June 23, 201115 yr Author comment_93850 Eu azi: Gustare: O piersicaMic dejun: O felie de Pumpernickel si cafeaPranz: Cotlet de porc cu ciuperci; Brie pe post de felie de paine cu crema de avocadoGustare: cateva migadale si ciocolata cu aroma de zmeuraCina: Dovlecel umplut cu carne si iaurt deasupra Report
June 24, 201115 yr comment_93905 Joi...- ora 6,30: 2 foi Wasa 24% fibre cu dulceata de casuni (cu fructoza, facuta in casa) si un bol de ceai de fructe de padure- ora 10: un mar- ora 13: branza cu rosii si salata verde- ora 16,30: peste marinat la cuptor- ora 20,30: pastalopitta Report
June 24, 201115 yr Author comment_93956 Eu azi: Mic dejun: O ultima chifluta Monti si cafeaPranz: dovlecel si ardei umplut cu carne si iaurt deasupraGustare: cateva rosii, un ardei capia si o bucata de baby-bel - eram pe drumCina: gulas cu salata si 2 bucatele de cicolata Report
June 24, 201115 yr comment_93984 eu azi:- 2 piersicute mici si o para- salata mare cu de toate: salata verde, rosii castraveti, parmezan, ton, ulei+lamaie- parmezan + friptura. Cioco 70% Report
June 25, 201115 yr Author comment_94047 Eu azi: Gustare: 3 caiseMic dejun: 2 oua fierte, sunca, branza, rosiiPranz: gulas cu salata de castraveti, desert - iaurt cu capsuniCina: Salata cu rosii, castravete, ardei, feta si ton in apaPoate o patratica - doua de ciocolata 85% mai tarziu... Report
June 25, 201115 yr comment_94060 9:00 1 para + 1/2 nectarina10:30 o omleta din 3 oua, 2 felii de mozzarella taiate cubulete, multaaa verdeata. Acompaniata de o salata de rosii+castraveti 2 cuburi cioco 70% supa de fructe de mare cu legume (perfect conform) astept sa pap desert mousse de cioco 74% Report
June 26, 201115 yr Author comment_94148 Fiind in vacanta orarul meu e decalat, asa ca nu prea mai ajung sa ma incadrez la 3 mese pe zi luate la ore rezonabile si standard. De multe ori am brunch si o cina timpurie. Azi a fost una din zilele cu pricina Gustare - 2 caise acre de mi-au iesit pe nas...Brunch - 2 oua fierte, niste peste afumat si 2 felii de branza afumataCina ( pe la 4) - varza calita cu rulada din carne de vita, un pic de salata verde. Desert mousse au chocolatGustare sau aditional, mai tarziu 2 patratele de cioc 81% cacao. As vrea maine sa mananc niste paste integrale. Ma gandesc sa le fac cu rosii proaspete trase un pic in ulei, usturoi si busuioc. Mai vad pana maine Report
June 27, 201115 yr Author comment_94231 Azi iar 2 mese Gustare: O caisa si cafeaPranz:o tocanita de curcan cu legume, salata de castraveti. Ca desert un bol mare cu iaurt si fructe proaspete: capsuni, coacaze, afineGustare: O inghetata conforma, vanilie-capsuniCina: un bol cu iaurt si acelasi soiuri de fructe de mai sus, o salata mica cu feta, rosii si un cremwurst si niste bile din branza la cuptor care in final au devenit niste chestii plate, cam inestetice dar bune. Parca as mai manca niste iaurt cu fructe, a fost asa cald azi ca e asa bun iaurtul cu fructele astea, racoritor de-a binelea:) Report
June 28, 201115 yr Author comment_94338 Eu azi: Brunch: Omleta cu o felie de branza, o rosie, niste peste afumat si 2 felii de suncaGustare: Iaurt cu fructe de padureGustare: Iaurt cu gheata pisata si fructe de padure - a fost foarte cald!Cina: cateva ciuperci la cuptor cu o bucata de somon tot la cuptor3-4 patrate de ciocolata 72% cu portocaleO mana de migdale Report
June 29, 201115 yr Author comment_94442 Azi pe drum, caldura, nu prea am avut mese normale... Mic dejun: 2 nectarine si cafeaPranz pe la 4.30: Curcan la cuptor, fasole verde la tigaie cu sunculita cu salata de morcov. Desert 2 cuburi de ciocolata 72% cu portocaleGustare: Un bol cu iaurt si fructe de padureGustare/Cina: Migdale - nu mi-a mai fost foame si nu am vurt sa fortez doar ca sa bag ceva mai consistent la stomacel Report
June 30, 201115 yr Author comment_94559 Eu azi: Gustare: un kiwi si o nectarinaMic dejun: 3 felii de wasaPranz tarziu: spaghete integrale cu un sos facut din un pic de ulei de masline in care am calit 2 catei de usturoi, 2 cepe mici, 5 ciuperci, 2 rosii, sare, piper, mirodenii. Am mancat cu salata verde ca era pe masa Cina: O salata mica din jumate de ardei gras, o rosi, 2 ridichii si cateva cuburi de branzaPe langa astea am mai avut cateva cuburi de ciocolata. Am gasit o ciocolata dementiala cu 72% cacao si aroma de cafea Report
July 1, 201115 yr comment_94587 Ieri...- ora 6,30: 2 foi Wasa 24% fibre cu dulceata de capsuni (facuta in casa cu fructoza) si un bol mare de ceai de fructe de padure- ora 10: un mar- ora 12: o salata uriasa (rosii, salata verde mixta, branza Asiago, ulei masline si otet de mere)- ora 18: rosii cu salata de vinete (vinete, maioneza facuta in casa, ceapa, sare)- ora 22: castraveti cu aceeasi salata de vinete de mai devreme (o bunatate) Report
