January 3, 20197 yr comment_245359 Any, maaaare succes am avut cu profiterolul tau! La mine este inecat in crema! Report
January 3, 20197 yr Author comment_245363 Vali ma bucur tare tare mult ca ti-a placut si ca a placut si altora.Eu din lipsa de timp, pentru revelion am cumparat. Dar o sa revin la normal cu timpul sper cu gatelile, juniorul creste si incet incet o sa revin in forma si eu . Arata foarte bine, asa si trebuie sa fie crema, nu trebuie sa se vada chouxurile dedesubt, deci da, inecat in crema este expresia cea mai potrivita . Report
May 6, 20206 yr comment_261819 Iar si iar: Am experimentat doua eclere cu cafea La crema patisiera cu cacao am adaugat cafea solubila. Si da, am oja "ciobita".?? Report
May 6, 20206 yr comment_261823 Moama, cum poate sa arate ecleru ala, pe cine mai intereseaza oja ta ciobita, crezi Ai pus doar praf de ness sau ai dizovat si ai turnat in crema? Si glazura de pe el? Arata senzational! Report
May 7, 20206 yr comment_261835 Si da, am oja "ciobita".??cum asa? eclerele, febletea mea Carantina plus chef zero? Am dizolvat nessul direct in crema clada, am lasat la racit. Ce arata a glazura este de fapt crema de la profiteroles de mai sus, pensulata lejer. Eclerele erau doar doua de proba, dar mai fac. Report
May 7, 20206 yr comment_261843 Carantina plus chef zero?idem eu, oja am dat-o jos de la inceput, acu mi-au recrescut si ele frumos si egale de ma gindeam saptamina asta sa mi le fac sa ma simt mai normalplus ca daca tot miinile sint in apa non stop stau cu forfecuta in mina in fiecare zi si-mi tai pielite intr-una, nu reusesc sa ma abtinar trebui sa mi le fac si asa sa le mai las in pace Report
January 5, 20215 yr comment_264909 Any, l-am facut de nenumarate ori, de revelion iarasi. Magnific! Report
March 21, 20215 yr Author comment_266015 Ma bucur mult Vali! Si ai mei vor profitterol, sa vedem cand. Report
March 21, 20215 yr comment_266016 Ma bucur mult Vali! Si ai mei vor profitterol, sa vedem cand. Woman, I miss you! Report
March 21, 20215 yr Author comment_266017 Ma bucur mult Vali! Si ai mei vor profitterol, sa vedem cand. Woman, I miss you! I miss you too!!! Sper sa imi fac timp sa si scriu din cand in cand! ??? Report
March 23, 20215 yr comment_266023 Ma bucur mult Vali! Si ai mei vor profitterol, sa vedem cand. Woman, I miss you! I miss you too!!! Sper sa imi fac timp sa si scriu din cand in cand! ??? Eu te astept cumintica Report