Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Motanul incaltat ;))

Featured Replies

bai, da' ce desculte-mi sunteti in ultima vreme!

fiin'ca gasii in telefon si poza asta, ia sa vedeti cu ce m-am ales eu din talciocu' buzoian, acu vreo doua saptamani: o conlocuitoare avea astea doua perechi, absolut noi, italienesti dupa firma din eticheta - ca le-am gasit apoi si pe net - promotie daca le iau pe ambele, adica a doua la juma de pret :tongue3: 30 de lei amandoua :hug:

post-100-14662589651796_thumb.jpg

vor fi sandalele mele de vacanta, prea-s usoare si comode si-s fata economa si grijita, le-am dus si la cusut pe laterale, la barete.

bine, eu le-as fi vrut c-o talpa de macar 10cm.

vor fi sandalele mele de vacanta, prea-s usoare si comode si-s fata economa si grijita, le-am dus si la cusut pe laterale, la barete.

bine, eu le-as fi vrut c-o talpa de macar 10cm.

Foarte faine!! ce chilipir!! par tare comode, dupa asa ceva ma uitam eu unde am mers acuma, iarasi la depozit, aveau sandale tot cam la pretul ala, da' in dolari canadieni :hug: (de fapt erau 14.99, dar daca vrei 2 perechi, iei inca una gratis :tongue3: ). De-abia am gasit niste "slapi", aveau 95% din marfa numai "wedges" (din pacate eu nu pot purta asa ceva, si aveau unele modele chiar dragute).

• 3 years later...

Botine pentru piticute(1,60m) ca mine!

post-9-14498297304799_thumb.jpg

Ce frumoase sunt! Sau au fost...ma rog...nu stiu daca le mai ai!

Sosonii mei de azi, luati de la o firma romaneasca, foarte comozi.

post-343-0-13529600-1571141342_thumb.jpg

Ce draguti sunt pantofii mino! Îmi plac tare, tare!

Ai mei, achiziție recenta- momentan suntem la faza de împrietenire:

post-1728-0-13588500-1571145130_thumb.jpeg

• Author

Am scotocit dupa topic si nu l-am vazut...is cam chioara si neajutorata in ultima vreme crying.gif Compensez cu sosoni...

À-propos de botinele tale, Lilly - unul din modelele de baza in garderoba mea! Am 3 perechi in genul, doua de la Zapato, o marca italiana cu piele foarte moale dar cu un mare defect incaltamintea lor: dupa un an incepe sa scartaie talpa blink.gif

Asta e unul din modele, doar ca ale mele sunt negre. Scart-scart:

Screenshot (185).png

Nu merge sa salvez fotografia lor, asa ca va pun print screen.

Tot din motive...terapeutice, am mai achizitionat cate unele de la unul din producatorii mei favoriti de mergatori...

1606831_500_B.jpg

1606831_350_H.jpg

Si, tot de la ei, mi le doresc pe astea...le vanez de multa vreme, dar nexam reduceri. Scumpe ca naiba 12.gif

5983845_500_A.jpg

5983845_350_H.jpg

Screenshot (185).png

Sint foarte dragute mino, mai ales daca sint si comode. Ce marca sint?

Mi-ar place mult de tot dar nu cu talpa alba si de o culoare mai diferita, galbenul asta nu mai am cu ce sa-l asortez :lol:

Are black niste ghete de ploaie din pvc care m-au facut sa-mi pierd multe ore pe siteuri si le-am si gasit dar de alta marca, comparativ cu ale ei, doar ca modelul colorat pe care il vroiam eu nu mai e deocamdata, tre sa mai caut :D

• Author

Mie imi place mult combinatia asta mustar-alb, doar ca imediat se murdaresc...cunosc un baiat care e obsedat de curatatul papucilor sa nu fie nici o pata pe ei. Eu...mi-i fac din ani in Pasti, deci culorile astea is cam tabu la mine.

Pai pune si aici sosonii la care te referi, Adri. De ploaie, zici?

pai de-aia ziceam si eu ca talpa alba se murdareste imediat

inclusiv la ghetele astea de care ziceam imi placeau astea dar nu-mi place talpa alba

anfibi_pvc_chiarabellini.jpg

ale lui Black sint Primadonna

marca asta e Chiara Bellini

daca gasiti altceva bagati link ca acu mi s-a pus pata si nu mai pot pina ce nu le gasesc, desi am citeva pereci de cizme dar sint mai comode ghetele, cred :D

Sint foarte dragute mino, mai ales daca sint si comode. Ce marca sint?

