Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Concurs de vara pe Arta Culinara

Featured Replies

Koralinda cea gospodina, place la mine de mor ghivechiul ala!! Foarte foarte fain. In acest si anume fix moment ma vizualizez cu ditamai bagheta si un borcan din ala in fata!

Bafta multa la fete si la retete inainte!

Mulţumesc , doamna profesoară :snorting: , facem noi doo o şedinţă de catedră: tu aduci tăşcuţe şi eu legumele coapte. Nici pâine nu ne mai trebe! =))

„Natură statică cu legume coapte”:

Corina esti unica :D

N-am încotro =)) "Arta culinară" şi voi mă determinaţi să dau ce am mai bun din ideile care-mi vin :D Mulţumesc :snorting:

• Author

Bine v-am gasit....

Indraznesc si eu sa parcticip cu o reteta....

Rulada cu peste si legume

Bine ai venit, ai facut bine ca ai indraznit, e foarte frumoasa rulada.

Te asteptam si la viata forumului :snorting:

• Author

Ok Geany, esti in concurs.

Mai sunt citeva ore, sper sa profitati de ele si sper ca vor apare si alte retete.

Eu plec la munte asa ca la ora 24 nu voi inchide mesajul, oricum, asa cum prevede regulamentul, cine posteaza dupa acea ora nu va fi luat in considerare.

In zilele urmatoare vom anunta cistigatorii, va multumesc tuturor pentru partecipare :salut:

O.k atunci,drum bun si distractie placuta la munte Adriana! :salut:

Plec si eu atunci linistita la mama sa facem sarmalute :love3:

Mult succes tuturor fetelor participante la concurs,retetele voastre sunt minunate toate numai bune de incercat :salut:

Tic tac tic tac, mai sunt cateva ore!

Bafta fetelor!

Adriana respira o gura de aer curat si pentru mine! :)

Bafta fetelor ati pregatite niste preparate minunate, sa castige cei mai buni, eu oricum am zis ca imi incerc nororcu' cine stie...Adriana distractie placuta la munte, o sa revii recreata si cu siguranta iti va prinde foarte bine aerul de munte.

Va pup cu drag si abia astept sa vedem castigatorii, mi-a facut placere sa particip alaturi de voi.

Bafta !

Bafta tuturor! Am deja cateva reteta bune pt incercat. Multumesc pentru ele fetelor! Bafta si juriului. Nu ii va fi usor! :)

Bafta tuturor! Am deja cateva reteta bune pt incercat. Multumesc pentru ele fetelor! Bafta si juriului. Nu ii va fi usor! :)

Si eu,si eu am o lista de "to do" :D

Bafta tuturor!

Juriului ii doresc nervi tari la calculat si cantarit :D

Mult succes fetelor! Eu deja am facut cateva incercari cu retetele, am furat idei, am schimbat, am pus in aplicare.

@ Petu: am citit tot, am facut si acum se vede, dar doar pagina a doua, prima ramane la fel :rolleyes:

@ Koralinda: iti aduc ce vrei :tongue3: :director:

Mult succes fetelor! Eu deja am facut cateva incercari cu retetele, am furat idei, am schimbat, am pus in aplicare.

@ Petu: am citit tot, am facut si acum se vede, dar doar pagina a doua, prima ramane la fel :rolleyes:

@ Koralinda: iti aduc ce vrei ;) :)

Daca te linisteste,sa stii ca si mie mi s-a mai intamplat de atunci aceeasi faza,de cateva ori.Nu pot stii inca din ce cauza

Lasagne cu carne si vinete

Bine ai venit la noi Gaby, arata ca in publicitate lasagna ta :) ce fel de foi ai folosit?

Buna, Adriana.Bine v-am gasit!

Incerc sa ma invat sa folosesc forumul :rolleyes: , abia acum am vazut intrebarea.

Am avut foi de la mama lor, din Italia.

A iesit grozav de buna! Incomparabile cu foile noastre.

Oricum data viitoare voi incerca sa le fac acasa. ;)

• Author

Premiile si premiantii concursului Concurs de vara pe Arta Culinara

De la Adriana:

- o pilnie pentru conserve retetei Natură statică cu legume coapte - koral

- un foarfec de taiat puiul, retetei Rulada de curcani - maddy123 din lipsa de retete cu carne de pui am ales-o pe cea cu carne de curcan :D

- un set de 4 snururi din silicon, retetei Rulada cu peste si legume - Simona_22

- un set de 2 inele,retetei Tort aperitiv - La-Chef-A

De la Maya:

- 2 tavi cu cîte 6 forme de Mini-Gugelhupf retetei TORT CU PERE SI CIOCOLATA - Olgutza

De la Foxyy:

- Cartea "500 retete dulciuri cu ciocolata" retetei Raspberry Swirl - KikenHana

De la Eataly:

- seminte de cardamon, sare ayurvedica de Himalaya cu rasnita si inca un ingredient surpriza retetei

Ketchup "Ana" - gloxinia

De la Laura.lala:

- 2 sorturi "Montignac" retetelor Muschi tricolor - uptown girl si Inghetata Tiramisu - Armina

De la Alexandru:

- un set de 2 cutite de ceramica retetei Smochine umplute cu branza - Ioana

De la Irina:

- 4 carti de retete in limba franceza, 2 retetei Cannelloni de dovlecei- aura si 2 Tãşcuţe roşii cu brânzã olandezã - Lapona Enigel

• Author

Ii rog pe premianti sa trimita un mp celui care furnizeaza premiul cu adresa postala exacta ca sa putem expedia premiile.

Va multumim si speram ca v-a placut concursul, noi am facut tot ce am putut ca sa fie cit mai bine si frumos :D

Felicitari tuturor pentru participare, felicitari cîstigatorilor, si multumim pentru minunatele retete :(

Olgutza, felicitari!!! :(

Astept adresa ta într-un mesaj privat!

Ohh Doamne....asta da surpriza :( Multumesc din suflet :)... Si eu care eram pe punctul de a ma baga la somn...zic, hai sa intru sa vad rezultatele, desi abia s-a terminat concursul :)

Super concurs... :( Felicitari tuturor castigatorilor :)...

Multumesc inca o data :)

Later edit: promit sa le inaugurez cu o reteta in imagini pe masura :D

Foarte frumos concursul, un mare BRAVO! organizatorilor.

Adriana, multumesc pentru inele. Am vazut ca pe cutie scrie Chef in fata si banuiesc ca daca intorci cutia cu siguranta continua cu -A pe lateral :(

Multumim inca o data tuturor organizatorilor si participantilor pentru retetele frumoase.

Multumesc Irina pentru premiu!

Si felicit si eu toate castigatoarele si le multumesc pentru retetele prezentate. Cu siguranta, o sursa de inspiratie.

• Author

Foarte frumos concursul, un mare BRAVO! organizatorilor.

Adriana, multumesc pentru inele. Am vazut ca pe cutie scrie Chef in fata si banuiesc ca daca intorci cutia cu siguranta continua cu -A pe lateral :(

Multumim inca o data tuturor organizatorilor si participantilor pentru retetele frumoase.

Ai vazut, era destinul, sper ca nu le ai si ca te vei bucura sa le ai :(

Si trimite adresa ca pina la tine drumul e lung :(