April 11, 201115 yr comment_85287 Paii ieri seara se cerea mereu la olita desi nu era deranjat la burtica.M-am mirat.Asta seara am vazut in olita . https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wacko.gifUsturoi nu mananca iti dai seama https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/sad.gif Vaiii ce suparata sunt https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/20.gif Seminte de dovleac neprajite.Piseaza-le, daca nu vrea asa intregi!Nu mai fi suparata, ca trece!Multumesc Zoazo' O sa incerc,daca nu vrea ii spun ca tanti Cuieta' a zis si atunci o sa vrea. Momentan am luat tratament de la marmacie',tre' sa-l repete apoi peste 2 sapt si apoi sa-i fac analize sa vedem daca am scapat. Report
April 11, 201115 yr comment_85288 Pai chiar sa-i zici ca-l rog eu frumos!Ce tratament ti-a dat?Semintele de dovleac n-au ce rau sa-i faca.Eu cred ca poti sa i le dai suplimentar!Bafta! Report
April 11, 201115 yr comment_85289 Zentel. Noua mama si socrela sotului ii dadea pe un cubulet de zahar gaz,dar asta era pe vremuri,apoi a aparut decaris,ma rog.Am inteles ca mai sunt naturiste ,dar de la cunostinte am aflat ca-s apa de ploaie. Report
April 11, 201115 yr comment_85314 Zentel. Noua mama si socrela sotului ii dadea pe un cubulet de zahar gaz,dar asta era pe vremuri,apoi a aparut decaris,ma rog. Am inteles ca mai sunt naturiste ,dar de la cunostinte am aflat ca-s apa de ploaie.Mai Jeannetto, suparata nu fi, ca toti copiii fac viermisori, mai ales cand intra in colectivitate. Se iau usor de la unul la altul: atentie f posibil sa aveti si voi de acum. Toti tb sa faceti tratament! In alta ordine de idei: la Doctor, dumneata cu copilul nu te duci!? Dai asa tratament dupa ureche? incearca de acum sa strecori 2-3 catei de usturoi in toate mancarurile (ciorbe, supe, felul 2 , salate ...in orice ... daca pui de la inceput o data cu ceapa, nu se simte, chair imbogateste gustul). Pune de-al verde ...e mai soft la gust, miros si aroma. Asa, iar cu prajelile din WE nu te cert: 1. cine mi-s io sa te cert? 2. cateodata se mai cere! Si cum nu aveti probleme de sanatate si nici de greutate nu aveti de ce sa nu faceti ce va place, macar cand si cand ...strecurata si cate o prajeala, pentru ca am vazut ca variezi meniul aproape de 3 ori pe zi: nu mancati de 2 ori acelasi fel prea des si faci toata gama ... . Si eu as muri pentru chiftele si snitele din cand in cand si cate o saworma fara cartofi si sosuri (doar carne si legume) 1 data la 3 luni asa ... Plus mancare chinezeasca, de care ma tem ca nu e cea mai sanatoasa datorita sosurilor ... si alte tampenii pe care le ingurgitez. Nu pot sa te cert, Doamne fereste! Tu faci ce simti si vrei! Eu doar dadeam un sfat, nu neaparat eram eu sfanta din icoane ! dar ... tu nu trebuie sa faci ce face popa, ci ce zice preotul ! Report
April 12, 201115 yr comment_85329 Stai linistita Dani' ca am gasit eu solutia,cand mai fac mancaruri de astea nu le mai postez,asa nu mai arunca nimeni cu pietre ,ochiul ce nu vede inima nu doare. Pediatru nu e ,ca e plecat si ma programa la alta doctora,si era aglomerat,asa ca am cautat pe net si am mers la o farmacista la care merg eu mereu. Buna dimineata tuturor! Am inceput cu sf. si am terminat cu inceputul Report
April 12, 201115 yr comment_85354 Cam tarziu itzi scriu....ce mai bun remediu cunoscut de mine e apa cat mai gazoasa! Noi facuram sambata seara un party spontan cu vecinii pe strada. Ca Bartheke avusaram stiva noastra de betoane din fatza casei. Nici nu mai stiu ce s-o baut! Am socializat , deh , ca pe unii nici nu-i stiam. A doua zi a' meu vru sa bea apa plata!!!! hoooooooooo , ca te imbetzi inapoi Mutti are dreptate apa minerala gazoasa face minuni! Apa plata face minuni sa nu te ametesti macar, daca o bei in paralel cu alcoalele si imediat dupa. Dimineata un mic dejun consistent (gen omleta cu sunca si cascaval) sau supa, ciorba. Multe lichide fac sa se dilueze concentratia de alcool in sange si trece mahmureala. Report
April 12, 201115 yr comment_85359 O zi buna tuturor, ca si eu am uitat ! si o cafea nu mai da nimeni prin han? pustietate maxima! va trec pe toti absenti Report
April 12, 201115 yr comment_85363 N-am secreturi da-s nervoasa si vb. urat si aici nu-i locul.Dee or trece si astea.Afara ploua la noi si-i intunericos,tocma' bine ca mie imi merge totul deandoaselea. Voii nu aveti nimik sa ne destindem si sa ne amuzam un pic?! Report
April 12, 201115 yr comment_85365 Eu cafe' nu mai beau ca fac urat ,da' ma infing in ciocolatinele alea de le-am bunghit mai jos Report
April 12, 201115 yr comment_85366 N-am secreturi da-s nervoasa si vb. urat si aici nu-i locul.Dee or trece si astea.Afara ploua la noi si-i intunericos,tocma' bine ca mie imi merge totul deandoaselea. Voii nu aveti nimik sa ne destindem si sa ne amuzam un pic?! Geany ! Report
April 12, 201115 yr comment_85371 Ia, ca tot vroiai ceva sa te amuzi, uite cum se poate arde un ragu, stand pe forum Aveam la congelator ultima portie, am pus-o la incalzit pt pranz. Noroc ca l-am salvat in timp. Report
April 12, 201115 yr comment_85374 Nu ma amuza deloc...Acum mi-e pofta de ragu' Hi hi hi! Am glumit Any... Ce m-asi autoinvita la tine la masa Vestea buna pt. mine e ca bubuletului ii plac mult semintele de bostan,mananca in draci' (scuze') multumesc Zoazo' Report
April 12, 201115 yr comment_85377 Nu ma amuza deloc...Acum mi-e pofta de ragu' Hi hi hi! Am glumit Any... Ce m-asi autoinvita la tine la masa Vestea buna pt. mine e ca bubuletului ii plac mult semintele de bostan,mananca in draci' (scuze') multumesc Zoazo' Pai fa si tu ca mine. Cand fac ragu, fac o oala mai mare si pun si la congelator vreo 4-5 pungi. Report
April 12, 201115 yr comment_85379 Nu ma amuza deloc...Acum mi-e pofta de ragu' Hi hi hi! Am glumit Any... Ce m-asi autoinvita la tine la masa Vestea buna pt. mine e ca bubuletului ii plac mult semintele de bostan,mananca in draci' (scuze') multumesc Zoazo' Pai fa si tu ca mine. Cand fac ragu, fac o oala mai mare si pun si la congelator vreo 4-5 pungi. Asa fac si eu iubita chiar mi am o portie la congi dar tocma am facut neste parjoale cu ghebe de numa'...Da tot mi-ai facut pofta de ''macarale '' cu ragu Report
April 12, 201115 yr comment_85435 Salut!Dorel lucreazaaaa!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/headbang.gif De la 18, abia acu veni curentul! Ufff! Ma bucur mult, Geanny! Poate-l faci sa manance si usturoi si-o fi bine! Bine-ar fi sa va faceti si voi analizeleUite-aici, de la "tanti Cuieta" pentru Bubulus! Report
April 12, 201115 yr comment_85436 Vaii ce bucurie i-ai facut Zoazzoo!!! A halit azi la seminte de bostan de numa,si mancat si parjoale usturoioase,o sa-i mai ascund usturoi peste tot normal.Noi mancam usturoi la greu,dar o sa ne facem cu toti analizele.E disperatt!! Report
April 13, 201115 yr comment_85545 Ce-i domle cu linistea asta?Geanino pe unde umbli?Hai sa mancam niste ciuperci ! Report
April 13, 201115 yr comment_85551 Salut!Am intrat, v-am "mancat " ghebele(uff, ce ma ofticati!) si-acu plec la culcare! Report
April 13, 201115 yr comment_85555 Ha ha ha ! Anuta zic drept azi mi-am reincarcat bateriile (se cam descarcasera) Facut baie lunga relaxanta deshtia Neee viata e mult mai roza acum Report
April 13, 201115 yr comment_85556 Salut!Am intrat, v-am "mancat " ghebele(uff, ce ma ofticati!) si-acu plec la culcare!Somn usoar Zoazo'. Report
April 13, 201115 yr comment_85557 Pup la fete! Mi-a luat doo zile sa revin din mahmureala! De-acu' fara alcool, doar jogging, ciocolata si ... las la imaginatie fiecareia! Any, tare as vrea sa vorbim nitel, de un biznis. Ai un ID Mess pe yahoo? Report
April 13, 201115 yr comment_85558 Am simtit eu ca-i ceva in neregula cu tine !Ma duc sa vad poate-l conving pe-al meu sa mancam ceva in seara asta, mi-a zis ca nu prea ii e foame.Dar am un mare meniu in seara asta, tarta cu vinete ce-a ramas de aseara , e inca foarte buna !Deci m-am spetit tare de tot cu cina de azi! M-am scos! Report