April 7, 201115 yr comment_84857 Fiafea?!(cum zice bubuletul) De halit nu halim nimic azi?! Danelo' pe bune ti-a iesit zoster?! Ai fost la medic?! Ce tratament iei?! Ai grija de tine fata draga. Uite aici un link http://www.sfatulmedicului.ro/zona-zoster Report
April 7, 201115 yr comment_84863 Buna dimineata. daniella, daca ai z.zoster, fugi la dr ( parca zovirax se da la asa ceva).sper sa fie doar o urticarie ceva, ca zosterul e urat de tot, poate sa te tina mult. ai grija de tine.o zi faina la doamne. eu ca de obicei, calare pe matura ( si asta pana maine seara, si duminica seara plec cu orchestra 4 zile in spania )asa ca iar lipsesc motivat. Report
April 7, 201115 yr comment_84866 Buna dimineata. daniella, daca ai z.zoster, fugi la dr ( parca zovirax se da la asa ceva).sper sa fie doar o urticarie ceva, ca zosterul e urat de tot, poate sa te tina mult. ai grija de tine.o zi faina la doamne. eu ca de obicei, calare pe matura ( si asta pana maine seara, si duminica seara plec cu orchestra 4 zile in spania )asa ca iar lipsesc motivat.Iar imi pleci Steluto?! Stai fata sa te pup Da eu la zoster am luat aciclovir parca se numea(am citit ca e acelasi lucru cu zovirax),si un preparat de la farmacie ca sa ma ung ...Brrr!!! Report
April 7, 201115 yr comment_84869 'neata.Geany, multumesc de cafea https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/71.gif Dani, pai citisem pe undeva ca te intorci de la munca pe la 9 seara... Apai asta nu e viata, zau asa!!! Report
April 7, 201115 yr comment_84882 Mutti, bine ca ai povestit ca vroiam sa deschid un topic si nu stiu unde: vreau sa-mi fac curtea si nu stiu ce sa aleg ca sa fie igienic, estetic, durabil si usor de itnretinut. Am vazut si eu la OBI niste dale care imita asfaltul ... si micute si placa mare de 60x 60 ... nu sunt convinsa inca. Cochetasem cu ideea de beton amprentat, dar am inteles ca trebuie lacuit in fiecare an ca se face urat iarna de la inghet. Dalele de beton cica scot ceva praf macinat ... care intra in casa ... hm ... Sunt nehotarata. Geany zi si mie scumpa, de ras, ca si eu am avut zi dupa zi perioada de kkt de 3 sapt incoa si tot o sa mai am! Mi-a iesit azi zona zoster de stres! Cand te gandesti ca vine, naibii vreun cataclism si ne linistim cu totii, atunci devin echidistanta de tot si toate si ma gandesc numai la Doamne Doamne si la micimea noastra: un fir de nisip intr-un desert. noi avem in fatza pavele de beton d-alea mici , in spate puem in mijloc iarba , pe margina avem tufe de fructe....intr-o parte am straturile si acum face sotzul alei din biscuitzi d-aia de beton. http://www.google.de/images?q=razengitter&oe=utf-8&rls=org.mozilla:de:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&hl=de&tab=wi ( sunt al servici si nush de ce nu pot sa copiez pozele) Dar asta numai pe alei. Terasa o facem din placi de beton de 3 marimi , rosiatice si in mijloc avem un soare tot din placi de beton. Report
April 7, 201115 yr Author comment_84888 Buna dimineata!Daniella mergi la dr pt zona zoster, mai ales ca tu alaptezi.Pot sa ma pling un pic si eu, de 2saptamini o tinem lant cu boala, a facut dennis scarlatina, apoi am facut eu amigdalita, a racit si sotul si acum sa punem capac si patrick e mucos si a fcaut febra38 Da una peste alta viata e frumoasaLa noi sa anuntat azi 25 de grade Report
April 7, 201115 yr comment_84964 Iar a piedut al meu telecomanda de la garaj !!!!!!!!!!! Si de data asta cred ca nu prin casa...... Report
April 7, 201115 yr comment_84966 Iar a piedut al meu telecomanda de la garaj !!!!!!!!!!! Si de data asta cred ca nu prin casa......Cred ca esti cu nervii intinsi la maxim.Te enerveaza fiecare detaliu ,incearca sa te relaxezi Lasa ca o gaseste el. Report
