Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Va scriu rapid rapidulescu,ca-s la capitolul cozonac azi,curatenia e aia care e,tot se face imediat inapoi asa ca m-am lasat lehamite,ai mei nu pastreaza deloc,toata ziua stau cu gura pe ei. =))

Stelina te pupez sar-na de mic dejun,am fugiiitt!!! =))

A, eu m-am delectat cu pozele voastre la ce ati gatit, la cozonacul geaninei, si m-am saturat deja :toothy9;

am avut o perioada asa de incarcata, si sunt asa de obosita, ca numai ma lalai oleac pe net, si dupa ma duc la nani devreme .

de maine pana luni seara sunt libera si ma hodin in primul rand. apoi fac cate ceva pentru sambata la pranz ca e sf Gheorghe.

si cam asta-i tot ce-mi propun. duminica trag o fuga mai la munte sa ascult un concert ( recital de marimba) unde canta fiul prietenei mele...

Spor la cozonaci, pasti si alte bunatati. eu fac doar ciorba de miel. in rest sarmalute in foi de vita, oua colorate ,

telemea, ridichi , ceapa verde si diferiti pesti afumati plus icre de manciuria...deci cat mai putin de pregatit , gatit :hug:

Nee!!! sa vedeti maine ca vreau sa fac drob de pui, sarmale,pasca,inca un cozo ca bubuletului vad ca-i place si nu mai stiu nici eu... :toothy9;

A, eu m-am delectat cu pozele voastre la ce ati gatit, la cozonacul geaninei, si m-am saturat deja :hug:

am avut o perioada asa de incarcata, si sunt asa de obosita, ca numai ma lalai oleac pe net, si dupa ma duc la nani devreme .

de maine pana luni seara sunt libera si ma hodin in primul rand. apoi fac cate ceva pentru sambata la pranz ca e sf Gheorghe.

si cam asta-i tot ce-mi propun. duminica trag o fuga mai la munte sa ascult un concert ( recital de marimba) unde canta fiul prietenei mele...

Spor la cozonaci, pasti si alte bunatati. eu fac doar ciorba de miel. in rest sarmalute in foi de vita, oua colorate ,

telemea, ridichi , ceapa verde si diferiti pesti afumati plus icre de manciuria...deci cat mai putin de pregatit , gatit :-*

Deci sa-nteleg ca tot nu scapi de concerte :toothy9; !

Spor la pregateli Stellina! Nici eu nu fac mai nimic, de Pasti nu mancam acasa (de fapt in fiecare an e asa), o sa fac sarmale dupa Pasti, cozonac fac sambata.

Nee!!! sa vedeti maine ca vreau sa fac drob de pui, sarmale,pasca,inca un cozo ca bubuletului vad ca-i place si nu mai stiu nici eu... :toothy9;

La drob de pui vreau si eu reteta!

Pai ce faci,coci sambata sau maine? Zice ca vinerea nu se coace.

Anuta eu nu am auzit pana acum ca vinerea nu se coace,eu coc... :toothy9;

Drob eu fac ,cu ficatei de pui,+ carnea de pui de la o pulpa(fierb si ficatelul si carnita),anul asta pun si ghebe,ceapa prajita,verdeata:ceapa verde,marar,patrunjel,dau tot prin masina de tocat,sare piper,leg cu oua,pun pe mijloc oua fierte si cam asta e ...la ochi...nici nu stiu daca se poate numi drob,e o specialitate asa... :hug:

Gattaa,fug la nani mai vb. maine...

Anuta eu nu am auzit pana acum ca vinerea nu se coace,eu coc... :toothy9;

Drob eu fac ,cu ficatei de pui,+ carnea de pui de la o pulpa(fierb si ficatelul si carnita),anul asta pun si ghebe,ceapa prajita,verdeata:ceapa verde,marar,patrunjel,dau tot prin masina de tocat,sare piper,leg cu oua,pun pe mijloc oua fierte si cam asta e ...la ochi...nici nu stiu daca se poate numi drob,e o specialitate asa... :hug:

Gattaa,fug la nani mai vb. maine...

Eu asa stiam ca in vinerea mare nu se coace :) .

Fain drobul :-* !

Buna dimineata.mai eu nu mai tin minte daca mama mea cocea joi sau vineri, dar stiu sigur ca sambata facea mancarea :toothy9;.

si ca se muncea cu sarg pana la epuizare toata saptamana mare. ia o cafelutza de inviorare la doamne.

visul meu, mic dejun servit la pat :hug:

post-16-13034490655609_thumb.jpg

post-16-13034490860849_thumb.jpg

post-16-13034491022772_thumb.jpg

Ziua buna tutror.

Eu sunt cam intoarsa pe dos , azi dimineata a murit bunica mea , ultima dintre bunici .Maine mama pleaca la Craiova (bunica mea statea la un sat langa Craiova ) , eu raman aici ca tatal meu nu se poate deplasa si are nevoie de ajutor.

In ultimul timp nu ma mai pot bucura de sarbatori , mereu se intampla ceva rau inainte.

Anuta' nu stiu daca mai intri si nu e prea tarziu,dar iaca drobul de pui.

Cu ficatei de pui si carne de pui cu ceapa si ghebe si cu multa verdeata data pe masina de tocat.

post-405-13034860236935_thumb.jpg

post-405-13034860323871_thumb.jpg

post-405-13034860396621_thumb.jpg

Din verdeata aia am facut si sarmalute.Asta-i umplutura acum ma duc sa le invart in foi de vita si maine sa le dau la cuptor.

post-405-13034860753947_thumb.jpg

Am facut pasca cu branza iute de oi + dulce si cu stafide ca asa imi place mie.

post-405-13034860670508_thumb.jpg

Inca un cozo' cu arahide ca mi-a fost lene sa mai sparg nuci.

post-405-13034860532043_thumb.jpg

Si un puiut la bubulet din rest de aluat.

post-405-13034860831975_thumb.jpg

Geanino, sa le mancati sanatosi si cu mare placere, si sa iei o inghitzitura de Pasca si o galushca si pentru mine.

Merci Anuta',Stelina,paii se poate cum sa nu ma gandesc la voi,ca numai de voi vb. si oricum faceti parte din familia mea ... :notworthy:

Hi hi hi! Ma gandesc daca o vedea Lponel sarmalele si ceapa verde... :71:

Deci is' cu capu' rau ,sa-mi dea ceneva' 2 perechi de palmuri sa-mi revin :notworthy:

Am terminat ,am facut bucataria tot,dat cu mocu'(asa zice bubuletul la mop),da' ma bate un gand obscen...Sa imbrac drobul in aluat...

HHhhh??!! :71:

De ce nu ?' parca am citit pe un blog o reteta de drob invelit in clatite.

am mai vazut drob in aluat, se prezinta tare frumos.

Sar-na de incurajari Stelina.E la cuptor acu...

post-405-13035024239038_thumb.jpg

Iaca sarmalutele,dar maine la bag la cuptor.

post-405-13035024322266_thumb.jpg :notworthy: