March 17, 201115 yr comment_82191 Geaninooooooo , te bat...iar scosesi varza in prima linie Daniella, e ptr copii de la scoala primara normala...ce e si mai fain, si asta se face odata pe an...se numeste "ateliere de descoperire" , sunt 5 muzicieni voluntari ( e inafara orelor de repetitii/ concert etc ) 1 vioara, 1 vioala, 1 contrabas, 1 violoncel 1 harpa ( ma refer la corzi)si vin cate o clasa, ii imparte in grupuri de 4-5 , si fac turul celor 5 instrumente.le explicam cum se incepe, ce este instrumentul etc etc...si ii invatam sa "cante" corzi libere ( adica cele 4 corzi acordate la cvinta,) cu un anumit ritm.supa ce au facut turul celor 5 instrumente ( de obicei cam 15 -20 mi pe grup) , ei iau o mica gustare si o pauza ( cu biscuiti , icetea sau alte bauturi) , se spala pe maini, si coboram in sala de repetitii unde cei 5 muzicieni canta o melodie , "acompaniati* de cate 2-3 elevi ( fac cu turul) care fac "ritmul".pustii isi aleg ce instrument prefer , iar unul sau doi fac pe "dirijorul" .profii spun ca pustii sunt incantati...apoi mereu sunt invitati la un concert cu un program mai " amuzant" si mereu vin cu parintii, etc .e fain programul, si e pus la punct de ministerul educatiei. Report
March 17, 201115 yr comment_82192 Steluto' sotul e divin', io' m-am saturat de ea si mi-am facut salata verde... Report
March 17, 201115 yr comment_82193 ... Auzi, dar e pt copiii de la sc de muzica? cum au studiat copiii la sc aria lui papagheno? la noi multi dintre copiii generatiei 7-12 ani, stiu cel mai mult gameboy, jocuri pe pc si pe console Aici din gradinita incep cu "educatia muzicala",care continua mai departe la scoala elemntara începînd din clasa 1 unde se ofera în general de 2 ori pe saptamîna cursuri de flaut,chitara,orga,diferite tobe...etc.Cursurile sint gratuite.Denise a facut din cl-1 pina a 4-a flaut,iar din a 2-a a inceput si toba africana si cor Desi s-a lasat de flauta,tobe si cor(plus chitara si orga,asta a facut doar asa de plictiseala singura acasa ),adora muzica clasica.În fiecare an merge la Gasteig-Philharmonie în München. Report
March 17, 201115 yr comment_82208 Stella, Maya mi se pare vrednic de admiratie si consideratie aceasta parte (in rest nu stiu) a sistemului de invatamant in tarile unde traiti! Report
March 17, 201115 yr comment_82209 Ia' baga un vin la mua... Geany eu dupa cartofii aia ai tai salivez! S-ar putea sa iti dam ban pe la han cu produse prohibitive Pofteste un pahar de vin! Report
March 18, 201115 yr comment_82218 Buna dimineata....astazi deschid eu hanul,sper ca nu se supara hangita noastra... deci,pentru toata lumea:cafea,fresh de portocale,si micul dejun sunt servite Report
March 18, 201115 yr comment_82220 Hello, hello, multumiri pentru micul dejun , este superb.eu azi o iau iar la drum...ultimul concert din seria de scolare.sa aveti o zi frumoasa. Report
March 18, 201115 yr comment_82231 Hiello! Va salut si io' rapid,ca si eu sunt calare pe maturoi. P.S Maii io' nu mai sunt hangita ca mi-am dat demisia ati uitat?! Vreau sa fiu servita... Report
March 18, 201115 yr comment_82249 bravo Destiny! ce frumos ati aranjat masa! iau freshul si o banana si am fugit si eu! o zi splendida, desi de ieri si vremea s-a uratit la noi Report
March 18, 201115 yr comment_82307 Buna doamnele mele.Ieri am fost pe fuga maxima , uda leoarca de doua ori , m-a prins ploaia si eu nu aveam umbrela.Macar am rezolvat o parte din treaba.Luni urmeaza partea a doua ,ceva mai simplu , pentru ca o pot face si aici , nu mai trebuie sa alerg pe la Timisoara.M-am suparat aseara pentru ca mi-au taiat macaroana Vodafone la net.Am depasit limita de trafic Cam repede ...nici nu am navigat nu stiu cat pe internet...Azi a trebuit sa bag iar bani pe cartela, astia imi golesc cardul. Report
March 18, 201115 yr comment_82311 e o vreme oribila: miercuri 25 grade, joi 5 grade ceata, frig si burnita! pfff ce se ofera pentru incalzirea atmosferei la han? face careva focul, serveste cineva ceva ? sau azi se sta pe uscat, fiecare pe matura lui ... ? Report
March 18, 201115 yr comment_82313 Eu nu mai dau ca daca incarc poze ,maine iar imi taie astia macaroana. Report
March 18, 201115 yr comment_82315 Eu vreau bere. Da da da! Stiu ca ingrasa...Ni' la nenea asta ce shexy e... Report
March 18, 201115 yr comment_82317 hai fetele (noroc ca nu am nimic de mancare, ca altfel as rupe frigiderul in doua astaseara!) Report
March 18, 201115 yr comment_82322 dupa cate vad nenea are pe tejghea o sticla de leffe, care este berea mea preferata Report
March 18, 201115 yr comment_82323 dupa cate vad nenea are pe tejghea o sticla de leffe, care este berea mea preferata Ei vezi e o chestie pe care eu nu o inteleg.Pt. mine o bere e o bere si atat,nu prea pot sa fac diferenta intre marci. Report
March 18, 201115 yr comment_82324 dupa cate vad nenea are pe tejghea o sticla de leffe, care este berea mea preferata Ei vezi e o chestie pe care eu nu o inteleg.Pt. mine o bere e o bere si atat,nu prea pot sa fac diferenta intre marci. leffe e altceva decat o bere! si e singura bere pe care as bea-o iarna! vara mai merge orice rece sa fie ... , dar iarna pe mine nu ma atrage berea, pt ca imi place fff rece si ...brrr Report
March 18, 201115 yr comment_82325 Da' de ce ai zis ca ai rupe' frigiderul?! Ai o foame nervoasa,sau ce?! Eu acum fac o mamaliguta cu branza si smantana. Report
March 18, 201115 yr comment_82326 Da' de ce ai zis ca ai rupe' frigiderul?! Ai o foame nervoasa,sau ce?! Eu acum fac o mamaliguta cu branza si smantana. daaaaa, seara de regula ma ia foamea nervoasa ca toata ziua nu mananc mai nimic, sa pe apucate, sau rontaiala acum fiind si trista si nervoasa si toate alea pe capul meu, da imi vine sa rup frigiderul ... dar nu e nik gatit in el ... asa ca's safe am facut si eu aseara mamaliga cu branza de burduf si smantana si am servit alaturi de spanac cu ou asa ca azi nu stiu ce sa mai fac asa rapidulescu ...oricum pana adoarme bebelusa se face noua si io nu mai am chef sa mai gatesc nik, bag capul in frigi si ies cu ce-o fi in nas! Report
March 18, 201115 yr comment_82327 Eu am foarte rar stari dintralea si rontai o patratica de ciocolata Report
March 18, 201115 yr comment_82328 Eu am foarte rar stari dintralea si rontai o patratica de ciocolata Si io la fel... doar ca patratica mea de ciocolata e o ciocolata intreaga . Daniella, vreau sa te trag de urechi! Cum adica nu mananci nimic toata ziua?! Nu ziceai tu ca ai probleme cu digestia si ca studiezi nutritie si din astea? Pai si cu atata stiudiu nu ai aflat cat de nociv e sa NU mananci cand ti-e foame? Ce inseamna asta? Report
March 18, 201115 yr comment_82334 e o vreme oribila: miercuri 25 grade, joi 5 grade ceata, frig si burnita! pfff ce se ofera pentru incalzirea atmosferei la han? face careva focul, serveste cineva ceva ? sau azi se sta pe uscat, fiecare pe matura lui ... ? Crezi ca un vin fiert e bun? Report
March 18, 201115 yr comment_82342 Nu cred ca vinul fiert e bun in acest caz pt. Daniela (ca face aciditate la stomac si sporeste senzatia de foame nervoasa) asa ca da-l incoa'... Report
March 18, 201115 yr comment_82344 Cati ai dreptate! Dar nu mai am timp sa gatesc de cand am inceput serviciul. In 3 zile din 5 reusesc sa imi iau pachetel (o salata sau azi spanac cu ou) in rest rontai biscuiti de cereale si ceai, sau covrigi. Masele mele au fost mereu dezlanate, ca nu am pauza de masa, ma iau cu treaba si ma trezesc cand is deja rupta ... Desigur stiu ca nu e bine. Dar nu am antidot pentru cand nu am nimic gatit sau de luat in graba la mine. Destiny vinul fiert e grozav pe frigul asta! Fac cinste la tot hanul!...si nu am aciditate, alta e buba: digestie lenta si nu beau destule lichide Report