January 25, 201214 yr comment_124667 Cody e fricos sau e porumbita curajoasa? Mai, eu stiu ca multi nu sunt de acord cu pasarele in colivie, cusca, etc.Dar totul pleaca de la dragostea pentru animale, pasari.In fine: I'm sexy and I know it!Trilulam de zor, nu s-a atins de galbenus, nici de susan cu miere.Nici paine, miez de'aia multi cereale. Asa ca ma limitez sa-i dau stick-uri, alea cu seminte lipite si seminte.Un stick il termina in 2 zile.Azi i-am pus iar nisip.Maine incerc iar cu piscina.E tare frumusel canarul vostru! Eu, de vreo luna, il tot bat pe jupan la cap sa ne luam canari (sau papagali), da' el nu si nu. Ca nu-i plac pasarile..... Ce ma poate enerva..... Uffffff. Report
January 25, 201214 yr comment_124750 Eu, de vreo luna, il tot bat pe jupan la cap sa ne luam canari (sau papagali), da' el nu si nu. Ca nu-i plac pasarile..... Ce ma poate enerva..... Uffffff. daca nu-i de-acord nu lua, ca devine subiect de nervi, si nu-i cazul.da' dac-ar sti el cata bucurie aduce o vrabie de-asta mica! Report
January 25, 201214 yr Author comment_124766 ooo, ce frumusel e! are si pene rosii? exista mancare speciala ptr culoarea penelor. Daaa, are cateva pene rosiatice, in rest e portocaliu.Ce zici sa-i iau mancarea d'aia pigmentatoare?Am vazut-o la magazin. Azi cand am venit i-am pus iar piscina.De data asta i-am pus apa rece, data trecuta am pus-o usor amortita.Sa nu raceasca .Asa rece s-a imbaiat, eu nu l-am vazut cand dar erau stropi peste tot si el se curata si se scutura si se infoia si ciripea.Aproape o jumatate de ora a durat toaletatura.L-am si filmat cu telefonul sa-i arat si lui Manu, ca era preocupata ca-i baiatul jegos. Ai sa razi dar filmatele alea de pe youtube i le-am pus din prima zi.Am zis sa nu se simta singur.La unele reactioneaza, la unele da. Ii place si fenicul, i-am pus o coaja si tija de la telina.Am vrut sa-i iau struguri ca am citit ca le plac. Deci numai piscina aia o pun, nu o schimb. Report
January 25, 201214 yr comment_124769 Eu, de vreo luna, il tot bat pe jupan la cap sa ne luam canari (sau papagali), da' el nu si nu. Ca nu-i plac pasarile..... Ce ma poate enerva..... Uffffff. daca nu-i de-acord nu lua, ca devine subiect de nervi, si nu-i cazul.da' dac-ar sti el cata bucurie aduce o vrabie de-asta mica!Normal ca nu iau. Eu stiu prea bine ce-nseamna sa ai canari in casa. Da' cum el n-a avut vreodata.... habar n-are, normal. Asta-i situatia! Ar fi o idee sa bag canari in casa.... sa-i primesc cadou de ziua mea! Report
January 25, 201214 yr comment_124782 ooo, ce frumusel e! are si pene rosii? exista mancare speciala ptr culoarea penelor. Daaa, are cateva pene rosiatice, in rest e portocaliu.Ce zici sa-i iau mancarea d'aia pigmentatoare?Am vazut-o la magazin....Lili, da ai de lucru acum, nu gluma e tare, tare dragalas https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wub.gif sa va bucurati de si cu el cat mai mult. Report
January 25, 201214 yr comment_124872 Daaa, are cateva pene rosiatice, in rest e portocaliu.Ce zici sa-i iau mancarea d'aia pigmentatoare?Am vazut-o la magazin. [i]io i-am luat!si n-are legatura, da' acuma mi-am amintit: ii place f mult miez de nuca cruda, maruntita, nu macinata. dintr-o nuca ii dai o saptamana, ca doar mananca si alte cele[/i] Azi cand am venit i-am pus iar piscina.De data asta i-am pus apa rece, data trecuta am pus-o usor amortita.Sa nu raceasca . si eu am zis la fel prima data, da' nu-i place calda. Asa rece s-a imbaiat, eu nu l-am vazut cand dar erau stropi peste tot si el se curata si se scutura si se infoia si ciripea.Aproape o jumatate de ora a durat toaletatura.L-am si filmat cu telefonul sa-i arat si lui Manu, ca era preocupata