April 30, 201115 yr comment_87194 Hello fetele!La mine e un vant puternic,nu-i de iesit!Stella draga, a fost totul foarte bun, ca de obicei! Report
April 30, 201115 yr comment_87195 Lori, eu ma servesc cu placere, fara rusine !Cat e de frumos liliacul!!!!!!!!!!!!!! Report
April 30, 201115 yr comment_87203 Curand merg la shopping, yu-hu. Ma simt batrana. Serios. Am o imensitate de fire albe, cred ca imn curand voi arata ca Streep in The devil wares Prada. Daca aveam bani de Prada era altceva, da' asa...deplorabil! Spor la shooping.Cat de firele albe, doar din cauza asta te simti batrana?Nu sti ca uneori o femeie/barbat pot fi mai sexy grizonati? Iar tu chiar esti tanara, la 40 de ani ce o sa mai zici ca esti expirata? Si eu am o groaza,dar daia exista vopsea.Plus ca nu ma simt deloc batrana datorita lor, nici macar datorita ramolitatii mele(si asa mama rade de mine ca m-am babit de tot ca port bandaje peste bandaje sa ma dreg),da io tot nu ma simt baba.Ma simt ca la 20 de ani, fara griji si fara bani , vb cantecului. Izuc, bafta in noul drum. Sper sa fie o vreme frumoasa maine sa ne gratarim. Va urez un weekend minunat cu mult soare. Report
April 30, 201115 yr comment_87231 Izuc, bafta in noul drum. Sper sa fie o vreme frumoasa maine sa ne gratarim. Va urez un weekend minunat cu mult soare. Ioana Mîine cica e nasol.Noi ne-am gratarit azi la fix.A fost frumos,soare,adieri usoare de vînt,grataream la pantaloni scurti,am halit bine,si cu toata lenea am adunat totusi vasele si toate alea de prin gradina si terasa,si cînd mi-am adus o cola sa-mi trag un long drink sa fac si eu ca tot omu siesta,a batut un vîntulet vreo 10 secunde,dupa care a început sa ploua!Nu chiar cu galeata,dar bine.Scurt,dar cît sa ude bine gradina si sa racoreasca.A fost frumos! Izuk,sper ca ai ajuns cu bine si sa fie într-un ceas bun! Mutti,ai fost sa vezi de Wisteria/Blauregen...etc?Azi am fost si eu la Baumarkt,si cica e ortavitoare-frunze,floare,partea lemnoasa cît si radacinile...grija la cei cu copii mici si animalute!Îmi pare rau,ca tare mi-ar fi placut-o... Report
April 30, 201115 yr comment_87234 Minunat liliacul ala Laponel ,e preferatul meu,parca-i simt parfumul .Azi la noi a fost frumos,ne-am plimbat prin parc am iesit cu parintii la o halboaca de bere la o terasa,bubuletul a primit o minge cu winie the pooh,si o masinuta noua cu macara si dulciuri,a fost frumos,maine se anunta vreme urata,dar daca o fi frumos iesim si maine nu-i bai Report
April 30, 201115 yr comment_87236 Lapona, ma bucur ca te simti mai bine. Ce flori frumoase ne-ai daruit! !! Cat pt brunch am ajuns prea tarziu Report
April 30, 201115 yr comment_87238 Geany, imi faci pofta mai! Si azi m-a luat cu dragi la shopping ca de la Craciun si pana acu am pus tata...imi atarna toate alea Dar tot mi-am luat de la Desigual ceva. Fetelor m-am imbolnavit de inima...ia uitati ce am descoperit azi la shopping, sa turbez si mai multe nu: N-oi mai avea liniste, ce ma fac, le vreau! Cre'ca fac foamea si mi le iau. Report
April 30, 201115 yr comment_87241 Lapona pune si ce ai luat de la desigual, ca tare mai imi plac si mie Report
April 30, 201115 yr comment_87244 Geany, imi faci pofta mai! Si azi m-a luat cu dragi la shopping ca de la Craciun si pana acu am pus tata...imi atarna toate alea Dar tot mi-am luat de la Desigual ceva. Fetelor m-am imbolnavit de inima...ia uitati ce am descoperit azi la shopping, sa turbez si mai multe nu: N-oi mai avea liniste, ce ma fac, le vreau! Cre'ca fac foamea si mi le iau. Superbe Lori intr-adevar!Cine le semneaza? Report
April 30, 201115 yr comment_87248 Ioana Mîine cica e nasol.Noi ne-am gratarit azi la fix.A fost frumos,soare,adieri usoare de vînt,grataream la pantaloni scurti,am halit bine,si cu toata lenea am adunat totusi vasele si toate alea de prin gradina si terasa,si cînd mi-am adus o cola sa-mi trag un long drink sa fac si eu ca tot omu siesta,a batut un vîntulet vreo 10 secunde,dupa care a început sa ploua!Nu chiar cu galeata,dar bine.Scurt,dar cît sa ude bine gradina si sa racoreasca.A fost frumos! cum ne-o fi norocul acum.azi era exclus,unii mai si muncesc . Chiar asa Lapo ce ai luat de la Desigual,nu ne arati?Si mie imi plac,dar tot ce am ochit sare de 150 Report