Mi-ar place mult de tot dar nu cu talpa alba si de o culoare mai diferita, galbenul asta nu mai am cu ce sa-l asortez :lol:

Are black niste ghete de ploaie din pvc care m-au facut sa-mi pierd multe ore pe siteuri si le-am si gasit dar de alta marca, comparativ cu ale ei, doar ca modelul colorat pe care il vroiam eu nu mai e deocamdata, tre sa mai caut :D

De aici i-am luat! De cate ori merg la Iasi imi iau de la ei incaltaminte, sau probez ce îmi place pe site ca uneori au modele dintr-o piele mai tare.

https://marelbo.com/ro/mocasini-femei/3340-mocasini-dama-688-galben.html#/62-marime-36

Edited by mino

pai de-aia ziceam si eu ca talpa alba se murdareste imediat

inclusiv la ghetele astea de care ziceam imi placeau astea dar nu-mi place talpa alba

post-4-0-09537200-1571156817_thumb.jpg

ale lui Black sint Primadonna

marca asta e Chiara Bellini

daca gasiti altceva bagati link ca acu mi s-a pus pata si nu mai pot pina ce nu le gasesc, desi am citeva pereci de cizme dar sint mai comode ghetele, cred :D

Eu am avut o experienta neplacuta cu niste ghete de ploaie, de primavara cei drept, care iti tineau frig la picioare, iar in niste cizme blanite, de cauciuc, imi transpirau excesiv picioarele, aa ca imi este frica sa mai testez, desi erau minunate cizmele cand era fleoscaiala afara. Trebuie sa caut si eu ceva, ca cizmele sau crapat.

Forte cool pantofii Mino, imi plac tare si imi par comozi. Am si eu o pereche galbeni, foarte comozi si au tinut bine

post-178-0-40788900-1571158837_thumb.jpg

Adriana iti trimisesem mesaj pe fb de unde am luat ghetele dar nu stiu daca ai citit? In orice caz, astea sint ale mele, destul de comode la mers mult, chestia e ca fiind foarte inchise cam transpira piciorul dupa o vreme

post-178-0-33164700-1571158995_thumb.jpg

Si una din ultimele achizitii de care sint super super incantata e o pereche de timberlands sensorflex, incredibil de usori si o talpa atat de moale, la interior adica, partea pe care calci, zici ca mergi pe perne.

post-178-0-74211400-1571159166_thumb.jpg

Ps scuzati ghetele, sint cam murdare insa tocmai m-am intors de la o sedinta de facut poze prin parcurile din Ottawa, abia cand m-am uitat mai bine la poza am vazut dar hey! " these boots are made for walking" cum zice cantecul

Wow imi par foarte finuti pantofii tai, imi place felul in care e adaugat elasticul ala, un pic in unghi, adauga eleganta. Sa ii porti sanatoasa .

Edited by black_cat

Forte cool pantofii Mino, imi plac tare si imi par comozi. Am si eu o pereche galbeni, foarte comozi si au tinut bine

Adriana iti trimisesem mesaj pe fb de unde am luat ghetele dar nu stiu daca ai citit? In orice caz, astea sint ale mele, destul de comode la mers mult, chestia e ca fiind foarte inchise cam transpira piciorul dupa o vreme

Si una din ultimele achizitii de care sint super super incantata e o pereche de timberlands sensorflex, incredibil de usori si o talpa atat de moale, la interior adica, partea pe care calci, zici ca mergi pe perne.

Ce misto sunt ghetele roz :D, sa le porti cu placere, iar poza cu pantofii galbeni e...wow! . Asa sunt pantofii mei galbeni, cand calc cu ei parca am perne sub talpi!

Ce misto sunt ghetele roz :D, sa le porti cu placere, iar poza cu pantofii galbeni e...wow! . Asa sunt pantofii mei galbeni, cand calc cu ei parca am perne sub talpi!

Hehehe poza aia e facuta pe o platforma de sticla, 85m deasupra pamantului, care tocmai se inaugurase la Luxembourg.

De aici i-am luat! De cate ori merg la Iasi imi iau de la ei incaltaminte, sau probez ce îmi place pe site ca uneori au modele dintr-o piele mai tare.

https://marelbo.com/ro/mocasini-femei/3340-mocasini-dama-688-galben.html#/62-marime-36

voi ma puneti la cheltuieli :D

da, am citit si le-am cautat dar nu le-am mai gasit marca Primadonna

le-am gasit pe alea pe care le-am pus mai sus

Apropo de basici la picioare, ca tot spunea Moatza ce a patit, eu am luat de la Avon un baton pentru prevenirea bataturilor, superbun si pentru prevenirea basicilor si tot de la ei mi-am luat un set de plasturi de silicon care se lipesc pe interiorul pantofului in zona care deranjeaza. Super si plasturii astia. Poate gasiti si voi prin magazinele de cosmetica. Am gasit odata plasturi din silicon la Lidl dar nu erau cu lipici pe ei cum erau astia de la Avon.

eu am luat de la Avon un baton pentru prevenirea bataturilor

asta n-am inteles ce e

plasturi de alea de silicon am luat si eu, sint mai multe marci aici cred, pentru niste clarks care ca toate altele imi facea basici la spate, le-am pus direct pe ei si n-am mai avut, doar ca dupa ceva timp a trebuit sa le inlocuiesc

eu am luat de la Avon un baton pentru prevenirea bataturilor

asta n-am inteles ce e

plasturi de alea de silicon am luat si eu, sint mai multe marci aici cred, pentru niste clarks care ca toate altele imi facea basici la spate, le-am pus direct pe ei si n-am mai avut, doar ca dupa ceva timp a trebuit sa le inlocuiesc

Asta este batonul cu pricina! Il port in permananta cu mine. Sper sa se vada ca am facut poza in viteza.

post-343-0-89348100-1571214532_thumb.jpg

post-343-0-40777900-1571214539_thumb.jpg

pai si cum actioneaza? aluneca pantoful, piciorul, amandoua deodata?

sau ingroasa chelea piciorului si-o netezeste pe-a pantofului?

si pe mine m-a deranjat exact marginea pantofului, la staif. ar tb s-o imbrac in plasturi...greu!

pai si cum actioneaza? aluneca pantoful, piciorul, amandoua deodata?

sau ingroasa chelea piciorului si-o netezeste pe-a pantofului?

si pe mine m-a deranjat exact marginea pantofului, la staif. ar tb s-o imbrac in plasturi...greu!

Se aplica batonul pe pielea calcaiului si pantoful nu mai freaca in zona aia. Nu ingroasa nici o chele :D. Poti pune putina crema de maini pe marginea pantofului, sa se mai inmoaie.

cauta de-astea si pune-ti

eu de ele ziceam

61lpO6n%2BllL._SX425_.jpg

Ăștia sunt plasturii de silicon de care ziceam. Super buni si astia.

la noi, in ultimii ani, au aparut f multi producatori de incaltaminte, mai toti sunt praf!

nu mai au calapoade bune, croiuri proaste, complicatii inutile la modele, basca talpi importate, mai ales astea ortopedice, care nu se indoaie in timpul mersului.

nu mai zic de trotuare, ca la niste pantofi mai de Doamne-ajuta, sunt subtiri si simti orice pietricica sau denivelare.

din ce in ce mai multe persoane se plang ca nu se simt bine in nicio pereche de incaltaminte.

si ma refer la incaltaminte de drum relativ lung. adica daca preferi sa mergi la serviciu 1-2 km pe jos, practic nu gasesc o pereche de pantofi din zona casual-elegant in care sa ma simt confortabil.

eu sunt suparata si din cauza asta merg cu masina, iar partea de miscare tre s-o fac dupa serviciu, cand as putea profita f bine de drumul asta zilnic.

cred ca sunt si mai dificila, in sensul ca pur si simplu nu pot sa merg fara macar 3-4 cm toc, preferabil 5-7 si talpa ortopedica.

ca masina sunt o diva, tac-pac, cobor, urc in birou.

am vazut un film american c-o tipa care fugea prin NY imbracata business si cu adidasi in picioare, si cand intra intr-un zgarie-nori de-asta de birouri, se schimba cu tocuri in lift.

cam asa ar tb sa fac io!

sau s-o las dreaqu de cuconie, sa trag o pereche de blugi pe mine si sa nu mai ies din ei pana-n primavara.

neah, parca n-as fi eu, nu-i de mine!

am vazut un film american c-o tipa care fugea prin NY imbracata business si cu adidasi in picioare, si cand intra intr-un zgarie-nori de-asta de birouri, se schimba cu tocuri in lift.

cam asa ar tb sa fac io!

sau s-o las dreaqu de cuconie, sa trag o pereche de blugi pe mine si sa nu mai ies din ei pana-n primavara.

neah, parca n-as fi eu, nu-i de mine!

Pot sa confirm treaba cu papucii de schimb din filmul cu tipa din NY. E plin trenul de tipe cu adidasi in picioare si pantofi de schimb in geanta.Personal tin o pereche de adidasi la birou, in cazul in care ma dor picioarele sau imi este frig, sau ies la facut pasi.

Bineinteles ca am pierdut legatura cu ce mai e prin tara, dar cred ca lumea in Ro. e mult mai eleganta si strange din dinti la durere cand iese la o plimbare "la centru". Haine festive, machiaj impecabil, pantofi cu toc.Eu prefer blugi, tricou si adidasi/mergatori comozi.

Imi spunea o prietena care a fost vara asta acasa ca fara gene false nu se iese din casa in Iasi :D)

E plin trenul de tipe cu adidasi in picioare si pantofi de schimb in geanta

la noi nici macar nu se poarta in geanta, se tin in birou in sertarul de jos, sau in locker, cine are asa ceva

E plin trenul de tipe cu adidasi in picioare si pantofi de schimb in geanta

la noi nici macar nu se poarta in geanta, se tin in birou in sertarul de jos, sau in locker, cine are asa ceva

Eh, depinde. Unii nu poarta aceeași pereche in fiecare zi :)

Încă mai țin minte ca aveam o pereche de încălțări pe sezon sau trebuiau sa ma țină și pe toamna și pe primăvara. ( ca dacă tot ziceai de generații- eu sunt din generația cu cheia la gât/ decreței :) )

Săracul motan! :)