April 21, 201511 yr comment_228049 eu chiar sunt curioasa: sa ne zica fetele de-afara daca la clasa a 3-a au astfel de probleme. Nu, aici nu au astfel de probleme in clasa a 3-a si ma bucur https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif Se fac in anul I de liceu cand au 13-14 aniEu le pot ajuta la matematica si o fac cand e nevoie. Chiar daca metoda e alta, inteleg ce vreau sa spun si eventual rezolva din nou cu metoda invatata de ele Si zau ca sunt copii destepti si-aici https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gifAdevarata specializare se face in facultati. Liceele sunt de cultura generala, nu exista profil real, uman, informatica, pedagogie, asistenta medicala, economic,.....astea se fac la facultate. Inca mai fac arta, muzica, tamplarie, gospodarie....care ce vrea pe langa materiile obligatorii. Si sportul e obligatoriu, respectiv orele care le-aveam si noi la scoala pe vremuri. Report
April 21, 201511 yr comment_228050 eu chiar sunt curioasa: sa ne zica fetele de-afara daca la clasa a 3-a au astfel de probleme.si-mi e greu sa cred ca se rezolva prin metoda asta, la nivelul lor nu se rezolva cu reprezentare grafica? Clasa a 3-a in Romania e echivalenta cu a 4-a dupa vechiul sistem, nu?Adica un an de pregatitoare si inca trei. Manu e a 3-a normala, adica 3 ani efectivi de scoala.Intradevar sunt mai simple, vedem la anul. Report
April 22, 201511 yr comment_228060 Buna dimineata!Aici vreme urata.A plouat toata noaptea,acum e racoare bine,4grade celsius sunt...Va doresc o zi minunata! Report
April 22, 201511 yr comment_228061 Hello . La mine soare, eu oricum saptamana asta misun ca facem concerte la scoleri in regiune. ieri fuseram la porrentruy si tot asa pana vineri.O zi frumoasa la tulemond.Mayaaaaaaaaa La mlti ani !! Report
April 22, 201511 yr comment_228080 Hello si de la mine!!!! Nu prea am mai avut timp sa scriu pe aici. Dar...am fost alaturi de voi cu gandul si sufletul.Din pacate la mine situatia nu este prea vesela. Mamitza mea a suferit un infarct cerebral. Acum este la spital sub supraveghere pentru o saptamana. Ce o sa fie dupa aceea...nu stiu. DD sper sa fie si cu ea si cu noi! Va imbratisez si va pupicesc!!!!! O saptamana frumoasa sa aveti! Report
April 22, 201511 yr comment_228095 Multa sanatate, recuperare buna si zile linistite, pt mama ta, Georgi! putere si curaj ! Report
April 22, 201511 yr comment_228098 Buna ziua la han!Sanatate tuturor la mari si mici, succes copilasilor la scoala si numai bine tuturor ! Report
April 22, 201511 yr comment_228105 Clasa a 3-a in Romania e echivalenta cu a 4-a dupa vechiul sistem, nu?Adica un an de pregatitoare si inca trei. Manu e a 3-a normala, adica 3 ani efectivi de scoala.Intradevar sunt mai simple, vedem la anul. Nu, eu inteleg ca la noi clasa zero este echivalentul grupei pregatitoare de la gradi stramutata la scoala. Gresesc, fetele din RO? Deci a 3-a e a 3-a Report
April 22, 201511 yr comment_228107 Nu, aici nu au astfel de probleme in clasa a 3-a si ma bucur https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif Se fac in anul I de liceu cand au 13-14 aniEu le pot ajuta la matematica si o fac cand e nevoie. Chiar daca metoda e alta, inteleg ce vreau sa spun si eventual rezolva din nou cu metoda invatata de ele Si zau ca sunt copii destepti si-aici https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gifAdevarata specializare se face in facultati. Liceele sunt de cultura generala, nu exista profil real, uman, informatica, pedagogie, asistenta medicala, economic,.....astea se fac la facultate. Inca mai fac arta, muzica, tamplarie, gospodarie....care ce vrea pe langa materiile obligatorii. Si sportul e obligatoriu, respectiv orele care le-aveam si noi la scoala pe vremuri. alpha, exact-exact asa consider si eu! Report
