May 7, 201412 yr comment_216717 Mi-am luat sandale. Nimic deosebit, dar pentru mine premiere. Pentru prima data încaltari verzi brotacel Model obisnuit, piele moale, confortabile. Normal, la talpa asta Sa porti cu placere brotaceii Par foarte comode! Report
May 7, 201412 yr comment_216722 Mi-am luat sandale. Nimic deosebit, dar pentru mine premiere. Pentru prima data încaltari verzi brotacel Model obisnuit, piele moale, confortabile. Normal, la talpa asta Pfuai cat imi plac!!!!! Report
May 8, 201412 yr comment_216747 Mi-am luat sandale. Nimic deosebit, dar pentru mine premiere. Pentru prima data încaltari verzi brotacel Model obisnuit, piele moale, confortabile. Normal, la talpa asta Sa le porti cu placere, Maia! Sunt frumoase si arata a fi comode. Report
September 23, 201412 yr comment_220724 Black Cat sunt superbe ambele! Sa le poti cu placere!Maya imi place mult verdele - si la noi vine vara - asa ca mi-ai dat o idee Report
September 23, 201412 yr comment_220738 Ce frumoase-s coloratele!!! Sa le purtati sanatoase, sa va mai luati sa ne mai aratati! Report
October 2, 201411 yr comment_220928 Eu m-am pregatit de-o toamna colorata Pot sa le fur pe cele verzi te rog frumos ? Report
October 2, 201411 yr comment_220941 si mie tot alea ou de rata imi plac ... sa le porti cu placere Report
October 2, 201411 yr comment_220946 De o saptamîna, de cînd le-am vazut aici, ma uit dupa asa cizme verzi/ ou de ratzo-dinozaur! Nu gasesc si nu gasesc!!!! Report
October 3, 201411 yr comment_220961 De o saptamîna, de cînd le-am vazut aici, ma uit dupa asa cizme verzi/ ou de ratzo-dinozaur! Nu gasesc si nu gasesc!!!! As vrea sa te pot ajuta dar le-am luat din Amsterdam Report
October 3, 201411 yr comment_220962 Black Cat sunt superbe ambele! Sa le poti cu placere!Maya imi place mult verdele - si la noi vine vara - asa ca mi-ai dat o idee Ce frumoase-s coloratele!!! Sa le purtati sanatoase, sa va mai luati sa ne mai aratati! Eu m-am pregatit de-o toamna colorata Pot sa le fur pe cele verzi te rog frumos ? si mie tot alea ou de rata imi plac ... sa le porti cu placere Multumesc. Alea verzi sint mai cuminti .Cele portocalii insa sint foarte usoare, surpinzator de usoare si foarte comode. Report
October 29, 201411 yr comment_221794 ceva promotii madrilene cu sclipici, oliac' de pitzi de birou, f comode datorita tocului stabil si cu gandul la urmatoarele preumblari, de la raionul de copii, tropotzei marimea 34! Report
November 30, 201411 yr comment_222905 La tine Faine de tot si se asorteaza si cu margelele, si cu geanta si cu oja mea Report
November 30, 201411 yr comment_222911 Vine vara!!!!Vreaaaaaauuuuu si euuuuu! Nu neaparat vara, ci incaltari de astea! Sunt superbe si mi s-ar potrivi perfect culoarea. De-mi zici ca porti 39, imi bag gheara-n gat! Report
December 1, 201411 yr comment_222921 Motzulina, eu le am negre, cele de birou, maronii ale tale! Cristina, nus'de ce, inca nu te invidiez.Ca eu vreau zapada(inca).Dar sa le porti cu placere. Report
December 1, 201411 yr comment_222928 Vine vara!!!! Frumoase si vesele, imi place si culoarea si modelul. Sa le porti voiasa . Report
December 2, 201411 yr comment_222952 Chiar daca e cu intirziere de o luna, nu pot sa nu observ suportul de pantofi model ANAF al Moatzei, bravo Moatzo, asa le trebuie, sa fie calcate in picioare doar daca nu esti tu aia care le trimiti Report
December 2, 201411 yr comment_222956 Chiar daca e cu intirziere de o luna, nu pot sa nu observ suportul de pantofi model ANAF al Moatzei, bravo Moatzo, asa le trebuie, sa fie calcate in picioare doar daca nu esti tu aia care le trimiti scapa cineva?la cat cotizez la ei, isi merita tratamentul acum ca ai zis mi-ai iluminat ziua!!! Nu observasem! e bun daca macar un zambet am putut aduce:) Report
February 6, 201511 yr comment_225822 Ha ha, am început să învăț cum să postez pozele (micșorate) direct din telefon. Nu au ele cine știe ce calitate, dar cel puțin reușesc să mai postez și eu câte ceva... Acum să mă laud... Moatzo să fii mândră de mine că m-am dat la ceva toculeț. Le-am și folosit. Nici nu le simți în picioare. Sunt supercomode. Pe cele pământești azi l-am achiziționat. Le-am luat pentru munca de zi cu zi. Sunt impermeabile și izolate termic. Ținând cont că afară e chiar o iarnă urâtă mă bucur că am golit portofelul. Report
April 3, 201511 yr comment_227498 Am fost si noi azi la un warehouse sale, au numai marca Skechers. Aveau (inca mai au, pentru inca 2 zile) pt copii 2 perechi la $50 si pentru adulti 3 la $100. Daca intereseaza pe cineva din GTA - este la Mr. B's Famous Sale. Report