March 6, 201214 yr comment_134703 Vreau pui portocaliu, vreau pui portocaliu, vreau pui portocaliu!!!!Am convins-o??? Report
March 6, 201214 yr comment_134706 nimic nou in cuibul Ciupilor!Familionul e f bucuros, vioi si nu se gandesc la urmasi.Ciupa zburda printre flori, a descoperit primulele si-i plac frunzele. La cuib se uita ca la ceva care-o incurca, nici macar nu mai e curioasa sa vada ce-i in el. Eu i-l mai las, dar slabe sperante.Giorgi, ouale nu patesc nimic, teoretic ar putea fi clocite, dar cred ca nu pot fi tinute pana la toamna.Canarita pe care am avut-o a facut toata vara oua si-ar fi vrut sa cloceasca si-a doua oara, dar nu i-am mai lasat noi ouale. In orice caz, era mult mai linistita decat asta. Asta l-a terminat pe Ciupu, ar vrea sa stea numai in jurul lui, sa faca si ea ce face el, dar nu-l mai lasa sa se apropie de ea. Seara, cand se face ora de culcare, stau amandoi ca niste batranei, buni prieteni, unul langa altul si scot niste sunete de parc-ar vrea sa spuna e, asta e, a mai trecut o zi! da' exact asa! ps: prin postul asta am vrut s-o fac de ras pe Ciupa. Report
March 6, 201214 yr comment_134717 Cum s-o faci de rîs mai? Sînt prea tineri, vor sa mai îsi pileasca cornele. Copiii pot fi stresanti Cînd va fi pregatita, trece ea si la clocit Report
March 6, 201214 yr Author comment_134750 Si daca outele astea nu prezinta interes pentru ea, cand trec la urmatoarea repriza de "amor", urmata de oua? Chestia cu batraneii e tare haioasa.Pitty face asa in fata oglinzii.Stii ce-a facut azi?I-am pus niste fire de salata tinere, dar le-a tras cu ciocul si le-a dus la oglinda.Sa-i dea si ei.M-am gandit la Ciupii tai. Nu o faci de ras pe Ciupa, ca asa-i natura.Nu era gata, ea stie ce si cum.Noi o iubim oricum. Report
March 7, 201214 yr comment_134878 ps: prin postul asta am vrut s-o fac de ras pe Ciupa. Nu e frumos "bunicuta" Moatza Acum fata a vrut sa demonstreze ca e capabila sa faca oua si ori 1. zice ca e prea tanara pentru responsabilitatea clocitului ori2. e de moda noua, are pretentia ca domnul Ciupu sa treaca si el la clocit, ca ea ouale le-a facut Report
March 7, 201214 yr comment_134879 ps: prin postul asta am vrut s-o fac de ras pe Ciupa. Nu e frumos "bunicuta" Moatza Acum fata a vrut sa demonstreze ca e capabila sa faca oua si ori 1. zice ca e prea tanara pentru responsabilitatea clocitului ori2. [b]e de moda noua, are pretentia ca domnul Ciupu sa treaca si el la clocit, ca ea ouale le-a facut [/b] Moatzo, noutati ceva, ce face familia? Report
March 7, 201214 yr comment_134914 Nu e frumos "bunicuta" Moatza cand am zis ca vreau s-o fac de ras m-am gandit la un banc care pe mine m-a amuzat tare, e mai vechi.Cica un mos aduce un cal la targul de animale. potentialul cumparator: e bun calul, trage la caruta? as, un puturos, nu face nimic, numa' ar sta toata ziua. da' de fugit, fuge? de unde! abia merge la pas, numa' s-ar hodini la umbra. da' macar daca l-as tesala, e frumos? neh, o pocitanie, o rapciuga, n-ai ce-alege de el. si-atunci de ce l-ai adus , mosule? ete-asa, sa-l fac de ras!Ciupa e f fericita. Impreuna cu Ciupu, care pur si simplu e innebunit dupa ea, imi devasteaza florile. Asa de tare o streseaza cuibul, ca nici nu mai intra in colivia ei. Glumesc, nu stiu daca din cauza cuibului, dar prefera colivia cealalta.Azi s-a spalat in ceaun, noroc ca era putina apa in el. oare canarii se ineaca? ma gandesc ca poate-am gresit ca am lasat-o sa se spele asa de mult. I-o fi luat...caldurile. Lili, acum sunt la faza de buni prieteni. Nici unul nu incearca mai mult, dansa nu mai chitzaie, Ciupu nu-ndrazneste. Nu stiu cat o tzine faza asta, nu mai retin de la ceilalti.Iti dai seama ce-ar face Pitty dac-ar avea partenera? Exact Ciupu. Si ce-i mai dadea prietenei din oglinda! zilnic tb sa spal bilele (are oglinda un fel de numaratoare cu bile). Acum e perioada lor de imperechere. Report
