Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Motanul incaltat ;))

Featured Replies

N-aveam incaltari pentru paltonul bleumarin, acu am :floare:

pun pariu, ca nici troiene de zapada n-ai ! :floare:

sint frumoase ghetutele. sa le porti sanatoasa, Adriana ! :rolleyes:

N-aveam incaltari pentru paltonul bleumarin, acu am :rolleyes:

cumintele, imi plac, sa le porti sanatoasa!

• 2 months later...

[center]Eu mi-am luat sneakersi, cica real red îi zice la culoare. Cum arata rosu ireal? :D

Astept sa se încalzeasca, sa-i plimb cu bitzigla :P

Îi postez doar din cauza culorii :D

Sînt comozi, usori si au o piele finuta.

post-5-13651620794028_thumb.jpg[/center]

[center]Eu mi-am luat sneakersi, cica real red îi zice la culoare. Cum arata rosu ireal? :D

Astept sa se încalzeasca, sa-i plimb cu bitzigla :D

Îi postez doar din cauza culorii :P

Sînt comozi, usori si au o piele finuta.

Place! Si eu vroiam Pume rosii ca ale lui Schumi, pe vremea cand era la Ferrari :D

Cand am vazut azi ca ati tras subiectul sus, mi-am adus aminte ca trebuie sa-mi cumpar papuci de sport, asa ca am incarcat toata gasca in masina si am plecat la cumparaturi. Iaca-ta-i! Tare-s comozi!

post-684-13653094600982_thumb.jpg

Aaaaa, si mi-am mai luat in urma cu ceva saptamani niste pantofi rosii, ca tare mi-a fost lacomie sa am si eu pantofi rosii. Inca nu i-am incaltat, da-mi plac tare. Poza de pe net, ca pantofii sunt in camera unde tocmai l-am culcat pe juniorul, si nu vreau sa mai intru sa-i sperii somnul. :-*

post-684-136530989102_thumb.jpg

Edit, sa va spun ca mi-am luat o pereche negrii inaintea celor rosii si seamana cu ei, dar nu-s chiar la fel, iar acuma mi s-a pus pata sa-mi iau pantofi cu toc intr-o culoare nud/taupe/bej... Nu's ce-i cu mine, ca n-am avut boala pantofilor pana acum, dar vad ca am prins virusul in ultimele luni... Mai trece? :)

Edited by Carpatica

Sa purtati cu placere, Maya si Carpatica!

Carpatica,sexy rau pantofii rosii! Eu inca n-am indraznit la ei,am doar balerini rosii.

Imi plac si mie tare pantofii eleganti cu toc, inalt sau mai jos,doar ca la servici nu prea am cum purta,pentru ca se uita lumea cu maaaaaare uimire(aici ii considera pantofi de mers doar la ocazii.Pentru servici lumea isi ia pantofi sport sau chiar slapi,de ma ia cu lesin cand ii vad in pantaloni la dunga si cu slapi. ) Oricum,eu slapi nu port ever.Tot la pantofi/cizme clasice raman,atat ca-ncerc sa nu fie inalti,desi nici nu cred c-as rezista o zi intreaga in picioare cu ei dac-ar avea toc inalt.

adica indiferent de munca pe care o au poarta pantofi fara toc? la femei ma refer. ca asa, de schimb, e obisnuinta si la noi.

asta cu slapii chiar ca n-o inteleg. si la cat e de cald pe-acolo, cand poarta slapi?

sa purtati cu placere mergatorii! iote cat de bun poa' sa fie rosul!

Carpatica, virusul nu tb tratat, doar alimentat periodic. E-o boala placuta, tipic feminina, ma mir ca ai contractat-o abia acum :fuckme:

adica indiferent de munca pe care o au poarta pantofi fara toc? la femei ma refer. ca asa, de schimb, e obisnuinta si la noi.

asta cu slapii chiar ca n-o inteleg. si la cat e de cald pe-acolo, cand poarta slapi?

Cel putin in ' satul' meu si altele de langa nu prea am vazut sa poarte varfuri mai ascutite sau toc subtire mediu,ca de cel cui-inalt nici nu merge discutia. Mai sunt careva ' cochetari' cu ceva platforme,toc mediu si mai patrat asa si cam atat din ce-am vazut eu. Clar ca mai sunt ceva exceptii,dar alea-s chiar exceptii la cat de putine sunt. Asta inclusiv pe strada si in viata de zi cu zi.

Pai slapii sunt de schimb si-i poarta in interior,bine,nu toti,dar o buna parte. Chiar si-asa, mie imi 'suna' a nuca de perete spre exemplu fie si niste blugi mai clasici sau fusta si slapi din guma sau sandale sport,ca au si din alea. Tot mai bine da o botina,cizma,fie ele si fara toc, dar cred ca am eu viziuni mai ciudate. :D Si nu ca nu si-ar permite-asa e stilul,dar eu oricum, prefer sa duc privirea-n alta parte,chiar daca de gusturi nu se discuta. :D .

Nu mai zic ca iesi automat in evidenta,chiar si fara sa ti-o doresti, si fara tocuri de juma' de metru,doar prin simpla combinatie de haine si incaltaminte pe care multi nici nu intentioneaza sa respecte.

sa purtati cu placere mergatorii! iote cat de bun poa' sa fie rosul!

Carpatica, virusul nu tb tratat, doar alimentat periodic. E-o boala placuta, tipic feminina, ma mir ca ai contractat-o abia acum :D

Astia prin Toronto au slapi blaniti... da, plastic pe dinafara si material pe dedesubt, si umbla cu astia. Pakistanezii, afganistanii, indiencele poarta costume traditionale si slapi toata iarna , fara sosete. Is incotosmanati cu geci cu puf , caciuli, si barbati si femei au costumele lor traditioanle dar au talpile goale in slapi de plastic fara pedichiura facuta.

Daca iar ma intreaba Uma unde e asta..ii spun Toronto East.

• 3 weeks later...

Ok, nu te mai intreb :tongue3:

Daca va intrebati de papuci comozi, multi vin in metro in papuci comozi si la munca isi pun tocuri. Lumea e mult mai comoda in Nord America si mai putin preocupata de ce zice al de langa de el. Rad cu o colega ucrainianca ca de cate ori se duce acasa, soacra o besteleste ca nu se duce cu tocuri la piata,ca ce zice lumea...si ca e normal sa vezi la ei femeia aranjata, cu blanuri si tocuri si plasele pline cu cartofi.

Pentru mine conteaza mai putin cum iese lumea imbracata pe strada, atata timp cat nu put, sunt ok :toothy9; Ii judec pentru cine sunt ei, mai putin dupa cum se imbraca sau se incalta...

Iar de-mi pun papuci frumosi in picioare sau nu, o fac pentru mine, nu pentru ochii vecinilor :tongue7:

Ok, nu te mai intreb :)

Daca va intrebati de papuci comozi, multi vin in metro in papuci comozi si la munca isi pun tocuri. Lumea e mult mai comoda in Nord America si mai putin preocupata de ce zice al de langa de el. Rad cu o colega ucrainianca ca de cate ori se duce acasa, soacra o besteleste ca nu se duce cu tocuri la piata,ca ce zice lumea...si ca e normal sa vezi la ei femeia aranjata, cu blanuri si tocuri si plasele pline cu cartofi.

Pentru mine conteaza mai putin cum iese lumea imbracata pe strada, atata timp cat nu put, sunt ok :) Ii judec pentru cine sunt ei, mai putin dupa cum se imbraca sau se incalta...

Iar de-mi pun papuci frumosi in picioare sau nu, o fac pentru mine, nu pentru ochii vecinilor :)

Mie imi face placere sa privesc tinute elegante, sa admir persoane aranjate, imi place sa urmaresc moda strazii. Prefer sa spun" ce haina/ pantofi frumosi are ala/aia" decat "'ai de capu' meu, ia uite si la asta cum e imbracat". Si da, uneori ii judec, pentru ca aici nu au scuza "s-a luat apa, vin de la munca pe camp" asa ca nu vad absolut nici o motivatie unghiilor negre.

In iarna facea politia rutiera o campanie "be bright" prin care ii indemna pe cetateni sa poarte culori vii, pentru ca erau foarte multe accidente cu indivizi imbracati in negru care traversau strada prin locuri nepermise, pe timp de noapte si automobilistii nu-i puteau vedea si evita. Asa ca be bright/ smart..dress with colors!

Prefer sa spun" ce haina/ pantofi frumosi are ala/aia" decat "'ai de capu' meu, ia uite si la asta cum e imbracat".

Eu daca am de admirat, ok, daca nu, nu ma intereseaza. Nu o sa judec veci pe cineva pentru modul in care se imbraca sau se incalta. Fiecare cu ale lui.

PS. La multi ani :)

Prefer sa spun" ce haina/ pantofi frumosi are ala/aia" decat "'ai de capu' meu, ia uite si la asta cum e imbracat".

Eu daca am de admirat, ok, daca nu, nu ma intereseaza. Nu o sa judec veci pe cineva pentru modul in care se imbraca sau se incalta. Fiecare cu ale lui.

PS. La multi ani :)

Multumesc mult :)

Eu da, judec omul si dupa cat e de ingrijit imbracat, sau mai bine zis cantaresc abilitatea estetica si creative a persoanei, ca termenul de judecata e cam greu. Fac misto de fetele care merg aiurea cu platforme sau tocuri uriase, imi displac cei cu hainele rupte sau murdare (si nu ma refer la imbracamintea de lucru a unui muncitor in constructii), ma irita covrigii in ureche, unghiile lungi false, pantalonii cu talia sub fesieri, pantofi sport albi combinati cu pantalon la dunga sau slapi si costum cu fusta si taior ...nu-mi plac astea, m-am obisnuit cu ele dar as prefera altceva, o cale de mijloc. Si-mi plac mult culorile vii :) Is satula de negrul gecilor si al bocancilor si al gentilor si al caciulilor si fularelor...vreau galben, verde, portocaliu, albastru...

Da, da, ura pentru culori! Geaca mea de piele are desenata pe captuseala o pereche de sandalute :) I Love it si vreau sa vad culori multe mai ales dupa o iarna atat de lunga si de gri!

post-56-13671630063602_thumb.jpg

...vreau galben, verde, portocaliu, albastru...

Na verde, portocaliu, rosu, roz, galben...:)

Astia sunt papuci de casa care mi i-a cumparat barbate-miu saptamana trecuta din Amsterdam, sunt in forma de opinci din alea olandeze, cu varful in sus si cu muuuulte lalele pe ei!

Cand i-am vazut, am crezut ca pic jos de ras, dar sa stii ca-i port... sunt chiar caldurosi. Aia mica se distreaza, zice ca am papuci de clovn !

post-120-13671649729524_thumb.jpg

post-120-13671649828141_thumb.jpg

...vreau galben, verde, portocaliu, albastru...

Na verde, portocaliu, rosu, roz, galben...:)

Astia sunt papuci de casa care mi i-a cumparat barbate-miu saptamana trecuta din Amsterdam, sunt in forma de opinci din alea olandeze, cu varful in sus si cu muuuulte lalele pe ei!

Cand i-am vazut, am crezut ca pic jos de ras, dar sa stii ca-i port... sunt chiar caldurosi. Aia mica se distreaza, zice ca am papuci de clovn !

post-120-13671649729524_thumb.jpg

post-120-13671649828141_thumb.jpg

I love them, love, love...sunt super faini. Aia sunt chiar de purtat sau sunt doar souvenir, de admirat? Mie mi se par super faini. Olandezii sunt pe gustul meu, explodeaza de culori.

I love them, love, love...sunt super faini. Aia sunt chiar de purtat sau sunt doar souvenir, de admirat? Mie mi se par super faini. Olandezii sunt pe gustul meu, explodeaza de culori.

sunt de purtat prin casa, dar de cate ori te uiti la ei iti aduci aminte si de Olanda :)

sunt de purtat prin casa, dar de cate ori te uiti la ei iti aduci aminte si de Olanda :)

Sunt super! Mie imi place Olanda. Sa-i porti cu placer si sa te inveseleasca!

• Author
Fuat, tu vrei sa ma omori?!?!?! Acum ce-am achizitionat o geaca de piele din Londra si tu vii cu aia portocalie?!?!!? Te troznesc Floare, ia-o de-aici ca ma ia cu streche! Eu am o foarte mare buba, buba maaaareeee, buba auuuuu: geci si pumpuci de piele. In special cele oranj si verzi mrrrrr. :floare:

Cizmulite de ploaie :)

post-4-13672659887506_thumb.jpg

Perfecte! Si rosii!! Acum ploaia sa vina :thumleft:

Ploaie avem, doar ele cam intirzie :)

E, atunci sa le porti sanatosa si sa vina pana se termina sezonul ploilor :thumleft: