Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fantana dorintelor

Featured Replies

• Author

Foarte inspirata dorinta! Multa BAFTA la noul loc de munca! Asa s-a verificat ca fantana functioneaza!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/headbang.gif

Sau banutii?

Mai fetele, nu v-ati convins inca?Chiar functioneaza fantana asta!

Acu o sa vina Mona si o sa-mi dea peste cap, spunandu-mi ca nu l-a gasit pe J.Deep sub brad, dar asta este...nu putem fii toti multumiti.

Sa fie intr-un ceas bun, in vremurile astea e o mare realizare, fetele sunt mari deacu, chiar si cea mica, tre sa se obisnuiasca sa stea la cresa cu ceilalti, tu ai sa fii mereu pe drumuri, dar asta e viata, succes :)

Sa fie! Sincer nici mie nu-mi vine sa cred... macar nu am studiat degeaba. Pentru mine nu avea nici-o importanta ce munca-mi gaseam, munca sa fie... doar ca am avut un noroc chior si am gasit ceva sa-mi puna si creierul in functiune. Mi se pare ca visez.

Pe drumuri oricum sunt mereu, m-am invatat. Acum plecam dimineata impreuna le impart pe la 'scoli' si eu plec la munca... nu am pauza de masa, asa ca la iesire 'culeg' fetele si acasa. Si gata ziua de munca, apoi incepe casa.

Multumesc mult!

Felicitari sorina. multa bafta in continuare.

si eu imi doresc sanatate mie si celor dragi din jurul meu, liniste si pace in lume ,si mult noroc tuturor.

• Author

Sa fie! Sincer nici mie nu-mi vine sa cred... macar nu am studiat degeaba. Pentru mine nu avea nici-o importanta ce munca-mi gaseam, munca sa fie... doar ca am avut un noroc chior si am gasit ceva sa-mi puna si creierul in functiune. Mi se pare ca visez.

Pe drumuri oricum sunt mereu, m-am invatat. Acum plecam dimineata impreuna le impart pe la 'scoli' si eu plec la munca... nu am pauza de masa, asa ca la iesire 'culeg' fetele si acasa. Si gata ziua de munca, apoi incepe casa.

Multumesc mult!

Da' sa nu ne uiti, bine? :occasion14:

Da' sa nu ne uiti, bine? :biggrin:

Nuuuuu,cum sa va uit!!! Muncesc deja din septembrie, daca nu v-am parasit pana acum, stai linistita, ca nu se va intampla de acum incolo... doar, ca s-au cam rarit intrarile si s-a micsorat timpul... asta s-a intamplat deja. Imi pare rau, dar mai mult de atat nu pot face...

Da' sa nu ne uiti, bine? :love7:

Nuuuuu,cum sa va uit!!! Muncesc deja din septembrie, daca nu v-am parasit pana acum, stai linistita, ca nu se va intampla de acum incolo... doar, ca s-au cam rarit intrarile si s-a micsorat timpul... asta s-a intamplat deja. Imi pare rau, dar mai mult de atat nu pot face...

sorinuco, felicitari!!! m-am trezit si eu la spartul targului :)

ai o energie de invidiat. as putea sa te intreb ce mananci, da' stiu https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif

Multa Bafta Sorina si felicitari!!!... :love7:

Vreau si eu sa slabesc vreo 3-4...10 kilograme!!! :) ...Bine,bine,macar 2..plizz,plizzz!!!... :)

post-405-12943016299837_thumb.jpg

post-405-12943016228381_thumb.jpg

Cum mie mi-s-a indeplinit dorinta,si am facut sarbatorile acasa,nu la spital,indraznesc sa-mi mai pun o dorinta:as vrea anul asta sa-mi gasesc si eu un loc de munca,asa cum trebuie. Adica cu salariu lunar si contract

Cum mie mi-s-a indeplinit dorinta,si am facut sarbatorile acasa,nu la spital,indraznesc sa-mi mai pun o dorinta:as vrea anul asta sa-mi gasesc si eu un loc de munca,asa cum trebuie. Adica cu salariu lunar si contract

sa dea Domnul, sau fantana :love7:

• Author

Im primul rand ma bucur ca s-a indeplinit prima dorinta.Pentru a doua, succes si nu te da batuta! :floare:

sorinuco, felicitari!!! m-am trezit si eu la spartul targului :)

ai o energie de invidiat. as putea sa te intreb ce mananci, da' stiu https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif

Multumesc mult! Iar de mancat, stii tu foarte bine ce mananc eu...

Multa Bafta Sorina si felicitari!!!... :floare:

Vreau si eu sa slabesc vreo 3-4...10 kilograme!!! :rolleyes: ...Bine,bine,macar 2..plizz,plizzz!!!... :wub:

Asa sa fie! Geany, gata, ai slabit alea 2kg, Nu?! Nu-i asa ca-i bine?! Glumesc!

E foarte bine cand slabesti, si-ti spune una care acum 7 luni avea 105kg si acum se mandreste cu 79,5kg... nici acum nu-mi vine sa cred!

Asa ca-ti urez sa ti se indeplineasca cat mai curand dorinta!

Ce ma bucur pt tine! Urat tare sa fii constrans sa faci srbatorile in spital...

Si-ti urez mult noroc in indeplinirea celei de-a doua dorinte!

• 2 months later...

in primul fie ca fiecaruia ce a scris aici sa i se indeplineasca dorintele de catre fantana!

si in al doilea rand, draga fantana vreau si eu sa slabesc 5-10 kg pana la 1 mai :) (pe 2 mai plec la mare). Nu mai e mult si nu ma pot mobiliza. Oare ma poate ajuta fantanica?