July 1, 201115 yr Author comment_94666 Eu azi: Mic dejun: 2 felii de wasa si cafeaPranz: Chicken curry si 'diplomat' cu capsuniGustare: Un mar si o para acre, culese de pe marginea drumului ca imi era o pofta de numai, dar erau salcii, nu dadusera inca in parg.Cina: Un amestec de branzeturi, cateva rosioare si un file de peste afumatCred ca mai tarziu o sa mai iau o felie de prajiturica. Report
July 3, 201115 yr Author comment_94750 Azi: Mic dejun: 2 felii wasaPranz: legume cu o frigaruie cu mix porc-vitaCina: am fost la un restaurtant grecesc si am mancat pe langa alte carnuri, niste calamari (doi la numar, restul i-am donat) care erau trecuti print-o pastela si prajiti. Nu m-am putut abtine. Am echilibrat cu o farfurie de salata verde, rosii, varza. Am dar crutoanele la o parte Mai tarziu am mancat niste cuburi de ciocolata 75% cacao Report
July 4, 201115 yr Author comment_94818 Eu azi: Dimineata: 2 felii de wasa cu cafeaPranz: PizzaGustare: un bol cu fructe si cateva linguri de iarutCina: Legume cu o frigaruie ramasa de ieri Report
July 4, 201115 yr comment_94832 eu azi absolut haotic:- 2 caise la 10- 2 piersici la 12- cafele- pe la 20 o salata mare de orsii, castraveti, ceapa cu friptura de curcan- o mana buna de migdale pe la 24 Mi-am luat Colon help o fi ok? ati auzit/luat? Report
July 5, 201115 yr Author comment_94898 Eu azi: \Mic dejun: 1 felie de wasa si cafeaPranz: Ficatei cu sos de smantana si salataGustare: cateava cuburi de ciocolata 85%Cina: Aripioare picante cu legume, cocktail din capsuni cu gheata si suc de lamaie si lime Report
July 5, 201115 yr comment_94909 eu azi:2 caise micicateva felii de salami si filone stagionato. 2 avocado si 1 rosie2 farfurii de ciorba de pui de tara,mai mult zeama cu multe legume si un fir de carnita (doamne ce pomana si-a facut mamaie cu mine!) Report
July 6, 201115 yr comment_94940 Ieri (marti):- ora 6,30: 2 foi Wasa 24% fibre cu dulceata de prune cu lamaie si migdale (facuta de mine, cu fructoza)- ora 10: un mar- ora 12: salata cu ton (salata verde, rosii, branza perlute si bine-inteles ton), 3 cubulete de ciocolata Venchi min 75% cacao- ora 19: dovlecei trecuti prin ou (cu branza, usturoi, piper, marar) si prajiti - o bunatate- cu mujdei de usturoi Report
July 6, 201115 yr comment_94960 azi:- MD (9): 4 caise mici- 2 masuri colon help (azi m-au balonat teribil)...aici e problema ... de timp ... cu vreo 2-3 cafele ... - Pranz orele 15:30): peste mixt la gratar + zeama de lamaie- Cina (18 - pachetelul nemancat la pranz): salata din rosii+ castraveti+ parmezan+ seminte in+ carne pui fiert+ ulei/otet Report
July 6, 201115 yr Author comment_94982 Am ajuns si eu in Praga...maine la munca Azi:Mic dejun: niste mezelicuri nemtesti, ce avea soacra-mea prin frigiderPranz: Pipet de curcan cu legumeGustare pe drum: 4-5 cuburi de ciocolata 81%CIna: Am rumenit o vanta feliata (jumate in cuptor, jumate in tigaie), am frecat 2 catei de usturoi cu sare si ulei, am adaugat otet si apa. Am pus in straturi. Am adaugat si 2 rosioare feliate. Deasupra o conserva mica de ton. Foarte buna. Asa am descoperit o combinatie noua de gusturi. Vanata cu ton. Ma gandesc la un aperitiv de felii mai mari de vinete la grill si rulate, in interior cu o pasta de ton frecat cu iaurt/mayo/banza de vaci. Report
July 7, 201115 yr Author comment_95103 Astazi: Mic dejun 2 felii de wasa si cafeaPranz: Paste integrale cu un fir de ulei, sare, piper si marar, plus 2 rosiuteCina: 2-3 carnaciori cu vinete+dovlecel+ardei capia toate grilate si sos de usturoi - am intrat in pofte de mujdei Am mai mancat un patrat de cicolata. Report
July 8, 201115 yr Author comment_95214 Astazi: Mic dejun: 3 felii de wasa si cafeaPranz: Salata din rosiute, un ardei capia si telemeaGustare: cateva migdaleCina: Omleta cu un carnacior, salata din vinete, ardei si dovlecel grillateAm mancat cateva cuburi de chec cu masline si cred ca vreo jumate de mar copt cu cardamon. Report
July 8, 201115 yr comment_95223 eu astazi:-MD: 2 piersici- pranz: o salata din 3 rosii, 4 castraveti, 100 g somon afumat, o manuta de coacaze, putin parmezan, masline, ulei/otet- gustare vreo 100-150g migdale- cina: 1 castronel de ciorba de pui cu multe legume, 4 patratele mici de cioco 71% (incepe sa-mi placa ...dar tb sa fie de buna calitate, m-am convins) Report
July 10, 201115 yr Author comment_95436 Astazi: Mic dejun:cateva cuburi de chec a la Stella, felii de salam si rosiuteGustare:Inghetata conforma si vreo 100 gr zmeuraPranzo-Cina:Creveti gratinati si piept de pui cu pleurotus Report