July 7, 201313 yr comment_202272 La mine...nici un kg in minus...dar sint constanta 57 kg. Nu am mai tinut de o vreme si maninc in suturi normal o perioada apoi incerc sa nu exagerez macar. Am fost stresata, prin lume, meetinguri prezentari - asta cu dedicatie pt Dani ca stiu ce mult zicea ca ii plac:)) Si poate de acum ca apoi pe 23 august plec o luna in vacanta. Cine incepe cu mine sa ne masuram puterile? Report
July 19, 201313 yr comment_202979 Si eu vreau sa fac o tura, dar de cealalta luni, ca acuma ne mai plimbam pe la Felix, la fete. Din pacate o sa am numai o saptamana de mentinere inainte de concediu, dar mai bine asa decat deloc. Report
July 19, 201313 yr comment_202999 nici eu nu o sa am mentinere, ca din 18 august plec cu picea o saptamana ..., dar macar sa reusesc 3 saptamani de detox strict ... ca vara tot intervinm diverse plimbari, invitatii ici colo ... e mai greu decat primavara in post ... ! tentatiile din piata ... ! Jos toxina si kg in plus! Report
July 19, 201313 yr comment_203048 nici eu nu o sa am mentinere, ca din 18 august plec cu picea o saptamana ..., dar macar sa reusesc 3 saptamani de detox strict ... ca vara tot intervinm diverse plimbari, invitatii ici colo ... e mai greu decat primavara in post ... ! tentatiile din piata ... ! Jos toxina si kg in plus!Da Dani de luni incepem!Nu mai avem nici o scuza! Report
July 20, 201313 yr comment_203080 Bun, deci maine facem aprovizionarea. Ce luam? https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif Report
July 21, 201313 yr comment_203103 Gacici, m-am pregatit pt maine (si poimaine) la pranz cu juma de piept de pui + 2 castraveti. Am si un mar stafidit, daca nu uit il iau la mine... Cina voi avea creveti, tb. sa trec sa iau o leguma (rosii sau salata).Liz, plec de la 58 kg (dupa o vacanta de 2 saptamani in Grecia si cu SPM arat cam 3-4 kg in + pe cantar ... rusinica ! mai ales ca la mine toate se pun pe burta!!!). Bun start tuturor si jos toxina + kg. Report
July 22, 201313 yr comment_203138 Raportez ca m-am inhamat la o tura sau tura mica, oi vedea: Ziua 1, luni, 22 iuliepranzul: 1/2 piept de pui fara piele, copt la cuptor cu mirodenii uscate, stropit cu sos de soia si balsamico. Alaturi de 2 castraveti natur (fara coaja) de lungime mediecina: creveti cu rosii si usturoi praf, trase la tigaie ceai si apa Euc redeam ca 4 saptamani sunt loco, dar m-a anuntat azi Mr. Dani ca are chef de plecat teleleu in we, asta nu-i bine pt detox! om vedea! ... si cum eu nu refuz iesirile ... https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/rolleyes.gifJos toxina si kg! Report
July 22, 201313 yr Author comment_203153 bravo dani și liz, jos toxina! eu făcui o pasiune nouă pentru peștele care se cheamă barramundi, dacă-l întîlniți să nu îl ocoliți. carnea e albă, are gust delicat, nu are oase. iaca și poza. , Report
July 23, 201313 yr comment_203160 Ziua 2, marti, 23 iulie 2013: Astazi 56.7 kg (-1.3 kg) si acelasi meniu ca si ieri. Oooo, Dex, te-ai "dedat" la wassa cu fibre si la apa plata https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif . Nu am auzit de pestele acesta. E de mare sau oceanic? Arata de zici ca e piept de pui. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wink.gif Ce viu colorata arata farfuria ta! Report
July 23, 201313 yr Author comment_203195 dani, mai nou pap 2 crackerși de wasa fiber pe zi că observai că sunt foarte eficienți la țevăria internă barramundi este un pește interesant, poate trăi și in apă dulce și in apă sărată. al meu vine din marea java. Report
