February 13, 201412 yr comment_213733 Sincer nu am ținut cont... Dar dintr-o sticlă de 500 ml beau de 2-3 ori. Ca o regulă pe care mi-am impus-o la început : dacă dimineața exagerez cu iaurtul/kefirul renunț drastic cantitatea de brânză pe ziua respectivă. Report
February 14, 201412 yr comment_213774 Ieri... - mic dejun: ceai de fructe de pădure cu câteva foi Wasa 24 % fibre- prânz: salată de fasole cu ton, măsline și roșii (fără ceapă că după aia mă întâlneam cu dr) - cină: tomini cu speck cu morcovi (cruzi) Report
February 15, 201412 yr comment_213786 Ieri... - mic dejun: ceai de fructe de pădure și câteva foi Wasa 24% fibre- prânz: ostropel de pui- cină: ostropel de pui și mouse de ciocolată amară (72% cacao) Report
February 15, 201412 yr comment_213809 Azi... - mic dejun: iaurt (de la stana) cu migdale- prânz: ouă ochi cu puțină branzică și mouse de ciocolată amară (72% cacao) - cină: (în deplasare) pizza F2 Report
February 17, 201412 yr comment_213877 Azi... - mic dejun: iaurt cu migdale - prânz: salată mixtă (frunze verzi și rosii) și carniță de pui + morcovi cruzi - gustare: o portocală - cină: mâncarică de linte, câteva migdale (dacă tot le măcinam pt dulce) Report
February 18, 201412 yr comment_213889 Sorina, ce putin mananci ... si ce disciplinata esti, pe langa monti, la a combinatii ff putine ingrediente la o masa! Vad ca ai cam renuntat si la gustari ... Felicitari! si multumim! continua sa postezi, pe mine ma inspiri, ma motivezi sa fiu mai ponderata Report
February 18, 201412 yr comment_213890 Totuși, nu cred că mănânc puțin. De fapt, mănânc cât să-mi fie bine. Am învățat pe pielea mea că e mai bine să mănânc la masă (nu să explodez, dar să fiu sătulă) decât să ronțăi aiurea toată ziua. Și, da, ai dreptate, folosesc cât mai puține ingrediente. Mă bucur că nu scriu degeaba! Report
February 18, 201412 yr comment_213895 Sorina, nu scrii degeaba. Eu chiar ma bucur, vin zilnic sa ma inspir. Nu imi place sa intreb intr-una, asa ca vin citesc si trag concluzii https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif Report
February 19, 201412 yr comment_213930 Alpha ! Ieri... - mic dejun: ceai de fructe de padure cu prajitura cu migdale, ciocolata si visine by Redivivus - pranz: carnita de porc (la piastra) cu mancarica de linte (varianta monti) + prajitura by Redi- cina: chili cu quinoa + dulce (gata, bine ca s-a terminat) Report
February 20, 201412 yr comment_213964 Ieri... - mic dejun: ceai de fructe de pădure și foi Wasa 24% fibre - prânz: salată de quinoa + quinoa cu lapte (monti) și vișine - cină: ouă ochi cu puțină branzică și castraveți în oțet + (ca țiganul la cinema) am spart niște semințe prăjite Report
February 21, 201412 yr comment_214024 Ieri... - mic dejun: ceai de fructe de pădure cu migdale - prânz: caponată la cuptor (by Ria) și carniță la piastră + bonus (deabia scoase din cuptor) câteva săratele- cină: pește prăjit (cu crustă din făină de tărâțe) cu mămăligă (by Cerra) + 3 săratele (erau pe masă și nu am rezistat) Report
February 22, 201412 yr comment_214110 Ieri... - mic dejun: ceai de fructe de pădure cu săratele- prânz: mămăligă (by Cerra) cu caponată la cuptor (by Ria) + frittelle (proaspăt facute) - cină: (din cauză de Sorina amețită care a ars conserva de peste by Adriana) ouă ochiuri cu mămăligă (by Cerra) + 3 frittelle rătăcite Report
February 23, 201412 yr comment_214127 Ieri... - mic dejun: ceai de fructe de pădure cu migdale - prânz: omletă (ouă, mazare), roșii și speck- cină: salată de ton (ton, frunză verde mixtă, roșii) + ronțăit (la film) fistic prăjit Report
February 24, 201412 yr comment_214184 Ieri... - mic dejun: kefir cu migdale - prânz: carne la cuptor cu ciuperci în oțet + caramel (by Pisco) 3 lingurițe - gustare: semințe prăjite - cină: pui la cuptor + rosii Report
February 25, 201412 yr comment_214259 Ieri... - mic dejun: ceai de fructe de padure cu cateva foi Wasa 24% fibre unse cu dulceata de capsuni- gustare: o para- pranz: salata de fasole (fasole, rosii, scalogno, frunza verde mixta, masline, ulei de masline, otet de mere, sare)- gustare: galani (F2)- cina: oua prajite, un pic de branzica si gogosari in otet Azi... - mic dejun: brownies cu ceai de fructe de padure- pranz: carnita de pui la cuptor cu salata (avocado, rosii, scalogno, zeama de lamaie, sare) + brownies insiropat cu suc de visine - cina: (mi-am propus, ramane de vazut daca voi reusi) ciulama de ciuperci cu mămăligă... fără mămăligă, în schimb am papat câteva frittelle Report
February 27, 201412 yr comment_214357 Ieri... - mic dejun: brownies cu ceai de fructe de padure- pranz: mancarica de pastai cu branzica (pecorino)- cina: inele de calamari ar fi trebuit in sos de soia doar ca nu am idee de ce am pus otet balsamic Report
February 28, 201412 yr comment_214398 Ieri... - mic dejun: fursecuri cu iaurt (de la stână) - prânz: chapati cu mâncărică de păstăi - cină: Iepure cu sos aromat by Anny + 2 fursecuri Report
March 4, 201412 yr comment_214551 Nu am mai scris de cateva zile... sa vad ce-mi mai aduc aminte... Luni... - mic dejun: ceai de fructe de padure cu foi Wasa 24% fibre- gustare: un mar si o para- pranz (mai intarziat, de asta am avut si gustare): carne de pui la cuptor + rosii- cina: mancarica de spanac cu putina carnita de pui + 3 cubulete de ciocolata min 72%cacao- gustare (am fost obligata dupa 3 ore de la cina sa mananc ceva pt ca a trebuit sa iau un antidolorific): macrou marinat (in casa) + un puternic antidolorific Duminica... - mic dejun: kefir, migdale, caise uscate si ciocolata min 72% cacao- pranz: carne mixta la cuptor, apoi am rontait 4-5 morcovi superbuni si supergiganti + un pahar de vin rosu- gustare: seminte prajite- cina: branza cottage cheese cu multi alti morcovi Sambata... - mic dejun: kefir cu migdale- pranz: oua prajite cu rosii- cina: tomini allo speck cu salata verde (mixta) si rosii Report
March 4, 201412 yr comment_214588 Azi... - mic dejun: macrou marinat cu câteva foi Wasa 24% fibre unse cu cremă de brânză cu masline- pranz: ouă ochiuri cu mâncărică de spanac + nuci/migdale cu caise uscate și ciocolată minim 72% cacao- cina: mâncărică de mazăre cu un pic de brânzică afumată Report
March 6, 201412 yr comment_214673 Ieri.... - mic dejun: ceai de fructe de pădure cu câteva foi Wasa 24% de fibre - prânz: supă de legume cu găluște cu cascaval by Carmella + pancake cu suc de visine/dulceață de căpșuni - cina: shepherd's pie by Aura + câteva bucățele de macrou marinat Report
March 8, 201412 yr comment_214750 Ieri... - mic dejun: ceai de fructe de pădure cu câteva foi Wasa 24% de fibre - prânz: mâncărică de mazăre cu un pic de speck - cină: înainte de fizioterapie am opărit niște urzici și le-am lăsat la scurs; clinica unde fac recuperarea e lângă magazinul românesc așa că mi-am făcut plăcerea... urzicile așa cum erau le-am trântit în farfurie iar peste am răsturnat muuuuuultă smântână + un pic de ciocolată min 72% cacao Report
March 8, 201412 yr comment_214756 Azi... - mic dejun: ceai de fructe de pădure cu migdale - prânz: mâncărică de urzici cu brânzică fetta- cina: pizza integrală Margherita Report
March 13, 201412 yr comment_214901 Ieri... - mic dejun: ceai de fructe de padure cu saratele- pranz: tarta cu gamberi si zucchine- gustare: 2 mandarine minuscule- cina: supa de zarzavat cu galuste de cascaval Report
March 14, 201412 yr comment_214913 Ieri... - mic dejun: ceai de fructe de padure cu foi Wasa 24% fibre- pranz: pateu de ficat de curcan intins pe foi Wasa 24% fibre cu smantana si rosii- cina: tarta lui Hulk cu un pic de smantana + desert chec rapid Report
March 18, 201412 yr comment_215063 Ieri... - mic dejun: ceai de fructe de padure cu foi Wasa 24% fibre- pranz: carne la gratar cu salata- cina: mancarica de spanac cu branza fetta + caise uscate Azi... - mic dejun: ceai de fructe de padure cu foi Wasa 24% fibre- pranz: mancarica cu spanac cu smantana (de la Satu Mare) si carnati afumati (de la Iasi) + waffle cu ciocolata si faina de migdale- cina: am in plan mamaliga by Cerra cu smantana, branza de burduf (de la Sibiu) si eventual cu ceva carnaciori afumati * banuiesc ca se vede ca am trecut pe la magazinul romanesc* Report