December 29, 20187 yr Author comment_245293 invatata de la prietenul nostru Andrea care are restaurantul, la care am fost impreuna 200 de gr de produs copt, in cazul asta telina, sau ardei copti sau altceva200 ml smintina lichida2 ouaamestecat totul, eu in Bimby, si pus in forme si copt la cuptorse pot face evident si inainte si incalzimoartea lor e cu un sosulet gen bagna cauda sau o fonduta din orice brinza Report
December 29, 20187 yr comment_245296 super, biluțele de carne crudă sunt un fel de fasona all' albese, nu? Report
December 30, 20187 yr Author comment_245301 http://www.salsicciadibra.it/page.aspx?menu_id=33sint un cirnat care se maninca crud, cu mare procent de carne de vitaevident ca cel mai cel e cel de la Bra, eu am avut marele noroc sa am o pungoaica mare acu multi ani si ii cunosc perfect gustulmacelarul meu pe care eu il apreciez nu stie sa o faca bine, nu stie sa calibreze probabil aromele ca de calitatea carnii nu ma indoiescasta pe care a adus-o sora mea de la alt macelar se apropie foarte mult de cea originala, o sa trebuiasca sa incep sa-l vizitez si eu desi nu mi-e aproape Report
January 3, 20197 yr comment_245375 super, biluțele de carne crudă sunt un fel de fasona all' albese, nu? eu le-am vazut ca pe un biftec tartar reinventat. Adriana, ce sa zic, f frumos totul, grija ptr detaliu, mi se pare impecabil, felicitari! ps: si-aici tot la aspiratie vesnica stau Edited January 3, 20197 yr by moatza Report
January 3, 20197 yr Author comment_245389 Multumesc, sper pina incep serviciul luni sa pun si cele de la revelion, nimic deosebit dar na, sa inchidem cercul Report
December 24, 20205 yr Author comment_264866 Anul asta putini, putin si fara chef Tartine din piine integrala cu unt aromat si somon afumat, ceea ce a ramas dupa ce am curata un homar cu ulei si lamiie, midii umpluteFile de pastrav somonat (?)cu felii subtiri de dovlecel, fenel si cartof deasuprainghetata cu biscuiti speculos Report
December 28, 20205 yr comment_264877 Adriana, a fost cred ca suficient, nu? eu sunt mai mult curioasa de pastravul ala, dai te rog detalii? Report
December 28, 20205 yr Author comment_264880 ideea era sa fac altceva dar am schimbat-o pe ultima suta de metri am pus file-ul pe hirtia de copt cu pielea dedesubtdeasupra am pus un strat de dovlecel, unul de fenel si unul de cartofi taiate toate cu mandolina cit mai subtire posibileam pus ulei si sare cu aromesi cuptor 200°C pina cind cartofii s-au colorat cum se vede Report
December 25, 20223 yr Author comment_268484 Hai sa mai actualizez. Craciun la noi aziMasaAperitiveFlan de ardei copti cu "fonduta"Salata de vinete si zacuscaPate de masline si crema de hribiArdei copti cu hamsii in uleiSalata de pui cu tije de telina si nuciRisotto cu hribiCosulete din parmigiano cu piure de cartofi si cotechinoCrema de zahar ars Report
December 26, 20223 yr comment_268486 Bravo Adriana, totul e minunat. Eu am făcut doar meniu clasic, ca nu am mai făcut de mult. În ultimele doua craciunuri va am fost în spital, ba plecată și acum chiar îmi era pofta de sarmale și piftie. Salată fac de revelion. Report
January 3, 20233 yr comment_268497 Hai sa mai actualizez. Craciun la noi aziSpectaculos! Crema de hribi e de cumparat sau ai facut-o tu?Ai o reteta? Report
January 3, 20233 yr Author comment_268500 incep prin a spune ca am congelat-o si nu m-a satisfacut decongelata, restu n-a zis nimic si a mincat-o cu placere, mie mi se pare ca si-a pierdut din cremozitate congelind-oam facut strat de ceapa in tigaie si apoi am adaugat hribi congelati si portobello proaspeti ca sa o inmultesc mirodenii de care vrei si lasat acolo la foc mic cu capac pina cind s-au inmuiat toate ciupercile apoi am mixat Report
December 22, 20232 yr Author comment_268941 Nu stiu cum sinteti voi dar eu n-am fost niciodata atit de in intirziere cu meniul Acu abia am decis, sperind sa mearga totul cum trebuie, as face asa:Aperitive:- braduti din foetaj (cu suc de rosii si jambon)- vol au vent umpluti cu fonduta- prune uscate invelite in sunculita- cosulete din cartofi cu ciuperci si sos bechamel- flan de ardei cu fonduta- pateu din ficatei de puiFelul al doilea:- rulade de bibilica (cred = faraona) si rata (cumparate gata facute, gatite deja si congelate) cu virgula cartofi la cuptorDesert:- un fel de panettone siringat cu alcool de 3 kg (panbriacone) - panna cotta Report
