Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Concurs de vara pe Arta Culinara

Featured Replies

• Author

Acum are si el fixurile lui, dar pina nu gusta o data sa zica de ce nu-i place nu-l iert, dupa aceea da :)

In mod total ciudat a mincat dintotdeauna cu placere spanacul dupa care eu de exemplu nu ma omor, doar cind e mama aici il gateste. Salata nu dar frunze de sfecla sau mangold cum le-o zice pe romaneste da, pentru ca am avut mereu in gradina si e obisnuit cu ele, ba citeodata ii dadeam numai partea verde si ii ziceam ca e spanac, cind era mai mic.

post-175-13155110076337_thumb.jpg

Am promis ca pun poza cu tocanita de melci,azi am decongelat carnea ramasa, in afara de melci am pus ceapa, ardei rosii, rosii cubulete si un pic de bulion, ardei iute, piper boabe si patrunjel. Am servit cu mamaliga, foartee buun

Multumesc, chiar am mancat cu placere, daca mi-ar fi spus cineva acum cativa ani ca o sa mananc melci as fi ras :tongue3: , dar chiar sunt foarte buni.
=)))) Ai dreptate. Mai am o reteta minunata de ketchup, e postat pas cu pas pe culinar insa nu s-a inghesuit nimeni la vremea aceea sa o faca. Ma gandeam sa o readuc la rampa. Din pacate anul asta l-am facut deja si poze n-am :( : Poate la anu' :(

Gloxi , niste intrebari in legatura cu sosul tau:

pot sa pun sare normala , de masa? sau trebuie d-aia grunjoasa?
oare cum ar iesi daca nu l-as toca la masina de carne ci daca l-as face piure cu mixerul vertical?
Usturoiul nu se toaca , se piseaza , sau se toaca si ala la masina de carne?

Gloxi , niste intrebari in legatura cu sosul tau:

pot sa pun sare normala , de masa? sau trebuie d-aia grunjoasa?
oare cum ar iesi daca nu l-as toca la masina de carne ci daca l-as face piure cu mixerul vertical?
Usturoiul nu se toaca , se piseaza , sau se toaca si ala la masina de carne?

Uite daca pui sare normala, pt siguranta pune un varf de cutit de salicilat. Nu cred ca are ceva, sincer. Am facut s eu intr-un an si mi-a fost teama ca nu va sta, am pus salicilat si gata.

Nu cred ca are ceva daca le faci piure cu mixerul vertical dar ardeiul iute cum il maruntesti? Ala nu cred ca merge cu mixerul vertical. Nu ai ceva lama la robot?

Usturoiul eu l-am tocat, mi-a fost f comod asa, odata instalata masina de tocat, le-am bagat pe toate acolo. Nu am incercat alta varianta, nu vad de ce nu ar merge. Ideea e sa fie maruntite si amestecate. Ca apoi isi fac ele treaba acolo.

Bafta!

Ok , instalez masina de tocat si gata :-*.

Ardeiul iute merge la mixerul vertical ,am facut sosul iute pus de Sefu' si asa l-am facut piure.

Am o sumedenie de aparate , de iubesc mixerul vertical ca se curatza CEL MAI USOR :-*.

Nush cand ii vine randul la sosul tau....dar...o sa-i vina :)

Ce de bunatati ati facut pentru acest concurs, vin si eu cu un dulce, sper sa va placa. Desi pe langa Andrada eu nu stiu cine ar putea fi mai creativa is mai deosebita, o felicit din suflet, merita din plin toate premiile voastre dulci.

Va doresc bafta si am sa incerc retetele postate, sunt foarte interesante.

bbenyci, îmi place mult reteta ta. O combinatie delicioasa. Musai trebuiesc încercati trandafirii astia!

Am luminat olecuta poza, sper ca nu te superi.

post-5-13160994960213_thumb.jpg

Wow va multumesc ca apreciati reteta, si mie mi-a placut mult si de aceea am vrut sa incerc,

Multumesc Maya pentru gestul tau :rolleyes:, va pup si va doresc noapte buna.

Adriana, nu a fost cu intentie =)) Mai mare nu am putut lasa poza. Dar iti pot trimite originalul daca vrei, acolo se vede clar. Multumesc si o seara placuta tuturor! Deja mi-am extras cateva retete din concurs pe care le voi executa cat mai rapid. Felicitari la fete si baiat!

Inca ceva: eu acum am vazut ca poza cu biletelul de prezentare e postata de doua ori. Stergi tu una, te rog?

Eu cand deschid topicul nu vad pozele direct ci niste casute gri pe care trebuie sa dau intai click ca sa se deschida poza. Si la voi la fel? =))

Lori, felicitari! Imi plac mult coltunasii tai rosii. Ma apuc de cautat extract de sfecla.
  • Author

Inca ceva: eu acum am vazut ca poza cu biletelul de prezentare e postata de doua ori. Stergi tu una, te rog?

Eu cand deschid topicul nu vad pozele direct ci niste casute gri pe care trebuie sa dau intai click ca sa se deschida poza. Si la voi la fel? :scratch:

Ai 4 poze: denumire, concurs1, sectie si sectie1, erau toate incarcate doar ca numai 2 erau incarcate in mesaj, de aceea celelalte 2apareau dedesubt. Vezi daca e bine asa, de vazut pozele eu le vad in mesaj normal,nu vad patratele, ti se intimpla la toate mesajele cu poze?

E bine acum, multumesc! Mi se intampla numai la topicul dedicat retetelor pentru concurs, la toate posturile. In loc de poze vad doar "Redimensionat la -5% (a fost 800 x 722) - Click pe imagine pentru a o mari".
  • Author
Or fi prea multe poze acolo si computerul tau nu reuseste sa le vizualizeze, nu's ce sa-ti zic, eu le vad pe toate oriunde si acolo unde ele sunt foarte mari, apare liniuta deasupra cu ce ai zis dar dedesubt poza o vad normal.