April 10, 201214 yr Author comment_142293 Decupam , taiem.Are treaba: unde credeti ca le pune? In cutiuta cu seminte: Uite curcanul dupa baie: Familia Ciupu din Buza, predam legatura!Alooo, sunteti pe fir? Report
April 10, 201214 yr comment_142303 Eataly, este scump foc inaripatul si imi place ca este baiat muncitor!!! Report
April 10, 201214 yr comment_142328 Eataly, ce frumos e Si ce s-a infoiat, parca e o mingiuta pufoasa Report
April 11, 201214 yr Author comment_142439 Multumim, multumim.Pitty a intrat in viata noastra de aproximativ trei luni.E un dragalas. Report
April 11, 201214 yr Author comment_142512 Mayday mayday Pitty a scapat un ou. Deci e fetita. Abia ii facusem curat in colivie, am schimbat hartia.La inceput nu realizam ce e.Mai ales ca s-a spart.Ca sigur la scapat de sus. Motzulinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ce fac?Face si maine Nu?Care vrea oua, ma? Report
April 11, 201214 yr comment_142514 Mayday mayday Pitty a scapat un ou. Deci e fetita. Abia ii facusem curat in colivie, am schimbat hartia.La inceput nu realizam ce e.Mai ales ca s-a spart.Ca sigur la scapat de sus. Motzulinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ce fac?Face si maine Nu?Care vrea oua, ma? Da' nu ziceai ca virgula canta???? Report
April 11, 201214 yr comment_142520 Ba da, canta si acum! No, nu mai inteleg nimic..... Stiam ca doar canarii canta. Niciodata n-am auzit canarita cantand, doar canarul facea triluri la noi.Iote de ce tot rupea fasiute de ziar zilele trecute.... simtea chemarea cuibului. Report
April 11, 201214 yr Author comment_142523 A mea-i mai smechera.Inchipuie-ti ca si pentru mine e un soc.Il(o) am de trei luni, convinsa 100% ca-i baiat. Ma bucur ca nu i-am luat "partenera". Ce faceam cu doua gaini ouatoare?Acu vreau musai baiat.Sa vedem cine canta in familia asta? Report
April 11, 201214 yr comment_142524 Cred ca nu mai ai nicio sansa trebuie sa iei un Pitty el! O sa mai faca ou poate, am o amica papagalita ei a facut doua oua si tot asa rupea toate hartiile ! Report
April 11, 201214 yr comment_142525 Hahhahaaa, cooool! Lili, pai daca-i luai partenera, sigur ajungea si aia o cîntareata!!! O învata Pitty! Maaaa, poate de aia rupea "el" franjuri din hîrte si le ducea la cutiuta cu seminte! Îsi pregatea cuib Report
April 11, 201214 yr comment_142530 Maaaa, poate de aia rupea "el" franjuri din hîrte si le ducea la cutiuta cu seminte! Îsi pregatea cuib da, da, exact Lili sa-ti traiasca Pitta, cantareata https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif Report
April 11, 201214 yr Author comment_142531 Ce faza: de baut nu bausem, abia schimbasem hartia, m-am intors o secunda si gasesc oul. M-am uitat in stanga, in dreapta, in sus.Era numai Pitty. E clar. L-am suntat pe Mr.Eataly: "Draga, Pitty e Pitta!" "Esti sigura ca-i ou?" "Stai ca-i fac o poza si-ti arat diseara".Pai e Pasti nu trebuia sa faca oua verzi? E clar ca Ea(stati sa ma obisnuiesc sa scriu ea), isi facea cuib.Dar cum Si Ciupu Motzulinei contribuia la cuib, mi-am zis ca-i si al meu harnic.Si fiind tanar instinctele lui sunt fresh.Ma duc sa-i cumpar cuib fetei, ca doar no' sa le parasuteze asa din zbor. Si o si ajut la aranjat cuibul, ca sa recuperam.Ca maine iar "nastem". Report
April 11, 201214 yr comment_142535 Si o si ajut la aranjat cuibul, ca sa recuperam.Ca maine iar "nastem". Dar mandru nu-i iei fetei ? Report
April 11, 201214 yr Author comment_142537 A mea-i mai smechera.Inchipuie-ti ca si pentru mine e un soc.Il(o) am de trei luni, convinsa 100% ca-i baiat. Ma bucur ca nu i-am luat "partenera". Ce faceam cu doua gaini ouatoare?Acu vreau musai baiat.Sa vedem cine canta in familia asta? Ba da! Report
April 11, 201214 yr comment_142538 Mayday mayday Pitty a scapat un ou. Deci e fetita. Asta imi aduce aminte de povestea lui Mike al Mayei...el a fost adoptat de la orfelinatul de pisici sub numele de Maya, pisicuta...dar s-a descoperit ca Maya e de fapt Mike Report
April 11, 201214 yr comment_142540 Moama, ce rasturnare spectaculoasa de situatie Eataly, ia-i un crestin fetei tale, sa ai si nepotei Uma, imi aduc si eu aminte de povestea lui Mike. Report
April 11, 201214 yr Author comment_142541 M-am uitat atunci si pe net la caracteristici, penele asa, capu asa, aripi asa.Dar lucru care m-a bagat pe mine in ceata au fost trilurile.La inceput rare, ca-i tanar.Acum din ce in ce mai frecvente.E adevarat ca nu-s lungi de minute in sir,ca cele de pe you tube, dar sunt triluri.Nu ciripituri. Report
April 11, 201214 yr Author comment_142543 Mai sunt asa de emotionata de chestia asta, ca sincer imi parea rau parca de ousorul ala "borsit".Nu sunt pregatita sa fac crescatorie, nici nu vreau.Dar vroiam oricum pereche. Report
April 11, 201214 yr comment_142545 Canari n-am avut eu, personal, dar avea o matusa, o pereche ca au facut si pui, si cantau de mama focului amandoi!! Eu aveam vreo 12 ani si mi-i aduc aminte bine. Matusa- psihiatra de fel, zicea ca sunt emblema casei" pasarele"!! Report
April 11, 201214 yr Author comment_142546 Matusa- psihiatra de fel, zicea ca sunt emblema casei" pasarele"!! Asta-i tare! Deci mai sunt cazuri de astea si nu am eu "pasarica" mutant! Report
April 11, 201214 yr comment_142548 Canari n-am avut eu, personal, dar avea o matusa, o pereche ca au facut si pui, si cantau de mama focului amandoi!! Eu aveam vreo 12 ani si mi-i aduc aminte bine. Matusa- psihiatra de fel, zicea ca sunt emblema casei" pasarele"!! Curioasa chestia cu emblema casei...Cunosc un psihiatru care are in casa un papagal si e mereu liber...Iar toata casa e gainatzata...ramele la tablou numai gainat...peste tot efectiv... Acum mi-ai dat de gandit...ma gandesc la asocierea asta: psihiatru-pasarele-emblema casei Report