July 11, 201115 yr comment_95504 Duminica... - mic dejun (h9): mure, salata (rosii, castraveti, telemea, ceapa rosie, pastrama) cu un bol de ceai de fructe de padure - pranz (h13): gratar mixt (mici, coaste, pui), ciocolata min 75% cacao - h 18: o superinghetata conforma - cina (h21): mici si carnati la gratar, un pahar de vin Report
July 11, 201115 yr comment_95509 sambata:- 1 mana de coacaze negre- MD: omleta cu dovlecei a la Maya- pranz: 2 frigarui de pui si o ceafa de porc la gratar - cina: ciorba de pui cu legume duminica:- 1 mana de coacaze negre- MD: omleta a la Maya- pranz: musaca de dovlel cu ragu de ciuperci- gustare: un iaurt mic cu coacaze negre (ramas de la fiica-mea care nu a vrut sa se atinga de el)- am baut 1 litru de bors (e ok?)- cina: 1 felie cotlet de porc la gratar + salata asortata de vara(rosii, castraveti, ardei, ceapa, ulei/otet) Report
July 11, 201115 yr comment_95515 Daniella, asa DA https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/41.gifborsul e ok. Report
July 11, 201115 yr Author comment_95603 Eu azi Mic dejun: 3 chiflute MontiPranz: piept de curcan tras la tigaie cu niste boabe de naut ramse de aseara si vreo cateva rosiiCina: 2 cuburi chec cu masline, vreo 2 linguri branza de capra cu rosiute, un pic de pui cu curry - am facut pentru al meu si am gustat si eu Report
July 12, 201115 yr comment_95664 Luni...- mic dejun(h6): 2 foi Wasa 24% fibre cu dulceata de prune (facuta in casa, cu fructoza, migdale si lamaie) si un bol de ceai de fructe de padure- pranz (h12,30): salata (rosii, salata verde, branza, ulei masline, otet)- (h17): o farfurie de ciorba- cina (h21): carnati ramasi de la gratarul de duminica si zeama de la un compot de prune rece din frigider (fara fructoza) + ciocolata min 75% cacao (40g) Report
July 12, 201115 yr Author comment_95800 Eu azi: Mic dejun: 3 chiflute MontiPranz: piept de curcan cu legume la pungaCina: am facut salata de vinete prajite - reteta de la sissi. Am mancat jumate din ce a iesit dintr-o vanata mare, cu telemea si rosii. Report
July 12, 201115 yr comment_95821 Luni:- colon help, cafea- pranz: 1 salata mixta cu rosii, castraveti, ardei, somon, ulei/otet- cina: musaca de dovlecei cu ragu de ciuperci Marti:- 3 piersici- md: 1 felie vitastar cu magiun (mi-a placut, ma asteptam sa nu imi placa)- pranz: 1 salata cu de toate (3 rosii, 4 castraveciori, seminte in, 3 oua, 50 g branza brie, o manuta de masline, 1 cutie ton, ulei/otet)- cina: musaca de dovlecei, salata de vinete, salata de ardei copti4 cubulete de cioco 71% Report
July 13, 201115 yr comment_95844 Luni...- mic dejun (h6,30): 2 foi Wasa 24% fibre cu dulceata de prune cu fructoza si migdale (facuta in casa) + un bol de ceai de fructe de padure- gustare (h11,30): o nectarina- pranz (h12,30): salata (rosii, castraveti, salata verde, ulei masline, otet de mere) cu branza + ciocolata min 75% cacao- cina (h19): mancarica de spanac cu usturoi si smantana Report
July 13, 201115 yr Author comment_95959 Eu azi: Mic dejun - 2 chiflute MontiPranz: restul de jumate de vanta salata cu un pic de branza, rosiute si piept de curcan Cina: Sepii cu fasole verde. Desert o chestie din branza de vaci, cu un pic de indulcitor, un ou si afine. Le-am bagat in forme separate la cuptor. Bune si racoritoare Report
July 13, 201115 yr comment_96008 eu azi:MD: 3 piersici mici si cateva coacaze (10) rosii si negre-1 felie vitastar +marmeladapranz: salata mixta din: rosii, castraveti, avocado, somon, seminte in, masline, ulei/otetcina: salata vinete, ceafa de porc cu salata de ardei copti Sorina, vezi ca ai ramas blocata la luni.Armina, vreau si eu reteta de la cina, te rog. ms Report
July 14, 201115 yr comment_96067 Scuze... scriu cand imi aduc aminte... Marti...- micul dejun de fiecare zi (stiti deja despre ce e vorba)- ora 11: o piersica- pranz: salata din rosii, castraveti, rosii si migdale- cina: mancarica de spamac cu doua feluri de rulada de carne (una umpluta cu branza si spanac, iar cealalata cu ciuperci, ardei gras si branza) + un pahar de vin Report
July 15, 201115 yr Author comment_96264 Eu, ieri: Mic dejun - 2 chiflute MontiPranz - 100 gr branza cu mucegai, rosiute si 2 felii friptura de curcanGustare - MigdaleCina - Rulada de carne tocata facuta de soacra-mea, cu salata si 2 cuburi ciocolata 72% Report
July 15, 201115 yr comment_96401 Sorina, nu ziceam ca nu ai mai scris, dar meniul de marti l-ai trecut tot luni si pe cel de miercuri, l-ai trecut marti ... cel putin asa am inteles ... din ziua in care ai postat .... . Eu ieri:- 09:30 fructe1 cafea- 12:00 salata cu de toate: rosii/castraveti/ton/masline/seminte in/oua/4 bilute de mozzrella de buffala/ulei/lamaie- 16:30 gustare: 100g migdale- 18:30 salata de vinete cu ardei copti- 22:00 pulpa de curcan cu salata asortata de vara (rosii, castraveti, ardei ulei/otet) Azi:- 09:30 fructe1 cafea- 12:30 salata cu de toate: rosii/castraveti/masline/seminte in/oua/2 bilute de mozzrella buffala/ulei/lamaie- 16:30 2 felii vitastar + magiun Topoloveni- 22:00 mancarica de fasole verde cu piept de curcan Report
July 15, 201115 yr Author comment_96439 Eu azi: Mic dejun - 2 chiflute MontiPranz: rulada de carne cu salata Gustare: un carnacior ca s-a facut in casa si mi s-a facut poftaCina: piept de curcan la tigaie cu legume si 2 cuburi de cicolata 72% Report
July 15, 201115 yr comment_96444 Atunci sunt ametita rau... scuze... Vineri...- mic dejun: doua foi de Wasa 24% fibre cu dulceata de prune cu fructoza (facuta in casa) + un bol de ceai de fructe de padure- ora 11: o piersicuta cruda- pranz: salata de ton (rosii, castraveti, ton, branza proaspata perlute) + ciocolata 75% cacao- ora 17: o pruna cruda- cina: dovlecei dati prin ou+branza+condimente+marar si apoi prajiti Joi (sa vad daca-mi mai aduc aminte)...- mic dejun: idem ultimele saptamani- pranz: o salata (rosii, castraveti, branza, ulei masline, otet de mere) - ora 17: spanac cu cateva feliute de rulada de carne (cu varii umpluturi)- ora 21: doua piersicute crude Report
July 17, 201115 yr comment_96617 ieri, sambata: 2 piersicute- MD: oua in cuibar: o felie de sunca (filone stagionato), una de mozzarella si un ou, in cuptorul preincalzit 10 min (am mancat 3 bucati)- Pranz: mancare de fasole verde cu piept de curcan- Cina: bucatele de curcan trase la tigaie cu ghebe si rosii taiate cubulete + curry. La sfarsit rasa mozzarella in farfurie2 patratele cioco neagraaa azi:- 1 piersicuta si o bucatica pepene rosu- MD 1 ou in cuibar ramas de ieri- Pranz salata de: salata verde+ruccola+parmezan+bucatele de vita la gratar, rosii cherry, ulei/otet- Cina: mancare de fasole verde cu piept curcan6 cubulete cioco 70% cu menta Report
July 18, 201115 yr comment_96641 ieri, sambata: 2 piersicute- MD: oua in cuibar: o felie de sunca (filone stagionato), una de mozzarella si un ou, in cuptorul preincalzit 10 min (am mancat 3 bucati)- Pranz: mancare de fasole verde cu piept de curcan- Cina: bucatele de curcan trase la tigaie cu ghebe si rosii taiate cubulete + curry. La sfarsit rasa mozzarella in farfurie2 patratele cioco neagraaa azi:- 1 piersicuta si o bucatica pepene rosu- MD 1 ou in cuibar ramas de ieri- Pranz salata de: salata verde+ruccola+parmezan+bucatele de vita la gratar, rosii cherry, ulei/otet- Cina: mancare de fasole verde cu piept curcan6 cubulete cioco 70% cu mentaciocolata nu cred ca e conforma. ciocolata o fi cu > 70% dar crema de menta precis e "groaznica"ar mai fi de cercetat sunca, dar asta deja stii tu ca trebuie sa citesti ingrdientele.auzi, nu-i mult 3 oua la o masa? asta nu tine de monti, doar intreb eu asa... Report
July 18, 201115 yr comment_96643 ba daaa...ciocolata aia cu crema de menta am cadorisit-o. O folosesc pe aia cu fructoza si aroma de menta de 60 g pe care am postat-o la produse conforme.cat despre sunca, da are abatere.am mai citit posturile si am vazut ca Armina ia cina la 6-7, iar eu la 22-23 ...deci iaca de ce ea are rezultate si eu nu asa e cu ouale, e cam mult 3 oua la o masa, dar averam multe oua de la tara si m-am sacrificat eu cu ele.... Avand in vedere ca nu mai mananc alte produse ce contin oua ... am zis ca nu o fi foc ... Report
July 18, 201115 yr comment_96648 am mai citit posturile si am vazut ca Armina ia cina la 6-7, iar eu la 22-23 ...deci iaca de ce ea are rezultate si eu nu daca te pui la somn doar pe la 1-2 noaptea atunci n-ar fi bai ca mananci cina la 22-23. adica ar fi bai daca nu mananci mai nimic pana atunci. Report
July 18, 201115 yr comment_96727 Boni, la somn ma pun la 1-2 noaptea. Dar tot mi se pare teribil chair si mie sa mananc la 23. Azi o zi foarte proasta monti pt mine:- 8:30 o piersica- 10:30 - 2 lingurite de gem monti (VitaStarul se mucegaise )- timp sa mananc pachetelul nu am avut toata ziua, timp umplut cu vreo 2 cafele- 18:30 salata monti cu de toate acum e 22:30, dar azi tb sa ma pun devreme la somn ca ma trezesc la 6 (si nici timp de pachetel nu voi avea, fructe nu am), deci nu mai mananc nimic. Ma duc sa beau 2 pahare de apa si sa iau colon help . Se pare ca dieta asta nu are sanse cu mine si nici eu nu-i dau sanse ... Report
July 18, 201115 yr Author comment_96733 Eu azi: Mic dejun: 2 chiflute MontiPranz: Niste mezelicuri, ce a ramas de ieri de la brunchGustare : vreo 4 patrate de ciocolate 72%Cina: Somon la cuptor cu fasole verde cu usturoi Report
July 25, 201115 yr Author comment_97644 Fetele, ce mai faceti? Nu am mai scris eu, nu ati mai dat nici voi pe aici Eu azi: Gustare - O piersicaMic dejun - 2 briosePranz - salata cu ardei, rosii si branzaCina - salata de morcov si telina rase cu mayo, iaurt si lamaie. Astept sa mi se faca carnea de vita care e in cuptor. Cred ca se face pana maine dimineata... Report
July 25, 201115 yr comment_97654 Si eu, tot azi:- mic dejun: ceai de fructe de padure cu 2 foi Wasa 24% fibre si dulceata de prune cu fructoza si migdale (facuta in casa)- gustare: doua piersici- pranz: rosii, branza si speck + 2 cubulete de ciocolata min 75% cacao- gustare: struguri (voi mai asteptati pana sa mancati asa ceva)... eu am doi ani de cand nu am mancat struguri- cina: chiperchii Carmellei https://forum.artaculinara.ro/topic/2984-chiperchi/page__gopid__97653entry97653 . Report
July 26, 201115 yr Author comment_97839 Astazi: Gustare - o piersicaMic dejun - o briosaPranz - rasol de vita si un iaurtGustare - 2 cuburi de ciocolata cu zmeuraCina - aripioare la cuptor cu salata verde si niste branza afumata Report
July 28, 201115 yr comment_98137 eu m-am relaxat, nu ma mai stresez, ca era inutil, cantarul se incapatana sa-mi arate spre 63. De cand m-am relaxat si nu mai tin evidente, s-a clintit iar 1 kg.Meniul meu de azi:dimineata jum de rosie, jum de castravete, 2 felii mozzarella si 2 felii de piept curcanpranz 1 iaurt17: ies in oras ... vad eu cu ce ma destrabalez nu mai scriu zilnic sa nu dati cu pietre ca am, ca de obicei, un program dezlanat ... Nu mai am chef nici sa-mi fac casoleta pt serviciu ...Mult succes fetelor disciplinate si abia astept sa intre si Adriana "in paine" Report