January 13, 201313 yr comment_180174 De al Denisei tatic ca al meu tatic nu mai este de multi ani:) Pofteste! îmi pare rău, nu am ştiut poftesc şi la matale şi la koralina că arată exact cum făcea bunica mea Report
January 13, 201313 yr comment_180198 Dada, si eu vreau si de la dexter, si de la cerra(sotz) si de la geany( si ea si sot ) ...cre' ca dupa, ma rostogolesc Dau si de la sotz si de la noi foarte bun si ce am papat noi:) Report
January 14, 201313 yr comment_180281 să nu credeţi că au fost numai doi mici şi zece pai(e), asta e poza de marketing chiar ma gandeam, sa stii! Cerra, mi-ai dat idei cu lintea, sa traiesti! da' n-am s-o fac piure, ca mie-mi place sa mestec, am impresia ca ma satur mai bine si cu mai putin. Si-am preluat si ideea cu varza chinezeasca, o abandonasem total. Bai Giani, ce-as baga si io o felie de pizza, de cand n-am mai mancat! Report
January 14, 201313 yr comment_180283 Cerra, mi-ai dat idei cu lintea, sa traiesti! da' n-am s-o fac piure, ca mie-mi place sa mestec, am impresia ca ma satur mai bine si cu mai putin. Si-am preluat si ideea cu varza chinezeasca, o abandonasem total. Moatza, [color=#8B0000][b]Nu`i piure lintea mea. Este linte rosie si am pus`o la fiert cu apa putina si am tot complteta treptat cu cate putina apa fierbinte (fiind linte rosie, nu vezi hoaspele dar nu este blenduita) puteam pune in ea unt sau lapte dar am vrut asa natur cum am zis si s asti ca merge si cu muraturi dar eu nu stiam exact daca este conform sau nu ( muraturi nu acrituri). Stai linistite ca nu m`ati pierdut:) gatesc si ptr dieta si normal. La anumite mancaruri ne potrivim facem alte garnituri cum am facut si ieri. Asa ca ai ce mesteca la lintea rosie ptr ca nu am fiert`o sa o destram cam al dente mai romanesc:))[/b][/color] Report
January 14, 201313 yr comment_180287 Cerra, noi nu facem decat ciorba sau supa de linte, cu usturoi, cu cimbru uscat, dar verde. Din cea rosie nu am mancat, ar trebui sa incerc si sa fac un piure. Report
January 14, 201313 yr comment_180326 Din experienta mea cu linte rosie daca o fierbi mai mult de 15 minute se face piure. Eu am rata cele 15 minute si-am decretat-o fasole batuta! S-a mancat, dar daca vrei sa-si pastreze culoarea si forma nu mai mult de 15 minute, asa zicea la Food Safari. Report
January 14, 201313 yr comment_180333 Cerra, noi nu facem decat ciorba sau supa de linte, cu usturoi, cu cimbru uscat, dar verde. Din cea rosie nu am mancat, ar trebui sa incerc si sa fac un piure. Giorgiana cea rosie dupa papila mea e mai dulce si apropiata de fasole, imi place mult, fac ciorba de linte rosie foarte des, cea verde e putin mai picanta, asa o percep eu dar delicioase ambele. Report
January 14, 201313 yr comment_180341 Giorgiana cea rosie dupa papila mea e mai dulce si apropiata de fasole, imi place mult, fac ciorba de linte rosie foarte des, cea verde e putin mai picanta, asa o percep eu dar delicioase ambele. Atunci iau si eu odata sa fac si din cea rosie, ca m-ati facut curioasa. Report
January 14, 201313 yr comment_180356 Preferatele lui Manu: rulouri de vitzel(involtini)!Timp de pregatire 5-7 minute.Felii subtiri, aproape transparente(pentru carpaccio) de vitzel, vita.O felie de jambon crud(sau fiert), un cilindru de cascaval(Montasio azi), rulat cusut cu o scobi.Trase intr-un pic de unt rapid in tigaie: Stropite cu un pic de vin(alb, rosu, rosè) sec, nu dulce.Agitati tigaia , suciti rulourile pe toate partile si-n 3 minute sunt gata. Servite aici cu linte. Se pot face si in suc de rosii, dar dureaza un pic mai mult. Report
January 14, 201313 yr comment_180378 De al Denisei tatic ca al meu tatic nu mai este de multi ani:) Pofteste! poftesc şi la matale şi la koralina că arată exact cum făcea bunica mea /quote] si eu ma asez cu castronelul in mana la coada la oala de supa de galusti a cerrei, care ca si a koralinei seamana cu a mamei mele https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/105.gif . Dex tu nu mai ai foie la galuste de azi, da? https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/snorting.gif faine, rulourile Eataly, se gaseste si la noi la Mega Image carpacio de vita Report
January 14, 201313 yr comment_180384 Eataly cum arata, classy, fata fina Manu Carmencita, multumim!Manu e o mancacioasa si mananca cam orice.Astea-s rapide si pana se spala ea pe maini, sunt gata! ,se gaseste si la noi la Mega Image carpacio de vita Bun! Taiate asa subtirel si saltate rapid in tigaie raman moi! Report
January 14, 201313 yr comment_180430 pff, n-am mai venit de multisor pe aici, da' m-au dat pe spate ciupercile lui Geany foarte faine si rulourile lui Eataly. Si la noi a aparut carne de vitel pt carpaccio, am luat, dar parca tot a ramas tarisoara Eu azi un bors acru din cocos de curte cu taitei de casa : Report
January 14, 201313 yr comment_180475 Pai mananci tu ciorba, si-mi dai mie cocottele, facem?? Da, perfect , imi convine afacerea! Da' Iulia stie ? Report
January 14, 201313 yr comment_180476 Anutza, una tu si una eu ( farfurii de ciorba di cucosh ) Report
January 15, 201313 yr comment_180480 Doamnelor sunteti fantastice! Va multumesc pt aprecieri...borsul intr-adevar a iesit minunat. Dar daca ati sti cat l-am blagoslovit pe barbatu-miu...cand l-am vazut cu cocosul in sacosa...ai ai ai!Acum nu stiu cum sa-i sugerez discret ca ar putea sa mai cumpere ! Mi-au mai ramas pulpele si aripile si ma gandesc sa fac un coq au vin, numai sa-mi vina cheful. Zerda cumpar cocotte? Report
January 15, 201313 yr comment_180519 Anutza, una tu si una eu ( farfurii de ciorba di cucosh ) vreau si eu ciorba de cucos taran, arata splendid! Iulia Nicoleta, unde se gasesc cocottele, ca vreau si eu ? Report
January 16, 201313 yr comment_180619 Foarte frumoasa!! eu cu lasagna am o poveste palpitanta, ori imi iese da' sa sa mori si nu-i fac poza ca mancam, ori face nazuri si iar nu-i fac poza, ca nu vreau sa stresez pe nimeni! Ce branza ai pus?? Report