July 23, 201313 yr comment_203198 ai gasit wassa cu 24% fiber? inseamna ca la modul nostru de alimentatie lipsesc fibrele, la al meu sigur! am observat ca in toate partile lumii oamenii denumesc pestii in felul lor si zic ca sunt locali, dar eu banuiesc ca marea majoritate sunt mai raspanditi decat loco, dar localnicii nu le cunosc numele in engleza si atunci iti spun denumirea lor (in italiana, greaca depinde de locatie) si zic ca sunt doar la ei in marea din fata ristorante pesce/tavernei lor. Ieri seara m-a luat o durere infernala de cap, a trebuit sa bag paracetamol, desi in we/concediu nu beau cafea si nu am nici un simtom ... ! strange ... dimineata am fost energica, acum parca iar ma ia cu abureala la cap ... Report
July 23, 201313 yr Author comment_203200 am găsit wasa cu 28% fibră. și eu am avut dureri de cap in prima zi, la mine a fost detox de illy Report
July 23, 201313 yr comment_203201 Astazi 56.7 kg (-1.3 kg) si acelasi meniu ca si ieri. Oooo, Dex, te-ai "dedat" la wassa cu fibre si la apa plata https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif . Nu am auzit de pestele acesta. E de mare sau oceanic? Arata de zici ca e piept de pui. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wink.gif Ce viu colorata arata farfuria ta!Soro da' ai reusit asta in doua zile?!? Eu incep de miine sper - nu am inceput de luni ca am tras o criza de colecist... si am mincat piine goala cu ceai si telemea ca daca auzeam de carne picam pe spate. Sper sa pot incepe si sa nu o patesc imediat... fetelor daca va mai dati intilneala - sa ma anuntati si pe mine - am vreo douazeci de zile in Bucuresti:) Report
July 23, 201313 yr comment_203203 dani, mai nou pap 2 crackerși de wasa fiber pe zi că observai că sunt foarte eficienți la țevăria internă barramundi este un pește interesant, poate trăi și in apă dulce și in apă sărată. al meu vine din marea java.Da cracarshii astia cum se pupa cu detoxul? mai scadem dupa ei sau nu? Report
July 23, 201313 yr comment_203204 Lizura..scrie te rog la INTILNELI..:-):-):-):-)Ps scuze ca intervin Report
July 23, 201313 yr Author comment_203205 Liz, eu am mîncat cu de la mine putere și nu au dăunat. la alții nu știu ce urmări pot avea... Report
July 23, 201313 yr comment_203206 Liz, intr-o zi, nu in 2, dar veneam din CO si am vreo 3-4 kg puse proaspat, care pot fi si trebuie date jos rapid. La kg suite frumusel de o vreme si incetatenite nu merge asa cu spor. Basca, asa cum am precizat, SPM care ma arunca de regula in sus de 2 kg (retentie apa, probabil). Deci nu sunt chiar reale, cele -1,3 kg date jos intr-o zi de detox, ci din stratul superficial de toxine... Nu te apuca de detox daca nu esti complet rerfacuta dupa criza de colecist. Nu da 2 teme de casa organismului, pt ca nu o va face bine pe niciuna. Liz, pricepe ca nu ai voie sa te abati nici un milimetru daca vrei rezultate! Nu te mai uita in stanga si-n dreapta, ci fix in lista detox si atat! Deci: Wassa nu in timp de detox, ci dupa mentinere, cand va urma partea cea mai grea. Eu la detox si mentinere ma tin binisor ... dupa aceea dau iama in diverse ... Doar Dex ne aminteste aici mereu sa revenim la mese de detox cu mici variatiuni. Asta seara am poftit diverse ... Dar ma tin tare ... nici picata cu ceara nu m.am abatut. Doar ca nu am mancat fructe. Poate maine reusesc sa targuiesc portocale, gref, mar pe undeva ... In schimb vineri, sau cel tarziu sambata plecam teleleu si deci ma rezum iarasi tura aceasta la doar 4 zile de detox si sper sa revin in forta luni, fara ca in we sa produc avarii deosebite! Dex, e drept ca nu ai bagat wassa in timpul unui detox pur? Forta detoxifiatelor, precum si celor care au nevoie de detoxifiere! Jos toxina si kg! Report