April 7, 201115 yr comment_84967 Salut!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_salut.gif Sissi, chiar ma intrebam pe unde mai esti!Sanatate multa!Dani, vezi ca nu-i de gluma cu Zona Zoster!Geany, bubulica nimic? Nici o traznaie? Report
April 7, 201115 yr comment_84968 Eiii!!! IIii curge nasul si are un stil ca si-l sterge cu maneca cumva de la cot inspre incheietura,asa ca bluze apretate,naturel' ... La invatat tacsu' sa ma strige prin casa citez:''Jjjaaaanneettt'' !!!! Astia 2 fac mishto di mini' fataa!!... Le-oi da io' un Janet di' nu l-or putea duci ,mai nou l-au molipsit si pe tata Report
April 7, 201115 yr comment_84985 da, chiar mi-a iesit zona zoster, dar nu ma agit ca sunt obisnuita: imi iese de pe la 12 ani. O perioada am avut cu frecventa lunara, apoi am mai rarit pe la 3-6 luni ... . Nu mai tin minte daca de cand s-a nascut micuta am mai facut-o dar in sarcina am facut.o de 2-3 ori. Zice ca e pe fond de imunitate slabita (mie imi iese mereu inainte de ciclu), de stres mare. Cand exista vitamina C fiole am reusit sa o duc din frecventa lunara in anuala, apoi a disparut de pe piata si nu iau nimic. Am luat odata un tratament cu Euvirox sau aciclovir, dar nu m-a ajutat. Ce e drept intr.o per f stresanta si fizic si psihic (cu serviciul, cu operatia mamei, cu bebe, cu toate ... ) . Sunt si genul care pun tot la suflet si ma consum, nu dorm noaptea: ma trezesc si rumeg ideile, imi vin solutii ...Oricum nu pot lua medicamente ca alaptez. Am dat cu aciclovir unguent (ca asta mi l-au permis si in sarcina_) dar e frectie ... nu face nik, desi am dat chiar in mom eruptiei. Jannneeeettt sa stii ca mi-i dor di tini si di tati fetili! Mutti, d-alea cu gaura ai pus? Nu pun d-alea ca vreau sa mearga fata cu bici prin curte cat e mica. Si n-am prea inteles cu modelul cu soarele si tot restul ... deseneaza pls Report
April 7, 201115 yr comment_84990 Dani' despre zoster ma intereseaza f. mult ,cand ai tu timp ori aici ori pe privat daca tu crezi,vreau sa discutam un pic. Eu am ramas cu ceva sechele,unde am avut ,daca ma enervez,ma deranjeaza,am ramas cu o sensibilitate acolo,imi iese ca o iritatie,sau ma impunge ca si cu un vf. de ac,mancarime,nu mai suport deloc sintetic,doar coton,etc. Report
April 7, 201115 yr comment_84991 Nu desenez ca nu-s in stare !!!!! Lasa ca fac poze in max 2 saptamani ca oan ade Paste e gata Pai , de ce sa nu poata merge cu bici pe astea? Ca doar is umplute gaurile....in fine , noi punem astea pe aleile din spate , langa iarba , plante...ii dau eu bici daca o prind p-acolo cu bicicloantza!!!! Cu bicicleta mergem pe drum !!! In fatza am d-alea faine , cat o caramida , dar gri si antracit. Fac poze intr-o buna zi.............. Report
April 8, 201115 yr comment_85004 AAaa!!!!Ce bine,merge perfect o cafea.La noi ploua si bate un vant puternic,e f. intunericos' Dar in mod ciudat e cald Tre' sa merg ,ca am niste comisioane de facut,dar nu am nici o tragere de inima zau ashea. Ia' sa mai beau eu o gura de cafe' de la Stelina Report
April 8, 201115 yr Author comment_85011 Neata!Si la noi ploua, da e cald si vroiam sa merg sa culeg papadie, da ploia mi-a schimbat planuStella pt cafea Report
April 8, 201115 yr Author comment_85012 Neata!Si la noi ploua, da e cald si vroiam sa merg sa culeg papadie, da ploia mi-a schimbat planuStella pt cafea Report