March 7, 201214 yr comment_134916 Nu e frumos "bunicuta" Moatza cand am zis ca vreau s-o fac de ras m-am gandit la un banc care pe mine m-a amuzat tare, e mai vechi.Cica un mos aduce un cal la targul de animale. potentialul cumparator: e bun calul, trage la caruta? as, un puturos, nu face nimic, numa' ar sta toata ziua. da' de fugit, fuge? de unde! abia merge la pas, numa' s-ar hodini la umbra. da' macar daca l-as tesala, e frumos? neh, o pocitanie, o rapciuga, n-ai ce-alege de el. si-atunci de ce l-ai adus , mosule? ete-asa, sa-l fac de ras!Ciupa e f fericita. Impreuna cu Ciupu, care pur si simplu e innebunit dupa ea, imi devasteaza florile. Asa de tare o streseaza cuibul, ca nici nu mai intra in colivia ei. Glumesc, nu stiu daca din cauza cuibului, dar prefera colivia cealalta.Azi s-a spalat in ceaun, noroc ca era putina apa in el. oare canarii se ineaca? ma gandesc ca poate-am gresit ca am lasat-o sa se spele asa de mult. I-o fi luat...caldurile. Lili, acum sunt la faza de buni prieteni. Nici unul nu incearca mai mult, dansa nu mai chitzaie, Ciupu nu-ndrazneste. Nu stiu cat o tzine faza asta, nu mai retin de la ceilalti.Iti dai seama ce-ar face Pitty dac-ar avea partenera? Exact Ciupu. Si ce-i mai dadea prietenei din oglinda! zilnic tb sa spal bilele (are oglinda un fel de numaratoare cu bile). Acum e perioada lor de imperechere. Eu cred ca tu vrei s-o faci pe Lili sa-i ia partenera lui Pitty ! Cine stie ce-o fi in capul lor, de ce si cum, nu ti s-a mai intamplat niciodata la ceilalti sa nu vrea sa cloceasca ouale? Report
March 7, 201214 yr comment_134920 Eu cred ca tu vrei s-o faci pe Lili sa-i ia partenera lui Pitty ! [i]taci, tu! nu-mi desconspira planul [/i]Cine stie ce-o fi in capul lor, de ce si cum, nu ti s-a mai intamplat niciodata la ceilalti sa nu vrea sa cloceasca ouale? [i]nu le-am lasat decat primul rand de oua, ca nu faceam crescatorie de canari!iar in iarna a murit canarul. Ciupu e din puii aia.[/i] Report
March 8, 201214 yr comment_135021 Nu e frumos "bunicuta" Moatza cand am zis ca vreau s-o fac de ras m-am gandit la un banc care pe mine m-a amuzat tare, e mai vechi.Cica un mos aduce un cal la targul de animale. potentialul cumparator: e bun calul, trage la caruta? as, un puturos, nu face nimic, numa' ar sta toata ziua. da' de fugit, fuge? de unde! abia merge la pas, numa' s-ar hodini la umbra. da' macar daca l-as tesala, e frumos? neh, o pocitanie, o rapciuga, n-ai ce-alege de el. si-atunci de ce l-ai adus , mosule? ete-asa, sa-l fac de ras!Stiu, si eu tot la bancul ala m-am gandit Report
March 8, 201214 yr comment_135036 Moatza, tu ai un adevarat show cu copii tai inaripati! Numai de clocit oua nu le arde! Report
March 12, 201214 yr comment_135819 Hello, hello!Am fost cateva zile in vilegiatura si s-au intamplat lucruri!De vineri Ciupa a inceput iar sa faca ousoare. Deci a avut 5 zile pauza si a reinceput. Acelasi ritm, unu' pe zi, tot dimineata. Eu ii lasasem cuibul tot la ea in colivie, cu 4 ousoare. Vineri cand am vazut 5 oua in cuib am crezut ca nu vad bine. E, nu stiam ce sa fac: sa-l iau, sa le iau pe toate, sa-l las numai pe asta? Daca tot nu stiam, l-am lasat si pe asta, mai ales ca parea s-o intereseze. Asa ca vineri a mai clocit, a mai dat niste ture, s-a mai iubit cu Ciupu , numai baie n-a facut ca n-am lasat-o eu. Speram ca vineri seara sa se culce in cuib, dar a fost prea mult ptr ea. Sambata am plecat si-am lasat-o voioasa, dand ture prin bucatarie, dupa ce mai facuse un ousor. N-avea de gand sa treaca la clocit, am lasat-o cum a vrut ea, libera si indragostita pana peste poate de Ciupu.Acuma cand am venit, Ciupa era calare pe-o movila de oua si vad ca nu se mai da dusa. Deci mi se pare f hotarata sa cloceasca. Am lasat in cuib doar 4 oua, dar nu stiu din care serie sunt. Nu stiu nici daca au fost clocite acelasi nr de zile, de fapt nu stiu decat ca Ciupa cloceste 4 oua, deocamdata. Maine cred ca va mai face unul, dar nu stiu daca voi reusi sa-l identific ptr ca nu-i las decat 4 oua la clocit, ca nu poate duce mai multe. Sunt oarecum in dilema, dar cred ca vom supravietui. Am plecat si noi cateva zile si tocmai acum a luat Ciupa hotarari importante.Mai vedem! Report
March 12, 201214 yr comment_135825 Ha, pana la urma s-a hotarat!!! Ce ma bucur! Chiar ca a incurcat tot... de, nebuniile tineretii.Atunci incepem iar sa asteptam stirile zilnice.Brava Ciupa! Haide Ciupa! Facem galerie... nu gasesc pampoanele... Report
March 12, 201214 yr comment_135826 La fel ca frumosul lui ioana, iau ei hotarari din capul lor!! Sa fie intr-un ceas bun! Report
March 12, 201214 yr comment_135827 Moatzo, dimineata am vrut sa te intreb daca ai noutati, dar am zis ca, daca tot nu te-am vazut zilele trecute pe forum, mai astept pana diseara poate, poatesi uite ce vesti bune, sa speram ca se tine de treaba acuma daca tot a inceput p.s. chiar daca nu am scris p-aci, sa stii ca si eu am urmarit love story-ul si asteptam noutati despre "evolutia situatiei" asa cum asteptam noutati de la Angel Report
March 12, 201214 yr comment_135829 Ai vazut, ati plecat de-acasa si au ramas ei stapani, si-au facut de cap!Ceva ceva, tot iese! Report
March 12, 201214 yr Author comment_135849 Uf, am aruncat banuti in fantana pe ascuns pentru Ciupa si ouale ei. Report
March 13, 201214 yr comment_135924 pai Ciupa stia ca mai are oua de adus pe lume, numai noi nu stiam nu s-a apucat de clocit pana nu a terminat de ouat.m-am amuzat inchipuindu-mi-o pe Ciupa calare pe un munte de oua sa vedem ce mai urmeaza. povestea continua... https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/cool.gif Report
March 13, 201214 yr comment_135950 Moatza, ma bucur sa aud ca Ciupa s-a hotarat sa faca ceva cu viata ei, trebuia sa faca intr-un fel, asa nu se mai putea! Deci, urmeaza sa fiti "bunici"! Report
March 13, 201214 yr comment_135984 pai Ciupa stia ca mai are oua de adus pe lume, numai noi nu stiam nu s-a apucat de clocit pana nu a terminat de ouat. pai nu, ca n-a terminat cu ousoarele. azi a mai facut unu' iar nu stiu care este, ca si le aseaza mereu sub ea cum crede ca-i mai comod.oare ce tb sa fac?ieri am incercat sa i le scriu cu markerul si am spart doua. sunt asa de fragile! i-am pus altele in loc, dar azi iar are prea multe la clocit. Moatza, ma bucur sa aud ca Ciupa s-a hotarat sa faca ceva cu viata ei, trebuia sa faca intr-un fel, asa nu se mai putea! oooo, asta m-a amuzat teribil!proprietarul s-a interesat de vreo 3 ori de soarta ei. nu a vorbit prea clar omu' cu el. noi nu vrem sa i-o mai dam, dar ala sigur o sa vrea macar puii. of, ce-si face omu' cu mana lui! Ciupurica e tare devotata, nu se da dusa de pe oua, e chiar induiosatoare. Ciupu-i da de mancare, dar nu atat cat ar vrea ea. Asa ca se mai scoala si ea de pe oua, mananca repede, bea apa si revine la nobila-i preocupare. Pana la urma cred ca va fi bine.pe Ciupu-l vad cam satul de griji, isi mai ia lumea in cap si pleaca sa-si cante amarul langa geamul de la balcon. Da' nu-l las deloc, las' sa compatimeasca impreuna Zerda, pregateste pampoane portocalii, poate-poate! edit: Giorgiana, Rita sa profite cat mai mult de burlacie, ca daca i-or veni grijile pe cap, adio desert! Report
March 13, 201214 yr Author comment_136002 Motzulina, cand ai plecat, i-ai lasta singuri?Sau are cine sa stea cu ei? L-am surprins pe Pitty ca ia apa-n cioc si pune peste biscuitele lui.Sa-l inmoaie.Doamne ce creieras are.I-am schimbat marca de biscuite si pe asta-l mananca.I-am schimbat marca de baston cu cereale si pe asta nu-l mananca. Azi incerc iar cu galbenus si urda. Report