July 23, 201313 yr Author comment_203208 nope, n-am băgat wasa la detoxul pur, numai în săptămîna cînd am ajutat pretenu', dar fără să mă vadă bagă fructele că-s importante. apă bei? Report
July 24, 201313 yr comment_203244 ceai 3 cani si vreo juma de litru de apa seara. [b]Miercuri, ziua a 3-a (-200g, 56,5 kg): [/b]P: oua fierte cu castraveti verzi, natur ambeleC: Creveti trasi la tigaie cu usturoi "viu" si cateva felii de ardei iute proaspat, 1 fir de rozmarin. La sfarsit zeama de la juma de lamaie.Cu salata de varza rosie + marar + usturoi tocat + zeama celeilalte jumatati de lamaie Mi-e foame si m-am uitat pe la poze cu beri, poftesc si d-aia desi nu-s bautoare de bere ... Normal daca e 12 noaptea si eu nu dorm. Pe dupa amiaza- seara iar am fost abulica ... Trebuie sa rezist in seara asta !Fructe nu am ajuns sa cumpar. Ia ca ma duc sa imi mananc marul stafidit ... Report
July 25, 201313 yr comment_203274 ceai 3 cani si vreo juma de litru de apa seara. [b]Miercuri, ziua a 3-a (-200g, 56,5 kg): [/b]P: oua fierte cu castraveti verzi, natur ambeleC: Creveti trasi la tigaie cu usturoi "viu" si cateva felii de ardei iute proaspat, 1 fir de rozmarin. La sfarsit zeama de la juma de lamaie.Cu salata de varza rosie + marar + usturoi tocat + zeama celeilalte jumatati de lamaie Mi-e foame si m-am uitat pe la poze cu beri, poftesc si d-aia desi nu-s bautoare de bere ... Normal daca e 12 noaptea si eu nu dorm. Pe dupa amiaza- seara iar am fost abulica ... Trebuie sa rezist in seara asta !Fructe nu am ajuns sa cumpar. Ia ca ma duc sa imi mananc marul stafidit ... Eu am lasat-o pe brinza de vaci deocamdata si wassa sau tortile de porumb - ca mi-a fost rau iar desi incepusem ieri cu tot avintul. Dani realitatea e ca cu toate fructele de sezon e f greu sa maninci asa limitat...succes insa! Poate am si eu putere sa incep de luni. Dani intrebare suplimentara: cite ore ati condus pina in Italia unde ati fost in concediu? Report
July 27, 201313 yr comment_203330 Raportez -3 kg in 3 zile jum, pana joi dupa amiaza...dupa care desfrau pana dum seara.Asta e: una calda-una rece. Totusi daca nu tineam macar astea 3 zile jum adaugam in we alte kg la alea deja luate in vacanta...asa ca-s multumita si sper sa revin in forta de luni! Liz, noi in Italia doar cu avionul am mers. Pe mine am omoara drumurile lungi cu masina, asa ca le evit + chestie de timp...n-am avut vacante pana acum sa-mi permit sa pierd 4 zile pe drum... Report
July 27, 201313 yr Author comment_203332 brava dani, măcar te scăpași de avaria din vacanță. forza din nou de luni! Report
July 31, 201313 yr comment_203473 Pfuuu, am inceput de azi detoxul, sper sa-l pot tine cum trebuie pana la capat.Azi am asa:MD - o jumatate gref rosuP - creveti cu usturoi si chilli si salata de rosiiC - piept de pui la gratar cu salata de fenicul si portocalaLa lichide - apa, ceai verde, limonada din jumatate de lamaie si menta si cam atat.Am recitit lista si diverse meniuri de pe-aici, sper sa nu gresesc ceva. Report
July 31, 201313 yr comment_203480 Bia, iti fac galerie!fortza detox! s-a-ntors si Dani, poate-ti tine ea companie Report