May 1, 201115 yr comment_87451 Deci pastele astea Divella va plac mai mult decat Barilla? de ce? o sa le incerc si eu, daca spuneti asa Mie divella imi plac foarte mult, de la Barilla iau spaghetti ca-mi plac, sunt mai subtirele. Report
May 1, 201115 yr comment_87452 Concediu placut!!! Ei nu pune la suflet, tu stii ca ei au alta mentalitate, alt mod de viata, alta gastronomie etc ... nu te necaji, nu te-ai obisnuit ca sunt altfel si gandesc altfel? Daca totusi a scapat un comentariu rautacios, poate a refulat alte frustrari reprimate pana acum ... cumnatica ? Report
May 1, 201115 yr comment_87453 Concediu placut!!! Ei nu pune la suflet, tu stii ca ei au alta mentalitate, alt mod de viata, alta gastronomie etc ... nu te necaji, nu te-ai obisnuit ca sunt altfel si gandesc altfel? Daca totusi a scapat un comentariu rautacios, poate a refulat alte frustrari reprimate pana acum ... cumnatica ? Nu ma necajesc ca doar n-am inebunit sa-mi iasa "peri albi"!Numa' ca mi se pare ca-s eu exagerata sau ca mi se pare.Nu e cumnatica ! Report
May 1, 201115 yr comment_87461 Multumesc mult pentru urare! ...am ceva emotii, ca plecam cu cea mica prima oara din tara, o saptamanaa.Mi-e putin teama sa postez, eu sunt forumista noua. Ma gandesc ca poate ca fiica-mii nu o sa-i convina (fie de acord) ca va avea poze pe net de cand era mica. Cum o sa indrept atunci ? Report
May 1, 201115 yr comment_87463 Multumesc mult pentru urare! ...am ceva emotii, ca plecam cu cea mica prima oara din tara, o saptamanaa.Mi-e putin teama sa postez, eu sunt forumista noua. Ma gandesc ca poate ca fiica-mii nu o sa-i convina (fie de acord) ca va avea poze pe net de cand era mica. Cum o sa indrept atunci ? Nu draga, nu tre' sa pui poze cu fetita, pune si tu din locurile pe care le-ai cutreierat! Report
May 2, 201115 yr comment_87469 Buna dimineata la doamne.Daniella , noi luam divella din spirit patriotic , caci sunt din sud, dar iau si barilla , si alte marci.am sa pozez sa vezi ca la noi avem o mare mancatoare ( fiimea) care daca nu are macar la 2 zile paste e disperata. o adevarata "terona" si mandra de a fi. concediu placut .Izuk ce-o face? Report
May 2, 201115 yr comment_87470 Buna dimimeata din tara lui Mos Craciun Am ajuns cu bine , m-am instalat , am facut si un mic tur al imprejurimilor casei si am facut o vizita scurta in Helsinki , in centru si in port.Ce am vazut pana acum imi place...aer curat , multa verdeata , oameni civilizati si deloc fitosi.Chiar radeam ieri seara , i-am spus sotului ca nu am vazut nici o "pitipoanca". Am avut si ceva peripetii in prima zi , imediat ce am aterizat.Spre disperarea mea , am constatat ca ne lipseste un bagaj.Am facut reclamatie , doamna care ne-a "luat in primire" ne-a spus ca probabil s-a ratacit la Duesseldorf , ca de acolo nu-l mai "vede".Am lasat datele , completat formulare, am plecat spre casa .Peste vreo 2 ore ne suna de la aeroport ca au gasit bagajul si ca ni-l trimit acasa seara dupa ora 21. Si asa a fost , pe la 21.30 a venit.Dar tot nu am aflat ce s-a intamplat , unde s-a pierdut , ca precis nu unde au spus ei.Oricum , ma bucur ca mi-am recuperat rapid lucrurile , ca aveam niste nervi.... Report
May 2, 201115 yr comment_87471 Buna Izuk, bine ca a ajuns si bagajul, ca sunteti bine si ca e fain acolo. restul nu are importanta, unde si in ce imprejurari s-a pierdut.iaca pentru Daniella pozele cu "camara " mea plina de paste . sa nu va speriati , ca nu e in ordine , e doar o camara . Report
