Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Motanul incaltat ;))

Featured Replies

Ah, Maya, acum am vazut baschetii! Mor dupa ei! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love7.gif

La noi Esprit au niste preturi de-ti vine sa fugi!

Ca sa fiu on, mi-am luat " tenisi cu toc", cum face barbatu-miu misto de mine.

post-65-1380118539706_thumb.jpg

Si niste pantofi de la un magazin Hush Puppies care vine Roberto Venutti, eu ma impac extraordinar de bine cu pantofii facuti de el si au costat putin, i-am prins la reducere. Foarte, foarte comozi!

post-65-13801189444446_thumb.jpg

• 4 weeks later...

Sunt foarte frumoase Maya; sa le porti cu placere!

Mie imi plac foarte mult cizmulitele scurte, nu am mai avut inalte de nu mai tin minte...

Mi-am luat si eu 2! Sunt o persoana foarte indecisa asa ca nu ma puteam hotari deloc :notworthy: Desi cu cele din piele intoarsa nu stiu ce-oi face ca in Madrid ploua de o saptamana...

[center]post-314-1382450534124_thumb.jpg post-314-13824505457895_thumb.png [/center]

Pozele sunt luate de pe paginile magazinelor.

Maneki, Maya, Rain, Titirimundi, felicitari pentru achizitii ! toate modelele sunt faine. sa le purtati cu multa placere. :floare:

Sa le purtati cu placere...Titi si eu as fi vrut negre ca ale tale dar am venit cu astea...90e

post-413-13825181778754_thumb.jpg

Acus mi s a pus pata pe ceva de sport

Sa purtati cu placere incaltarile! Daca mi-as permite de cate ori ies in oras mi-as cumpara cate o pereche =))

Am si eu ghetute perforate :)sunt extraordinar de comfortabile!(poza de pe net)

post-566-13825635244913_thumb.jpg

Sint niste magazine noi de incaltaminte aparute prin mall-uri, CCC. Dupa ce am intrat de citeva ori si am vazut numai incaltaminte din inlocuitori, am zis ca nu mai intru niciodata, dar de curind am vazut in vitrina ceva ce mi s-a parut ca e piele, am intrat si am vazut ca au niste lucruri foarte misto, numai din piele, scrie Lasocki pe ele. Mi-am luat si eu o pereche de ghete albastre, foarte comode si misto, 200 de lei ~45 Euro, arata asa (poza decupata de pe site-ul lor)

post-233-13826071848103_thumb.jpg

Mie imi mai place foarte tare modelul de mai jos, am vazut ca e si foarte in voga acum, dar barbatu-meu face alergie la modelul asta de toc...

post-233-13826075541287_thumb.jpg

Sint niste magazine noi de incaltaminte aparute prin mall-uri, CCC. Dupa ce am intrat de citeva ori si am vazut numai incaltaminte din inlocuitori, am zis ca nu mai intru niciodata, dar de curind am vazut in vitrina ceva ce mi s-a parut ca e piele, am intrat si am vazut ca au niste lucruri foarte misto, numai din piele, scrie Lasocki pe ele. Mi-am luat si eu o pereche de ghete albastre, foarte comode si misto, 200 de lei ~45 Euro, arata asa (poza decupata de pe site-ul lor)

[i]Sa-i porti cu placere!

[/i]

Mie imi mai place foarte tare modelul de mai jos, am vazut ca e si foarte in voga acum, dar barbatu-meu face alergie la modelul asta de toc...

[i]Si ce? Ii poarta el? :rolleyes:

Mie-mi plac foarte tare, o sa caut si eu prin magazine modelul asta.[/i]

ooo, am intrat in trepidatii cand le-am vazut pe-alea perforate.

cam asa ceva as fi vrut si eu, poate un pic mai inalte :rolleyes: si daca s-ar putea un 34, hai maxim 35!

Sa le purtati cu placere!

Carmella, mie-mi par f comode astea ortopedice, dar prefer talpa/tocul din crep. mi se pare ca atenueaza socul mai bine. totusi alea din poza vad ca au talpa finala destul de grosuta, cred ca are acelasi efect de atenuare. sa le stapanesti sanatoasa!

m-am cadorisit si eu cu ceva de toamna-iarna, poate vi le-arat cand oi ajunge acasa.

Sa-nteleg ca nu exista culinareasa fara cizme perforate?! =))

post-1149-13826219846334_thumb.jpg

Zilele trecute observase barbat-miu c-astea-s cele mai "normale" incaltari pe care le port in ultima perioada. Restu-s "dubiosenii". :rolleyes:

Din cauza ca-n ultima vreme n-am timp deloc sa fac miscare, mi-am luat d-astia.

post-1149-13826222112842_thumb.jpg

Dupa cateva luni am decis ca-mi plac foarte tare, asa ca mi-am mai luat si d-astia. post-1149-13826224636785_thumb.jpg

Beneficiile-s astea.

post-1149-1382622666704_thumb.jpg

Ii recomand. Si nu ma platesc sa le fac reclama. :)

Carmella mie imi place enorm tocul ala, pe vremuri parca ii zicea toc ortopedic, acum cu siguranta o fi avind alt nume, eu nu mi-am adus nici un pantof aici i-a facut mama cadou pe toti, dar aveam o pereche cu tocul asta care erau de o comoditate extrema. Asa ca zi-i domnului sa se actualizeze =))

Eu azi dimineata mi le-am comandat pe astea

post-4-13826289941663_thumb.jpg

post-4-13826290545431_thumb.jpg

Si saptamina trecuta mi-au sosit astea, nu mi-a fost niciodata asa cald la picioare ca de obicei le am inghetate :rolleyes:

post-4-13826291526548_thumb.jpg

• 2 weeks later...
Hey fetele! Eu niciodata nu merg singura la shopping. De cele mai multe ori, mama e cel mai bun consiler de imagine pentru mine, pt ca este sincera si apreciez gusturile ei. Tocmai ieri mi-a sugerat sa aleg niste pantofi care imi plac foarte mult, de la magazinul dr. ureche.

Arunc o pereche de cizme maro si le inlocuiesc :thumleft: cu astea luate acum de la Deichmann

post-4-13836638285657_thumb.png

sa le porti sanatoasa! tocuri nu porti deloc?

prima data le-am luat pe-astea maron. parca-mi aminteam eu c-as avea nevoie de ceva mai scurt si comod si maron

post-100-13838387302396_thumb.jpg

si imediat ce le-am achizitionat mi-am dat seama ca de fapt ceva asemanator imi luasem anul trecut :occasion14: iar acum ceea ce-mi trebuia erau niste cizme mai scurte, subtiri si comode dar negre. na belea! ce sa fac acuma?

post-100-13838388471876_thumb.jpg

Sa purtati incaltarile cu placer,doamnelor!

Moatza imi plac mult de tot cizmele negre :occasion14:

• 5 months later...

Mi-am luat sandale. Nimic deosebit, dar pentru mine premiere. Pentru prima data încaltari verzi brotacel :D

Model obisnuit, piele moale, confortabile. Normal, la talpa asta :D

Foarte frumoase. Par si comode. Sa le porti cu mare placere! :D