March 7, 201313 yr comment_188577 Tot ce ai pregatit, arata super bine! Ma bucur mult ca aveti incredere in retetele mele si le incercati. Cu prajiturica, mi`ai luat`o inainte:)Ai facuta sa cum am vb pe dulciuri modificarile? ca nu am putut intra pe forum si acum nici nu stiu la ce sa ma uit prima data. Super arata maincarica ta! Multumesc Cerra Iti multumesc si tie ptr increderea acordata! Si acum daca suntem tot la capitolul mamaligi, ia sa vedeti cum imi fentez eu azi nepoatele care nu vor sa pape monti nici in ruptul capului. Am facut azi mamaliga si am facut si ptr ei intr`un castron exact ca si asta asa in straturi. Va garantez ca nici nu o sa stie nepoatele mele ca nu este mamaliga adevarata. Slaninutza afumata de la porcul nostru prajita, carnatii din untura,branza este cas de oi sarat vechi si gras si un ou ochi deasupra si varza murata cu legume, ulei si o ceapa rosie cruda. Eu mi`am facut intr`un bol mai mic si cu ocazia asta, am scapat si de barbat pe cand o sa vina acasa, ptr ca nici el nu o sa stie ca nu`i mamaliga din malai, desi el papa si asta de tarate. Sunt smechera sau nu? Asa: Ieri nu am putut intra pe forum si iaca papa mea de alaltaieri conopida la cuptor cu smantana si cascaval salata de vinete natur (asta Denisa mea) Supa de rosii cu galustele Carmellei cu cascaval (in zeama cum am fiert conopida, am facut supa de rosii)am facut poza de aproape sa vedeti ce pufoase sunt galustele Report
March 7, 201313 yr comment_188581 Cerra,tare mi-ar placea sa fiu nepoata ta https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif .Mi-ai dat inca o idee pt maine:salata de vinete(mai am in congelator vinete coapte) ca le place si alor mei La prajitura am pus 95g faina de migdale,restul faina de naut.Zaharul inlocuit cu fructoza,dar mai putin cu 20 g.Romul nu l-am pus,am pus numai niste esenta de rom.Glazura a fost :cafeaua neindulcita+ciocolata amaruie+putin unt+putina smantana pt frisca(am mai avut cativa stropi in cutiuta). Report
March 7, 201313 yr comment_188582 Cerra,tare mi-ar placea sa fiu nepoata ta https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif .Mi-ai dat inca o idee pt maine:salata de vinete(mai am in congelator vinete coapte) ca le place si alor mei poi hai sa vedem cum facem sa fi nepoata mea:) Si noi tot din congelator. La prajitura am pus 95g faina de migdale,restul faina de naut.Zaharul inlocuit cu fructoza,dar mai putin cu 20 g.Romul nu l-am pus,am pus numai niste esenta de rom.Glazura a fost :cafeaua neindulcita+ciocolata amaruie+putin unt+putina smantana pt frisca(am mai avut cativa stropi in cutiuta). [b]Aha, ai ales faina de naut si migdale. Eu o sa fac cu 50/50 si cred ca ii pun si o crema si numai bine, avem prajitura in doua feluri nu? la alegere. Oricum arata bestial![/b] Report
March 7, 201313 yr comment_188599 cerra scuza-ma dar lumineaza-ma si pe mine din ce anume faci mamaliga???? Probabil ai scris pe undeva,dar in atatea pagini ma pierd! Report
March 7, 201313 yr comment_188603 cerra scuza-ma dar lumineaza-ma si pe mine din ce anume faci mamaliga???? Probabil ai scris pe undeva,dar in atatea pagini ma pierd! Zerda, uite aici poti gasi reteta de mamaliga.E foarte buna! Report
March 7, 201313 yr comment_188643 Zilele astea... - dovleac la cuptor - naut copt la cuptor - tarta cu migdale si ciocolata - pizza Wasa Report
March 7, 201313 yr comment_188668 Gata am vazut-o!!Merci! Sa sti ca ptr culoarea galbena, am adaugat 1 varf de lingurita cu turmeric. Fara, iese putin mai alba. Eu am colorat`o azi cu un scop anume si mi`a tinut figura. Report
March 7, 201313 yr comment_188669 Zilele astea... - dovleac la cuptor Ce pofte imi faci cu dovleacul ala Report
March 7, 201313 yr comment_188678 La prajitura am pus 95g faina de migdale,restul faina de naut.Zaharul inlocuit cu fructoza,dar mai putin cu 20 g.Romul nu l-am pus,am pus numai niste esenta de rom.Glazura a fost :cafeaua neindulcita+ciocolata amaruie+putin unt+putina smantana pt frisca(am mai avut cativa stropi in cutiuta).Petu draga , eu fiind mai noua aici , gasesc mai greu ...pana ma acomodez , este reteta de praji postata ? vreau si eu reteta , multumesc anticipat Ma bucur din suflet ca ti-a placut pasta de ton , eu am crezut ca ai facut icre , dar mi-ai dat o idee buna , o sa incerc si eu pasta de ton Cerra , draga mor , ce ai facut tu acolo ...woow si iara woow , vreau sa fiu si eu nepoata ta , ma adopti si pe mine ? Am mai spus si ma repet , esti o zana de bucatarie Report
March 7, 201313 yr comment_188682 Cerra , draga mor , ce ai facut tu acolo ...woow si iara woow , vreau sa fiu si eu nepoata ta , ma adopti si pe mine ? Am mai spus si ma repet , esti o zana de bucatarie Va iau pe toate care vreti sub aripa mea ocrotitoare Report
March 8, 201313 yr comment_188702 Cerra , draga mor , ce ai facut tu acolo ...woow si iara woow , vreau sa fiu si eu nepoata ta , ma adopti si pe mine ? Am mai spus si ma repet , esti o zana de bucatarie Va iau pe toate care vreti sub aripa mea ocrotitoare vin şi eu Report
March 8, 201313 yr comment_188730 Daca-i pe-asa, atunci vin si eu (chiar ma gandeam ca daca mi-ar face cineva la fiecare masa cate o salata si mi-ar pune-o sub nas, as fi cea mai cuminte, dar cum nu e nimeni si mie mi-e lene sa-mi fac, tot sar peste salate si mananc prostii si nu e bine). Report
March 8, 201313 yr comment_188752 Zilele astea... - dovleac la cuptor Ce pofte imi faci cu dovleacul ala Imi pare rau, dar nu mai e... s-a papat si ultima firmitura. Bun a mai fost!Daca mai gasesc sambata in targ imi mai cumpar. Mereu zic ca-i cumpar ca sa fac si o placinta, dar nu am reusit decat o data... nu stiu prin ce minune. Report
March 8, 201313 yr comment_188755 Pai bine, bre, și pe mine cui ma lăsați? NU te lasa mama nici pe tine! Report
March 8, 201313 yr comment_188756 Daca-i pe-asa, atunci vin si eu (chiar ma gandeam ca daca mi-ar face cineva la fiecare masa cate o salata si mi-ar pune-o sub nas, as fi cea mai cuminte, dar cum nu e nimeni si mie mi-e lene sa-mi fac, tot sar peste salate si mananc prostii si nu e bine). Nu ai citit cum fac eu cu salatele? iti scriu la dieta monti. Report
March 9, 201313 yr Author comment_188869 Am gasit integrali in forma de mucenici oricum eram decisa sa fac din alte forme de paste dar tot integrale. Am gustat de la soacra-mea si din ceilalti si astia integrali sint net superiori. Apa, paste, fructoza, nuci taiate cu cutitul, scortisoara si esenta de vanilie. astia-s Report
March 9, 201313 yr comment_188875 Bravo Carmella! Super arata mucenicii tai Eu anul asta nu am facut dar.... o sa pap virtual de la tine si de la celelalte fete care au facut la dulciuri din cei moldovenesti. Report
March 9, 201313 yr comment_188888 ciorbita cu gat si tartitza de curcan, frunze de ridichi si legume Report
March 9, 201313 yr comment_188895 Felicitari Carmella foarte bine arata mucenicii tai , sunt sigura si cu gustul e...demential In ce F se incadreaza desertul tau ? dupa mintea mea este de F2 , ptr ca are nuca si e cu integrala , daca gresesc te rog sa ma corectezi , multumesc frumos . Cerra draga , foarte faina ciorbita ta Report
March 9, 201313 yr Author comment_188906 Felicitari Carmella foarte bine arata mucenicii tai , sunt sigura si cu gustul e...demential In ce F se incadreaza desertul tau ? dupa mintea mea este de F2 , ptr ca are nuca si e cu integrala , daca gresesc te rog sa ma corectezi , multumesc frumos . Masa glucidica de F1. Nuca are IG 15 si poate fi combinata cu faina integrala in F1 (si, normal, si in F2).Se maninca la mic dejun sau la 5 ore dupa masa proteinica (ca orice masa glucidica). Report
March 9, 201313 yr comment_188911 Felicitari Carmella foarte bine arata mucenicii tai , sunt sigura si cu gustul e...demential In ce F se incadreaza desertul tau ? dupa mintea mea este de F2 , ptr ca are nuca si e cu integrala , daca gresesc te rog sa ma corectezi , multumesc frumos . Masa glucidica de F1. Nuca are IG 15 si poate fi combinata cu faina integrala in F1 (si, normal, si in F2).Se maninca la mic dejun sau la 5 ore dupa masa proteinica (ca orice masa glucidica).Multumesc frumos incet incet cu ajutorul vostru sper sa scap de ceata ce mi-a invaluit mintea , varsta fetelor isi spune cuvantul Report
March 9, 201313 yr comment_188917 Carmella, te urasc... ;) Eu nu am alta posibilitate decat sa-mi fac si cum nu am timp anul asta se sare.Ma duc sa ma uit la pozele cu macinicii de anul trecut, poate-mi trece. Report