ca-i baiatul jegos. penele deschise la culoare se vad mai repede daca-s murdare, dar ptr ei e importanta curatirea cu ciocul. isi trec fiecare pana prin cioc si astfel le ung si cu grasime. ai vazut ca nu se face ciuciulete cand se spala. Ai sa razi dar filmatele alea de pe youtube i le-am pus din prima zi.Am zis sa nu se simta singur.La unele reactioneaza, la unele da. Ii place si fenicul, i-am pus o coaja si tija de la telina.Am vrut sa-i iau struguri ca am citit ca le plac. [i]cu fenicul n-am incercat, dar ii plac f mult andivele. cred ca-i place crocanteala si gustul usor amarui. iar din salata cel mai tare ii plac nervurile si miezul proaspat. al meu nu ciuguleste strugure. nici pepene, iar gainile sunt innebunita dupa coaja. eu cand sunt suparata pe el - doar atunci cand mananca bobocii trandafirilor (gust usor amarui, crocanti) - il fac gaina. [/i]Deci numai piscina aia o pun, nu o schimb. [i]poti sa mai iei una identica, s-o ai de rezerva. auzi, bine ca are canaru', da' voi aveti piscina? [/i] Ar fi o idee sa bag canari in casa.... sa-i primesc cadou de ziua mea! am avut o colega care mi-a cerut un pui, din aia 4 de i-ati vazut. am lasat-o sa aleaga si s-a nimerit o fetita. de fapt au fost 3 fete si Ciupu. fetele erau f istete, nebunatice, Ciupu mai molcutz...de-aia am ramas cu el, pe ceilalti i-am cadorisit cand inca nu canta niciunul si nu le stiam sexul. Ma rog!Colega i-a cumparat colivie, seminte, alea-alea, astepta sa cante. Si-a asteptat pana cand, intr-o dimineata a vazut ca face un ou. Tot a iubit-o, colega a plecat la alta firma, pe-acolo se tot lauda cu canarita ei si de ziua ei, dandu-si acordul, a primit cadou un canar. Cumparat de la petshop, cu acte, toate bune! A asteptat sa cante...pauza. O caraiala...ea nu stia s-o interpreteze, ne-a chemat pe noi sa ne dam cu parerea. Cand ne-am dus, canarul ei era in acelasi cuib cu canarita de la mine si cloceau oua, mai multe decat ar fi tb sa fie. Am felicitat-o ptr cele 2 canarite, ei tot nu-i venea sa creada, dar i-am zis ca sigur canarul nu face oua. pana la urma le-a dat si ea mai departe ca acuma are un job de vine numa' seara la 8 si era imposibil sa se mai ocupe si de canarite. Lili, da ai de lucru acum, nu gluma fata de alt animalut de casa, astia nu necesita asa multa munca. doar cu semintele imprastiate e mai problematic.iar la sfarsitul lui iulie incepe sa naparleasca. va fi cam suparat, canta mai rar, si-l tine vreo 2 luni. da' supravietuieste! Report
January 26, 201214 yr comment_125049 dupa baie pot sa fiu vedeta! ce daca nu m-am uscat pe burta? hai, gata! ca vreau sa fac putina gimnastica! Report
January 26, 201214 yr comment_125051 Vai cat de mult imi place cand il pozezi cu aripile deschise Report
January 26, 201214 yr comment_125078 Vai cat de mult imi place cand il pozezi cu aripile deschise ei, trebuie sa duc munca de lamurire cu modelu'! Report
January 27, 201214 yr Author comment_125126 dupa baie pot sa fiu vedeta! Toti fac modelul ala pe piept(burta) dupa ce ies din apa.M-am uitat la o gramada de poze cu canari. Raportul: I-am luat mancare pigmentata.I-am luat biscuite pentru canari.Nu s-a atins de el.I-am luat osul ala de sepie sa-si curete ciocul.Nu cred ca stie ce-i, ca nu s-a apropiat de el. In rest, toate bune. Nu ma deranjeaza ca imprastie seminte peste tot, le sparge cu ciocul, zboara semintele la o distanta de 1 m in jurul coliviei.Am aspirator d'ala mic, fara fir.Nu-i bai.Prietena mea razand mi-a zis: o sa te umpli de gandaci! Report
