Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Motanul incaltat ;))

Featured Replies

azi mi le-am comandat pe astea, am sandale marca asta, TBS si ma simt excelent in ele, sper sa fie faine si cizmele mai ales ca le-am luat la juma de pret

post-4-13496417247691_thumb.jpg

Tare interesante, cred ca sunt bune si nici nu aluneci cu ele.

Eu am pus ochii pe unele pt vreme ploaioasa.Nu merg eu prin ploaie,dar astea mi-au placut

post-479-13496963509513_thumb.jpg

• 2 weeks later...

Faine de tot Adriana. :floare:

Ioana am si eu ceva de genul ala.Ale mele-s albe, ploaie, zapada, n-ai stres.Cea mai buna investitie mai ales ca la Torino cand incepe sa ploua nu se mai opreste.

Albe imi plac si mie,da mi se par bune mai mult pt zapada de la munte.Asa tot pt zapada am unele argintii.

Nu le-am luat,da mi-a ramag gandul la ele.Vin tare fain in picior, iar eu sunt fan Tamaris, au un calapod cu care eu ma inteleg f bine.O combinatie placuta de moca cu vernil/turcoaz/petrol, nici nu stiu sa definesc culoarea :floare:

post-479-13506586385012_thumb.jpg

si am probat si de la Desigual pe astea

post-479-13506586715676_thumb.jpg

dragutele, vin frumos in picior dar sincer mi se par din carton, un carton cam scump totusi :floare:

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

vad ca sunteti pregatite ptr iarna mai grea, stiti voi mai bine.

la mine cred ca va fi iarna cam o saptamana, ca de-obicei, asa c-o iau mai usor

post-100-13538682045725_thumb.jpg

achizitii de ieri

Sa purtati sanatoase achizitiile,deci vine iarna,clar!

De-ai sti,insa, Puso,ce te mai invidiez pentru doar o saptamana de iarna :71: (si pentru vara fara ploi,la fel,chiar daca stiu ca-i insuportabil pentru altii inclusiv si pentru tine si ca-i pune la pamant pe oamenii care traiesc din prelucrarea pamantului)

vad ca sunteti pregatite ptr iarna mai grea, stiti voi mai bine.

la mine cred ca va fi iarna cam o saptamana, ca de-obicei, asa c-o iau mai usor

achizitii de ieri

Foarte faine, sa le porti cu placere!

Foarte frumoase incaltarile voastre,exact pe gustul meu pt anotimpul asta si cel ce va veni(sper)!Sa le purtati sanatoase!
  • 1 month later...

daca mi-am luat manusi de iarna, nu puteam sa umblu desculta si neasortata cu porcofelu' =))

perfect de-acord, like!

Dana,daca si masina iti e rosie,atunci esti asortata complet :drool:

Frumoase,sa le porrti cu placere.Eu cizme rosii n-am (inca :drool: ) dar am niste balerini de vara si-i port la blugi.Eu care nu credeam ca voi ajunge sa port vreodata rosu! :drool:

Foarte frumoase, Dana.

daca mi-am luat manusi de iarna, nu puteam sa umblu desculta si neasortata cu porcofelu' :D

perfect de-acord, like!

multumesc, sint tare incintata de ele ca au o piele fina si se muleaza pe mergatoarele mele ca o manusa. =))

Dana,daca si masina iti e rosie,atunci esti asortata complet ;)

Frumoase,sa le porrti cu placere.Eu cizme rosii n-am (inca =)) ) dar am niste balerini de vara si-i port la blugi.Eu care nu credeam ca voi ajunge sa port vreodata rosu! :D

Ellani, numai cu caii putere nu m-am mai asortat pina acum, dar am retinut ideea pt. viitor ! :D

merci de urare. de rosu din vestimentatia mea e raspunzatoare bunica-mea. de pe la virsta de 2 ani am purtat primii mei pantofiori rosii de lac, ca asa era moda pe atunci. si acum imi povesteste mama cum am dormit cu ei vreo 3 nopti, ca nu voiam sa-i mai dau jos din picioare. :D

cam asa era sa fac si cu cizmele cumparate ieri. :D

[center]daca mi-am luat manusi de iarna, nu puteam sa umblu desculta si neasortata cu porcofelu' :snorting:

[/center]

faine rau de tot! imi doresc si eu "un set rosu"! sa le porti cu placere!

[center]daca mi-am luat manusi de iarna, nu puteam sa umblu desculta si neasortata cu porcofelu' :(

[/center]

merci. :-*

pai imbina utilul cu placutul, ca dupa mesele copioase de la sarbatori, acum e momentul sa facem jogging prin magazine. :(

uite am vazut aici o pereche de cizmulite sexoase. mai-mai ca-mi vine sa trag o fuga pina la Cluj ! :(

merci. :(

pai imbina utilul cu placutul, ca dupa mesele copioase de la sarbatori, acum e momentul sa facem jogging prin magazine. :(

uite am vazut aici o pereche de cizmulite sexoase. mai-mai ca-mi vine sa trag o fuga pina la Cluj ! :-*

Si io ca Daniella, mi-ar "trebui" si mie niste seturi "asortate". Da' mai astept o vreme, poate la anu' mai fac ceva cumparaturi.

Desi...... la fel ca tine..... parca as trage o fuga prin magazine dupa astfel de cizmulite! :(

Sa le porti pe toate cu placere! :(

• 2 weeks later...

Sa le porti pe toate cu placere! :rolleyes:

multumesc, dar placerea de-a le purta cred ca o vina mai incolo. :floare: deocamdata e un ghetus pe strazi, de cred ca in curind o sa ma vedeti defilind cu patinele pe aici. :floare: