March 12, 201115 yr comment_81390 Multumim, Boni! Fur si eu un banut de la tine si-l arunc in fantana, poate daca-i furat functioneaza mai repede... cine stie? Report
March 12, 201115 yr comment_81391 Lili!!!!Aseara m-am uitat la mail,si cine crezi ca mi-a scris?Sony!Saptamîna viitoare cica imi trimit laptopul!Daca-ti mai zic ca mailul a fost trimis la sase jumate... Cred ca ai creat o fîntîna magica! Fantastic Report
March 12, 201115 yr comment_81394 Arunc si eu un banut in fantana fermecata, imi doresc sa mergem la vara in Romania... Report
March 14, 201115 yr Author comment_81636 Adi-Edi, speram sa fie cu noroc. Am construit si inceput fantana cu aceeasi dorinta.La mine a functionat.Sper si la tine! Report
March 14, 201115 yr comment_81639 . Oare imi indeplineste fantana dorinta singurica punandu-mi vointa la treaba? sau trebuie sa depun eu toate diligentele ? Nu e cazul Daniella atat timp cat alaptezi. In rest, fantana trebuie ajutata cu vointa si incredere. abia apoi am citit tot topicul si am aflat de banut, deci fantanicii magice pentru implinirea dorintei mele un banut de argint, aruncat peste cap Multa incredere am si mult optimism! asa m-am enervat joi, la o intalnire de afaceri mi-a spus o partenera care nu a observat sarcina si nici post sarcina (ne-am mai intalnit prin noiembrie parca): ooo vad bine? felicitari, sunteti insarcinata, nu!? Va dati seama ce burta am inca ... ca al piticimea mea de 1 m si o portocala iese in fata inca ... Cred ca pt moment doar fantana ma poate ajuta. Sorina, trebuie sa recitesc iar monti cu mare atentie. Daca nu reusesc sa mai gatesc acasa din cauza serviciului, oare o sa ma descurc? Report
March 14, 201115 yr comment_81647 Niste bani si pentru dorinta mea! Sa vanda barbatu-miu o pictura. Report
March 14, 201115 yr Author comment_81649 Oho, Laura, numai una?Sa le vanda pe toate! Putem sa le vedem? Poate gaseste cumparatori pe aici. Report
March 15, 201115 yr comment_81849 Sorina, trebuie sa recitesc iar monti cu mare atentie. Daca nu reusesc sa mai gatesc acasa din cauza serviciului, oare o sa ma descurc? Ar trebui sa nu ai mari probleme... doar ca trebuie sa alegi cu foarte mare grija ceea ce vei comanda.Dar, nu gateste nimeni la tine in casa? Stiam ca intr-un timp te ajutau soacra, cumnatele... le poti explica lor cum sa-ti gateasca si problema e rezolvata. Report
March 15, 201115 yr comment_81852 Am auzit ca fantana e cu noroc asa ca iaca, arunc si eu banutul si ma gandesc la dorinta.....si va spun daca se implineste Report
March 15, 201115 yr Author comment_81855 Am auzit ca fantana e cu noroc asa ca iaca, arunc si eu banutul si ma gandesc la dorinta.....si va spun daca se implineste Tinem pumnii! Report
March 15, 201115 yr comment_81885 Sorina, trebuie sa recitesc iar monti cu mare atentie. Daca nu reusesc sa mai gatesc acasa din cauza serviciului, oare o sa ma descurc? Ar trebui sa nu ai mari probleme... doar ca trebuie sa alegi cu foarte mare grija ceea ce vei comanda.Dar, nu gateste nimeni la tine in casa? Stiam ca intr-un timp te ajutau soacra, cumnatele... le poti explica lor cum sa-ti gateasca si problema e rezolvata.oooo din pacate nu ma ajuta nimeni: cumnatele nici nu a fost vorba, soacra s-a oferit inainte de a ramane insarcinata ca ne va ajuta numai sa facem copii, pe parcursul sarcinii a confirmat, dupa ce am nascut mi-a trimis mancare gatita o luna si gata. De cand s-a nascut fetita de abia daca ne-a vizitat de 5 ori ...brusc si-a dat seama ca nu isi poate abandona treburile ei (are o activitate comerciala) si nu o pot condamna ...fiecare cu ale lui. Nu mi-a mai trimis un blid de mancare de 5 luni. De aceea perioada de dupa nastere nu a fost deloc cum ma asteptam (ca ma va ajuta soacra imediat) ci am fost eu cu bebe si cu tati la primul copil. Nu e un capat de lume, cred ca multe mamici au trecut prin asta asa ca am facut si noi fata. La 5 luni am gasit bona si incet, incet am reluat serviciul, acum dupa 1 luna jumatate, lucrez full time si in pauza de masa fug acasa sa alaptez. Ma trezeste bebe lin jur de 7 dimineata si seara la 8-9 sau dupa reusesc sa o adorm si sa mananc si eu singura data pe zi de multe ori, sau poate imi mai iau ceva la pachetel: o salata rapida si simpla cu de toate in ea, sau rontai biscuiti cu cereale sau covrigi. Dupa ora 9 cand adoarme ea sunt rupta ca sa mai gatesc ceva pt ca am si un serviciu fff stresant.Stiu ca acum cativa ani (vreo 4 cred) am citit dieta Montignac (parca mi.am descarcat ceva carti de pe net si am si citit pe forumuri) si ma incanta mult, dar nu m.am apucat de ea, pt ca in anul acela cand eram super-hotarata am slabit in primavara aia grozav vreo 7 kg cu un regim de 13 zile si apoi un an sau doi nu am mai avut probleme. Am mai incercat reteta dupa 2 ani, dar fara rezultate notabile(parca doar vreo 3 kg). Intre timp l-am uitat pe Monti trebuie sa studiez si aici pe site parca nu am vazut explicatii prea exacte..., dar trebuie sa revad. Apoi (asta ar trebui sa imi intre in cap, sa devina un mod de viata) sa vad ce imi pot prepara rapid in circa 10 min (chestii super-simple si naturale, nesofisticate) sa-mi iau pachetel si sa mananc seara cand ajung acasa. Si eu vroiam sa iti adresez cele mai calduroase felicitari pentru ambitie, vointa si rezultat! Meriti aplauze Report
March 15, 201115 yr comment_81889 Pana si de anul nou sau de ziua mea uit sa-mi mai pun dorinte,dar citind pe aici, am zis ca as putea sa-mi incerc norocul si sa-mi pun o dorinta...... Fantana, fantanita fi buna si indeplineste-mi si mie o dointa. acum astept rezultatul. Report
March 15, 201115 yr comment_81929 Am auzit ca fantana e cu noroc asa ca iaca, arunc si eu banutul si ma gandesc la dorinta.....si va spun daca se implineste Tinem pumnii!Multam, multam, primim gandurile bune si pozitive!Trimitem inapoi pentru toate dorintele voastre (atata timp cat nu doriti ceva gen , sa-i cada soacrei casa in cap, etc ) Report
March 16, 201115 yr comment_81978 in primul fie ca fiecaruia ce a scris aici sa i se indeplineasca dorintele de catre fantana! si in al doilea rand, draga fantana vreau si eu sa slabesc 5-10 kg pana la 1 mai azi 63 kg azi, 17 martie 62,5 kgjum de kg in 6 zile e bun, daca mergem tot asa ar fi bine! fantanica, fantanica multumesc pentru incurajare si te rog mai primeste un banut de la mine sa fim sanatosi si sa mai reusesc sa slabesc Report
March 16, 201115 yr comment_82041 Si eu vroiam sa iti adresez cele mai calduroase felicitari pentru ambitie, vointa si rezultat! Meriti aplauze Iti multumesc! Vezi ca-si face treaba fantana? A inceput sa functioneze si la tine... Report
March 18, 201115 yr comment_82300 Fîntîna a încercat,dar aia cu laptopul meu nu s-au grabit!Mi-au scris mail ca îl primesc saptamîna asta,m-am bucurat...dar de primit am primit nika Banuiesc ca nu o sa vina mîine,chiar sîmbata...dar ces`t la vié,e normal sa fie asa...mi-au spus deja altii ca astia de la Sony îsi lasa timp!!! Eee,atîta rau sa fie în lume! Report
March 20, 201115 yr comment_82631 Eu nu prea eram de acord până acum cu practici de astea, de chemat norocul( noa, ştiţi voi, eu sunt ardeleancă, ziceam ca Slavici, " norocul şi-l face omul cu mâna lui"- dar acum , deh , el era scriitor , putea scrie ce dorea... Dar eu am o dorinţă pentru care nu ajunge voinţa mea , ci mai este nevoie şi de un factor extern, pe care nu-l pot controla.Aşadar , arunc şi eu primul meu bănuţ în fântâna norocoasă- şi ţin şi eu dorinţa secretă până în mai. Report
March 24, 201115 yr comment_83243 Deci fantana a functionat! Fratelo a primit viza de Canada, asa ca o sa am bucata de frate in vizita in curand! Multumim fantana si fetelor frumoase care au trimis ganduri pozitive Trimit si eu ganduri pozitive inapoi pentru voi! Report
March 24, 201115 yr Author comment_83289 Olè olè olèolè ole olè cor de stadion ! Ce ma bucur, Uma! Report
March 24, 201115 yr comment_83311 Olè olè olèolè ole olè cor de stadion ! Ce ma bucur, Uma! si euOlè olè olèolè ole olè cor de stadion!Multumesc mult de tot dragelor . Azi am cam sarit intr-un picior de veselie, mai ales cand mi-a spus ca foarte multi din cei ce-si ridicau pasapoartele fusesera refuzati... Report
March 25, 201115 yr comment_83406 [center][b]Uma,acum nu uita sa cumperi biletu' la Rammstein! Cînd mi-am comandat laptopul,mi-am luat tot de la ei si un mouse.Cînd am zis ce culoare vreu,Dan ma întreaba:"Esti sigura?" Eu de colo:"YES!",vreu si eu un pitzimaus!" Sa vi-l arat si voua (Nu,laptopul nu are aceeasi culoare.Chiar asa pitzi era prea mult pentru mine )[/b][/center] Report
March 25, 201115 yr comment_83409 [center][b]Uma,acum nu uita sa cumperi biletu' la Rammstein! Asa mi-a zis si el, biletul de avion ca biletul de avion, dar nu uita sa mai cumperi un bilet de Rammstein! Nu e pitzi-soricutul, e chiar frumos si vesel Report
March 25, 201115 yr comment_83417 [Sa vi-l arat si voua Ce ozn-eu! Nici nu pot sa zic ce a zis Dan cînd l-a vazut! ...dar va prindeti voi sigur cu ce a zis el ca seamana Uma,da e vesel.E chiar o nuanta mai închis în realitate.Pe masa batea olecuta soare,si cum culoarea e usor sidefata si reflecteaza înapoi în camera...strica naturaletea Report