January 8, 201313 yr Author comment_179240 Parca-ti vine sa zici:"Mai vreau putin Craciun!" uitandu-te la pozele Adrianei...foarte, dar foarte frumos! Pai sunt in urma cu postarile Multumesc Report
January 8, 201313 yr comment_179241 Eee, la noi e o traditie, facea bunica, acum face mama, se strange toata familia, nu pot sa-i zic ce sa faca in casa ei, decat daca ma cheama s-o ajut!DAr banuiesc ca o sa fac si eu, la un moment dat! Report
January 8, 201313 yr Author comment_179243 Eu as minca si decorul de pe masa de la prinzul de Craciun arata atit de frumos!! Pregatirile au fost ca de obicei, deosebite Si tu? si socru-meu m-a intrebat daca se maninca si i-am zis "da" si se apuca sa duca una la gura Multumesc Am inteles gresit cei de care zici tu sunt "presepi" minusculi din sticla, unul dintre foarte putinele cadouri cu gust primite de la soacra-mea Report
January 8, 201313 yr Author comment_179245 Minunate bucate, elegante, rafinate, o prezentare de zile mari si banuiesc ca si gustul lor a fost pe masura...Dar parca si mie tot meniul din Ajun imi face cu ochiul cel mai mult. Are dreptate Gelutza, si eu mai vreau putin Craciun!Multumesc, cu pestele am putut sa ma distrez un pic mai mult, restul lucrurilor, clasice ofera mai putine posibilitati Report
January 8, 201313 yr comment_179251 Eu as minca si decorul de pe masa de la prinzul de Craciun arata atit de frumos!! Pregatirile au fost ca de obicei, deosebite Si tu? si socru-meu m-a intrebat daca se maninca si i-am zis "da" si se apuca sa duca una la gura Multumesc Am inteles gresit cei de care zici tu sunt "presepi" minusculi din sticla, unul dintre foarte putinele cadouri cu gust primite de la soacra-mea Ba chiar as minca si presepi, si mincarea, si meniurile de hirtie, toate arata genial Report
January 9, 201313 yr comment_179324 Pai de ce sa nu te traga ata si pentru 2? Dupa ce ai primit cadoul pe care l-ai primit [i]Ai dreptate, bataita mie,daca nici de-acum incolo nu fac [/i] De Sf. Stefan de exemplu am fost doar noi 3 cu mama dar tot l-am facut. Incerc mereu sa decid totul bine ca sa nu trebuiasca sa modific ce am tiparit, dar neprevazuturi se mai intimpla, ca de exemplu cartofii de Sf stefan nu i-am mai facut pentru ca era deja suficienta mincare si resturi desi am incercat sa fac cantitatea potrivita, iar maslinele am decis sa le pun in ultimul moment si nu erau prevazute in meniu Oricum fiind noi intre noi nu se supara nimeni de neprevazuturi [i]Apoi nu-i bai,ca nici mie nu mi-ar da nimeni in cap,daca ar fi ceva-n meniu si n-ar fi pe masa,dar si sa zic 'aia nu-i, c-am facut-o pe aialalta,dar in loc de felul 2 am facut felu-ntai doar ,iar desertul l-am facut altul pentru ca s-au terminat ouale' (zic si eu,asa ca exemplu ) strica tot farmecul meniului tiparit.Clar,nu si daca e buna organizare de la-nceput si gandit din timp.Deci la asta trebuie sa mai lucrez si sa 'cresc' eu,dar si sa capat mai multa maiestrie[/i] Report
January 9, 201313 yr comment_179331 Felicitari Adriana pentru toate pregatirile - absolut superb totul Report
January 9, 201313 yr comment_179365 Adriana, totul arata impecabil de bine si apetisant! Tu, cu Maya, cu Any, adevarate maiestre culinare! Report
December 26, 201312 yr Author comment_210420 Anul asta am facut putine feluri pentru ca ramin mereu prea multe resturi, lucruri simple pe care le maninca toata lumea, feluri care plac tuturor. Cina Ajunului de Craciun 2013MasaCrackers din orez, spelta (cred) si susan cu crema de hering si brinza cremoasa (gen philadelphia)Creveti in sos rozCaracatita cu masline si cartofiMacrou afumat cu masline, rosioare si seminte de floarea-soareluiTartine cu somon afumat, castraveti si philadelphiaSpaghetti cu midii si sos de rosiiTotul stropit cu Champagne Allain Grillat Report
December 26, 201312 yr Author comment_210421 Prinzul Craciunului 2013MasaMeniulSalata de pui, telina si nuciAperitiv piemontezSalata boeufPiept de pui cu sos de maioneza si tonStelute din cartofi cu unt cu verdeataChiftea de pui in imbracata in aluat de foetaj, cu morcovi si cartofi drept garnitura dar nu le-am mai pozatPanna cotta cu sos de ciocolata cu aluneTotul stropit cu un Chardonnay din Langhe (Piemonte)si Barolo Report
December 26, 201312 yr Author comment_210422 Prinzul Sfintului Stefan 2013MasaPom de Craciun facut din aluat de foetaj umplut cu pateu de masline si prosciutto cottoMini cornulete din aluat de foetaj cu cirnat afumatTartine cu pateu din ficat de porc, pateu de masline, zacusca si ajvarTortellini in supaPanettone Report
December 26, 201312 yr comment_210431 Bună ziua și La Mulți Ani!Întâi felicitări pentru toate preparatele delicioase ce le faceți, sunt o admiratoare ”mai veche„ și ”mai din urmă”, de pe forumul unde voi erați și ați rămas ”veteranele”. Doamnele Adriana, Maya, Lapona Enigel, Poka, Moața, și toate celelate ce imi sunteți de mult o sursă de inspirație și chiar regretam că nu mai postați dincolo, neștiind să vă găsesc, până azi când pașii m-au dus către ”Lumea lui Maia”, iar de acolo pe aici, și cu această ocazie să vă regăsesc chiar în această zi a Crăciunului. Deci, dați-mi voie să vă spun că sunt entuziasmată că v-ați creat un colțisor al vostru și vă urez sincer să aveți SĂRBĂTORI BINECUVÂNTATE, iar pacea, liniștea și căldură să vă umple casele și sufletele. Eleonora Report
December 26, 201312 yr Author comment_210439 Pai uite ce cadou frumos de Craciun ne-ai facut venind aici Bine ai venit la noi! Report
December 26, 201312 yr comment_210440 Ce pregatire frumoasa ai facut Adriana! La multi ani sotului! Report
December 27, 201312 yr comment_210453 La Multi Ani sotului! Frumoase mese ai intins in aceste zile! Sa va fie de tihna! Report
December 27, 201312 yr comment_210456 Adriana, nu te dezminti, ai mereu energia si dispozitia de a aranja mese cu dichis. Apetisant totul, felicitari. La multi ani, sotului! Report
December 27, 201312 yr comment_210471 Pai uite ce cadou frumos de Craciun ne-ai facut venind aici Bine ai venit la noi! Adriana mulțumesc pentru primirea călduroasă și scuze că am postat aici, pe topic-ul tău, dar abia mai târziu am aflat de la draga de Geany că aveți rubrică off topic-”La han”. Deci de acum voi încerca să fiu la subiect. Report
December 28, 201312 yr comment_210505 Adriana, ca de obicei *klasse*.Eleonora bun venit si sedere placuta pe arta. Report
December 28, 201312 yr comment_210507 La multi ani Stefano!Adriana imi plac mesele tale nespus...de la meniu pana la aranjamente, de fiecare data surprinzator si traditional deopotriva.Le astept in fiecare an, si iti multumesc ca m-ai invitat si anul acesta Report
December 28, 201312 yr comment_210508 Adriana, foarte frumos, apetisant si stilat (ca de obicei) [i][size=3]Edit: nu m-am trezit bine si mananac litere [/size][/i] Edited December 28, 201312 yr by Cosmina N Report
December 28, 201312 yr Author comment_210509 Ce pregatire frumoasa ai facut Adriana! La multi ani sotului!Multumesc. La Multi Ani sotului! Frumoase mese ai intins in aceste zile! Sa va fie de tihna!Multumesc. Adriana, nu te dezminti, ai mereu energia si dispozitia de a aranja mese cu dichis. Apetisant totul, felicitari. La multi ani, sotului!Multumesc. Adriana, ca de obicei *klasse*.Grazie Stellina La multi ani Stefano!Adriana imi plac mesele tale nespus...de la meniu pana la aranjamente, de fiecare data surprinzator si traditional deopotriva.Le astept in fiecare an, si iti multumesc ca m-ai invitat si anul acesta Ma bucur ca te-ai simtit bine Adriana, foarte frumos, apetisant si stilat (ca de obicei) Multumesc Report
January 8, 201412 yr comment_211194 Adriana, totul e superb! E o adevarata placere sa-ti urmaresc meniurile si mesele festive. Report
March 15, 201412 yr comment_214962 Buna seara! Sunt noua, pe aici...Dar sincer sunt impresionata de tot ce ama vazut...Maxime felicitari, Adriana! Mi-a placut tot, meniurile, atentia la detalii, diversitate...TOTUL...Excelent! Report