August 27, 201115 yr comment_101148 Fetelor multumesc, stiu ca sunteti dragute. Sa vedem insa ce parere are juriul. Report
August 27, 201115 yr comment_101159 You go girl! Foarte frumos aperitiv, chiar vroiam sa raspund la intrebarea ta daca banuim la ce categorie participi Armina, ma bucur sa vad ca achizitionezi produse Gepa, foarte frumos, bravo! Report
August 27, 201115 yr Author comment_101165 TORT APERITIVE sublim, si mi-ai dat si o idee buna, am deja piinea, mai tre sa cumpar somonul. Report
August 28, 201115 yr comment_101220 You go girl! Foarte frumos aperitiv, chiar vroiam sa raspund la intrebarea ta daca banuim la ce categorie participi Multumesc, ai ghicit Lapo. Cin-cin! Report
August 28, 201115 yr comment_101221 E sublim, si mi-ai dat si o idee buna, am deja piinea, mai tre sa cumpar somonul. Adriana, tortul asta este foarte dieteic. Daca nu iti place painea neagra de secara o poti inlocui cu una mai pufoasa. Report
August 28, 201115 yr Author comment_101245 Mersi, am si integrala care sta sa expire cred ca o sa o folosesc pe ea. Eu in schimb in seara asta am facut rulourile aurei de dovlecei, in umplutura am pus masline, parmigiano, rosii uscate in ulei si un amestec de pesmet pe care il facusem ieri cu usturoi, patrunjel si capere. Report
August 29, 201115 yr comment_101354 Dexter, you're killing me, boy! Fantastic homarul ala, suuuuuuper!!! :D Report
August 29, 201115 yr comment_101355 Dexter, congratulations! Poftesc rau la homarul tau Great job! Report
August 29, 201115 yr Author comment_101358 Cine se teme de Virginel Lobster, reţetă în trei acte şi epilogDexter, am inregistrat reteta ca "homar fiert" sper sa fie ok ca titlu.Tare mi-ar place sa-l gust, eu n-am avut curajul sa fac o asemenea operatie pina acum. Report
August 29, 201115 yr comment_101360 luaţi-vă-ţi ciocanele şi haideţi, că săptămîna asta e promoţie Report
August 30, 201115 yr comment_101408 luaţi-vă-ţi ciocanele şi haideţi, că săptămîna asta e promoţie Eu, eu.Si daca vreti, le vin eu de hac.Da, sunt sadica.Ultimii creveti vii cumparati eu i-am ghilotinat cu foarfeca. Bafta Dex! Report
August 30, 201115 yr Author comment_101409 Ultimii creveti vii cumparati eu i-am ghilotinat cu foarfeca. Bafta Dex! Atunci astept sa ma inviti la cina Report
August 30, 201115 yr comment_101414 Dextere, abia astept s-ajung acasa sa vizionez si eu minunea, ca de la pcu' asta de la munca nu vazui decat prima poza. Vai steaua lui!Da' cat cantareste un Virginel de-asta? E buna formula aia de calcul a timpului de fierbere? Acuma, intelege-ma, nu pot fi nepregatita ptr cand o fi sa fie! Report
August 30, 201115 yr comment_101425 luaţi-vă-ţi ciocanele şi haideţi, că săptămîna asta e promoţie Eu, eu.Si daca vreti, le vin eu de hac.Da, sunt sadica.Ultimii creveti vii cumparati eu i-am ghilotinat cu foarfeca. Bafta Dex! si eu vin degraba! nu am ciocanel ori alt instument special pt homari, pot veni cu o foarfeca normala, sau ma uit si ling carapacea ca pisica? Eataly nu ti-a fost frica sa pui mana pe umblatoare? Report
August 30, 201115 yr comment_101438 eataly, ăştia's parşivi rău şi te privesc în ochi moatzo, lobsterii se vând pe mărimi, începând cu o juma de kil (ăştia se cheamă chicks), large (1-1.5 kg) jumbo (2-3 kg) şi pînă la "king of the tank" care poate avea şi 5 kg.eu de obicei cumpăr chicks, ăia din poze sunt în jur de juma de kil fiecare.formula functionează, de câte ori am aplicat-o au ieşit foarte bine. de exemplu, dacă ai 3 fructe de juma de kil fiecare, timpul total este 8 + 3 + 3 = în jur de 14 minute daniella, mai bine adu spărgătoru' de nuci sau cu bătătoru de carne, că cleştii şi coada nu-s uşor de spart Report
August 30, 201115 yr comment_101440 viu cu spargatorul , pune sa cante si aria ... ca ma ai de musteriu!bafta la concurs! Report
August 30, 201115 yr comment_101441 Maneki Neko, m-a tentat foarte tare reteta ta de Gyoza si am decis sa o incerc si eu cu singura deosebire ca de data asta am folosit carne tocata de porc, ceapa verde si usturoi uscat pentru ca la noi nu se prea gaseste usturoi verde din pacate. Au iesit excelenti asa ca promit sa-i incerc si cu shrimpi. Report
August 30, 201115 yr comment_101468 'La-Chef-A' , cat de frumosi sunt! Si n-am nicio indoiala ca sunt si foarte buni! Felicitari pentru fotografii si iti multumesc ca ai incercat reteta Report
August 30, 201115 yr comment_101469 Da, arata, mortal. Maneki, mi-au facut rau de tot cu ochiul, cred ca o sa ii fac si eu in varianta ta, cu creveti. Maneki, Chefa si Dexter, de la mine aveti premiul intai! Report
August 30, 201115 yr comment_101486 La Chef A atat aperitivul cat si Gyoza lui Maneki Neko in ambele variante arata fooooarte apetisant! Report
August 31, 201115 yr Author comment_101606 ChefA, l-am facut, cu piine integrala, nu l-am decorat ca nu era de concurs, a mincat tot poporul cu placere (Marco a dat deoparte doar castravetii) si va fi si pachetelul lui Stefano pentru 2 zile Report
August 31, 201115 yr comment_101607 ChefA, l-am facut, cu piine integrala, nu l-am decorat ca nu era de concurs, a mincat tot poporul cu placere (Marco a dat deoparte doar castravetii) si va fi si pachetelul lui Stefano pentru 2 zile Sa va fie de bine Adriana, ma bucur ca v-a placut. Marco zici ca e Andrei al meu, tot ce e verde sa fie pentru mami si tati doar. Report