Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Oameni cu pasarele la cap

Featured Replies

Am vorbit cu Ciupa, am convins-o ca trebuie sa faca un pui portocaliu!! :floare:

astept pana in ziua in care nu mai face niciun ou, abia dupa o las sa cloceasca.

Draga de ea, deabea astept sa o vad infoiata pe oua si domnul Ciupu hranind-o in cioculet :floare:

Am vorbit cu Ciupa, am convins-o ca trebuie sa faca un pui portocaliu!! :floare:

cred ca discutia cu tine a pus-o pe ganduri ca astazi n-a mai facut niciun ou. si are un chef de joaca...sper sa vrea sa cloceasca :D .

ca s-o mai potolesc am incercat s-o inchid in colivia ei. sa mai stea pe langa cuib, sa-l vada bine si sa-si aminteasca la ce foloseste. pas s-o intereseze! si i-am dat drumul, in fond, sa faca ce vrea ea, de ce s-o fortez? s-a dus glontz la baia lu' Ciupu si, bineinteles Any, am cules-o de pe gresie. dupa ce-am sters-o cu prosopul, parea f multumita si-a-nceput sa se ciuguleasca si ea

post-100-13308699356031_thumb.jpg

post-100-13308699687866_thumb.jpg

nu sta si ea cuminte pe batz, sta numai cracanata

post-100-13308700435659_thumb.jpg

post-100-13308700595833_thumb.jpg

sau agatata in pozitie verticala

post-100-13308701111992_thumb.jpg

ce ziceti, facem noi din aratarea asta o fata de casa? :D

post-100-13308701483761_thumb.jpg

Scumpa de ea, cracanata mica!

Moatzo, cat mai asteptati pana ce sa-i puneti ouale in cuib? Adica cand sunteti siguri siguri ca nu mai face nici un ou?

Acum cuibul e gata, fata trebuie sa fie prospat spalata ca o sa stea cam mult pe oua :rolleyes:

Sa inteleg ca s-a oprit la oul cu numarul 6, cracanata mica si portocalie! Are asa o mutritza!

Acum abia astept sa o vad cum cloceste si dl.Ciupu sa aiba grija de ea.

Acum sa vedem daca iese un pui portocaliu!!Eu zic ca da!

Si eu zic ca iese o musculita portocalie!

Abia astept :crying:

azi dimineata era asa de vesela, a dat niste ture prin bucatarie Ciupa mea! nu parea sa fie...grea.

i-am pus ouale, 4, sa vad dac-o sti ce sa faca cu ele. poate i s-o trezi instinctul matern.

Nu prea mai are chef de-avansurile domnului si el incearca sa-i strice cuibul. cred ca isi da seama ca din cauza cuibului nu mai e iubareata. chiar sunt curioasa sa vad dac-o gasesc pe oua, asa ar trebui.

va mai spun eu!

radem, glumim, da' vaca-i moarta-n batatura: Ciupa n-are niciun gand!

cred ca vrea sa mai copilareasca.

i-am pus dimineata ouale, le-a studiat putin si-a-nceput sa dea ture-ture prin bucatarie. ma gandeam ca pe parcursul zilei revine la sentimente mai bune.

ash! cand am revenit, era inchisa in colivie - trecuse omu' pe-acasa - si se convorbea cu Ciupu prin tavanul coliviei. Ciupu era liber. Va inchipuiti ce nervi avea pe el, adica tu liber si eu sechestrata cu ouale! Vorba bancului: nici de-al dracului nu fac clabuc!

Moatzo, la noi se zice : "razi tu razi da' porcu-i mort in cotet!"

Eu nu vreau sa cred ca Ciupa nu se pune pe clocit. Cat de constiincioasa a fost cu facutul cuibului, etc, acum nu cred ca renunta tocmai acum.

io-i las ouale acolo, poate revine la sentimente mai bune.

da' ma simt vinovata c-o tin inchisa. :toothy6:

io-i las ouale acolo, poate revine la sentimente mai bune.

da' ma simt vinovata c-o tin inchisa. :hungry:

Pai n-o tine :hungry: Acum pe bune, ea a facut outele,dar daca nu e gata de pasul asta mare sa fie mamica ... daca ii e timpul, se urca ea pe oua :hungry: