October 8, 201213 yr comment_165571 azi mi le-am comandat pe astea, am sandale marca asta, TBS si ma simt excelent in ele, sper sa fie faine si cizmele mai ales ca le-am luat la juma de pret Tare interesante, cred ca sunt bune si nici nu aluneci cu ele. Eu am pus ochii pe unele pt vreme ploaioasa.Nu merg eu prin ploaie,dar astea mi-au placut Report
October 8, 201213 yr comment_165579 Faine de tot Adriana. Ioana am si eu ceva de genul ala.Ale mele-s albe, ploaie, zapada, n-ai stres.Cea mai buna investitie mai ales ca la Torino cand incepe sa ploua nu se mai opreste. Report
October 19, 201213 yr comment_166912 Faine de tot Adriana. Ioana am si eu ceva de genul ala.Ale mele-s albe, ploaie, zapada, n-ai stres.Cea mai buna investitie mai ales ca la Torino cand incepe sa ploua nu se mai opreste. Albe imi plac si mie,da mi se par bune mai mult pt zapada de la munte.Asa tot pt zapada am unele argintii. Nu le-am luat,da mi-a ramag gandul la ele.Vin tare fain in picior, iar eu sunt fan Tamaris, au un calapod cu care eu ma inteleg f bine.O combinatie placuta de moca cu vernil/turcoaz/petrol, nici nu stiu sa definesc culoarea si am probat si de la Desigual pe asteadragutele, vin frumos in picior dar sincer mi se par din carton, un carton cam scump totusi Report
November 9, 201213 yr comment_169515 fetele unde a ti vazut voi niste botine(cu toc max de 4cm)inchise cu capse sau sireturi si cu blanita rasfrinta....ceva de genul.. http://www.galerieslafayette.com/p/bottines+georges-kickers/56241094/320 http://www.galerieslafayette.com/p/low+boots+astrid-calvin+klein/60750379/320....astea sunt prea inalte.... multumesc! Report
November 25, 201213 yr comment_171985 vad ca sunteti pregatite ptr iarna mai grea, stiti voi mai bine.la mine cred ca va fi iarna cam o saptamana, ca de-obicei, asa c-o iau mai usor achizitii de ieri Report
November 25, 201213 yr comment_172013 Sa purtati sanatoase achizitiile,deci vine iarna,clar! De-ai sti,insa, Puso,ce te mai invidiez pentru doar o saptamana de iarna (si pentru vara fara ploi,la fel,chiar daca stiu ca-i insuportabil pentru altii inclusiv si pentru tine si ca-i pune la pamant pe oamenii care traiesc din prelucrarea pamantului) Report
November 25, 201213 yr comment_172039 am uitat sa zic, mi le-am luat pe astea pentru ca imi lipseau gri intimplarea face sa aiba blana si inauntru deci cred ca vor fi foarte calduroase Report
November 25, 201213 yr comment_172049 vad ca sunteti pregatite ptr iarna mai grea, stiti voi mai bine.la mine cred ca va fi iarna cam o saptamana, ca de-obicei, asa c-o iau mai usor achizitii de ieri Foarte faine, sa le porti cu placere! Report
November 26, 201213 yr comment_172069 Foarte frumoase incaltarile voastre,exact pe gustul meu pt anotimpul asta si cel ce va veni(sper)!Sa le purtati sanatoase! Report
January 19, 201313 yr comment_181142 [center]daca mi-am luat manusi de iarna, nu puteam sa umblu desculta si neasortata cu porcofelu' http://img692.imageshack.us/img692/9334/0manusi1.jpg [/center] Report
January 19, 201313 yr comment_181160 daca mi-am luat manusi de iarna, nu puteam sa umblu desculta si neasortata cu porcofelu' perfect de-acord, like! Report
January 19, 201313 yr comment_181198 Dana,daca si masina iti e rosie,atunci esti asortata complet Frumoase,sa le porrti cu placere.Eu cizme rosii n-am (inca ) dar am niste balerini de vara si-i port la blugi.Eu care nu credeam ca voi ajunge sa port vreodata rosu! Report
January 20, 201313 yr comment_181383 Foarte frumoase, Dana. daca mi-am luat manusi de iarna, nu puteam sa umblu desculta si neasortata cu porcofelu' perfect de-acord, like! multumesc, sint tare incintata de ele ca au o piele fina si se muleaza pe mergatoarele mele ca o manusa. Report
January 20, 201313 yr comment_181387 Dana,daca si masina iti e rosie,atunci esti asortata complet Frumoase,sa le porrti cu placere.Eu cizme rosii n-am (inca ) dar am niste balerini de vara si-i port la blugi.Eu care nu credeam ca voi ajunge sa port vreodata rosu! Ellani, numai cu caii putere nu m-am mai asortat pina acum, dar am retinut ideea pt. viitor ! merci de urare. de rosu din vestimentatia mea e raspunzatoare bunica-mea. de pe la virsta de 2 ani am purtat primii mei pantofiori rosii de lac, ca asa era moda pe atunci. si acum imi povesteste mama cum am dormit cu ei vreo 3 nopti, ca nu voiam sa-i mai dau jos din picioare. cam asa era sa fac si cu cizmele cumparate ieri. Report
January 21, 201313 yr comment_181425 [center]daca mi-am luat manusi de iarna, nu puteam sa umblu desculta si neasortata cu porcofelu' [/center] faine rau de tot! imi doresc si eu "un set rosu"! sa le porti cu placere! Report
January 21, 201313 yr comment_181445 [center]daca mi-am luat manusi de iarna, nu puteam sa umblu desculta si neasortata cu porcofelu' [/center] faine rau de tot! imi doresc si eu "un set rosu"! sa le porti cu placere! merci. pai imbina utilul cu placutul, ca dupa mesele copioase de la sarbatori, acum e momentul sa facem jogging prin magazine. uite am vazut aici o pereche de cizmulite sexoase. mai-mai ca-mi vine sa trag o fuga pina la Cluj ! Report
January 21, 201313 yr comment_181473 faine rau de tot! imi doresc si eu "un set rosu"! sa le porti cu placere! merci. pai imbina utilul cu placutul, ca dupa mesele copioase de la sarbatori, acum e momentul sa facem jogging prin magazine. uite am vazut aici o pereche de cizmulite sexoase. mai-mai ca-mi vine sa trag o fuga pina la Cluj ! Si io ca Daniella, mi-ar "trebui" si mie niste seturi "asortate". Da' mai astept o vreme, poate la anu' mai fac ceva cumparaturi.Desi...... la fel ca tine..... parca as trage o fuga prin magazine dupa astfel de cizmulite! Sa le porti pe toate cu placere! Report
February 1, 201313 yr comment_183366 Sa le porti cu placere,par foarte comode,numa' bune pentru servici Report
February 2, 201313 yr comment_183462 Sa le porti pe toate cu placere! multumesc, dar placerea de-a le purta cred ca o vina mai incolo. deocamdata e un ghetus pe strazi, de cred ca in curind o sa ma vedeti defilind cu patinele pe aici. Report