Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Oameni cu pasarele la cap

Featured Replies

lasă bre, măcar de-o mustaţă tot i-o fi lăsat

parca, sa zic, i-a ramas un smoc in coada!

Eu n-am inteles de ce-a ramas tapul fara barba :) !

fiindca scrie in cartea de cresterea canarilor ca firele de blana de capra sunt indicate ptr captusirea cuibului. of!

Eu n-am inteles de ce-a ramas tapul fara barba :) !

fiindca scrie in cartea de cresterea canarilor ca firele de blana de capra sunt indicate ptr captusirea cuibului. of!

:) Gata, gata, acum am inteles!

Ce cavaler e Ciupu, ii da de mancare in cioc la consoarta :) !

nu stiu daca-i cavalerism sau e gena care striga-n el :)

se pregateste ptr perioada cand Ciupa va cloci si, deci, nu se va ridica de pe oua ca sa manance. si-atunci partenerul o hraneste din propria-i gusulita.

nu stiu daca-i cavalerism sau e gena care striga-n el :)

se pregateste ptr perioada cand Ciupa va cloci si, deci, nu se va ridica de pe oua ca sa manance. si-atunci partenerul o hraneste din propria-i gusulita.

Habar n-aveam, aflu o multime de chestii vizitandu-va aici :) .

Nici eu nu stiam ca canarul este atat de cavaler si isi hraneste partenera cat ea cloceste, frumos din partea lui!

Poze noi cu "zuza" mea:

post-88-13298056794527_thumb.jpg

post-88-13298056893064_thumb.jpg

• Author

Motzulina, au inceput amenajarea cuibului?

Contribuie amandoi la acest lucru?

Am vazut si eu cum masculul are grja de femela care cloceste.Sunt induiosatori. :occasion14:

Stati sa va povestesc:

cand eram la munte, am intrat intr-un magazin de haine.Intr-o cusca, proprietarii aveau un merloi indian.

Ne-a spus ciao, buon lavoro, tusea, radea in hohote.Era mortal.In fiecare zi intram in magazinul ala doar sa vedem merloiul.

azi le-a pus si cuibul si materialul, ca nu se mai putea! mi-au tocat sulul de hartie de bucatarie, trageau orice ata, orice fir...

si avand in vedere ca s-au cunoscut deja am zis ca tb sa-i pun cuibul.

de amenajat, il amenajeaza de mai multe ori pe zi, pesemne ca nu-i convine doamnei coltul in care sta canapeaua :thumleft:

alearga amandoi de nebuni cu cate-un fir in cioc, se duc pana la cuib, nu-l lasa, se-ntorc si mai iau si-o scama, parca tot e prea putin, le scapa pe jos, iau altele si le pun in cutia cu mancare, si-aduc aminte ca nu acolo le e locul, da' nu conteaza, le lasa acolo, iau altele si tot asa. sunt f ocupati. intre timp, in toiul amenajarilor mai incing cate-o partida de-amor, el se-mpauneaza si trage niste triluri, dna e emotionata si mai ciuguleste suav din urda, apoi isi da capul pe spate si-ncearca iar sa-l corupa, dar Ciupu are o varsta, nu se pune cu sagalnicia tinerei doamne si se face ca nu pricepe. apoi o ia prin invaluire tocmai cand Ciupa isi pierduse orice speranta.

deci treaba devine extrem de pasionala.

sa vedem cand face primul ou :thumleft:

azi le-a pus si cuibul si materialul, ca nu se mai putea! mi-au tocat sulul de hartie de bucatarie, trageau orice ata, orice fir...

de amenajat, il amenajeaza de mai multe ori pe zi, pesemne ca nu-i convine doamnei coltul in care sta canapeaua :lol:

alearga amandoi de nebuni cu cate-un fir in cioc, se duc pana la cuib, nu-l lasa, se-ntorc si mai iau si-o scama, parca tot e prea putin, le scapa pe jos, iau altele si le pun in cutia cu mancare, si-aduc aminte ca nu acolo le e locul, da' nu conteaza, le lasa acolo, iau altele si tot asa. sunt f ocupati. intre timp, in toiul amenajarilor mai incing cate-o partida de-amor, el se-mpauneaza si trage niste triluri, dna e emotionata si mai ciuguleste suav din urda, apoi isi da capul pe spate si-ncearca iar sa-l corupa, dar Ciupu are o varsta, nu se pune cu sagalnicia tinerei doamne si se face ca nu pricepe. apoi o ia prin invaluire tocmai cand Ciupa isi pierduse orice speranta.

sa vedem cand face primul ou :tongue3:

Si noi asteptam cu nerabdare!!!

de amenajat, il amenajeaza de mai multe ori pe zi, pesemne ca nu-i convine doamnei coltul in care sta canapeaua :)

sa vedem cand face primul ou =))

Dragii de ei :)

gata, au carat toate firele in cuib. cuibul arata ca o claie si-n mijloc e gol. cu toate ca mai sunt cateva fire in cutie, nu le mai pun si pe alea. probabil considera ei ca-i suficient :biggrin: . si nici nu-i mai pasioneaza. deci munca multa si alergatura au fost pana l-au facut, acum doar isi consolideaza relatia :71: .

ciupa nu sta-n cuib, de fapt o sa stea in cuib abia dupa ce incepe sa faca oua.

si unul si altul tipa de zici ca-i alarma daca pui mana pe partener. clar se iubesc si le pasa de ce se intampla cu celalat. ciupu-i da in continuare sa manance, iar ei ii place, chiar il atentioneaza daca trece mai mult timp si el n-a facut-o. dar se alimenteaza si singura si-i face mare placere sa faca baie. asta ma intriga, eu stiam de la matusa-mea ca ea scalda gainile pe care nu vroia sa le aiba closca. da' ma rog, Ciupa-i canarita! :D

gospodina casei! si acuma are o scama-n cioc

post-100-13300076895305_thumb.jpg

cam asta-i claia. pardon, cuibul!

post-100-13300077088379_thumb.jpg

Ghita, te-astept diseara la portita!

post-100-13300077262782_thumb.jpg

:71:

Pusa,eu zic ca tu poti sa te-apuci cu incredere de scris o carte despre viata lor.Chiar ai talent si le descrii cu interes si trezeste interes din partea celor care citesc. :71:

Acum am intrat si eu in hora telespectatorilor. =))

Tare frumoare pasarelele voastre, iar povestea de amor dintre "Ciupi" este superba =))

ca orice poveste de dragoste! Maya, :71:

S-au gospodarit, nu gluma =)) !

Si ce frumosi sunt amandoi :71: !

este ca-s frumosi? in realitate au penele asa de frumos conturate si lucioase!

O poveste de dragoste frumoasa... asteptam rezultatele...

nu vor intarzia sa apara! sunt f pasionali! =))

• Author

Ciupa seamana cu Pitty.Cred ca-s din aceeasi "rasa".Nu stie nenea ala sa-ti zica ce soi e?

Moama ce cuibusor de nebunii. :sm: Motzulina, dar l-au facut ei singuri sau i-ai ajutat?Doamne ce ti-e si cu natura asta. =))

Si Ciupu ce falnic e.

Sunt curioasa ce culoare vor avea odraslele.

Cuibul l-a facut numai Ciupa, singura. De unde o sti ea cum se face? Mi-e asa de draga, cum se pregateste ea ptr ce va urma...

Da' sa stii ca are personalitate: cand n-are chef de Ciupu ii trage niste cascaturi de cioc, de face asta cale-ntoarsa imediat. II stie de frica!

Ciupu mai mult a chibitzat, se plimba si el cu ata-n gura, da' era depasit de problema. Deh, barbat, ce vrei?!

In preajma Ciupei, dansul sta doar infoiat, cred ca vrea sa aiba prestanta mai mare. Ciupa nu pare f interesata de aspect, adica am fumat multi de-astia la viata mea! De unde? Abia face un an in martie.