January 18, 201214 yr comment_123319 No,dar daca tot avem aceleasi ganduri.Dupa ce-am scris aici,merg la bar si ce vad,tu ai recunoscut deja 'vina'.Apoi nu pacat sa privam lumea de talente? Report
January 18, 201214 yr comment_123321 No,dar daca tot avem aceleasi ganduri.Dupa ce-am scris aici,merg la bar si ce vad,tu ai recunoscut deja 'vina'.Apoi nu pacat sa privam lumea de talente? Ellani eu m-am bucurat mult ca sotul meu le-a apreciat si sa stii ca daca lui i-au placut, chiar sunt bune ![size=1]Tu nu te lua dupa cumnata ta. [/size] Report
January 18, 201214 yr comment_123324 Am combinat si eu cu ceva timp in urma, modelul asta de Pariziene le zic eu, dupa o reteta a unei bloggerite faimoase, Laura Adamache, e a doua oara in doua zile cand o pomenesc, o sa zica lumea ca is pusa sa ii fac reclama, insa daca nu am voie sa specific, va rog, sa ma atentionati. Si le-am umplut cu fondant de mere.. merg facute si micute, dupa cum o sa vedeti ca presteaza piciul meu, caci la noi se lucreaza in echipa.. si orice are si miniatura... a se observa si "trandafirul" mare .. si cu ala mic, facut tot de manutele grasune ale iubirii mele. http://i185.photobucket.com/albums/x103/alimocanu/IMG_2685.jpghttp://i185.photobucket.com/albums/x103/alimocanu/IMG_2691-1.jpghttp://i185.photobucket.com/albums/x103/alimocanu/IMG_2695.jpg Am niste lapte acru, asa ca o sa incerc negresit reteta asta, mai ales ca nu stiu la ce sa-l folosesc.Si cu umplutura sarata... yummy. Report
January 18, 201214 yr comment_123359 mie-mi place tehnica de impaturire. pe 28 am chef la mine acasa, astea le fac. micute si tot cu bacon si altele in ele. geany, parca le-ai umplut cu pizza ...o sa fac si eu asa. Report
January 19, 201214 yr comment_123373 mie-mi place tehnica de impaturire. pe 28 am chef la mine acasa, astea le fac. micute si tot cu bacon si altele in ele. geany, parca le-ai umplut cu pizza ...o sa fac si eu asa.Da pai la noi chiar sunt de cumparat la yami-yami,pizza rolls se numesc. Eu am taiat cu cutitul ala circular de la pizza fasiile dar nu le-am dus chiar pana la capat ,m-am oprit cam la 1 cm. de margine ,si in felul asta am rulat rapid totul 150 de ml. de ulei mi s-a parut cam mult o sa incerc sa-l mai reduc data care vine Report
January 19, 201214 yr comment_123404 mie nu mi s-a parut mult ulei, am pus 500g faina si s-a incorporat bine. si azi la pranz am mancat unul, incalzit 15sec la mw...fetele au terminat pe cele cu nutella imediat bine ca mi-ai amintit de pizza rolls, si-alea se preteaza la chef si se fac repede. Report
January 19, 201214 yr Author comment_123455 Proaspat scoase din cuptor , 8 bucati , dulci , 3 cu dulceata de afine , 3 cu gem de caise si bucatele de migdale , 2 cu nutella . Am pus lapte acru si probabil din cauza lui , fiind mai lichid , a mai trebuit faina , 1 lingura cu varf . Report
January 19, 201214 yr comment_123458 mie nu mi s-a parut mult ulei, am pus 500g faina si s-a incorporat bine. si azi la pranz am mancat unul, incalzit 15sec la mw...fetele au terminat pe cele cu nutella imediat bine ca mi-ai amintit de pizza rolls, si-alea se preteaza la chef si se fac repede. Daca mai vrei o ideiutza' cred ca se poate face si trecina ... poza de pe net.. Report
January 19, 201214 yr comment_123459 Izuca ce bine arata o sa le fac si eu dulci,am gem gen marmelada de fructe si nutella... Report
January 19, 201214 yr comment_123461 Stiam si eu de modelul asta, dar mie personal imi plac mai mult mici, sunt si mai estetice, modelul de vede mai bine, iar data viitoare le fac si mai mici. Report
January 19, 201214 yr comment_123462 Stiam si eu de modelul asta, dar mie personal imi plac mai mult mici, sunt si mai estetice, modelul de vede mai bine, iar data viitoare le fac si mai mici.Mda si eu le-am facut cam maroaie ba chiar uriase Report
January 19, 201214 yr Author comment_123464 Si eu le-am facut mari , doar au iesit numai 8 bucati , dar nu am avut nervi azi de bibilit . Report
January 19, 201214 yr comment_123466 Izuk, yumi, vreau si eu cu gem de afine.Acum nu mai am kefir in casa,maine ma duc sa-mi iau lapte si fac cu lapte batut.Da imi place fundalul de la tine din poza.Bine imi place la tine, ca eu nu o vreau(zapada:-p) Report
January 19, 201214 yr comment_123467 Stiam si eu de modelul asta, dar mie personal imi plac mai mult mici, sunt si mai estetice, modelul de vede mai bine, iar data viitoare le fac si mai mici.Mda si eu le-am facut cam maroaie ba chiar uriase Si eu le-am facut mari , doar au iesit numai 8 bucati , dar nu am avut nervi azi de bibilit . Mai, eu zic una si voi intelegeti alta.Eu ziceam ca-mi plac mai mici adica cum le-am facut noi, nu ca in poza Geaninei aia de pe net. 'Nteles acum ?Si da, data viitoare o sa fac cateva si mai mici sa vedem cum se prezinta. 8 mi-au iesit si mie Izuk. Report
January 19, 201214 yr comment_123479 maaaa, mi-ati facut o poftaaaa, is la bronzat, iese un parfum din cuptor, abia astept sa se coaca apoi vin sa raportezaluatul ii de paine, da am facut de proba si dulci (gem de portocale+nuca macinata) si sarate ('nduja + branza telemea) editez sa atasez foto aburinde - alea cu mac sunt sarate, celelalte sunt dulci nu le-am mai coafat cu ou, am umezit usor deasupra cu putin zer si am presarat mac si nuca prevad ca tre sa pun la dospit alta tura, ca astea nu mai vad apusul soarelui (deja am mancat una cu 'nduja, bune, bune, bune) Report
January 19, 201214 yr comment_123494 ('nduja + branza telemea) Da si nieeeeee! hai iute pana mai am Report
January 19, 201214 yr comment_123499 ('nduja + branza telemea) Da si nieeeeee! Cum??? Inca n-ai facut cornuri ?? Report
January 19, 201214 yr comment_123518 Vin si eu linga cornurile voastre cu parizienele mele. Ma primiti? Pariziene ''cerra'' Sunt umplute cu prosciutto crudo, cascaval, praz verde, oregano. si o sectiune mai de`aproape Report
January 19, 201214 yr comment_123543 Cornuri din multe parti ale lumii,uniti-vaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Sa va fie de bine la toata lumea! Geany,ia treci la un dspicat in patru Zici ca ti-au iesit uleioase?Interesant de ce,de cate ori le-am facut n-am mai patit si-s curioasa,zau.Dar parca si fetele au zis ca-s ok.Oare sa fie din cauza fainii diferite? Ma gandesc ca ar mai putea iesi grase daca ar fi umplutura grasa,nu stiu,salam, cascaval,dar tu zici ca ti s-a parut uleioase la aluat nu? Da,fetele ,si eu ma gandeam ca-s bune si pe-o masa festiva cu finger-food,dar cum spuneam bune si de pachet de scoala\serivici iar daca va mai si raman,stiu sigur ca stiti ce sa faceti cu ele. Apropo,cine ne zice si noua,'pariziene' vine de la forma,sau strict de la forma si continut.Adica spre exemplu biscuitii pot fi diversi la continut,dar tot biscuiti raman. Report
January 19, 201214 yr comment_123549 Cornuri din multe parti ale lumii,uniti-vaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Sa va fie de bine la toata lumea! Geany,ia treci la un dspicat in patru Zici ca ti-au iesit uleioase?Interesant de ce,de cate ori le-am facut n-am mai patit si-s curioasa,zau.Dar parca si fetele au zis ca-s ok.Oare sa fie din cauza fainii diferite? Ma gandesc ca ar mai putea iesi grase daca ar fi umplutura grasa,nu stiu,salam, cascaval,dar tu zici ca ti s-a parut uleioase la aluat nu? Da,fetele ,si eu ma gandeam ca-s bune si pe-o masa festiva cu finger-food,dar cum spuneam bune si de pachet de scoala\serivici iar daca va mai si raman,stiu sigur ca stiti ce sa faceti cu ele. Apropo,cine ne zice si noua,'pariziene' vine de la forma,sau strict de la forma si continut.Adica spre exemplu biscuitii pot fi diversi la continut,dar tot biscuiti raman. De la forma grilata eu zic.De umplut se pot umple cu orice dulce/sarat.Eu acelasi aluat daca nu il fac asa grilat si il impachetez altfel si il tai rol numai sunt pariziene sunt rulouri cu etc. Cred ca in Franta (Paris) au aparut prima data cornurile grialte si au personalizat. Report
January 19, 201214 yr comment_123560 Geany,ia treci la un dspicat in patru Zici ca ti-au iesit uleioase?Interesant de ce,de cate ori le-am facut n-am mai patit si-s curioasa,zau.Dar parca si fetele au zis ca-s ok.Oare sa fie din cauza fainii diferite? Ma gandesc ca ar mai putea iesi grase daca ar fi umplutura grasa,nu stiu,salam, cascaval,dar tu zici ca ti s-a parut uleioase la aluat nu? Nu bre' nu au iesit uleioase,am zis ca mie 150 de ml. de ulei mi se pare cam mult si data viitoare vreau sa-l mai reduc atat ba chiar sa pun si unt sa ma mai joc cu aluatul.Nu e chestie de calorii ca eu le fac pt. ai mei ma duoare la tenesi,dar cand am framantat aluatul si l-am vazut fintit,mi-am spus ca e prea uleios pe gustul meu .Oricum pt. prima oara am respectat reteta lucru f. rar la mine,a doua oara nu mai fac asa ,e in firea mea sa ma joc cu retetele Report
January 19, 201214 yr comment_123659 Aluatul la prima vedere crud pare mai uleios,da nu e.Azi sotul la masa imi spune:" a fost bun ce ai facut ieri".Eu ma gandeam ca la cina:)), da el se referea la cornuri.A zis ca daca le fac numai cu branza lui ii plac mai mult, asa ca saptamana viitoare i le le refec numai cu branza si cu gem. Report