September 20, 201313 yr comment_205535 Eu tot cu smantana as face. aici se face si in foetaj, gen placinta, sau sos peste carne rosie.http://recettes.de/morilles http://www.recettesdecuisine.tv/recette-r10588/morilles+a+la+creme/recette+morilles+a+la+creme.html Report
February 21, 20197 yr comment_248273 as face dovleacutul asta taiat in 2 la cuptordar ce sa-i pun deasupra? am luat azi pentru prima data linte neagraa mai folosit-o cineva? daca da cum? Report
February 21, 20197 yr comment_248275 eu l-am tăiat cuburi, l-am mozolit cu ulei de măsline, sare și piper și la sfârșit, in ultimele minute de cuptor i-am pus miere Report
February 22, 20197 yr comment_248321 as face dovleacutul asta taiat in 2 la cuptordar ce sa-i pun deasupra? Taiat felii uns cu cativa stropi de ulei, putin usturoi si fulgi de ardei rosu iute apoi pus la cuptor. Mie imi place mai mult fara usturoi dar in reteta este si el. Edited February 22, 20197 yr by mino Report
February 23, 20197 yr comment_248465 Dovleac cu ceapă dată prin făină amestecată cu bulion din roșii uscate, îți dau link în mesaj privat la rețetă e o nebunie! Nebunie bună Report
March 11, 20197 yr comment_250767 Am luat zilele trecute, din greseala, mix de legume uscate la soare, in loc de rosii. Ce pot face cu ele? Ghiveci nu prea imi place, la ciorba de legume ar merge? Desi au vinete uscate in ele... Report
March 11, 20197 yr comment_250768 pilaf sarbesc, plus o mana de urzici din piata si deasupra, niste leurda presarata ca patrunjelul. io imi fac cat de curand. Report
March 11, 20197 yr comment_250771 Am luat zilele trecute, din greseala, mix de legume uscate la soare, in loc de rosii. Ce pot face cu ele? Ghiveci nu prea imi place, la ciorba de legume ar merge? Desi au vinete uscate in ele... Poti sa le pui in apa calda sa le rehidratezi,si poti condimenta paste cu ele ,sau face un sos de rosii pt. paste si pui si legumele in sosul de rosii,sau asa rehidratate le poti pune pe o pizza ,sau sa faci o tocana din ce vrei tu,pui ,porc,vitel,cuburi cu sos de rosii si pui si legumele ..... Report
March 30, 20197 yr comment_251644 Saptamanile din urma baietii de la Europa fm, ma innebuneau cu fripturi sau salate in care foloseau sirop de rodii. Ieri trecand printr-un Carrefour am dat peste el, stand in balanta daca sa iau sirop sau otet balsamic, pentru ca efectiv am uitat la ce foloseau ei siropul de rodii. Deci, voi folositi asa ceva? Daca da, la ce? Fripturi, marinade sau salate? Gustul este demential de bun, este dulce acrisor! Report
March 30, 20197 yr comment_251659 La marinat carnea, în mod special de vită și oaie, dar și la pui, la zacuscă, la salata verde!, la piperchi, la chili con carne, la umpluturile cu carne de vită - de exemplu pentru plăcintele gen englezești sau australiene sau musacaua noastră, la toate sosurile pentru fripturi pe bază de suc de carne, la sos de spaghete făcut cu roșii proaspete sau la supă de roșii, la preparate cu ardei, gazpacho, la caramelizat fripturi sau pește, la deserturi cu fructe ex. crumble, cred că mai am vreo 100 de preparate în care îl pun, o să-ți mai scriu dacă nu e suficient E foarte frumos parfumat și dă aciditate preparatelor, deci poate fi folosit la foarte multe. Sînt extraordinar de încîntată de el, nu mai concep să nu-l am alături atunci cînd gătesc, poate îmi trebuie Report
March 30, 20197 yr comment_251664 vaai di mini si di minipai atunci sa-l caut si eu in debara pe ala pe care il aveam, daca nu l-oi fi aruncat Report
March 31, 20197 yr comment_251675 La marinat carnea, în mod special de vită și oaie, dar și la pui, la zacuscă, la salata verde!, la piperchi, la chili con carne, la umpluturile cu carne de vită - de exemplu pentru plăcintele gen englezești sau australiene sau musacaua noastră, la toate sosurile pentru fripturi pe bază de suc de carne, la sos de spaghete făcut cu roșii proaspete sau la supă de roșii, la preparate cu ardei, gazpacho, la caramelizat fripturi sau pește, la deserturi cu fructe ex. crumble, cred că mai am vreo 100 de preparate în care îl pun, o să-ți mai scriu dacă nu e suficient E foarte frumos parfumat și dă aciditate preparatelor, deci poate fi folosit la foarte multe. Sînt extraordinar de încîntată de el, nu mai concep să nu-l am alături atunci cînd gătesc, poate îmi trebuie O daaa, daca nu te superi mai vreau sa scrii despre el. Eu l-am gustat asa simplu sa am idee cam cum este si imi place, dar de ex. ieri mi-a fost teama sa il pun in salata. Otetul balsamic de rodii este la fel de folosit? Ca mi-a ramas gandul si la ala! Sa il achizitionez sau nu? Report
March 31, 20197 yr comment_251684 Otetul balsamic de rodii este la fel de folosit? Ca mi-a ramas gandul si la ala! Sa il achizitionez sau nu? Ieri am văzut și eu prima dată balsamic de rodii, chiar reducție cred că era. Ce coincidență să mă întrebi acum de el! Nu l-am luat, deci nu știu cum e, eu m-am gîndit că n-are ce să difere prea mult de sosul ăsta, de-aia nu l-am luat, dar acum m-am hotărît să iau, na! ? Report
March 31, 20197 yr comment_251685 Ce fain, eu nici nu am auzit pana acum de el, chiar o sa ma uit pe la raioanele cu produse bio sau de astea mai de nisa. Report
March 31, 20197 yr comment_251686 Ce fain, eu nici nu am auzit pana acum de el, chiar o sa ma uit pe la raioanele cu produse bio sau de astea mai de nisa. Cu produse internaționale, unde au și arăbești, mexicane, japoneze etc., așa sînt organizate pe aici. Report
March 31, 20197 yr comment_251687 Da any cre ca le găsești la raionul de străinătățuri. Că prietena mea mi se pare că mi l-a adus pentru o rețetă ciudată, așa de ciudată că nici nu l-am mai folosit ? Report
March 31, 20197 yr comment_251693 Otetul balsamic de rodii este la fel de folosit? Ca mi-a ramas gandul si la ala! Sa il achizitionez sau nu? Ieri am văzut și eu prima dată balsamic de rodii, chiar reducție cred că era. Ce coincidență să mă întrebi acum de el! Nu l-am luat, deci nu știu cum e, eu m-am gîndit că n-are ce să difere prea mult de sosul ăsta, de-aia nu l-am luat, dar acum m-am hotărît să iau, na! ? Il pun pe lista si la prima oprire in carrefour il achizitionez, apoi vad eu la ce il folosesc, desi cred ca merge in locul otetului balsamic obisnuit! Report
April 1, 20197 yr comment_251708 am si eu de vreo 3 feluri, folosesc si la salate, si la sosuri, si daca fac niste legume la tigaie, ca sa le dau gust, f versatil. Report
May 6, 20197 yr comment_252724 am vreo 350gr gouda, 32%grasime. si ptr ca nu-i mai grasa, e cam gumoasa.a cumparat-o, ia ghiciti voi cine? :rolleyes: o am in frigider de vreo doua saptamani, s-a uscat putin pe margine, in rest arata bine.parca n-as arunca-o, dar nici nu am idei marete cu ea - exclus sandvisuri, nici intr-o salata nu prea ma incanta, de placinta nu e buna, s-o rad pe foietaje...nu vreau foietaj...intelegeti voi, as face ceva gustos cu ea, da' nu stiu ce Report
May 6, 20197 yr comment_252728 Pusese Guvi pe forumu' vechi o reteta de "Biscuiti din branza Cheddar cu chimen" (fix asa, am cautat-o acu'.) Cu Gouda in loc de Cheddar. Am facut-o asa de multe ori. Report