May 6, 201115 yr comment_87953 Izuka eu zic sa incerci ,ca s-ar putea sa gasesti sapun pt. copii la farmacie. Report
May 6, 201115 yr comment_87956 Sunt drogherii acolo? gen Rossmann , DM....nush ce lantzuri de drogherii or fi p-acolo. Gasesti mai multe decat la supermarket. La farmacie la noi , cel putzin , nu se gasesc produse de ingrijire copii. Doar pt copii cu neurodermita sau alte chestii.... Izuk , sapun-sapun eu nu cred c-am vazut nici aici....sapun solid sau lichid? si de ce tocmai sapun si nu samponel d-ala din cap pana-n picioare? Report
May 6, 201115 yr comment_87957 Am eu un pitic pe creier , ca acel samponel e pentru bebe , iar ea deja umbla cu toate porcariile , cand o aduc in casa e plina de nisip din cap pana in varful picioarelor.Eu acasa foloseam Bubchen sapun cu musetel (solid) sau Bubchen Kids spuma , care din cate stiu eu e nemtesc.Ei ...ma descurc eu cumva , ca doar nu o sa stea nespalata . Report
May 6, 201115 yr comment_87968 Bübchen e nemtzesc , dar eu n-am vazut solid....azi merg la drogherie , ma uit ce este. Daca nu gasesti nimic pot sa-tzi iau ceva si sa-tzi pun la posta , sa nu ramana fata nespalata Report
May 6, 201115 yr comment_87992 Izuk , am fost la DM si m-am uitat de sapun. Am gasit sapun PENATEN , in rest , NIK , nici Bübchen , nici alta firma n-are. Vrei sa-tzi iau Penaten si sa-tzi trimit? Report
May 7, 201115 yr comment_88016 Buna dimineata lume! Un ''uikiend''placut va urez Eu o sterg la mama sa fac sarmalute in foi de stevie,cred ca o sa ma oblige sa mananc,2 Voi ce mai faceti?!Pascutul meu merge super ok. am stat cuminte toata saptamana ,cantarul de bucatarie cadonat' de Zoaza ,valoreaza greutatea lui in aur acum pt. mine ca-mi pot eu cantari ridichile si ce mai rontai eu Si nu ma certa Steluto' ca stiu ...am halit si carne de pui fiarta si la gratar cu garnitura de salata ,la paine nu renunt de tot dar mananc toata ziua 40 de gr. maxim si o prajesc.Neagra sau graham destea nu-mi iau ca ai mei nu vor si mie imi place asa ca probabil asi manca mai multa. Report
May 7, 201115 yr comment_88017 Multumesc Mutti , am luat aseara samponel "top to toe".Multumesc oricum pentru amabilitate. Report
May 7, 201115 yr comment_88024 Buna dimineata frumoaselor! Izuk, ai sarbatorit primul soc cultural? Nu? Recupereaza imediat, o sa il tii minte toata viata Ai un dictionar? Uita-te cum se zice la: sapun, drogherie, farmacie. Te duci la prima farmacie si intrebi, e de ajuns sa spui cuvantul. Fara jena, fara retineri. Uita-te daca au acolo si magazine de produse naturale, bio, ecologice. Si acolo gasesti. Cat despre unt, tot asa: cum se spune nesarat? Cauti cuvantul pe pachetul de unt, trebuie sa il aiba. Stai linistita, incet si cu rabdare le gasesti tu pe toate. Bafta multa iti urez. Daca nu si nu, da un mesaj si iti trimit ceva de aici. Report
May 7, 201115 yr comment_88036 Mneatza la doamne! De dimineatza am fost harnica , am fost cu fata la biroul orasului si i-am facut pasaport , manca-o-ar-mama-de-nemtzoaica ! Report
May 7, 201115 yr comment_88043 Ziua buna.Eu sunt franta de obosita , azi am alergat prin Helsinki vreo 3 ore.Sotul sforaie in dormitor , Izabela doarme aici pe canapea , eu stau de veghe.Imi propusesem sa fac o tarta cu fructe , dar nu cred ca mai am energia necesara.Lapo , de socuri culturale sunt sigura ca o sa mai am parte , asa cum a mai avut si sotul meu - de exemplu , aici barbatii nu dau mana cand se intalnesc , asa cum obisnuiesc pe la noi si cand el a intins mana catre un coleg la inceputurile lui aici , s-a uitat ala Sunt foarte fericita ca s-a incalzit afara , alta viata acum. Report
May 7, 201115 yr comment_88055 Izuk, orice inceput e greu, ai sa vezi ca ai sa te acomodezi usor usor ! Report
May 7, 201115 yr comment_88080 Eu am aparut la orizontulé purpuriu dupa amiaza tarziu, am avut un spectacol, si maine iar pe matura. ma duc sa-mi vad socrii la 300 km de aici in rest numai bine tuturor. Report
May 8, 201115 yr comment_88092 Buna dimineata, va doresc o duminica placuta, incalec matura, si valeaaaaaaaa.aici si in Italia, azi e ziua mamelor, asa ca le spun si mamelor italience "Buona festa della mamma" Report
