May 3, 201115 yr comment_87696 He he ! Nu ma cunosti...A fost mai greu sa ma apuc,dar acum ca am legume ,salate si fructe e usor.Iarna nu-s motivata mai ales ca stau in casa,dar acum e usor de tinut. Mult succes ! Report
May 3, 201115 yr comment_87705 He he ! Nu ma cunosti...A fost mai greu sa ma apuc,dar acum ca am legume ,salate si fructe e usor.Iarna nu-s motivata mai ales ca stau in casa,dar acum e usor de tinut. Mult succes !Sar-na va tin la curent... Maine vreau sa-mi cumpar urda sa mananc cu rosii si castravete,supa si sa vad ce fructe ,vreau sa ma incadrez in 800-850 de kilocalorii aproximativ ,600 e prea drastic ,1000 merge prea greu trebuie mai multa rabdare.Oricum nu vreau rezultate spectaculoase ,zeci de kile ,da' vreo doua,trei acolo le dau jos fara doar si poate P.S azinoapte am visat-o pe Fox,oare ce inseamna?! Report
May 3, 201115 yr comment_87707 Geany eu te sfatuiesc sa nu cobori asa de tare, adica 850 de calorii pe zi, mai bine 1000 - 1200.La tv zicea o doctorita, pe tvr international ca, combinatia rosii - branza ingrasa.E bine daca poti evita dulciurile! Report
May 4, 201115 yr comment_87715 Merci mult Any,1 rosie urda si castravete doar azi ca mi-e pofta in rest nu o sa mananc in nici o zi la fel,o sa-mi calculez kilocaloriile,1000-1200 e prea mult pt. mine ar insemna sa ma duc la sala si nu am posibilitatea,cu dulciurile e ok! fara probleme... eu oricum sunt cu ''saratele'' ,nu prea bat eu cu dulciurile.O sa-mi fac si ceva carnita la gratar sau fiarta,cantaresc vad in cate kilocalorii ma incadrez,poate vor fi zile cand reusesc sa tin stacheta asa poate vor fi zile cand voi ajunge si la 1000-1200 de kilocalorii sa vad,momentan ma simt bine,nu am ameletli sau destia,ba chiar cantitaiv ce am mancat ieri e mult mai mult decat ce mancam eu de obicei. Report
May 4, 201115 yr comment_87717 Maya, ce-tz inrosesc io popou'. Ascunde ceasca aia de aici sa n-o mai vad Fete, nu am timp sa va pozez rochitica de le Desigual, is vai de mama mea...de luni am reinceput si stressul e deja cat cäshili cu turnulete de aluminiu ale tiganilor din Gradjuri (cei din Iasi si Vaslui stiu foarte bine despre ce e vorba). Aici se fac note, se trec in jde mii de registre, in calculator, se trimt la parinti avertismente etc. Din cele 150 teze de corectat mai am 50 (yu-hu) si de saptamana viitoare incepem teze iar. Asa-mi trebe daca talent la arte n-am , ioc! sh-apai sport nu am studiat - rusine mie. Fetelor, azi am primit un soc urat de tot. Perioada formarii profesionale am facut-o intr-un liceu elevat, intr-o zona foarte buna din Essen. Acolo aveam un coleg de 29 ani, baiat frumos, inalt, dadea sport si stiinte politice, un tip atat de vesel, bine-dispus si prietenos...ei bine azi am aflat ca inainte de Pasti s-a aruncat inaintea trenului si ca nu mai e. Nici acum nu imi vine sa cred. Eu si cu colega mea inca tinem legaturi stramse cu scoala respectiva. Azi cand mi-a spus mi s-a facut negru in fata ochilor...nimeni nu stie de ce, se pare insa ca nu ar fi fost la prima tentativa de sinucidere. De atunci mi se invarte doar asta in cap: de ce? D-zeu sa il ierte pe baiatul ala.Asa e cind se mai intimpla cite una de asta incepi sa iti pui foarte multe intrebari si curios referitor la propria existenta... Sa porti sanatoasa rochitica, numai sora mea isi ia de la Desigual...o vreme nu am stiut nici ce inseamna ca nu nu am vazut magazinul asta decit in Las Vegas:) Dar Naf-Naf aveti acolo la voi? Am vazut o rochie superba si nu am avut inspiratia sa o cumpar pe loc, asta in Elevetia. Era cumplit de cald in magazin si mi se facuse cam rau asa ca am iesit rapid afara. Report
May 4, 201115 yr comment_87722 Buna dimineata.He he , pitica mea are toata garderoba dupa ea , de aia am renuntat eu la ale mele .Se anunta si aici pe sfarsitul saptamanii 15 grade .Ieri am facut ceva shopping pentru casa ,ca-mi lipsesc multe , mai ales in bucatariein bucatarie.Azi astept sa-mi vina o canapea.Si ...astept pachetul trimis de mine din Romania inainte de plecare.Azi e a cincea zi lucratoare de cand l-am pus , apare ca expediat din Romania din 30 .04. Report
May 4, 201115 yr comment_87732 Buna dimineata. Izuk , pai atunci shopping doar tie , te-ai scos. Report
