March 3, 201214 yr comment_133973 Io imi mentin pariul, o sa avem un pui portocaliu! saseeeeee! Report
March 3, 201214 yr comment_133996 Abia astept sa le cloceasca, sa vad musculitele! Mîine dupa ce face al 7-lea, o faci "closca", sau astepti si al 8-lea ou? Report
March 3, 201214 yr comment_133998 astept pana in ziua in care nu mai face niciun ou, abia dupa o las sa cloceasca. Report
March 4, 201214 yr comment_134181 Am vorbit cu Ciupa, am convins-o ca trebuie sa faca un pui portocaliu!! Report
March 4, 201214 yr comment_134207 astept pana in ziua in care nu mai face niciun ou, abia dupa o las sa cloceasca.Draga de ea, deabea astept sa o vad infoiata pe oua si domnul Ciupu hranind-o in cioculet Report
March 4, 201214 yr comment_134216 Am vorbit cu Ciupa, am convins-o ca trebuie sa faca un pui portocaliu!! cred ca discutia cu tine a pus-o pe ganduri ca astazi n-a mai facut niciun ou. si are un chef de joaca...sper sa vrea sa cloceasca .ca s-o mai potolesc am incercat s-o inchid in colivia ei. sa mai stea pe langa cuib, sa-l vada bine si sa-si aminteasca la ce foloseste. pas s-o intereseze! si i-am dat drumul, in fond, sa faca ce vrea ea, de ce s-o fortez? s-a dus glontz la baia lu' Ciupu si, bineinteles Any, am cules-o de pe gresie. dupa ce-am sters-o cu prosopul, parea f multumita si-a-nceput sa se ciuguleasca si ea nu sta si ea cuminte pe batz, sta numai cracanata sau agatata in pozitie verticala ce ziceti, facem noi din aratarea asta o fata de casa? Report
March 4, 201214 yr comment_134238 Scumpa de ea, cracanata mica!Moatzo, cat mai asteptati pana ce sa-i puneti ouale in cuib? Adica cand sunteti siguri siguri ca nu mai face nici un ou? Report
March 4, 201214 yr comment_134253 daca nu face nici maine, cred ca i-l pun. sau marti, cel mai tarziu. Report
March 4, 201214 yr comment_134256 Acum cuibul e gata, fata trebuie sa fie prospat spalata ca o sa stea cam mult pe oua Report
March 4, 201214 yr comment_134308 daca nu face nici maine, cred ca i-l pun. sau marti, cel mai tarziu.Daca nu mai face, pune-i mîine ouale în cuib, ca altfel uita de ele Report
March 5, 201214 yr comment_134389 Sa inteleg ca s-a oprit la oul cu numarul 6, cracanata mica si portocalie! Are asa o mutritza!Acum abia astept sa o vad cum cloceste si dl.Ciupu sa aiba grija de ea. Report
March 5, 201214 yr comment_134393 Acum sa vedem daca iese un pui portocaliu!!Eu zic ca da! Si eu zic ca iese o musculita portocalie!Abia astept Report
March 5, 201214 yr comment_134428 azi dimineata era asa de vesela, a dat niste ture prin bucatarie Ciupa mea! nu parea sa fie...grea.i-am pus ouale, 4, sa vad dac-o sti ce sa faca cu ele. poate i s-o trezi instinctul matern.Nu prea mai are chef de-avansurile domnului si el incearca sa-i strice cuibul. cred ca isi da seama ca din cauza cuibului nu mai e iubareata. chiar sunt curioasa sa vad dac-o gasesc pe oua, asa ar trebui.va mai spun eu! Report
March 5, 201214 yr comment_134433 Asteptam...Chiar, daca nu vrea sa le clocesca, cum se procedeaza? Report
March 5, 201214 yr comment_134436 Asteptam cu nerabdare! Daca nu vrea sa le cloceasca Ciupa, o sa le cloceasca Ciupu. Am zis si eu! Report
March 5, 201214 yr comment_134438 ... sau Moatza... fug, ca ma bate. ... sau Dl.Moatza... fug, ca ma bate si pe mine! Report
March 5, 201214 yr comment_134484 radem, glumim, da' vaca-i moarta-n batatura: Ciupa n-are niciun gand!cred ca vrea sa mai copilareasca.i-am pus dimineata ouale, le-a studiat putin si-a-nceput sa dea ture-ture prin bucatarie. ma gandeam ca pe parcursul zilei revine la sentimente mai bune.ash! cand am revenit, era inchisa in colivie - trecuse omu' pe-acasa - si se convorbea cu Ciupu prin tavanul coliviei. Ciupu era liber. Va inchipuiti ce nervi avea pe el, adica tu liber si eu sechestrata cu ouale! Vorba bancului: nici de-al dracului nu fac clabuc! Report
March 5, 201214 yr comment_134486 Moatzo, la noi se zice : "razi tu razi da' porcu-i mort in cotet!"Eu nu vreau sa cred ca Ciupa nu se pune pe clocit. Cat de constiincioasa a fost cu facutul cuibului, etc, acum nu cred ca renunta tocmai acum. Report
March 5, 201214 yr comment_134487 io-i las ouale acolo, poate revine la sentimente mai bune.da' ma simt vinovata c-o tin inchisa. Report
March 6, 201214 yr comment_134529 io-i las ouale acolo, poate revine la sentimente mai bune.da' ma simt vinovata c-o tin inchisa. Pai n-o tine Acum pe bune, ea a facut outele,dar daca nu e gata de pasul asta mare sa fie mamica ... daca ii e timpul, se urca ea pe oua Report
March 6, 201214 yr comment_134547 Ce probleme cu Ciupa, ce o fi in capsorul ei, dar ouale patesc ceva daca stau asa neclocite?!?! Report