January 8, 201511 yr comment_224485 Arata intr-un fel toate. Felicitari! Imi e pofta din nou de Craciun! Spune-mi te rog care e site-ul unde faci meniul. Report
January 9, 201511 yr Author comment_224561 Multumesc, meniurile scrise le fac in Word, imi copii imagini si le aranjez impreuna cu scrisul, cele "goale" pe care le-am scris de mina le-am cautat in internet si le-am scos la imprimanta. Report
January 14, 201511 yr comment_224876 Adriana, rafinat, elegant si delicios! O spun cu mare placere si convingere, chiar daca ma repet.Primeste urarile mele, chiar daca vin mai tarziu, sunt sincere.La multi ani! La multi ani Stefano! Report
January 14, 201511 yr Author comment_224887 Persoana limpede precum cristalul ca tine mai rar cineva, asa ca stiu prea bine ca esti sincera Multumesc frumos. Report
February 11, 201511 yr comment_226042 Urarile mele vin si mai tîrziu, totusi vreau sa va urez si eu un an nou cu sanatate si fericire, iar lui Stefano un La Multi Ani din tot sufletul. Felicitari pentru meniuri si multumesc de inspiratie Report
December 24, 20178 yr Author comment_243104 Cina Ajunului de Craciun 2017MasaTartine cu somon afumatCaracatita cu ardeiCannolicchi gratinate la cuptorCalamari umpluti cu pesmet aromat cu patrunjel si usturoiPaste tricolore cu sos de vongole, rosii si pesmet aromat de mai susam baut vin d'orange cu Prosecco Report
December 25, 20178 yr Author comment_243109 Craciun 2017felii de friptura rece cu sos de usturoi, de ardei si ajvarsalata boeufvol-au-vent cu fondutaflan din cardi tot cu fondutasupa cu tortellinichiftea din carne de pui cu sos cu ceapa rosiepiersici umplute cu sorbetto din capsuniEu si Marco am baut ultima sticla de Gewürztraminer Elena Walch cumparata cu Peter Stefano cu soacra-mea un rosu din zona asta. Report
December 26, 20178 yr comment_243110 Ce frumos ai aranjat totul! E așa de îmbietor. Felicitări pentru răbdarea și dragostea cu care le faci. Sărbători fericite și petrecere frumoasă în continuare. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_salut.gif P.S. Până anul acesta nu mâncasem calamari. Era mai bună ignoranța!!! Acum stau și bălesc la pozele tale https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif și mi-e dor de mare... Report
December 26, 20178 yr Author comment_243112 Multumesc, anul asta n-am avut timp de nimic, noroc ca inainte de Craciun a fost simbata si duminica si am reusit sa fac in liniste si cu calm tot ceea ce aveam de gind.Sarbatori fericite si tie.Calamarii ii aveam congelati. Report
December 26, 20178 yr Author comment_243115 Santo StefanoMasa Brinza proaspata de vaca care aici se numeste tomini cu ulei si fel de fel de mirodeniiTartine cu brinza de burduf si marmelada de ceapa rosieCroissant cu mortadellaRisotto cu bresaola si gorgonzolaFriptura de pui cu salata de varza rosiePanettone al moscato Report
December 27, 20178 yr comment_243118 La multi ani tuturor, sa va traiasca Stefano! Mese frumoase si aerisite, cat de mult apreciez asta! La mine nu se poate, daca nu-s toate gramada, nu se simte bine familionul. Report
December 27, 20178 yr Author comment_243121 Multumesc Eu de obicei pun aperitivele toate, depinde si ce fel sint, si apoi felul I (cind e) si apoi felul II, dar mai ales in ziua de Craciun merg continuu in bucatarie ca sa vad cit mai putin fata soacrei Report
January 3, 20188 yr Author comment_243156 Revelionsimplu, putin si bun MasaFelii de caltabos cu castravete si ardeiCamoscio d’oro felii si struguriRulada de omleta cu jambon si brinzaClatite cu sos bechamel si ciuperci(champignon si pleurotus)Vesnicul cotechino cu linteBiancomangiare cu boabe si sos de rodiivin d'orange + champagne Report
December 26, 20187 yr Author comment_245249 Ajun 2018MeniulMasaUn locAperitiveleSomon afumat marinat cu suc de lamiie, ulei, decorat cu patrunjel si piper rozArdei copti cu bagna cauda si hamsiiSalata de hering afumat a lui LiliPateu de somon afumat si dulceata de portocale, am amestecat 200 de gr de somon afumat cu 50 de gr de smintina, 40 de gr de unt aromat cu ierburi si coaja rasa de la o portocalaBaccalà mantecato cu mamaliga alba si calamari umpluti cu crevetiMidii si sardine panèMousse cu ciocolata alba si amarasi sectiune Report
December 27, 20187 yr comment_245264 Adriana, pateul de somon: adica ai amestecat si gemul de portocale cu somonul?Il vad separat, dar citiind reteta se intelege ca pui si in compozitie. Lamureste-ma! Report
December 27, 20187 yr Author comment_245269 nu, iarta-ma daca am scris prost, m-am dus acu sa vad reteta originala si am corectat si o cantitate care era gresitaam amestecat in Bimby somonul afumat (reteta originala era cu peste spada dar ma deranja psihologic pretul ) cu smintina fara lactoza, coaja rasa de la o portocala si untuletul ( si aici reteta originala prevedea 100 de grame dar nu aveam chef sa pun asa de mult), a iesit moale, adica desi a stat o zi in frigider nu s-a intarit, dar la urma urmei a fost mai bine pentru ca era moale si se putea intinde pe piine foarte binedulceata e alaturi, se pune peste el dupa ce il intinzi pe piine Report
December 27, 20187 yr Author comment_245273 Craciun 2018MeniulLocul meu salata boeufbilute din carne cruda de vita cu un sos facut din ulei de masline, suc de lamiie si patrunjelpateu din ficatei de puivitello tonnatotortellini in supa de claponfriptura de vita cu legume (ratatouille)panettone napoletan cu caise de la Vezuviu Report
December 27, 20187 yr Author comment_245274 Santo Stefano 2018Un loc la masaardei copti cu hamsiiflan din radacina de telina cu bagna caudaagnolotti del plin cu unt aromatizatfriptura de vitel cu sos de ciuperci si crochete de Craciun profiterol Report
December 28, 20187 yr comment_245277 Nu stiu cum reusiti,dar le reusiti bine,ca de obicei si fara indoiala! Report
December 28, 20187 yr Author comment_245281 Nu stiu cum reusiti,dar le reusiti bine,ca de obicei si fara indoiala! la fel ai face si tu Report
December 29, 20187 yr comment_245285 Normal ca am venit sa-ti cer reteta de flan de telina. Ca de obicei . totul la superlativ. Report