May 4, 201115 yr comment_87757 Am primit pachetul din Romania , mi-a venit avizul de la posta .Maine mergem sa-l luam ,ca sotul e la servici acum , iar dupa 5 p.m . asteptam canapeaua , nu putem pleca .Puiul meu va fi si mai fericita ca mine , are jucarii de primit. Report
May 4, 201115 yr comment_87763 izuc, incet incet va acomodati si acolo https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif oare Dani da azi pe aici cu un fursec, o ciocolata, ceva? https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif Report
May 4, 201115 yr comment_87774 Mai , Daniella e in concediu deja de nu mai apare? Ori ofi avand mutzafiri de ziua ei? Report
May 4, 201115 yr comment_87780 Am primit pachetul din Romania , mi-a venit avizul de la posta .Maine mergem sa-l luam ,ca sotul e la servici acum , iar dupa 5 p.m . asteptam canapeaua , nu putem pleca .Puiul meu va fi si mai fericita ca mine , are jucarii de primit. Izuk nu te supara ca intreb, ai primit o canapea tocmai din Romania? Pina in ce tara ati transportat-o? Report
May 4, 201115 yr comment_87782 Ia mai luati un rand de bere ca Zoazorel n-a fost ieri pe-aici https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif ! Multam mult, Any! Izuk, ce bine! Sper ca ti-s intregi lucrurile! Acomodare buna! Totusi, da pitica la gradi acolo!Chiar, pitica cum se simte? Report
May 5, 201115 yr comment_87826 Buna dimineata Am primit pachetul din Romania , mi-a venit avizul de la posta .Maine mergem sa-l luam ,ca sotul e la servici acum , iar dupa 5 p.m . asteptam canapeaua , nu putem pleca .Puiul meu va fi si mai fericita ca mine , are jucarii de primit. Izuk nu te supara ca intreb, ai primit o canapea tocmai din Romania? Pina in ce tara ati transportat-o? Lizura , canapeaua am comandat-o aici in Finlanda.Era prea de tot sa o car din Romania .[b]Zoazorel[/b] ,nu stiu ce sa zic , e prea devreme sa ma pronunt , sunt doar 5 zile de cand suntem aici , dar Izabelei cred ca-i lipseste "acasa".Aseara a plans si a cerut sa mergem la casa noastra , la Timisoara. Sper sa fie fost ceva de moment.Aici deocamdata ii lipsesc cateva chestii (jucarii - dar astea le va avea azi si mai facem si ceva cumparaturi , desene animate - inca nu a apucat sotul sa mearga sa schimbe pachetul de programe tv , cel pe care-l avem e unul de baza si nu sunt desene animate ) dar cred ca cel mai mult ii lipseste bunica , cu care a stat in ultimele 2 luni continuu si asta nu am cum sa o rezolv.Fiind inca destul de frig , nici afara la joaca cu alti copii nu am dus-o pentru ca , efectiv , nu am vazut copii la joaca , doar mai mari.Gradinita deocamdata nu stiu ce sa spun , eu am avut probleme cu ea cand am inceput lucrul in Romania si a venit o bona sa stea cu ea .Desi parea ca se adapteaza bine la inceput , dupa 2 luni a inceput circul , ca nu mai vrea "tanti" , vrea cu mama.E foarte mamoasa , chiar mamo-dependenta as zice.De multe ori nu sta nici cu tatal ei daca eu vreau sa plec singura undeva.Nu stiu...poate mai incolo , cand ne mai adaptam aici. Bun , deja m-am intins la scris romane si nu am dat mici macar o cafea sa aveti starea necesara sa cititi. Si a venit cu o prajiturica. Report
May 5, 201115 yr comment_87828 Buna dimineata tuturor! Izuka sarumana de cafeluta. Asa sunt copii se adapteaza mai greu la schimbari, e si normal sa fie asa,dar sunt sigura ca,cu timpul se va obisnui Report
May 5, 201115 yr comment_87829 Sper din tot sufletul sa se adaptezez usor , ca si asa mi-e destul de greu si fara sa o vad pe ea ca sufera.Sa se faca odata frumos afara , ca nu mai ma prinde nimeni pe-acasa , cutreier padurile pe aici , ca slava Domnului , sunt din plin. Report
