March 1, 201214 yr comment_133510 http://www.youtube.com/watch?v=JqtSuL3H2xs&feature=relmfu Drum Lin Lucio! Imi placea enorm si imi va placea cu sigurantain continuare muzica lui. Din "cauza" lui imi doresc sa ajung acolo... davanti all golfo di Soriento, pentru ca a creeat in mintea mea o imagine.. a unei iubiri universale.Lucio te voglio bene assai! Report
March 1, 201214 yr Author comment_133517 Pacat, m-am intristat azi cand am citit de moartea lui. Si mie imi ramane in memorie cantand Caruso Alaturi de 3 napoletani dragi mie http://www.youtube.com/watch?v=scqjrGlQSEk Report
March 25, 201214 yr comment_138963 Daca va place ideea sau daca vreti sa faceti un cadou in curind vor iesi niste fise cu retetele Anei Moronihttp://www.incucinaconannamoroni.it/index.htmlEu o sa ma abonez ca sa nu trebuiasca sa alerg dupa ele. Eu sunt plina de carti si reviste dar pe astea le cumpar pentru ca munca din spatele lor e a prietenilor mei, ea gateste retetele si el le fotografiaza, asa ca de dragul lor mi le cumpar Report
March 25, 201214 yr comment_138965 Eu nu mi le cumpar pentru ca mi se par scumpe 16 retete 3 euro. Report
May 20, 201214 yr comment_149351 Sunteti toate bine dupa cutremurul de azi noapte?Noi din fericire n-am simtit nimic.Numai Aninita cred poate fi cea mai aproape de epicentru daca imi amintesc bine. Report
May 20, 201214 yr comment_149353 Sunteti toate bine dupa cutremurul de azi noapte?Noi din fericire n-am simtit nimic.Numai Aninita cred poate fi cea mai aproape de epicentru daca imi amintesc bine. ...noi l-am simtit...si inca foarte tare!!!! Eram treji...cainele fiind foarte agitat temeam hotzi...si stateam cu urechile ciulite sa auzim mai bine ce va urma dupa agitatia cainelui...iar imediat, la 4 a inceput sa ne legene.Naspa a fost ca nu se mai termina...au mai fost cutremure, dar asa lung ca asta,in 8 ani de cand sunt eu aici nu am apucat...Nu mi-a cazut nimic prin casa si nici casa nu a suferit crapaturi sau altceva...In oras inca nu am coborat sa vedem care-i starea, dar daca pompierii azi nu verifica gradinta lui Anto, mai mult ca sigur gradi maine nu se face...Oricum...nu m-am speriat prea tare, dar e aiurea ca nu stii cum sa reactionezi si cum "sa apuci" copiii, mai ales ca dormeau asa de bine Vazand ca astia nici ei nu stiu ce va fi si cum va fi...si nu exclud posibile replici de 4 grade si mai mult...saptamana asta chiar il tin acasa pe Anto...Vecinii pe aici: cum???? nu ati iesit afara???...de ce naiba sa ies daca nu era nici un pericol...? De dimineata ma tot uit la stiri (pe SKY) si sa fiu a naibii ca are si partea comica cutremurul asta... 1. stire: nr.mortilor a crescut fiindca o baba de 103 ani a murit de inima (de frica) asa ca numarul crescuse la ora aia la 5 morti...2. "italianu'" cand fuge din casa nu uita sa-si ia si de mancare...Acum pe bune (zic eu) cum naiba sa-ti mai arda sa iei si haleala cu tine in dezastrul ala care a fost acolo si cat de tare si imi imaginez si ce sperietura au tras...saracii!!!! Report
May 20, 201214 yr comment_149354 Eu am auzit ca femeia care a murit avea 37 de ani dar fiind infarct nu se stie daca era sa fie oricum sau daca a fost frica motivul.Vad acum pe La stampa ca e si o alta victima care are peste 100 de ani.In fine, bine ca e bine cu voi si mai ales ca baietii n-au simtit nimic si nu s-au speriat. Report
May 20, 201214 yr comment_149362 Eu am auzit ca femeia care a murit avea 37 de ani dar fiind infarct nu se stie daca era sa fie oricum sau daca a fost frica motivul.Vad acum pe La stampa ca e si o alta victima care are peste 100 de ani.In fine, bine ca e bine cu voi si mai ales ca baietii n-au simtit nimic si nu s-au speriat. Da si aia de 37 de ani nemtoaica a murit tot de frica...de la un atac de panica i s-a oprit respiratia...dar si cea de 103 ani tot "de frica". Baietii nu au simtit nimic...cel mic stie prea putin/deloc la 2 ani...Cel mare, de 4 ani, a fost instruit la gradi sa se bage pe sub mese...asa ca azi auzind de cutremur toata ziua ne-a batut la cap si a stat mai mult pe sub masa...ca daca e cutremur asa se face A mai fost un cutremur numai ce...5,1...s-a simtit si ala dar ffff putin... Report
May 20, 201214 yr comment_149363 Numai bine uturor si DD sa va aibe in paza pe toate si pe familiile voastre + cei dragi! Report
May 21, 201214 yr comment_149525 Numai bine tuturor si DD sa va aibe in paza pe toate si pe familiile voastre + cei dragi! + 1 Report
May 21, 201214 yr comment_149560 Si la noi s-au simtit bine toate.Noaptea ne-am trezit amandoi si ne-am dat seama imediat despre ce e vorba... zdranganeau usile la sifonier. S-au deschis si se zabateau. Faceau o galagie...Eugen era deja in picioare in secunda numarul doi. Din trei pasi a ajuns la fete, a luat-o pe Giulia in brate si era langa usa de la intrare.Eu nici nu ma dadusem jos din pat, dar daca l-am vazut asa preocupat, m-am dus si eu la Mara. Pana am ajuns eu, cutremurul trecuse, asa ca am lasat-o in pace pe Mara sa doarma si am luat-o pe Giulia din bratele lui tati si am dus-o inapoi la nani.M-am bagat inapoi la nani, dar el a iesit afara sa scoata masina... pt orice eventualitate.Mi-a zis ca toti vecinii erau afara in strada.Le-am simtit pe toate celelalte, dar am ramas calmi si bine am facut. Nu am speriat fetele.In schimb, pe ultimul din seara aceasta, eram la munca, nu l-am simtit, in schimb fetele da.Erau asa haioase cum incercau sa-mi povesteasca ce-au auzit ele.Concluzie: suntem bine. Si ma bucur ca si voi sunteti bine. Report
May 22, 201214 yr comment_149606 Sorina, bine ca nu ati panicat fetele, ma bucur ca sunteti bine! Report
May 22, 201214 yr comment_149610 Doamne ajuta ca ati trecut cu bine peste evenimentul nefericit Report
May 22, 201214 yr comment_149629 Si eu ma bucur ca este toata lumea bine!!! P.S.: Din pacate asta noapte a fost cutremur destul de mare si in Bulgaria. OF! Report
May 29, 201214 yr comment_150630 Iar cutremur...5,9 TAREEEEEEEEEE!!!!!Din nou morti, raniti si cladiri cazute...La mine in zona e ok pana acum... Report
May 29, 201214 yr comment_150632 S-a simtit pina aici Carmen Of, sper cu asta sa se termine si sa piarda energia asta pe care tre sa o piarda de nu mai termina Report
May 29, 201214 yr comment_150635 of, sper sa fie toată lumea bine. ma gândesc la voi toate de prin zonă https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/mellow.gif Report