March 25, 201115 yr comment_83431 Uma, ce bucurie . Maya, mumos rozaliu,place mult Eu astept dorinta ,oricum i-am dat timp fantanii pana la vara sa mi-o indelineasca Report
March 25, 201115 yr Author comment_83436 Eu astept dorinta ,oricum i-am dat timp fantanii pana la vara sa mi-o indelineasca Ioana, daca e ce cred, tinem pumnii si aruncam monezi cu roaba in fiecare zi pana se va indeplini.Jur! Report
March 25, 201115 yr comment_83454 Uma, ce bucurie . Maya, mumos rozaliu,place mult Eu astept dorinta ,oricum i-am dat timp fantanii pana la vara sa mi-o indelineasca Mersi Ioana! Tin pumnii sa ti se indeplineasca Report
March 26, 201115 yr comment_83518 Ioana, daca e ce cred, tinem pumnii si aruncam monezi cu roaba in fiecare zi pana se va indeplini.Jur! Vin si eu sa te ajut sa impingi roaba Report
March 26, 201115 yr comment_83523 Si eu vin sa te ajut! Nu stiu ce-ti doresti, dar sigur tu stii si asta e important: sa crezi in ce-ti doresti!Eu imi doresc sa-ti iasa! Report
March 26, 201115 yr Author comment_83563 Ioana, daca e ce cred, tinem pumnii si aruncam monezi cu roaba in fiecare zi pana se va indeplini.Jur! Vin si eu sa te ajut sa impingi roaba Eu aduc si un Arneis sa avem forta! Report
March 26, 201115 yr comment_83567 Las' ca de data asta il aduc eu ca abia am adus o damingeana de 34 de litri ieri Report
March 29, 201115 yr comment_83925 fetele saritoare.Daca se indeplineste dorinta atunci dau eu de baut Report
March 30, 201115 yr comment_83931 Nu stiu ce-ti doresti, dar te sustin!! Arunc si eu o moneda si sper sa fie bine! Daca sunteti si voi langa mine! Report
March 30, 201115 yr comment_83942 am aruncat un pumn de banuti si vin cu dorintele, ca am o lista - sa se implineasca dorintele de aici care inca nu s-au implinit- sa iasa ceva trainic si bun din visul Andradei https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion15.gif(promit ca fac un drum pana la Tg. Mures numai ca sa mananc o prajitura la cofetaria ei)- sa am mai mult timp liber pentru ai mei (dar sa imi ajunga banutii ) Report
March 30, 201115 yr comment_83946 am aruncat un pumn de banuti si vin cu dorintele, ca am o lista - sa se implineasca dorintele de aici care inca nu s-au implinit- sa iasa ceva trainic si bun din visul Andradei https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion15.gif(promit ca fac un drum pana la Tg. Mures numai ca sa mananc o prajitura la cofetaria ei)- sa am mai mult timp liber pentru ai mei (dar sa imi ajunga banutii ) Boni, ce draguta esti https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wub.gif! Tot m-am iemotionat https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/105.gif. Deci da, vin si eu sa arunc asa...vreo caruta de banuti, sa iasa cum nu se poate mai bine!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif Report
March 30, 201115 yr comment_83949 Da,da si eu vin cu o dorinta:si eu vreau sa mananc la anul in vara o prajitura facuta de Kiken,in cofetaria ei si poate o intalnesc si pe boni acolo Report
March 30, 201115 yr comment_83952 Vin si eu cu carutu' plin de monede,si îmi doresc ca vi se împlineasca dorintele! Report
March 30, 201115 yr comment_84042 Waw, ce de dorinte frumoase... vin si eu la ajutatul roabei, numai sa fie de bine. Report
March 30, 201115 yr comment_84046 Vin si eu cu carutu' plin de monede,si îmi doresc ca vi se împlineasca dorintele!Exagerato care esti Report
March 30, 201115 yr comment_84062 Vin si eu cu carutu' plin de monede,si îmi doresc ca vi se împlineasca dorintele!Exagerato care esti Te rog frumos!Altii au venit înaintea mea cu roaba.Au fost chiar mai generosi!Sincera sa fiu am cautat dupa un camion cu monede,dar nu am gasit! Report
March 30, 201115 yr Author comment_84074 Mai, care ati infundat fantana?Acu-s pe fuga grabita, dar o desfund maine!Chem hidraulicul! Aruncati cate o moneda pe rand, nu cu roaba si caruta!Pun bodyguarzi la fantana? Report
March 30, 201115 yr comment_84083 Mai, care ati infundat fantana?Acu-s pe fuga grabita, dar o desfund maine!Chem hidraulicul! Aruncati cate o moneda pe rand, nu cu roaba si caruta!Pun bodyguarzi la fantana?Cre' ca periodic tre' golita ca Fontana di Trevi taman ca sa nu se infunde Te rog frumos!Altii au venit înaintea mea cu roaba.Au fost chiar mai generosi!Sincera sa fiu am cautat dupa un camion cu monede,dar nu am gasit! Lasind gluma la o parte e foarte misto poza. Report
April 3, 201115 yr comment_84407 O felicit pe Boni pentru dorinţa ei îndreptată spre Andrada, şi trebuie să recunosc că am mai întâlnit oameni la fel de frumoşi, în viaţă, dar nu m-am gândit niciodată că aş putea deveni unul din ei... de aceea vreau să arunc şi eu în fântână un pumn de bănuţi feng-shui, pentru Boni , ca mulţumire că mi-a dat această excepţională idee, de a susţine dorinţa ALTCUIVA. Mulţumesc, Boni, uite nişte bani pentru dorinţele tale: Report
April 3, 201115 yr comment_84408 Şi acum , un copăcel cu bănuţi pentru Gloxinia, să-i aducă succes în 7 aprilie- ştie ea de ce... Report
April 3, 201115 yr comment_84418 O moneda ofranda pentru fantana sa functioneze cu magie pentru cei ce vin aici!Cate o moneda pentru Andrada, pentru Boni, pentru Koral.Sa vi se indeplineasca toate dorintele!Si apoi tot cate una pentru fiecare artist de pe forum! ...si gata ca apoi se ajunge la fara numar Report
April 4, 201115 yr comment_84484 ioi koral, acum m-am emotionat eu toata. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/blush.gif multumesc. Report
May 10, 201115 yr comment_88339 Clar vorbim de magie!!!!! Azi mi s-a împlinit dorinţa pentru care am aruncat bănuţul, în ciuda tuturor presupunerilor de irealizabil vis: am ajuns cu postul în Baia Mare!!!!!! Mai mult şi mai bine decât aş fi sperat vreodată, nici măcar n-am avut curaj să-mi fac un scenariu atât de îndrăzneţ : la 2 şcoli foarte bune, la 10 minute de mers pe jos de casa mea. Exact lângă grădiniţa lui Mihai!Mulţumiri fântânei!!!! Şampanie pentru toată lumea: Report
May 10, 201115 yr comment_88341 Clar vorbim de magie!!!!! Azi mi s-a împlinit dorinţa pentru care am aruncat bănuţul, în ciuda tuturor presupunerilor de irealizabil vis: am ajuns cu postul în Baia Mare!!!!!! Mai mult şi mai bine decât aş fi sperat vreodată, nici măcar n-am avut curaj să-mi fac un scenariu atât de îndrăzneţ : la 2 şcoli foarte bune, la 10 minute de mers pe jos de casa mea. Exact lângă grădiniţa lui Mihai!Mulţumiri fântânei!!!! Şampanie pentru toată lumea:Felicitari, felicitari, felicitari Report