Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ce ati gatit astazi?

Featured Replies

am taiat felii vinata, le-am stropit cu ulei, sare si oregano si le-am dat la gril. In tigaie am calit ceapa, usturoiul si 2 rosii cubulete. Am adaugat nautul fiert si vinetele. Am amestecat si la sfarsit am adaugat suc de rosii. Am pus patrunjel si gata.

perfect, mersi, incerc :rolleyes:

Geanny, suportul e ardei rosu? Apoi la cuptorul normal? Ce bine arata....:rolleyes:

ooo, azi nu a avut nimeni timp de postari?

cerra, multumesc! arata splendid si rulada aia! deci la umplutura ai praz si cascaval? merge si varza chinez? cum faci cu pesmetul?

azi la pranz la noi acasa

pastrama de berbecut si porc, carnati de porc si pui, cu salata de chinez si o inimioara de varza murata, pentru domnul

mancare de praz si 2 saramalute cu smantana si ardei iute pt mine

mancare de praz cu ou+mozza deasupra pt Bea

post-685-13592167615647_thumb.jpg

post-685-13592168530482_thumb.jpg

ooo, azi nu a avut nimeni timp de postari?

cerra, multumesc! arata splendid si rulada aia! deci la umplutura ai praz si cascaval? merge si varza chinez? cum faci cu pesmetul?

Cu placere!

La rulada din piept de pui da, am praz si cascaval+bacon.

Poi cum sa faci cu pesmetul ?

iaca asa:

rulezi , prinzi cu scobitori, dai prin ou,pesmet, apoi tzusti cu ele in tigaia cu ulei fierbinte si gata.

post-1316-13592182739544_thumb.jpg

trebuie sa o lasi sa se raceasca putin asta din farfuria asta, este aceiasi rulada dar taiata mai calda si vezi pe margine.

post-1316-13592182857377_thumb.jpg

merge cu ce verdeata vrei tu.Daca faci cu varza chinezeasca, sa suprapui foile si doar partea verde fara partea groasa alba.

merci mult! arata extraordinar, cerra!

deci din muschiuletul cel mic si subtire faci tu asta? nu vad scobitorile, le tii doar pana il dai prin pesmet?

merge si cu varza de chinez?

merci mult! arata extraordinar, cerra!

deci din muschiuletul cel mic si subtire faci tu asta? nu vad scobitorile, le tii doar pana il dai prin pesmet?

merge si cu varza de chinez?

piept de pui 1 rulada dintr`o jumatate de piept. Scoti scobitorile incet dupa ce l`ai prajit.

Cerra, ca la prosti, poti sa-mi zici cum ai facut pieptul de pui? Adica cum l-ai taiat? L-ai batut?

Ca eu nu prea ma pricep. Multumesc mult!

Cerra, ca la prosti, poti sa-mi zici cum ai facut pieptul de pui? Adica cum l-ai taiat? L-ai batut?

Ca eu nu prea ma pricep. Multumesc mult!

1 piept de pui dezosat

cascaval taiat baton

felii de bacon cam 250 gr feliat

codita verde de praz

sare

piper

2 oua

pesmet (tu pui wasa sau burger batut cu sucitorul)

ulei ptr prajit

Mod de preparare

Se despica pieptul pe lungime, se bate cu ciocanul de batut snitele, se pipereaza, sareaza, se aseaza pe toata suprafata bacon feliile in lung, apoi in capatul dinspre noi se aseaza pe toata latimea coditza de praz si peste ea batoanele de cascaval si se ruleaza strans, se prind capetii cu scobitori, se trece rulada prin ou batut, apoi prin pesmet si se pune la rece vreo 1/2 ora apoi se prajeste in ulei fierbinte.

Multumesc mult!

In loc de pesmet se poate folosi faina de linte sau tarate. Eu am folosit de multe ori faina de linte si sunt foarte multumita de ea.

Multumesc mult!

In loc de pesmet se poate folosi faina de linte sau tarate. Eu am folosit de multe ori faina de linte si sunt foarte multumita de ea.

Poi am zis numai de wassa sau burger (eu de asta o sa pun cand fac ptr ca mie bleah nu imi plac taratele de grau is amare)am cumparat si de ovaz om vedea si cu astea.

Nu stiu ce stabilim pe maine ptr ca eu as vrea snitel din piept de pui muschiuleti de care credea Daniela ca am facut rulada:) si ma gandeam sa bat burger.

Eu cand zic tarate subinteleg mereu tarate de ovaz. Doar la inceput am folosit de cateva ori tarate de grau... m-am lasat pagubasa imediat.

Asa ca daca ai tarate de ovaz nu ezita sa le folosesti. Sau daca poti sa rasnesti ceva linte, foloseste faina de linte.

Bine-inteles ca poti faramita si niste burger.

Toate sunt variante posibile, depinde doar de gustul fiecaruia.

Eu cand zic tarate subinteleg mereu tarate de ovaz. Doar la inceput am folosit de cateva ori tarate de grau... m-am lasat pagubasa imediat.

Asa ca daca ai tarate de ovaz nu ezita sa le folosesti. Sau daca poti sa rasnesti ceva linte, foloseste faina de linte.

Bine-inteles ca poti faramita si niste burger.

Toate sunt variante posibile, depinde doar de gustul fiecaruia.

Multumesc!

Tre sa le rasnesc cumva ptr ca is cam grunjoase cele de ovaz. Am inteles ca sunt mai dulci.

Cred ca nu este problema ca discutam aici ptr ca ideea o pot prelua si celelalte fete de a inlocuii pesmetul/faina cu taratele de ovaz sau burgerul/lintea ptr ca nu au ce rau sa le faca , din contra o sa fie o crusta mai buna.

Eu voiam sa-mi iasa cam asa :)

trebuia sa-i bagi un pic sub gril, ca doar ai! :scratch:

supa crema de legume + rosii, cu turnatei

post-685-13593153031211_thumb.jpg

un puisor de taran, cat un porumbel si doi cartofi, prajiti la cuptor, in untura de rata

post-685-13593153880234_thumb.jpg

ohh!

ce-as recidiva si eu! daca n-ar fi cu 1000 calorii pe centimetru!

Cum poa' sa arate fructele alea! :)

Pai fructele au contrabalansat https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif

Cum poa' sa arate fructele alea! :)

pai fructele alea n-ar fi asa periculoase!

treci la Lole! :)