March 1, 201214 yr comment_133296 Intalnire de gradul trei, intre Rita si Cody! Ce infoiati sunt amandoi! Doi frumosi! Report
March 1, 201214 yr comment_133301 Fata lui Cody imi seamana a magnetul ala de frigider pe care scrie: Am 9 vieti si-am ales s-o traiesc taman pe asta???!! :( Report
March 1, 201214 yr comment_133312 M-a prins si pe mine "povestea de dragoste" dintre Ciupu si Ciupu, astept cu infrigurare urmarea... Report
March 1, 201214 yr comment_133314 M-a prins si pe mine "povestea de dragoste" dintre Ciupu si Ciupu, astept cu infrigurare urmarea... Si eu, si eu Ce outze delicate, parca-s bijuterii! Report
March 1, 201214 yr comment_133360 Da, Rita si Cody sunt niste figuri!Iar de cand cu telenovela unde actorii principali sunt Ciupu si Ciupa, parca imi doresc sa-i iau si eu lui Rita un partener, sa-mi faca ousoare. Report
March 1, 201214 yr comment_133377 Intalnire de gradul trei, intre Rita si Cody! bine, Rita! vad ca pana la urma si-a impus punctul de vedere Giorgi, daca Rita-i sigur fetita va face ousoare si fara crestin. cu crestin, vor iesi si pui din ele. ai inteles? vreti sa vedeti o muratura?dupa ce azi a facut baie in vasul ei, mai mic, de vreo 3 ori, s-a gandit ea sa incerce si scrumiera lui Ciupu -asta-i cadita lui. noroc ca am auzit mirarile lui Ciupu si m-am dus la ei: nebuna se murase asa de tare, incat n-a mai reusit sa zboare pana la colivia ei si statea cocosata pe gresia din bucatarie. de-asta zic avizatii ca cel mai sigur e sa-i tii inchisi. da' io nu-s de-acord!iote-o, asa arata dupa ce deja o stersesem eu: si bineinteles 4! Report
March 1, 201214 yr comment_133382 vreti sa vedeti o muratura?dupa ce azi a facut baie in vasul ei, mai mic, de vreo 3 ori, s-a gandit ea sa incerce si scrumiera lui Ciupu -asta-i cadita lui. noroc ca am auzit mirarile lui Ciupu si m-am dus la ei: nebuna se murase asa de tare, incat n-a mai reusit sa zboare pana la colivia ei si statea cocosata pe gresia din bucatarie. de-asta zic avizatii ca cel mai sigur e sa-i tii inchisi. da' io nu-s de-acord!iote-o, asa arata dupa ce deja o stersesem eu:si bineinteles 4!Superb!!!! Report
March 1, 201214 yr comment_133386 Bravo familia Ciupu!! sunt curioasa daca or sa iasa si portocalii, sau doar patati! Report
March 1, 201214 yr comment_133388 Bravo familia Ciupu!! sunt curioasa daca or sa iasa si portocalii, sau doar patati! Putem incepe pariurile Report
March 1, 201214 yr comment_133425 bine, Rita! vad ca pana la urma si-a impus punctul de vedere Giorgi, daca Rita-i sigur fetita va face ousoare si fara crestin. cu crestin, vor iesi si pui din ele. ai inteles? Am inteles acum. Cu ocazia asta o sa stim sigur daca este fetita. Inca un ousor. Bravo, Ciupa! Report
March 1, 201214 yr comment_133537 Eu incerc sa mi te inchipui pe tine si pe omu' tau in jurul coliviei uitandu-va la ei, la telefon cu juniorul ca deh tre' sa-l tii la zi cu evenimentele, apoi la servici banuiesc ca ai povestit si apoi aici cu noi!Familia Ciupi a devenit vedeta, mai ceva ca un reality show !Asteptam ziua a cincea ! Report
March 2, 201214 yr comment_133575 Eu totusi cred ca unul o sa fie portocaliu!!Sa zic pe ce ma bazez, ca n-am glob de cristal, dar si mama lui Ciupu era portocalie, macar niste cromozomi, au ramas si la el! Eu zic ca unul portocaliu tot iese! Report
March 2, 201214 yr comment_133730 Familia Ciupi a devenit vedeta, mai ceva ca un reality show ! cateodata imi dau seama ca poate exagerez, dar, na, ii iubesc asa de mult! nici nu ma gandeam ca ma pot atasa atat de tare de niste vraghii, cum mi-a zis cineva.Asteptam ziua a cincea ! Eu totusi cred ca unul o sa fie portocaliu!! chiar as vrea sa fie unul portocaliu. dar la tura precedenta de pui, tot asa erau parintii: el pestrit ca Ciupu, ea -aurie, fara reflexe rosii. si-au iesit toti tarcati. s-ar putea sa aiba astia petele portocalii mai mari. tatal precedent avea putin galben, Ciupu parca are mai mult. Report
March 2, 201214 yr comment_133731 Moatza, e minunat tot ceea ce ne transmiti de la fata locului, invatam si noi si ne bucuram de bucuria ta ! Report
March 2, 201214 yr comment_133733 Am ajuns la 5... asta inseamna ca mai avem de asteptat alte 2 oute dupa care se trece la clocit... Deabia astept sa vedem ce ne mai povestesti.Nu mai am rabdare! Daca ar sti bietii Ciupa si cu Ciupu cata lume e cu ochii pe ei?! Report
March 2, 201214 yr comment_133736 cateodata imi dau seama ca poate exagerez, dar, na, ii iubesc asa de mult! nici nu ma gandeam ca ma pot atasa atat de tare de niste vraghii, cum mi-a zis cineva.Acel cineva are lipsa un ceva la suflet..si ii compatimesc pe cei ce nu cunosc dragostea pe care o poti avea pentru alte vietuitoare! Report
March 2, 201214 yr Author comment_133738 Motzulina, cred ca titlul topicului e semnificativ, nu?Nu exagerezi, chiar nici un pic. Salutam al cincelea ou. Doamne ca nu mai am rabdare. Nu va miroase a primavara topicul asta, pasarele, cuibulete, ousoare?Eu l-am pus pe balcon pe Pitty la soare, la pranz sun 18 grade.Ce mai triluri! Report
March 2, 201214 yr comment_133740 Am ajuns la 5... asta inseamna ca mai avem de asteptat alte 2 oute dupa care se trece la clocit... Deabia astept sa vedem ce ne mai povestesti.Nu mai am rabdare! Daca ar sti bietii Ciupa si cu Ciupu cata lume e cu ochii pe ei?! Sorina, nu stiu sigur daca va face doar 7 oua. Omul zice ca mai multe, chiar nu stiu Bietii Ciupi au viata buna, sunt f voiosi, mananca, se scalda, canta si se iubesc! Bucataria e ca pe front, strang semintele de 3-4 ori pe zi, risipesc de-ar mai manca un regiment de canari! Omul face instructie cu ei, le-a vorbit de Somalia, zici ca vorbeste cu niste copiii. Ciupu se uita f atent, simte ca i te adresezi si de-atata incordare scap-un gainatz In rest, face ture-ture, ia virajele mai ceva ca la Eau-Rouge si si-a dezvoltat o pasiune ptr zambile si ghiocei . Inca n-a descoperit trandafirii de pe hol Cracanata s-a murat iar si dupa ce a ratat aterizarea in colivia ei,ma astepta cuminte s-o recuperez de pe gresie. Am sters-o din nou cu prosopul, azi parca nu s-a mai zbatut asa tare. Cred ca simte ca-i fac bine.Aseara i-am culcat pe-amandoi in aceeasi colivie, amandoi pe bat, unul langa altul si dimineata am gasit-o in cuibar pe dansa.Cum o fi ajuns acolo? ca ei nu vad deloc la intuneric.Pe maine cu alte vesti! Report
March 2, 201214 yr comment_133743 Ma bucur tare pt ei, si pt tine si pt noi... Asteptam noutati! Report
March 2, 201214 yr comment_133745 Eu l-am pus pe balcon pe Pitty la soare, la pranz sun 18 grade.Ce mai triluri! Lili, un canar care canta intr-un balcon cu ceva verdeata este incantator! Eu il lasam liber si sa vezi ce se pitula printre flori! Bineinteles ca exista si victime colaterale De-abia astept sa-i duc si eu pe-ai mei in balcon, ce uimita va fi Ciupa! Report
March 2, 201214 yr comment_133753 Sorina, nu stiu sigur daca va face doar 7 oua. Omul zice ca mai multe, chiar nu stiu Bietii Ciupi au viata buna, sunt f voiosi, mananca, se scalda, canta si se iubesc! Bucataria e ca pe front, strang semintele de 3-4 ori pe zi, risipesc de-ar mai manca un regiment de canari! Omul face instructie cu ei, le-a vorbit de Somalia, zici ca vorbeste cu niste copiii. Ciupu se uita f atent, simte ca i te adresezi si de-atata incordare scap-un gainatz In rest, face ture-ture, ia virajele mai ceva ca la Eau-Rouge si si-a dezvoltat o pasiune ptr zambile si ghiocei . Inca n-a descoperit trandafirii de pe hol Cracanata s-a murat iar si dupa ce a ratat aterizarea in colivia ei,ma astepta cuminte s-o recuperez de pe gresie. Am sters-o din nou cu prosopul, azi parca nu s-a mai zbatut asa tare. Cred ca simte ca-i fac bine.Aseara i-am culcat pe-amandoi in aceeasi colivie, amandoi pe bat, unul langa altul si dimineata am gasit-o in cuibar pe dansa.Cum o fi ajuns acolo? ca ei nu vad deloc la intuneric.Pe maine cu alte vesti! M-ai spart cu gainatzu !Fii atenta aici, imi face impresia ca deacu'-nainte, ai s-o gasesti pe gagica in fiecare zi pe gresie ! Report
March 2, 201214 yr comment_133765 Fii atenta aici, imi face impresia ca deacu'-nainte, ai s-o gasesti pe gagica in fiecare zi pe gresie ! Pai stai sa vezi de ce, eu o-nteleg: Ciupu avea 18gr, ca-n iarna asta eu cred ca s-a mai ingrasat , serios, are-un pieptutz!Ciupa clar e mai silfida, n-am cantarit-o, dar prin comparatie sa zic ca are 15, incarcat. O lingurita cu apa are 4-5ml, aproximez si grame tot atat. dar ea are in pene, dupa o baie, mai mult de-o lingurita cu apa! deci un castig in greutate cu 33% e semnificativ, oricat de silfid ai fi! sau poate tocmai de-aia! deci ea nu mai poate zbura cu-acelasi randament daca se-ngrasa cu 5 grame. tre' s-o culeg de prin santuri pe gresie. concluzie: e greu sa fii femeie, tre sa fii atenta permanent la greutate, altfel ai necazuri. QED! Report
March 2, 201214 yr comment_133771 concluzie: e greu sa fii femeie, tre sa fii atenta permanent la greutate, altfel ai necazuri. QED! Asta e, suntem condamnate ! Report