Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

E vina mea , eu de cand am fata nu mai iau poseta daca mergem p-aci p-aproape. Pana acum il puneam in geanta ei , acum mergem si fara geanta ca daca a facut kk, daca a mancat..luam jucarii in carutz si o sticla cu apa.

Tre sa-mi revin sa sa-mi iau o geanta cu mine. !!!!!!!!!!!

Buna dimineata. azi sunt harnica :) , tre sa ma apuc sa fac ceva marmelada din lamai etc . de limoncello am pus deja la macerat :headbang: :headbang:

Maya draga ,esti mereu binevenita .

Va doresc o zi faina tuturor.

post-16-13044030033998_thumb.jpg

Buna dimineata.

Vin cu o cafea calda

post-780-13044093163782_thumb.jpg

Aici e frig , am inghetat acum de dimineata.Am mers pana la politie sa ne inregistram si eu si pitica , dar nu ne-a reusit manevra.Sotul meu nu stia ca avem nevoie si de fluturasul lui de salariu.Asa ca am inghetat degeaba.Am facut cea mai mare prostie posibila , am lasat in Romania hainele groase , am venit doar cu haine de primavara-vara , pe cele groase am zis ca le aduc in toamna cand mergem scurt acasa.

Buna dimineata fetelor :headbang: !

Stella imi imaginez ce miresme sunr la tine in bucatarie!

Izuk, nasol moment, nu te-ai uitat de acasa sa vezi cam ce temperaturi sunt acolo?

Suntem deja in mai, posibil sa mai dureze cateva zile frigul :headbang: si sa nu fie nevoie sa-ti iei garderoba de iarna.

Any , stiam ca e mai frig aici , dar m-am gandit ...eh, e luna mai ....trebuie sa se incalzeasca.Gresit.Inca e frig.In prima zi cand am venit a fost ok , 15 grade.Dar apoi s-a racit.Sper sa nu tina mult ca nu mai ies din casa :headbang: Sau plec la shopping de haine groase .

Any , stiam ca e mai frig aici , dar m-am gandit ...eh, e luna mai ....trebuie sa se incalzeasca.Gresit.Inca e frig.In prima zi cand am venit a fost ok , 15 grade.Dar apoi s-a racit.Sper sa nu tina mult ca nu mai ies din casa :headbang: Sau plec la shopping de haine groase .

Roaga-te sa nu ninga, ca nu se stie cu vremea asta :headbang: !

Izuk, cred ca tre sa mergi la shopping. macar pentru cea mica strictul necesar. tarile nordice sunt br destul de des chiar si vara .

si la noi s-a facut brusc brrrrrr.

Ploua , rece de numa' 6 gradute...trecut iar la geaca de iarna :headbang:

ioi, chiar ca s-a facut frig la voi :headbang:

aici s-a mai innorat, ieri a mai plouat, dar nu-i asa de frig... sunt 16 grade acum.

Ploua , rece de numa' 6 gradute...trecut iar la geaca de iarna :headbang:

ioi, chiar ca s-a facut frig la voi :headbang:

aici s-a mai innorat, ieri a mai plouat, dar nu-i asa de frig... sunt 16 grade acum.

Da...in Bucuresti copacii erau toti verzi cand am plecat saptamana trecuta..aici deabea azi am vazut cativa mugurei ca indraznisera sa se deschida..Mi-e dor de primvara!

Ploua , rece de numa' 6 gradute...trecut iar la geaca de iarna :(

Se poate si mai rau, 2 grade si ploaie la mine :violent1: si saptamana trecuta erau intre 15-20 grade :((

Maya, ce-tz inrosesc io popou'. Ascunde ceasca aia de aici sa n-o mai vad :violent1:

Fete, nu am timp sa va pozez rochitica de le Desigual, is vai de mama mea...de luni am reinceput si stressul e deja cat cäshili cu turnulete de aluminiu ale tiganilor din Gradjuri (cei din Iasi si Vaslui stiu foarte bine despre ce e vorba). Aici se fac note, se trec in jde mii de registre, in calculator, se trimt la parinti avertismente etc. Din cele 150 teze de corectat mai am 50 (yu-hu) si de saptamana viitoare incepem teze iar. Asa-mi trebe daca talent la arte n-am , ioc! sh-apai sport nu am studiat - rusine mie.

Fetelor, azi am primit un soc urat de tot. Perioada formarii profesionale am facut-o intr-un liceu elevat, intr-o zona foarte buna din Essen. Acolo aveam un coleg de 29 ani, baiat frumos, inalt, dadea sport si stiinte politice, un tip atat de vesel, bine-dispus si prietenos...ei bine azi am aflat ca inainte de Pasti s-a aruncat inaintea trenului si ca nu mai e. Nici acum nu imi vine sa cred. Eu si cu colega mea inca tinem legaturi stramse cu scoala respectiva. Azi cand mi-a spus mi s-a facut negru in fata ochilor...nimeni nu stie de ce, se pare insa ca nu ar fi fost la prima tentativa de sinucidere.

De atunci mi se invarte doar asta in cap: de ce?

Maya, ce-tz inrosesc io popou'. Ascunde ceasca aia de aici sa n-o mai vad :violent1:

Fete, nu am timp sa va pozez rochitica de le Desigual, is vai de mama mea...de luni am reinceput si stressul e deja cat cäshili cu turnulete de aluminiu ale tiganilor din Gradjuri (cei din Iasi si Vaslui stiu foarte bine despre ce e vorba). Aici se fac note, se trec in jde mii de registre, in calculator, se trimt la parinti avertismente etc. Din cele 150 teze de corectat mai am 50 (yu-hu) si de saptamana viitoare incepem teze iar. Asa-mi trebe daca talent la arte n-am , ioc! sh-apai sport nu am studiat - rusine mie.

Fetelor, azi am primit un soc urat de tot. Perioada formarii profesionale am facut-o intr-un liceu elevat, intr-o zona foarte buna din Essen. Acolo aveam un coleg de 29 ani, baiat frumos, inalt, dadea sport si stiinte politice, un tip atat de vesel, bine-dispus si prietenos...ei bine azi am aflat ca inainte de Pasti s-a aruncat inaintea trenului si ca nu mai e. Nici acum nu imi vine sa cred. Eu si cu colega mea inca tinem legaturi stramse cu scoala respectiva. Azi cand mi-a spus mi s-a facut negru in fata ochilor...nimeni nu stie de ce, se pare insa ca nu ar fi fost la prima tentativa de sinucidere.

De atunci mi se invarte doar asta in cap: de ce?

Foarte foarte trist :(( .

Lorica , e greu de stiut ce e in capul oamenilor care se sinucid.

Si in special e imposibil sa afli. ne facem noi reprosuri, ca nu am fost aproape etc,

dar nu intotdeauna oamenii astia vor sau cer ajutor. e trist si oribil ca o viata e risipita in felul asta,

dar e si mai greu sa stii "de ce" a facut-o.

DD sa-l ierte , si sa dea forta familiei lui si prietenilor sa poata face doliul acestei morti.

Any, cu-ntarziere La multi ani!

Izuk, chiar ma-ntrebam daca si cum ai ajuns! Ce bine ca totul e bine! Dar si eu cred ca trebuie sa iei si ceva haine groase!

Lorico...asta-i viata! Daca el asa a vrut...

Stellino, vreau si eu asa: 1 buc.kiwi, 1 buc strugure, 1 buc. nectarina si macar o portocala!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif

Si-aici ploua tare si va mai ploua pana martea viitoare.15-16*C! Mai? Cam...octombrie!

Si la Grecia a fost frig!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/Soif10.gif

Neeaa!! Radeti cat vreti,e oficios'' de ieri sunt la pascut,am luat-o de lunea,asa ca nexam alcoale,prajeli si dulciuri :violent1:

Neeaa!! Radeti cat vreti,e oficios'' de ieri sunt la pascut,am luat-o de lunea,asa ca nexam alcoale,prajeli si dulciuri :)

Hai sa vad cat rezisti :) !

Am fost la piata pentru tine, ia

post-13-1304454140277_thumb.jpg

He he ! Nu ma cunosti...A fost mai greu sa ma apuc,dar acum ca am legume ,salate si fructe e usor.Iarna nu-s motivata mai ales ca stau in casa,dar acum e usor de tinut.