April 30, 201115 yr comment_87253 Lori,ai uitat cescuta Ioana,poate aveti noroc!SI de altfel,frig oricum nu este,asa ca grill rulz Report
April 30, 201115 yr comment_87258 Ziceti-mi si mie cine face minunatiile astea!Villeroy & Boch ,astea-s din modelul Samarah Turquoise. Etajera de exemplu costa numai 200 euro,cescuta numai 43 €,iar farfurioara de sub ea chiar mai ieftina-doar 42 iuro... (fie vorba între noi,etajera chiar mi se pare ieftina dupa cum arata...si preturile lor,asa în general ) Report
April 30, 201115 yr comment_87259 Ziceti-mi si mie cine face minunatiile astea!Villeroy & Boch ,astea-s din modelul Samarah Turquoise. Etajera de exemplu costa numai 200 euro,cescuta numai 43 €... Foarte faine, ma duc sa ma uit pe site!Merci Maya! Report
April 30, 201115 yr comment_87260 http://shop.villeroy-boch.com/de_de/gedeckter-tisch/geschirr-1/classic/samarah-turquoise.html Report
April 30, 201115 yr comment_87263 Faine, da' si scumpe rau!Da!Îti dai seama cît ar costa un set de 12 persoane,asa de la etajera pîna la ceasca de espresso? Mult tare! Report
April 30, 201115 yr comment_87264 Faine, da' si scumpe rau!Da!Îti dai seama cît ar costa un set de 12 persoane,asa de la etajera pîna la ceasca de espresso? Mult tare! Pai din start la asta m-am gandit, ca un set din asta musai tre' sa-l faci de 12, ca-l scoti o data pe an la mesele importante.Si-apai daca spargi o cescuta, ceva, se intampla o tragedie ! Report
April 30, 201115 yr comment_87265 Faine, da' si scumpe rau!Da!Îti dai seama cît ar costa un set de 12 persoane,asa de la etajera pîna la ceasca de espresso? Mult tare! Pai din start la asta m-am gandit, ca un set din asta musai tre' sa-l faci de 12, ca-l scoti o data pe an la mesele importante.Si-apai daca spargi o cescuta, ceva, se intampla o tragedie !Any,tu cumpara-ti setul si ma inviti la masa,daca sparg ceva sînt asigurata Report
April 30, 201115 yr comment_87266 Faine, da' si scumpe rau!Da!Îti dai seama cît ar costa un set de 12 persoane,asa de la etajera pîna la ceasca de espresso? Mult tare! Pai din start la asta m-am gandit, ca un set din asta musai tre' sa-l faci de 12, ca-l scoti o data pe an la mesele importante.Si-apai daca spargi o cescuta, ceva, se intampla o tragedie !Any,tu cumpara-ti setul si ma inviti la masa,daca sparg ceva sînt asigurata Ahahahahaha in veci si-n pururi nu dau atata pe un servici de farfurii, mai bine sa-si ia Lori si mergem amandoua la ea la masa! Report
April 30, 201115 yr comment_87267 Eu am un servici de farfurii de 12 persoane, facut cadou de ai mei acum cativa ani, luat de aici, imi aduc aminte 300 de euroi, dar setul includea o gramada de piese.Adica pe langa farfurii, cescute de cafea, de ceai, avea si pahare de vin si de apa (joase, nu cu picior) si set de tacamuri. A fost ieftin, in comparatie cu ce preturi sunt la seturile de farfurii.Andrea Fontebasso se cheama, mi-e drag tare (are binenteles si valoare sentimentala) si-l scot intotdeauna cand am oaspeti, prieteni, etc.Am prieteni care de cate ori mergem pun pe masa farfuriile zilnice, nu scot farfuriile bune nici sa-i tai, le tin in vitrina sa se umple de praf.Eu nu-s asa, folosesc TOT, si asta e valabil la haine, bijuterii si alte cele. Era sa uit, am totusi niste pahare pe care nu le-am scos inca, de cristal, tot de-ai mei luate, da' aia-i alta mancare de peste ! Report
May 1, 201115 yr comment_87315 Trezireaaa. Toata lumea a plecat la gratar si bere ? Servesc si eu dupa ce veniti ghiftuiti de fripturi, un desert, paharele la tot hanul sa fie: Report
May 1, 201115 yr comment_87340 Daniella, eu nu am plecat; aici mi-s, dar cu musafiri alea alea... s-a intors si sotul din sudul italiei , incarcat cu bunaciuni Report
May 1, 201115 yr comment_87352 Stella sa pui captura din IT Si sa povestesti ce ai mai facut si astazi pt musafiri...ca doar nu o mai fi ramas ceva din puiul de ieri ... m-am servit delicat (mi-era jena din prima sa ma indop) ...dar nu cred ca mai e si pe azi La noi a fost soare si vreme buna si ieri si astazi Report