January 27, 201214 yr comment_125128 hello Lili, hello Pitty! biscuiti speciali de canar n-am vazut pe la noi, dar al meu mananca petit beurre, roade din el.Osul de sepie are desenat pe cutie un perus, s-ar putea sa fie astia mai pasionati. are si-al meu si mai ciuguleste, ca i se vede amprenta ciocului pe os.pana la urma are si el preferinte, o sa-ti dai seama ce vrea. Report
January 27, 201214 yr comment_125131 Azi i-am pus iar nisip.Maine incerc iar cu piscina. Asta-i penthouse !https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif Report
January 27, 201214 yr Author comment_125150 Pai stiti cum e?Ca la primul copil.Ii cumperi o gramada de lucruri, unele mai nefolositoare decat altele. Ii testez gusturile sa stiu ce sa-i dau. Lia, nu-i ca "Hotel Puisor", ca n-am facut-o noi.Sigur la voi se gasea "cineva" sa-i construiasca "Cabana Canarina"! Report
January 27, 201214 yr comment_125176 Eu am avut 4 perusi, dar nu gandacii erau problema, crede-ma ci curatatul zilnic! Report
February 3, 201214 yr comment_127117 printr-o mare intamplare, azi a ajuns in casa noastra omul caruia ii dadusem un pui din aia 4, o canarita. cica deja e bunica, veterana intre pasaretul luisi la insistentele omului, i-a promis lui Ciupu o crestina cand l-a auzit cum canta, ne-a facut oferta dupa oferta! Buey, tu crezi ca Ciupu meu e de vanzare? asa ca, sper sa se tina de promisiune, si de saptamana viitoare sa aiba Ciupu meu o motzata rosie. ca cica-i rosie!nu ne-o lasa da tot, nici nu vreau, numa' oleaca, vreo trei luni Report
February 8, 201214 yr comment_128510 Poze noi cu Rita-porumbita sau "domnisoara BU", cum imi place mie sa-i spun, toata ziua zice bu-bu-bu-bu. Report
February 8, 201214 yr comment_128572 ce privire sugubeata are! Giorgiana, ce-o sa faceti cu ea cand o veni caldura? Ciupu inca isi asteapta crestina Report
February 8, 201214 yr comment_128665 ce privire sugubeata are! Giorgiana, ce-o sa faceti cu ea cand o veni caldura? Ciupu inca isi asteapta crestina Daca ai vedea ce smechera s-a facut, mare figura!Cand o veni caldura soata a promis ca-i face voliera si ii ia si un "crestin". Report
February 8, 201214 yr comment_128798 Cand o veni caldura soata a promis ca-i face voliera si ii ia si un "crestin". a' meu cica maine se-ncrestineaza. abia astept, deja i-am pregatit colivia motzatei rosii. Report
February 9, 201214 yr comment_128842 a' meu cica maine se-ncrestineaza. abia astept, deja i-am pregatit colivia motzatei rosii. Sa vii aici cu o poza a "crestinei", da! Report
February 12, 201214 yr comment_129546 Ciupu are Ciupa! Ca sa nu mai fie singur si de Valentinu' asta, Ciupu meu are si el o crestina!Asta-i cracanata! E micuta, delicata si tare sfioasa! E portocalie si are cateva pene rosiatice, seamana cu Pitty.Ciupu a studiat-o curios, i-a cantat vartos, i-a dat ocol, a adulmecat si-apoi s-a pus pe mancat! Bineinteles ca a intrat in colivia ei, a cules drogu' (semintele de canepa, dupa care e innebunit) din cutiuta de mancare si a facut putina instructie cu ea ca sa stie cine-i sefu'. Deocamdata nu pare indragostit lulea, dar ii lasam sa se mai cunoasca. Sunt impreuna doar in vizite sub supraveghere Va tinem la curent cu evolutia evenimentelor, alte poze mai frumoase cand vor fi subiectii mai cooperanti. Report
February 13, 201214 yr comment_129616 Hai, mai, ca-i frumoasa fata!Sper sa se si inteleaga pana la urma, Ciupu cu Ciupa.Auzi, dar fac si oua din care ies pui?!?! Report
February 13, 201214 yr comment_129618 Lui Rita noastra nu ii mai place in colivie si acum sta pe deasupra ei! Report
February 13, 201214 yr comment_129619 Ciupu are Ciupa! ...Va tinem la curent cu evolutia evenimentelor, alte poze mai frumoase cand vor fi subiectii mai cooperanti.vai ce frumoasa e!!! sa fie fericiti impreuna https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wub.gif Report