December 18, 201015 yr comment_68168 Pentru o persoana:1 ceapa rosie mare2 linguri de ulei de masline extra1 lingurita zahar1 jumatate de pahar de otet balsamicsare Ceapa curatata si taiata solzi, am calit-o rapid cu cele doua linguri de ulei.Am adaugat zaharul si cand s-a topit, am adaugat otetul balsamic.Se lasa pe foc pana se evapora complet.Se lasa la racit si se serveste rece cu paine si branza tartinabila.Eu prefer pe cea de capra. Daca serviti ceapa caramelizata pe felii micute de bagheta unse cu branza si le asezati alaturi de alte tartine sau bruschette, ve-ti face o multime de oameni fericiti.Garantat! Report
December 18, 201015 yr comment_68178 Eu am luat ceapa deja ca sa o fac, m-am lacomit si am luat 2 saculete, cind ajung acasa si ma uit la reteta vad ca trebuia doar o ceapa Report
December 18, 201015 yr Author comment_68207 O ceapa de caciula Adriana.Da' las ca ceapa tine. Facet, faceti ca-i buna si sanatoasa. Report
December 19, 201015 yr comment_68290 [i]"Dunare daca n-aveamOltul Dunare-l faceam!"De reteta:Multumeam [/i] Merge si cu ceapa galbena, pana cumpar si eu un sac ca Adriana.Si daca tot am deviat simfonic - dominanta si variatiuni - am inlocuit si zaharul cu mierea, iar sarea cu sosul de soya[center]..[/center] Report
December 19, 201015 yr Author comment_68327 Sa va fie de bine.Nu-i rea ideea cu mierea si soya. Report
December 26, 201015 yr comment_68995 In vacanta asta am rasfat-o pe fetita cu ce stiam eu mai bine.Cel mai mare succes l-a avut ceapa imbalsamata cu mamaliga. Cei care au gatit-o stiu de ce I sugeram retete cu succes cosmic garantat de pe forum, trufandale, chinezarii, fructe de mare, seminţe de fructe de mare , etc. Imi raspundea: - Daaaaa! si dupa aceea imi faci te rog si o ceapa balsamica? Vii multumiri si Sarbatori fericite! Report
December 27, 201015 yr comment_69096 hellou,tuturor Mi-a sarit in ochi reteta asta,si cum eu sunt maareee consumatoare de ceapa,vreau sa o fac maine,dar am o intrebare:o jumatate de pahar de balsamic,cam cat vine? 100 ml sau mai putin?Multzamesc Report
December 28, 201015 yr comment_69121 hellou,tuturor Mi-a sarit in ochi reteta asta,si cum eu sunt maareee consumatoare de ceapa,vreau sa o fac maine,dar am o intrebare:o jumatate de pahar de balsamic,cam cat vine? 100 ml sau mai putin?Multzamesc Bimbi, am tot zis si eu ca fac ceapa de asta, da' inca n-am apucat! Da' la cat ma duce pe mine scafarlia, un pahar ar insemna cam 200 - 250 ml, deci jumatea ar avea cam 100-125 ml. Daca o fi prea otetita ceapa, poate o lasi mai mult pe foc (zic io) si se mai evapora otetu'. Da' asta-i parere de afon, ca inca n-am dovedit sa iau ceapa rosie! Report
December 28, 201015 yr comment_69140 Atentie la fiert prea mult otetul balsamic pentru ca se caramelizeaza! Report
December 28, 201015 yr Author comment_69210 Maestro si Adriana, sa va fie de bine.Intr-un fel am fost si eu in casele voastre de Craciun.Eu am zis jumatate de pahar pentru ca o fac la ochi(la gust) si ceapa mea atata a cerut.E chestie de gust. Report
December 28, 201015 yr comment_69263 Mie îmi place cînd caramelizeaza ceapa cu otetul Lili,multumesc! Am facut-o si eu! Report
January 15, 201115 yr comment_72316 Cred ca am intrat de o suta de ori la subiectul asta, si tot mi-am zis ca fac ceapa, mai ales ca am si eu... un saculet... Abia acum i-a venit randul, ma duc sa o fac, si revin cu impresii. Report
January 15, 201115 yr comment_72331 In sfarsit, ma delectez si eu cu ceapa "imbalsamata". Am pus si eu miere in loc de zahar. Am avut ceva dubii cand am pus otetul, mi-a ajuns in nari un damf acru de am crezut ca nu mai scap de el. Dar totul e bine cand se termina cu bine, acum sa vad daca ma pot opri dupa prima felie. Multumesc si eu de reteta! Report
January 16, 201115 yr comment_72397 Eu va zic sa nu o mai faceti,ca o sa mîncati pîna vi se face rau Barbatu-meu a halit-o si în sandwich cu sunca si brînza Report
January 17, 201115 yr Author comment_72521 Am avut ceva dubii cand am pus otetul, mi-a ajuns in nari un damf acru de am crezut ca nu mai scap de el. Se evapora, ramane doar aroma.Eventual poti sa pui mai putin sau un pic de vin rosu. Maya, merita un premiu sotul tau.Combinatia cu sunca e cat se poate de indrazneata. Report
January 17, 201115 yr comment_72587 Eu va zic sa nu o mai faceti,ca o sa mîncati pîna vi se face rau trebuia sa te asculthttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/violent1.gif lasand gluma la o parte, Lili sunt in extaz!!!! nu reusesc sa imi revin. stiam ca o sa imi placa de cand am vazut-o prima data. o aveam in plan de craciun, dar n-am mai apucat. azi i-a venit randul. vai de mine si de mine https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/toothy9.gifam facut din 3 cepe mari si mi-e teama ca pana maine nu mai e nimic. acum a terminat-o de facut si de halit o portie pe paine cu branza. uite Report
January 18, 201115 yr Author comment_72688 lasand gluma la o parte, Lili sunt in extaz!!!! nu reusesc sa imi revin. Boni, !O refac si eu sambata, ca am prieteni la cina.Ti-ai revenit? Report
January 18, 201115 yr comment_72702 lasand gluma la o parte, Lili sunt in extaz!!!! nu reusesc sa imi revin. Boni, !O refac si eu sambata, ca am prieteni la cina.Ti-ai revenit? inca nu https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif ca sunt la munca si sunt tot cu gandul la ea https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif trebuie sa ajung acasa sa fac iar plinul. Report
January 18, 201115 yr comment_72802 Boni, ai facut-o cu otet balsamic? Ca parca ma bate si pe mine gandul sa-mi incerc norocul... dar ce ma fac cu otetul balsamic?! Report
January 19, 201115 yr comment_72832 Boni, ai facut-o cu otet balsamic? Ca parca ma bate si pe mine gandul sa-mi incerc norocul... dar ce ma fac cu otetul balsamic?!sorina, eu am folosit un amestec de vin rosu + otet balsamic + 3 stropi sos de soja. dar doar din considerente financiare, ca ma seca la buzunar sa pun un pahar de otet otetul meu e curat, la fel si sosul de soja. in loc de zahar evident am pus fructoza. o lingurita la 3 cepe, si a fost suficient de dulce, ce mai, a fost perfecta. a fost.... https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif Report
January 19, 201115 yr comment_72896 O fac si eu cu siguranta ca prea faina e, numa' sa cumpar ceapa rosie . Report
January 19, 201115 yr comment_72905 Facut asa cum s-a povestit initial ca se face... mancat... muoa... Report