May 2, 201115 yr comment_87475 Stella , la tine in camara e supermarket In privinta pastelor da...dar trec rapid la noi. intre fiimea, prietenii ei , ai mei, ai nostri Report
May 2, 201115 yr comment_87481 Buna dimineata la toati' lumili'! O saptamana minunata va urez. Tare faina camara ta Steluta' Izuka ce ma bucur ca esti multumita Eu ma apuc de pascut in sf. ,m-am aprovizionat cu salata verde ceapa verde ridichi,branza slaba,dar pt. ai mei gatesc normal,azi supa de pui cu legume si pui cu sos si piure de cartofi,asa ca fug la treaba P.s la noi tare s-a mai intunericit sta sa ploua...Nici nu ploua nici nu sta Report
May 2, 201115 yr comment_87482 P-aici e soare dar e cam frigulet inca , deoacamdata doar vreo 7 -8 grade.Ieri nu a sarit de 10 grade si a cam batut vantul.Imi lipseste caldura de acasa, m-am obisnuit deja cu 18-20 grade Report
May 2, 201115 yr comment_87487 Stella, chiar supermarket! de ce e junioarea terona ? si de ce spirit patriotic? e sotul din sudul IT? saua ti poposit pe acolo o vreme indelungata si v-ati teronizat? Report
May 2, 201115 yr comment_87489 Daniella, noi suntem de genul fidel si facem vacantele acolo de peste 20 de ani ( eu chiar de 30, prima data am fost in 81)fiimea e terona, caci a fost conceputa laggiù , iar sotul meu e nascut ardelean din mama morosanca si tata moldovean .dar adoram regiunea puglia, unde mergem anual cel putin de 2 x. Report
May 2, 201115 yr comment_87513 imi place! o sa vreau sa fac si eu o vacanta in sud, pentru ca nu am fost deloc, cred ca in Sicilia insa. o sa va cer cand o fi sugestiiva pupez ca plec, sa ne vedem sanatosi! Report
May 2, 201115 yr comment_87522 Fetelor am reusit sa salvam porumbelul, am chemat pe cineva cu o scara inalta, avem si noi una acasa dar n-am rezolvat nimic cu ea, porumbelul din pacate avea piciorul rupt bine , l-a luat nenea si l-a dus la tara. Report
May 2, 201115 yr comment_87530 Any, ma bucur pentru tine, ca am vazut ce trista erai aseara.Btw, La multi ani Report
May 2, 201115 yr comment_87545 Asa-i de urat la mine afara, n-am chef de nimic, e un vant puternic, cerul inchis de ploaie, nu-mi amintesc un 2 mai asa . Report
May 2, 201115 yr comment_87552 Fetelor , plecai scurt cu fata la plimbare , mersai sa cumpar si-un cartof dulce sa-i fac maine papa...la intoarcere tot se foia ca ii era somn dar nu voia sa doarma...a aruncat cu vreo 2 jucarii pe jos...vin acasa, suna telefonul: Alo? Aici X de la Politzie , Frau blabla bla? Avem aici portofelul dumneavoastra !!!!!!!!!!!!!!Terorista il aruncase din carutz si io nici nu mi-am dat seama!!!!!!!!!!!!!!! Report
May 2, 201115 yr comment_87553 Any, io am sarit in branze https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/toothy9.gif Vai Mutti, ai avut totusi noroc ca a ajuns unde trebuie portofelul. Da' dice sta in carut si nu in poseta? Report
May 2, 201115 yr comment_87554 Wow, Anamaria, asta da noroc . adica sa te sune politia inainte sa-ti dai seama de pierdere.in alta ordine de idei, musai sa gasesti o solutie , sa-l pui cumva in siguranta undeva in carutz; saumai bine in poseta trecuta ca postasii dupa gat Report
May 2, 201115 yr comment_87556 Anuta imi pare rau ca e urat la voi si la noi ploua si e intuneric rau in casa,imi place tare mult ce ai adus la han. Simo' chiar ca ai avut noroc. Stelina asa merg si eu cu bubuletul cu traista dupa gat ,nu-i frumos da-i sanatos Report