September 25, 201312 yr comment_205668 Ah, Maya, acum am vazut baschetii! Mor dupa ei! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love7.gif La noi Esprit au niste preturi de-ti vine sa fugi! Ca sa fiu on, mi-am luat " tenisi cu toc", cum face barbatu-miu misto de mine. Si niste pantofi de la un magazin Hush Puppies care vine Roberto Venutti, eu ma impac extraordinar de bine cu pantofii facuti de el si au costat putin, i-am prins la reducere. Foarte, foarte comozi! Report
October 20, 201312 yr comment_206884 [center]Ca s-o citez pe Dana, la capitolul mergatoare de cursa lunga, mi-am tras niste asicsi putin ...lila Va recomand cu cadura mergatorii cu gel în talpa. Super confortabili! [/center] Report
October 20, 201312 yr comment_206890 Sa-i poti cu placere Maya! am si eu,ai mei sunt negru cu roz. Report
October 22, 201312 yr comment_206951 Multumesc, Rain [center]Cizmulite cu aerisire , pentru toamna asta însorita si neploioasa. Avem o toamna de tablou! [/center] Report
October 22, 201312 yr comment_206953 Wow! Sunt absolut, dar absolut superbe! Sa le porti cu placere, Maya! Report
October 22, 201312 yr comment_206954 Sunt foarte frumoase Maya; sa le porti cu placere!Mie imi plac foarte mult cizmulitele scurte, nu am mai avut inalte de nu mai tin minte...Mi-am luat si eu 2! Sunt o persoana foarte indecisa asa ca nu ma puteam hotari deloc Desi cu cele din piele intoarsa nu stiu ce-oi face ca in Madrid ploua de o saptamana... [center] [/center] Pozele sunt luate de pe paginile magazinelor. Report
October 23, 201312 yr comment_206991 Maneki, Maya, Rain, Titirimundi, felicitari pentru achizitii ! toate modelele sunt faine. sa le purtati cu multa placere. Report
October 23, 201312 yr comment_207002 Sa le purtati cu placere...Titi si eu as fi vrut negre ca ale tale dar am venit cu astea...90e Acus mi s a pus pata pe ceva de sport Report
October 23, 201312 yr comment_207036 Sa purtati cu placere incaltarile! Daca mi-as permite de cate ori ies in oras mi-as cumpara cate o pereche Am si eu ghetute perforate :)sunt extraordinar de comfortabile!(poza de pe net) Report
October 24, 201312 yr comment_207059 Ieri am cumparat adidasii azi mi a parvenit prib zalando...cizmele .Sunt happy! Report
October 24, 201312 yr comment_207076 Sint niste magazine noi de incaltaminte aparute prin mall-uri, CCC. Dupa ce am intrat de citeva ori si am vazut numai incaltaminte din inlocuitori, am zis ca nu mai intru niciodata, dar de curind am vazut in vitrina ceva ce mi s-a parut ca e piele, am intrat si am vazut ca au niste lucruri foarte misto, numai din piele, scrie Lasocki pe ele. Mi-am luat si eu o pereche de ghete albastre, foarte comode si misto, 200 de lei ~45 Euro, arata asa (poza decupata de pe site-ul lor) Mie imi mai place foarte tare modelul de mai jos, am vazut ca e si foarte in voga acum, dar barbatu-meu face alergie la modelul asta de toc... Report
October 24, 201312 yr comment_207077 Sint niste magazine noi de incaltaminte aparute prin mall-uri, CCC. Dupa ce am intrat de citeva ori si am vazut numai incaltaminte din inlocuitori, am zis ca nu mai intru niciodata, dar de curind am vazut in vitrina ceva ce mi s-a parut ca e piele, am intrat si am vazut ca au niste lucruri foarte misto, numai din piele, scrie Lasocki pe ele. Mi-am luat si eu o pereche de ghete albastre, foarte comode si misto, 200 de lei ~45 Euro, arata asa (poza decupata de pe site-ul lor) [i]Sa-i porti cu placere![/i]Mie imi mai place foarte tare modelul de mai jos, am vazut ca e si foarte in voga acum, dar barbatu-meu face alergie la modelul asta de toc... [i]Si ce? Ii poarta el? Mie-mi plac foarte tare, o sa caut si eu prin magazine modelul asta.[/i] Report
October 24, 201312 yr comment_207080 ooo, am intrat in trepidatii cand le-am vazut pe-alea perforate.cam asa ceva as fi vrut si eu, poate un pic mai inalte si daca s-ar putea un 34, hai maxim 35!Sa le purtati cu placere! Carmella, mie-mi par f comode astea ortopedice, dar prefer talpa/tocul din crep. mi se pare ca atenueaza socul mai bine. totusi alea din poza vad ca au talpa finala destul de grosuta, cred ca are acelasi efect de atenuare. sa le stapanesti sanatoasa! m-am cadorisit si eu cu ceva de toamna-iarna, poate vi le-arat cand oi ajunge acasa. Report
October 24, 201312 yr comment_207094 Sa-nteleg ca nu exista culinareasa fara cizme perforate?! Zilele trecute observase barbat-miu c-astea-s cele mai "normale" incaltari pe care le port in ultima perioada. Restu-s "dubiosenii". Din cauza ca-n ultima vreme n-am timp deloc sa fac miscare, mi-am luat d-astia.Dupa cateva luni am decis ca-mi plac foarte tare, asa ca mi-am mai luat si d-astia. Beneficiile-s astea. Ii recomand. Si nu ma platesc sa le fac reclama. Report
October 24, 201312 yr comment_207103 Carmella mie imi place enorm tocul ala, pe vremuri parca ii zicea toc ortopedic, acum cu siguranta o fi avind alt nume, eu nu mi-am adus nici un pantof aici i-a facut mama cadou pe toti, dar aveam o pereche cu tocul asta care erau de o comoditate extrema. Asa ca zi-i domnului sa se actualizeze Eu azi dimineata mi le-am comandat pe asteaSi saptamina trecuta mi-au sosit astea, nu mi-a fost niciodata asa cald la picioare ca de obicei le am inghetate Report
November 5, 201312 yr comment_207724 Hey fetele! Eu niciodata nu merg singura la shopping. De cele mai multe ori, mama e cel mai bun consiler de imagine pentru mine, pt ca este sincera si apreciez gusturile ei. Tocmai ieri mi-a sugerat sa aleg niste pantofi care imi plac foarte mult, de la magazinul dr. ureche. Report
November 5, 201312 yr comment_207736 Arunc o pereche de cizme maro si le inlocuiesc cu astea luate acum de la Deichmann Report
November 5, 201312 yr comment_207751 Arunc o pereche de cizme maro si le inlocuiesc cu astea luate acum de la Deichmann sa le porti sanatoasa! tocuri nu porti deloc? Report
November 5, 201312 yr comment_207752 Multumesc. In viata de zi cu zi nu, doar foarte rar cind merg pe undeva la cina, unde nu tre sa meeg decit din masina pe scaun. Report
November 7, 201312 yr comment_207886 prima data le-am luat pe-astea maron. parca-mi aminteam eu c-as avea nevoie de ceva mai scurt si comod si maron si imediat ce le-am achizitionat mi-am dat seama ca de fapt ceva asemanator imi luasem anul trecut iar acum ceea ce-mi trebuia erau niste cizme mai scurte, subtiri si comode dar negre. na belea! ce sa fac acuma? Report
November 8, 201312 yr comment_207906 Sa purtati incaltarile cu placer,doamnelor!Moatza imi plac mult de tot cizmele negre Report
May 6, 201412 yr comment_216634 Mi-am luat sandale. Nimic deosebit, dar pentru mine premiere. Pentru prima data încaltari verzi brotacel Model obisnuit, piele moale, confortabile. Normal, la talpa asta Report
May 7, 201412 yr comment_216662 Mi-am luat sandale. Nimic deosebit, dar pentru mine premiere. Pentru prima data încaltari verzi brotacel Model obisnuit, piele moale, confortabile. Normal, la talpa asta Foarte frumoase. Par si comode. Sa le porti cu mare placere! Report