December 25, 20232 yr comment_268942 Craciun fericit Adriana! Meniul tau este spectaculos, ca de obicei. Noi suntem singuri, asa ca nu am facut nimic complicat, am cumparat un salam cu nuci, o rulada de carne, am facut piftie si sarmale. O sa fie si o friptura cu carnati, deja prea mult. Ca prajitura am facut o prajitura cu foi cu miere si crema de smantana si nuca si un cozonac cu caramel. Prea mult! Dar na, nu imi place sa gatesc de sarbatori. Report
December 24, 20241 yr Author comment_270240 Meniul de anul acesta, incep sa fierb/coc Aperitive:- bradut din foetaj cu pesto si prosciutto crudo arata jalnic pentru ca a trebuit sa folosesc aluat fara gluten care e oribil- flan de ardei cu fonduta- salata boeuf- salata de pui cu telina si nuciFelul intii:- supa cu tortelliniFelul al doilea:- rasol (carne fiarta de vita: o parte din cap dar nu stiu din ce parte, muschi, carne cu os) plus un piept de pui Desert:- un fel de panettone siringat cu alcool (panbriacone) - panna cotta Report
December 24, 20241 yr comment_270242 Foarte apetisant, Adriana! La aperitiv am:tobă, kaizer,Salată boefLa fel principal:Piftie de porcCeafă de porc cu cârnați la cuptor și salată de varză muratăDesert :Cornulețe cu rahat,Bomboane,Prăjituri Zefir cu gem de portocale! Edited December 24, 20241 yr by mino Report
December 24, 20241 yr comment_270243 Meniul de anul acesta, incep sa fierb/coc Aperitive:- bradut din foetaj cu pesto si prosciutto crudo - curmale cu gorgonzola- flan de ardei cu fonduta- salata boeuf- salata de pui cu telina si nuciFelul intii:- supa cu tortelliniFelul al doilea:- rasol (carne fiarta, mai multe feluri) Desert:- un fel de panettone siringat cu alcool (panbriacone) - panna cotta Foarte apetisant, Adriana! La aperitiv am:tobă, kaizer,Salată boefLa fel principal:Piftie de porcCeafă de porc cu cârnați la cuptor și salată de varză muratăDesert :Cornulețe cu rahat,Bomboane,Prăjituri Zefir cu gem de portocale!Pai si eu ce fac acum, ca vreau la masa si la Adriana si la Mino?Sarbatori cu bine sa aveti, dragele mele! Report
December 24, 20241 yr comment_270244 Pai si eu ce fac acum, ca vreau la masa si la Adriana si la Mino?Sarbatori cu bine sa aveti, dragele mele! O zi la Adriana, una la mine și a treia zi venim noi la tine! Crăciun fericit, tuturor! Report
December 25, 20241 yr comment_270247 Adriana, interesant meniu, ca de obicei. Nu l-ai mai scos la imprimanta?Mino, eu ma prezint la tine direct la desert ?! Cornuletele alea... Edited December 25, 20241 yr by adi_edi Report
December 26, 20241 yr comment_270251 Adriana, ca de obicei, perfecta. Noi am avut piftie, toba, salata a la russe, ciorba de porc acrita cu zeama de varza, sarmale, rata pe varza ( copila nu mananca sarmale), pulpa de porc la cuptor, carnati. Cozonac, spre rusinea mea nu fac, am niste traume din copilarie, asa ca am facut babka. Report
January 1, 20251 yr Author comment_270283 Hai ca pun aici ce am facut in seara de Revelion, fiecare a adus ceva si sarcina mea a fost sa fac paste si sosul lor.Am facut unul cu ceapa, ciuperci si smintina si altul cu soffritto (telina, morcov, ceapa si ardei) gusa de porc si sos de rosii. Am facut aluatul acasa si apoi acolo i-am pus la treaba pe citiva, Stefano intindea aluatul, eu il taiam pe chitara si alte 2 ajutoare puneau spaghetti-le la uscat si alta taia resturile (maltagliati)am poza doar de la cel de ciuperci dar erau bune amindoua Report
January 1, 20251 yr Author comment_270284 Am pus pozele pe care le-am facut, pentru ca imi lipsesc o parte, si in mesajul de Craciun Report
December 25, 2025Dec 25 Author comment_271486 Hai sa actualizez si cu ceea ce am facut anul asta Masa vitello tonnatosalata boeufcrema de fasole alba cu busuioc si bastonse de legumecrema de brinza gen philadelphia cu urda, patrunjel si aglionezacuscaTortellini fara gluten in supaTortellini de la Modena in supaCiolan de porc copt in bere si cartofi Report