April 8, 201115 yr comment_85013 Buna fetelor.Daniella , ia si complex de vitamaine B.Si foloseste Zoviraxul , chiar daca e mai scump , toata lumea care l-a folosit mi-a spus ca reduce mult frecventa acceselor herpetice (herpes , zona zoster).El este "originalul" , are el ceva in plus fata de restul genericelor de pe piata.La mine toate bune si frumoase , m-am dezumflat , gingia arata super bine.Acum am si un mini- dintisor in gura , m-am apucat sa-mi schimb si o coronita ceva mai veche , care nu arata prea bine.Asa ca , o saptamana sunt stirba in fata, deci mai usor cu rasul in gura mare.Nu ca as putea de taietura si cusatura... Report
April 8, 201115 yr comment_85035 acu nu pot lua pastile, ca alaptez. Dar crema am dat si cu zovirax, intr-o vreme, insa crema e cam apa de ploaie. O sa mai incerc poate o cura de zovirax pastile dupa ce termin cu alaptatul, nu stiam ca asta e originalul. Magne B6 forte iau mereu. Jannett, sa stii ca mie imi iese aprox in acelasi loc si in consecinta ramane semn mai ales cand eruptiile sunt mai violente (ca cea de acum). Eu nu am intepaturi si dureri (mai mult mancarime de fapt) decat pe 2-3 zile cand erupe, apoi nu mai am probl. Nu am tratat-o. Cred ca ar fi de facut un autovaccin..., dar nu stiu multe despre asta ...eu am lasat-o asa ... ca mi s*a spus ca si cu si fara tratament nu am ce-i face si ca tb sa cresc imunitatea ca sa apara mai rar...am reusit asta (imi iesea 1 data /an) cu 100 fiole de vit C, dar apoi au disparut de pe piata si s-a intetit iar Report
April 8, 201115 yr comment_85036 Merci mult de raspuns Dani'.Mie nu mi-a mai aparut,dar imi e teama sa nu-mi mai iasa. Report
April 8, 201115 yr comment_85040 Daniella , bun ar fi un complex ,care sa contina B1 , B6 , B12...Ai grija cu micuta ta , eu stiu ca o persoana care nu a avut varicela , deci nu este purtator al virusului , poate face varicela daca intra in contact cu o persoana cu zona zoster.Adica , nu-i dai prin ...respiratie ...dar poti sa-i "dai" virusul daca intra in contact cu secretii din vezicule.Inca ceva...vaccinul la tine nu stiu cat mai are sens , tu oricum ai virusul , esti purtatoare.Poti vaccina micuta in schimb.Am auzit la un moment dat vorbindu-se despre un vaccin pentru persoane peste 60 de ani ,dar nu stiu ce s-a hotarat in legatura cu el si daca a fost aprobat pe piata. Report
April 8, 201115 yr comment_85041 Daniella , bun ar fi un complex ,care sa contina B1 , B6 , B12...Ai grija cu micuta ta , eu stiu ca o persoana care nu a avut varicela , deci nu este purtator al virusului , poate face varicela daca intra in contact cu o persoana cu zona zoster.Adica , nu-i dai prin ...respiratie ...dar poti sa-i "dai" virusul daca intra in contact cu secretii din vezicule.Inca ceva...vaccinul la tine nu stiu cat mai are sens , tu oricum ai virusul , esti purtatoare.Poti vaccina micuta in schimb.Am auzit la un moment dat vorbindu-se despre un vaccin pentru persoane peste 60 de ani ,dar nu stiu ce s-a hotarat in legatura cu el si daca a fost aprobat pe piata. ai dreptate, am auzit ca pers care au zona zoster sunt purtatoare de virusul varicelei. Off! nu m.am gandit la asta! A fost problema si pt nastere la mine sa nu imi apara.Nu ziceam de vaccin, ci de autovaccin, care e altceva. Report
April 8, 201115 yr comment_85042 Salut!Am reusit si eu sa ajung! Deja am facut curat si-acum spal!Asa ca stau cu pauze!Dau o bere!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif Report
April 8, 201115 yr comment_85049 ai dreptate, am auzit ca pers care au zona zoster sunt purtatoare de virusul varicelei. Off! nu m.am gandit la asta! A fost problema si pt nastere la mine sa nu imi apara.Nu ziceam de vaccin, ci de autovaccin, care e altceva. Stiu Daniella ca e altceva , dar eu pe langa probleme cu dintii vad ca am si probleme cu deficitul de atentie in ultimele zile...eu am citit vaccin . Report