May 8, 201115 yr comment_88107 Buna doamnele mele.Si in Finlanda azi e ziua mamei E soare , a placut afara , pitica a iesit la plimbare cu tati , eu am ramas sa-mi fac de cap acasa Report
May 8, 201115 yr comment_88142 N-am timp sa va citesc! Scuze! Mi s-a ars modemul si-am prins 2 min laptopul lui Stefan! Printre lampile lui de radio va anunta ca de vineri sunt sinistrata.Sper ca maine sa cumpere un ADSL nou sa va pot citi!Va puuup !https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif Report
May 9, 201115 yr comment_88163 'neata tuturor https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/hello.gif sa aveti zile frumoase.la noi a fost in weekend o vreme ciudata, ba caldura ba viscol si ninsoare, of Report
May 9, 201115 yr comment_88217 S-a rezolvat! Am baiat deshtept, manca-l-ar mama pa iel! A masurat alimentarea la ADSL si de-acolo era.Routerul era bun, dar n-avea pe unde sa intre curentul la el!Fug sa fac ceva de haleu, ca cum ar fi cartofi prajiti, ca i-a curatat Stefan deja!Ce vreme de toata jena! Simt ca fac igrasie!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/Soif10.gif Report
May 9, 201115 yr comment_88218 hellooooooooooooooooou! tare mi-a fost dor de voi, desi nu am avut timp nici sa dorm: eu si fiica-mea ca doi popandai nu vrem sa dormim sa nu pierdem nik. Am mai citit cateva pagini si pe acolo intr.o dupa amiaza, cand am iesit singura pe plaja ... in loc sa-mi fac ocheade cu domnii oachesi ... hai ca nu stiu unde sa scriu mai repede ... dcmdt va spun doar ca a fost absolut splendid, un colt de rai scaldat in soare (noi a doua oara am fost in Cipru). Am avut noroc deo vreme splendida izuk, ce are sapunul lichid de copiii? noi si adultii tot cu lichid ne spalam. Nu mai folosesc de multi ani din cel solid ca ma enerveaza ca lasa zoaie ... Eu nu cred ca spala mai putin decat cel solid ...poate gresesc Mutti si noi am facut fetii pasaport acum o luna . Acum aici se face individual pt copii si e cu chip (foto digitala, iar la adulti si cu amprente digitale si semnatura digitala). 70 eurici, valabil doar 3 ani. Ne-am intors si cu doi dintisori. Mi-a spus mama soacra ca trebuie sa ii luam un cadou frumos cand ii iese primul dinte ... ati mai auzit asemenea supertitii ? ma duc sa mananc o ciorbita de vitel cu smantana si ardei iute (mi-e dor de ciorbita maaiii, desi e papa tare buna colo) si apoi vin sa mai citesc, oricum trebuie sa fac si tratatia de ziua mea, partea proasta e ca in continuare habar nu am sa micsorez pozele! Somebody help meee Izuk mie nu mi-e dor de casa cand plec (in excursie/vacanta/sau cand m-am mutat cu casele) decat daca e urat intr-un loc, sau ceva nu imi convine (nu pot face ce as fi vrut/sperat/visat). Daca e fain nu simt nici un dor si ma adaptez imediat oriunde ...doar imi caut prieteni si preocupari..., chiar si plimbari, lectura, shopping, sport, what ever ... Fiica-mea seamana cu mine ca in Cipru i-a placut de numa ... . Si tati e la fel ca noi ...deci ne-am gasit... Report
May 10, 201115 yr comment_88244 Bine ai venit, Dani https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif azi dau eu cafeaua Report
May 10, 201115 yr comment_88262 Mutti si noi am facut fetii pasaport acum o luna . Acum aici se face individual pt copii si e cu chip (foto digitala, iar la adulti si cu amprente digitale si semnatura digitala). 70 eurici, valabil doar 3 ani. al nostru a costat 13 € si e valabil 6 ani !!!! Vezi , d-aia nu mai vreau sa.i iau io fetii cetatzenie romana , ca te costa actele o groaza de bani!!!!!!!!!!!!!! Report
May 10, 201115 yr comment_88276 Mutti si noi am facut fetii pasaport acum o luna . Acum aici se face individual pt copii si e cu chip (foto digitala, iar la adulti si cu amprente digitale si semnatura digitala). 70 eurici, valabil doar 3 ani. al nostru a costat 13 € si e valabil 6 ani !!!! Vezi , d-aia nu mai vreau sa.i iau io fetii cetatzenie romana , ca te costa actele o groaza de bani!!!!!!!!!!!!!! ce diferenta!!!! Si al meu nou tot 70 eur, vaklabil 5 ani asta nou cu cip. Si la voi e cu cip acum? Report