May 5, 201115 yr comment_87830 ... sunt doar 5 zile de cand suntem aici , dar Izabelei cred ca-i lipseste "acasa".Aseara a plans si a cerut sa mergem la casa noastra , la Timisoara. Sper sa fie fost ceva de moment...daca fiica ta simte ce am simtit eu prima data cand ne-am mutat cu parintii in alta locuinta (aveam 13-14 ani) atunci nu e ceva de moment. dar poate trece cu multa rabdare. stiu ca am simtit "dorul" acela de casa ca pe o durere fizica. si imi venea sa plang din orice, mai ales seara, la culcare. m-a ajutat cel mai mult "umplutul timpului". ma implica mama in activitati, ma ruga sa o ajut cu lucruri care stia ca imi place sa le fac, numai sa nu stau sa ma gandesc la "acasa". atunci am prins si cel mai mare drag de citit de atunci mi-am mai mutat casa de multe ori, si de fiecare data am simtit dorul acela la inceput. nu chiar asa de acut ca prima data, dar il simt, chiar si cand mergem in concediu. doar ca acum sunt "mare" si vorbesc eu cu mine, si-mi trece mai repede nu am vrut sa te descurajez cu ce am scris mai sus, ci sa iti spun ca exista solutii incercati sa va formati "ritualuri" care sa ii dea o senzatie de stabilitate Izabelei https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif Report
May 5, 201115 yr comment_87832 Am mai patit asta cu ea cand eram la bunici si s-a suparat din ceva , atunci a cerut sa mergem la casa noastra.Si o data cand am fost la Bucuresti si stateam la hotel, dar acolo cred ca stia deja ca merge la doctor si asta ii displacea complet.Dumnezeu sa ne dea putere si vom trece cu bine peste asta.Trebuie sa-i acord mult timp ei , poate ca zilele astea am neglijat-o putin , cu despachetatul , cu aranjatul , cu alergatul la cumparaturi diverse , dar acum am terminat. Azi e ceva mai placut afara asa ca in curand iesim la plimbare , la explorat .Nu indraznesc sa ma aventurez inca prea departe , sa nu reusesc sa ma pierd si sa trebuiasca sa-mi chem sotul de la lucru Report
May 5, 201115 yr comment_87874 Izuk succes mult Eu si acum de cate ori ma duc in Bucuresti imi vizitez (fie si doar de afara) casele in care am stat (nu multe, dar ma uit cu drag si-mi aduc aminte de timpurile de demult)Sunt sigura ca odata ce se face vremea frumoasa o sa fie mai usor sa ii umplii timpul placut Report
May 5, 201115 yr comment_87893 https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif Izuk! Multa rabdare-ti doresc! Poate daca va intra in contact cu alti copii, se va lua cu joaca si-i va trece!Azi e ziua Barbatului! Ce credeti voi c-a vrut Stefan? Ati ghicit! Clatite! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/angryfire.gif I le-am facut deja! Uff, ce ma iexploateste! Da nu-i bai, ca nu mai facusem....de marti!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/20.gif Nu le mai si pozez, ca nu mai sunt si deja le stiti! Report
May 6, 201115 yr comment_87935 Buna dimineata. Editez pentru a va povesti ceva.Ieri am avut primul soc cultural. De trei zile caut in supermarketuri sapun pentru copii si nu gasesc.Aseara deja facusem o criza (sunt de fapt mai multe lucruri pe care nu reusesc sa le gasesc ) si sotul meu disperat de nervii mei vorbeste cu un coleg si-l intreaba cu ce-si spala ei copiii Raspunsul a fost "noi nu folosim sapun , pentru ca facem sauna si nu mai este nevoie de sapun , deci nu prea gasesti sapun in magazine " Acum serios , nu mi se pare normal , daca nu poti face sauna , sa nu poti spala copilul pentru ca nu gasesti un amarat de sapun .Special pentru copii am gasit doar ceva samapon "din cap pana-n picioare " sau cum s-o traduce.Mai caut azi pe la vreo farmacie , poate cu alea reusesc sa ma fac inteleasa.Daca nu ...drum bun sotului in Estonia , ca e la o aruncatura de bat , poate aia isi spala copiii cu sapun.Cand vin in Romania trebuie sa fac stoc de sapun. Alte produse pe care nu le-am gasit au fost taiteii subtiri pentru supa (dar pe aia ii pot face eu) si unt nesarat(la asta trebuie sa am ceva rabdare sa caut , ca au zeci d feluri de unt ). Report
May 6, 201115 yr comment_87941 Buna dimineata fetelor! E vineri...Thii!! ce a mai zburat saptamana asta... Report
May 6, 201115 yr comment_87949 Izuk , printzesa ta e mai mare , dar nici aici nu se spala copiii mici-mici cu sapun decat rar . Ala din cap pana in picioare e bun , folosesc si eu cateodata de la Penaten si e OK. Si cum a mea sta-n apa ca broasca nu prea am nevoie de sapun , ca e inmuiata gata pielea . Si mai si bea din apa aia de numa'.............. Dar bine , a mea n-are nici 9 luni , e mica.....merge si fara sapun. Report
May 6, 201115 yr comment_87951 Mutti , noi aici nu avem cada , doar cabina de dush .Eu folosesc sapun pentru ea de vreun an si ceva , pana atunci o spalam tot cu ceva de genul despre care vorbesti tu , doar ca era de la Mustela. Report