April 22, 201511 yr comment_228114 motzulin, sa stii ca m-am gandit la tineo solutie poate fi sa iti pregatesti 1 cutie /saptamana cu:- 3 tinute de ploaie/frig si 2 soare/cald (pt primele 2 sapt)- 2 cu 2- 1 cu 3+ 1 cutie cu tinute de weekend/casa, functie de activitatile pe care stii ca le desfasori.imi place ca tu ai o viziune optimista in general, iar in privinta vremii, in special dar, daca ai posibilitatea sa speli/calci se mai reduce necesarul. La Junior te muti? cum la copil? abia a scapat de noi si sa ma duc pe capul lui? deja in sertare am observat niste lucrusoare delicate care nu-i apartin. e un apartament utilat complet, inclusiv forme de silicon ma gandeam sa ne mutam in el la batranete, ca-i fix langa piata si biserica, pai nu? Nu, aici nu au astfel de probleme in clasa a 3-a si ma bucur bravo sistemului! Si zau ca sunt copii destepti si-aici sunt absolut convinsa! crezi ca ai nostri-s mai destepti? sunt copii normali, ca peste tot. doar mult mai stresati, si ei si parintii, cu ganduri obsesive de abandon scolar. Intradevar sunt mai simple, vedem la anul. Lili, io-mi amintesc de-o poza de-a lui Marco al Adrianei, c-un pisoi pe caietul lui de mate. Cred ca era la liceu sau, hai, gimnaziu si-avea niste ecuatii asemanatoare celor explicate de Fox.Verii mei de la tara muncesc de mult timp in Italia, au plecat imediat dupa revolutie, au o situatie f buna si s-ar intoarce in tara. Unul chiar a incercat, isi facuse o firma de constructii care mergea binisor, dar a trebuit sa se intoarca in Italia ptr ca baietii lui nu puteau face fata la nivelul scolii din Romania. Iar in Italia erau premianti.Bataie de joc e aici, acolo e normalitate. Asa de tare ma supara aspectul asta! Eu am glezna tot umflata, nu ma doare la mers, doar la palpare. Inca n-am curaj sa reincep sala si toata lumea imi zice ca nu s-a dezumflat glezna ptr ca n-am facut deloc repaus complet, cu piciorul in sus. Nasol! Report
April 22, 201511 yr comment_228123 era 7.01.2013 si Marco era in anul III de liceu ca acu e in ultimul, cred si sper ca nu sunt aceleasi ecuatii Report
April 23, 201511 yr comment_228128 Neatza, incalec matura s o sterg , la multi ani Yandirei&Lili& aiiiiiiiii am uitat nickul celei de-a treia doamne , si tre sa fug la treburi...ne vedem diseara,Deasemeni sa traiasca toti Georgii, inclusiv al meu sot, si cumnata ca e si ziua ei Report
April 23, 201511 yr comment_228130 Avem de mai mult o vreme de vis. Si vineri, sambata incolo tot frumos. Si astazi ploua! Fiindca am eu liber. Atit ma pot supara, dar asta-i soarta.Mi-am dat aseara seama ca ceva nu-i bine. Uite cum venea frontul atmosferic...dinspre Maya Va las cu ceva dulce(in prelucrare) Peter PS. Ma duc sa schimb rotile la masina sefei si dupa aia ma imbat . Report
April 23, 201511 yr comment_228133 PS. Ma duc sa schimb rotile la masina sefei si dupa aia ma imbat . Pentru ca ai schimbat rotile? Pentru ca nu e soare? Report
April 23, 201511 yr comment_228137 PS. Ma duc sa schimb rotile la masina sefei si dupa aia ma imbat . Pentru ca ai schimbat rotile? Pentru ca nu e soare? Ptr. ca tocmai de ziua mea libera ploua!Am vrut sa ma destrabalez cu bicicleta, sa merg, sa fug, sau sa stau lenevind pe terasa...poate la pesti, poate eu mai stiu.... Asa ca acum "beau si sparg pahare"(alea din masina de spalat vasele au ramas intregi) Peter Report
April 23, 201511 yr comment_228139 Vezi-o din alt punct de vedere, stai in casa si dragalesti gagicile, faci un dulce Report
April 23, 201511 yr comment_228140 Vezi-o din alt punct de vedere, stai in casa si dragalesti gagicile, faci un dulce Chiar! Din unghiul asta de vedere inca nu am privit situatia. Si totusi ploua. Mama ei de ploaie. Hai sa dau ceva dulce, daca tot spui: Peter Report
April 23, 201511 yr comment_228144 Mersi :* virtual e si foarte bun ca nu ingrasa Tu si ingrasatul. Tu esti supla si "lecker" cum te stiu. Peter Report
April 23, 201511 yr comment_228149 La lecker de acord dar la supla ma stiai Hai mai Adriana. Eu te stiu " lecker". S-a intimplat ceva intre timp? Nu te cred. Tu ramai vesnic "Adriana mea". Pacat ca nu gasesc poza adecvata. Dar chiar nici o poza nu gasesc, ca nu stiu unde au disparut. Serios. Peter Stai asa! Nu stiu, am voie? Report