SorinaDaniela, felicitari pentru asa un rezultat! keep going si succes in pastrarea performantelor dupa ce ajungi la greutatea dorita!

te rog mult :hug: care e secretul kilogramelor disparute in cazul tau ... ?

azi 63 kg :lol: (si 1,60 m cu indulgenta, 47 kg era greutatea mea ideala, pana acum cativa ani... dar incet, incet...ajutata de sarcina si alaptat ... am ajuns la 63 kg unde stagnez de 6 luni, desi alaptez). Oare imi indeplineste fantana dorinta singurica punandu-mi vointa la treaba? sau trebuie sa depun eu toate diligentele ? :)

Cat ai zis?Doua trei, saptamani?

Sa vezi ca vine mai repede!

Lili!!!!Aseara m-am uitat la mail,si cine crezi ca mi-a scris?Sony!Saptamîna viitoare cica imi trimit laptopul!

Daca-ti mai zic ca mailul a fost trimis la sase jumate... :scratch:

Cred ca ai creat o fîntîna magica! :blush:

in primul fie ca fiecaruia ce a scris aici sa i se indeplineasca dorintele de catre fantana!

si in al doilea rand, draga fantana vreau si eu sa slabesc 5-10 kg pana la 1 mai :blush: (pe 2 mai plec la mare). Nu mai e mult si nu ma pot mobiliza. Oare ma poate ajuta fantanica?

SorinaDaniela, felicitari pentru asa un rezultat! keep going si succes in pastrarea performantelor dupa ce ajungi la greutatea dorita!

te rog mult <_< care e secretul kilogramelor disparute in cazul tau ... ?

azi 63 kg :blush: (si 1,60 m cu indulgenta, 47 kg era greutatea mea ideala, pana acum cativa ani... dar incet, incet...ajutata de sarcina si alaptat ... am ajuns la 63 kg unde stagnez de 6 luni, desi alaptez). Oare imi indeplineste fantana dorinta singurica punandu-mi vointa la treaba? sau trebuie sa depun eu toate diligentele ? :blush:

Iubita, nu e greu, dar trebuie sa ai multa vointa pt ati schimba total modul de a manca. Eu nu pot sa o numesc dieta, ca nu prea e, pot spune ca am invatat sa mananc corect cu Montignac.

Am 9 luni de cand am inceput si am ajuns la 77,7kg de la 105kg. Am ajuns, in sfarsit, la cum eram inainte de sarcini... ele au fost cauza celor treizeci de kilograme in plus...

Nu exista riscul sa ma intorc la cum eram pt ca e o chestie pe viata. Acum sunt la faza 1 de slabit, in momentul in care ma voi decide ca ajunge, voi trece la faza 2 de mentinere. Sincer eu ma simt foarte bine la F1, nu cred ca voi trece la F2 foarte curand... voi mentine F1 ca baza si probabil din cand in cand voi prepara cate ceva F2.

In primele 3 luni e o chestie un pic mai stricta, apoi te poti relaxa un pic... pot doar sa-ti spun ca slabesc rasfatandu-ma cu dulciuri (monti, bine-inteles, facute de mine... dar tot dulciuri sunt).

Ce sa-ti spun, indiferent de ce cale vei alege... bafta la slabit!

A, te rog, spune-mi Sorina...

Cat ai zis?Doua trei, saptamani?

Sa vezi ca vine mai repede!

Lili!!!!Aseara m-am uitat la mail,si cine crezi ca mi-a scris?Sony!Saptamîna viitoare cica imi trimit laptopul!

Daca-ti mai zic ca mailul a fost trimis la sase jumate... :scratch:

Cred ca ai creat o fîntîna magica! <_<

Ma bucur pt tine... asta inseamna ca functioneaza (fantana)!

Lili, cat ziceai ca mai dureaza sa mi se indeplineasca si mie dorinta?!

• Author

. Oare imi indeplineste fantana dorinta singurica punandu-mi vointa la treaba? sau trebuie sa depun eu toate diligentele ? :blush:

Nu e cazul Daniella atat timp cat alaptezi.

In rest, fantana trebuie ajutata cu vointa si incredere.

Lili, cat ziceai ca mai dureaza sa mi se indeplineasca si mie dorinta?!

Pai mai da-mi detalii, cum sta Julia?Soata?Tu?

Eu, ce sa fac, pe net, cu casa vraiste... dar nu am chef de nimic...

Soata la munca, in continuare cu amigdalele umflate...

Giulia, nervoasa, nu-i intra nimeni in voie... nu mai are temperatura, daaar i se sparg traznaile alea in gurita si sangereaza urat. Mi-e mila de ea... Azi a binevoit sa-si decupeze o bucatica de degetel cu forfecuta... nu i-a mai placut carticica pe care o facea praf, s-a gandit sa-si incerce norocul si cu un degetel...

Mara, e galbena, in continuare cu febra... Sa traiasca nurofenul!

Si uite asa am incalecat pe-o sa si v-am zis povestea noastra...

As mai avea cate ceva negativ de zis... dar, mai bine ma opresc...

Astept verdictul...

vai de mine ce-i pe-aici. sorinuco, multa sanatate va doresc la toti https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif

vin si eu la fantana si arunc un pumn de banuti

post-84-12999260949351_thumb.jpg

nu vreau ceva pentru mine ci asa, la general, sa fie bine...