April 17, 201214 yr comment_143650 Bravo Dani, ati fost ghiftuiti si voi, dupa atatea bucate.Ce-i mai frumos si mai frumos sunt decorurile pe care le-a facut Bea la gradi ! Report
April 17, 201214 yr comment_143651 Dani, ce pregatiri deosebite ai facut!Sa fiti sanatosi cu totii si sa va bucurati unii de altii, cu Bea in frunte! Report
April 17, 201214 yr Author comment_143655 Bravo Dani, ati fost ghiftuiti si voi, dupa atatea bucate.Ce-i mai frumos si mai frumos sunt decorurile pe care le-a facut Bea la gradi ! Desi eu nu am mancat nici dulciuri, nici camambert in foietaj, azi am stomacul ca un bolovan. Da, le-am imortalizat sa le vada si ea peste ani... Chiar ma gandeam, uitandu-ma la masa voastra, cum reusiti voi sa mancati atat, dar pana la urma nici la noi nu apar prea putine ... Report
April 17, 201214 yr Author comment_143656 Dani, ce pregatiri deosebite ai facut!Sa fiti sanatosi cu totii si sa va bucurati unii de altii, cu Bea in frunte! Giorgi si tu cu mamitza ta si cu Alex v-ati intrecut in pregatiri frumoase! sa fiti sanatosi si voi! pup! Report
April 17, 201214 yr comment_143699 Bravo ca ai reusit atatea cu picea(scrisesem si la han,eu ma uimesc cum reusiti,caci imi pare ca atunci cand mi-o veni timpul,nici ragaz sa fierb un ou nu voi avea).Si dublu bravo pentru ca ai reusit sa te abtii de la bunatati si n-au fost deloc putine si deloc de neglijat. Si eu le las pe majoritatea in ultima zi ca sa fie proaspat maxim posibil,chiar daca nu-mi ajung mainile si picioarele,dar daca asa am apucat de la mama Eu n-am avut asemenea decoruri frumoase,pentru ca n-am o Bea sa le faca si nici mama nu-i langa mine sa-mi aduca flori,foarte frumos gestul,by the way. Si tot by the way,vad ca Bea sta atenta la clogsi.Ii plac,mai ales ca vad ca a si primit 2 perechi?Pe-aici vezi copii in ei pana si la scoala Report
April 17, 201214 yr comment_143700 DANIELLA, felicitari Foarte frumos ,si Bea e cea mai scumpa Report
April 17, 201214 yr Author comment_143767 Bravo ca ai reusit atatea cu picea(scrisesem si la han,eu ma uimesc cum reusiti,caci imi pare ca atunci cand mi-o veni timpul,nici ragaz sa fierb un ou nu voi avea).Si dublu bravo pentru ca ai reusit sa te abtii de la bunatati si n-au fost deloc putine si deloc de neglijat. Si eu le las pe majoritatea in ultima zi ca sa fie proaspat maxim posibil,chiar daca nu-mi ajung mainile si picioarele,dar daca asa am apucat de la mama Eu n-am avut asemenea decoruri frumoase,pentru ca n-am o Bea sa le faca si nici mama nu-i langa mine sa-mi aduca flori, foarte frumos gestul,by the way. Si tot by the way, vad ca Bea sta atenta la clogsi.Ii plac,mai ales ca vad ca a si primit 2 perechi?Pe-aici vezi copii in ei pana si la scoala o sa vezi ca o sa te descurci si cu bebel, mai ales daca te mai ajuta si sotul (ori la bucatarie, ori sa isi dea de lucru cu copilul, daca nu, cand doarme). Eu aleg feluri care nu necesita decat minim de munca, tocmai de aia. In tinerete faceam si eu prajituri si bucate complicate, acum sunt nevoita sa reduc la minim ceea ce necesita timp mult de stat pe langa ele. Cuptorul merge singur, asa ca el mi-e baza!Cu clogsii, am luat 2 perechi ca asa sunt eu nehotarata: asa erau de scumpi (sunt micuti de tot, chiar dc in poza apar maricei) si nu am putut sa decid daca sa ii las pe cei rozalii sau pe cei galbeni. Cum sunt nici 4 eur, i-am luat pe ambii, ca are hainute si cu o culoare si cu alta.Tu continua sa faci ca si acum pregatiri minunate ca asa o sa-ti intre in rutina si o sa te descurci si cand ti-o veni randul la bebei Report
April 17, 201214 yr Author comment_143768 DANIELLA, felicitari Foarte frumos ,si Bea e cea mai scumpa Lili, merci mult! Am citit ce pregatiri si sarbatoare frumoasa la gratar ati avut si voi Report
April 17, 201214 yr comment_143837 Nu, nu vad nimic! Ca arata prea bine si prea ispititor! Felicitari draga Dani! Pupici! Report
April 18, 201214 yr comment_143931 Ce-i mai frumos si mai frumos sunt decorurile pe care le-a facut Bea la gradi !exact asa zic si eu. restul e doar mancare (... zise boni inghitind in sec ) Report
April 18, 201214 yr Author comment_144019 Oana, merci!Boni, tu te poti uita, ca maj sunt monti. Eu am mancat doar combinatii monti (nimic dulce si nici camembertul in foietaj ), fara insa a respecta programul monti de 3 mese si doua gustari zi, in limite cantitative rationale . Azi insa am revenit la greutatea de dinainte de dezmat. Report
April 18, 201214 yr comment_144038 Eu daca ma mai uit mult, se repete criza de fiere...prea frumos, prea adevarat si Biutza prea scumpica si cu maini de aur,ca si mami, bravo! Report
April 18, 201214 yr Author comment_144043 multumesc mult Gelutza ! pe tine nimeni nu te intrece, care ai mese festive la ordinul saptamanii! abia astept sa vad ce a iesit din manutele tale de aur de Pasti! Report
April 19, 201214 yr comment_144197 Primesti si de la mine niste apluze? Doamne, cum poate arata branza aia in foietaj!!! Bine zicea Eataly, tu cand incepi o treaba, faci minuni! Si vad ca si Printesa iti calca pe urme... Report
April 19, 201214 yr Author comment_144364 Primesti si de la mine niste apluze? Doamne, cum poate arata branza aia in foietaj!!! Bine zicea Eataly, tu cand incepi o treaba, faci minuni! Si vad ca si Printesa iti calca pe urme... Sunt magulita !lasa ca si tu ai facut branza in foietaj si inca foarte frumoasa, dar te alinti ca sa ne declaram reciproc: ba a ta e mai frumoasa da, Printesei trebuie sa-i cumpar degraba un facalet, ca numai cu setul de vesela de plastic de jucarie se joaca ...) Report