplinat ca la servici:))

Lizura , din cate stiu eu din taratze de grau , apa clocotita si o felie de paine neagra, demarezi pentru bors.

Izuk, drum bun maine si acomodare rapida si cat mai usoara si placuta.

• Author

Buna dimineata!

Izuk calatorie placuta si acomodare rapida si usoara :violent1:

Multumesc fetelor pt urari.Sa dea Dumnezezu sa fie bine totul.Deocamdata ma enervez cu bagajele :) , fac si desfac , si bineinteles ca nu intra tot ce vreau eu sa iau :violent1:

Lapo tb sa te interesezi la casa de sanatate ce plateste.Stiu ca anumite casa platesc integral dupa o anumita varsta (cel mult la noi parca dupa 35 de ani).

Eu sunt alergica(cel mult asta imi iesise anul trecut,acum disper ca s-a ivit ceva si n-am ajuns ieri la termin si abia peste o sapt mai pot) la Gräspollen,Wiesenlieschgras, secara, grau, mesteacan, arin, alun ,Beifuß :rolleyes: , dar macar sunt fericita ca nu-s alergica la parul de animale.La mine cel mai nasol e cu tusea, asta se declanseaza cel mai nasol.Anul trecut am stat 2 luni in criza

Am uitat ca azi prin peregrinarile mele in urbe (

la diverse alea alea), am vazut o superba glicina, asa ca ma oprii pretz de cateva clipe s-o admir,

si chiar sa o pozez (ca norocul aveam aparatul cu mine :drool: )

Stella, cum se prinde floarea asta? O rezista si la noi? Ma innebunesc toate florile astea colorate (erau unele cicalm, mov jos in zona lavandei) intinse pe ziduri si garduri in Franta. Vreau sa umplu si eu un gard si un zid. Ce sugestii ai si cum sa procedez?? Merci :icon_fessee:

Izuk drum bun si acomodare usoara! Sa incepi sa postezi cat de curand. :drool:

Multumesc fetelor! O sa incerc weekendul asta pt ca am pofta de bors, mai ales ca e si f bun si mai are si calitati dietetice.

Lapo tb sa te interesezi la casa de sanatate ce plateste.Stiu ca anumite casa platesc integral dupa o anumita varsta (cel mult la noi parca dupa 35 de ani).

Ioana , Lori e asigurata privat , si astia platesc indiferent de varsta sau de boli. In 90% dintre cazuri. Sau 99 % chiar :icon_fessee:

Daniella , este la noi la Obi floare d-asta. Florile seamana cu cele de salcam , frunzele la fel , dar mai mari. Data viitoare cand merg ma uit cum se numeste. Este si la Bucuresti Obi , nu?

Daniella , este la noi la Obi floare d-asta. Florile seamana cu cele de salcam , frunzele la fel , dar mai mari. Data viitoare cand merg ma uit cum se numeste. Este si la Bucuresti Obi , nu?

Blauregen,Wisteria,Wisterien,Wistarie,Glyzinen,Glyzinien, Glycinen,Glycinien ...asa îi zice :icon_fessee:

Sa stii ca o sa-mi iau si eu una!

Eu vreau sa va intreb daca v-a placut nunta roiala?

Mi s-a parut emotionant tinind cont ca un eveniment de genul asta se intimpla o data la 30 de ani.

Avem nevoie de bucurii si lucruri care sa ne mai insenineze fruntile si sincer a fost o nunta superba!

Eu vreau sa va intreb daca v-a placut nunta roiala?

Mi s-a parut emotionant tinind cont ca un eveniment de genul asta se intimpla o data la 30 de ani.

Avem nevoie de bucurii si lucruri care sa ne mai insenineze fruntile si sincer a fost o nunta superba!

Mi-a placut, m-a emotionat si pe mine, n-am inteles de ce (potrivit etichetei regale), mirele trebuie sa stea cu fata la altar cand apare mireasa.

M-am intors de la soacra-mea.

Azi am mancat cam mult, la pranz sarmale nu spun cate :( ...da' multe ca erau mici si uite-asa ma pacalesc, mai iau una, da hai inca una ca-s mititele si uite-asa le pierd sirul.

In seara asta peste: somon, spigola, sarde umplute, cartofi, dulce, etc.

Tocmai mi-am facut o cafea, poate nici nu dorm in noaptea asta :-*

Azi am mancat cam mult, la pranz sarmale nu spun cate :( ...da' multe ca erau mici si uite-asa ma pacalesc, mai iau una, da hai inca una ca-s mititele si uite-asa le pierd sirul.

Tocmai mi-am facut o cafea, poate nici nu dorm in noaptea asta :-*

Ooo ce masa bogata si de apa la mama-soacra :( ! De ce s-a mancat peste azi? Pai iar e post? Gateste bine soacra?

Mi-ai facut pofta cu pestii aia!

Somn usor! :(

Tocmai mi-am facut o cafea, poate nici nu dorm in noaptea asta :(

Ooo ce masa bogata si de apa la mama-soacra :( ! De ce s-a mancat peste azi? Pai iar e post? Gateste bine soacra?

Mi-ai facut pofta cu pestii aia!

Somn usor! :(

N-a fost post, asa s-a nimerit azi sa mancam peste.

Gateste bine, mie imi place tare mult tot ce face :-* .

Eu mai am sarmale, tre' sa ma lupt maine cu ele :( .

Buna dimineata la doamne. Any suna tare yammi ce insirasi tu in meniul de la soacra.

sa va fie de bine, ia acuma o cafeluta sau un ceai si niscai fructe.

o zi faina tuturor. Izuk, drum bun :-*

post-16-13041390800784_thumb.jpg

post-16-13041390935652_thumb.jpg

post-16-13041391238546_thumb.jpg

Buna iubitelor! Dupa un val de frig si ploaie s-or mai curatat agentii inamici din atmosfera, ma simt mai bine, va multumesc la toate de griji si vorbe bune!

Izuk, sper ca ai ajuns cu bine.

Ce remediu recomandati impotriva anchilozarii 'telectuale? Curand merg la shopping, yu-hu.

Ma simt batrana. Serios. Am o imensitate de fire albe, cred ca imn curand voi arata ca Streep in The devil wares Prada. Daca aveam bani de Prada era altceva, da' asa...deplorabil!

Eu va dau asa:

post-12-13041549674158_thumb.jpg

Si va invit la un brunch, aici:

post-12-1304155050466_thumb.jpg

post-12-1304155211188_thumb.jpg

post-12-13041549709345_thumb.jpg