Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ce ati gatit astazi?

Featured Replies

[quote name='izuk' date='06 February 2013 - 02:36 PM'

Ce de bunatati!!!!!!

supa crema de mazare galbena uscata.

post-1316-13601634393601_thumb.jpg

Nu stiu dc au intrat 2 poze ca am pus doar una help me!

Carne de cocos cu ciuperci si suc de rosii la cuptor. Am recurs la metoda bucatilor mici de carne din dorinta de a se face repede si bine, fiind cocos crescut de moi cu bobite si iarba verde de acasa.

post-1400-13604115389205_thumb.jpg

Carne de cocos cu ciuperci si suc de rosii la cuptor. Am recurs la metoda bucatilor mici de carne din dorinta de a se face repede si bine, fiind cocos crescut de moi cu bobite si iarba verde de acasa.

Foarte bine arata!!!!!!!

Uite vezi? daca papi fara paine, deja poti considera ca esti la dieta:)

Foarte bine arata!!!!!!!

Am papat foarte putina paine, eu oricum eram foarte grijulie si bagam la cuptor numai ce trebuie! :-*

O sa o tin lant acum cu neamul cocosesc,(zerda,stai la cotitura! =)) ) este mare scandal in Ro. cu injectarea carnii de pasare si o sa pap frumusel doar din ce am in ograda, macar sa pot!

Gelutzaaa, super deliciu !!!

La mine azi cuptorul a gatit (primul loc unde pun poza la papica de azi) pui indian servit cu orez :

post-1184-13604260313031_thumb.jpg

sarmalute in foi de vita de vie cu carne, quinoa si sos de marar cu smantana grasa+galbenusuri.

post-1316-13604291508849_thumb.jpg

post-1316-13604291828147_thumb.jpg

Foarte bine arata!!!!!!!

O sa o tin lant acum cu neamul cocosesc,(zerda,stai la cotitura! :appl: ) este mare scandal in Ro. cu injectarea carnii de pasare si o sa pap frumusel doar din ce am in ograda, macar sa pot!

Mdaaa, ce sa zic, nu ma mira chestia cu injectatul ca eu am mai zis de asta de mai multe ori! Tocmai ce am lichidat niste piftie de cocos de tara, asa ca nu ma simt momentan in pericol!

Mi-a zis "furnizorul" ca au inceput sa se cafteasca cocosii asa ca poate mai primesc :rolleyes:

Ridichi sote nu am mancat niciodata... :rolleyes: Ce fel de ridichi se folosesc? MI/ai starnit curiozitatea :appl:

"Bulanul"ii tare apetisant :appl:

Gelutzaaa, super deliciu !!!

La mine azi cuptorul a gatit (primul loc unde pun poza la papica de azi) pui indian servit cu orez :

Se pare ca ale noastre cuptoare au fost setate pe "pui" astazi. :rolleyes:

Pot sa-ti spun cu mana pe inima ca data viitoare il setez pe limba indiana! :appl:

Ridichi sote nu am mancat niciodata... :rolleyes: Ce fel de ridichi se folosesc? MI/ai starnit curiozitatea :appl:

"Bulanul"ii tare apetisant :appl:

sunt ridichile care se maninca iarna, asa arata, poza de pe net

http://static.buttalapasta.it/buttalapasta/fotogallery/625X0/34357/rape-bianche.jpg

cred ca sotè le zice, am pus un strop de ulei in tigaie, le-am pus pe ele taiate si flacara mare, le-am lasat citeva minutele pina cind parea ca incep sa se arda si apoi am adaugat apa fierbinte, un capac cu gauri ca sa nu stropeasca si evapora apa si am tot amestecat si eventual adaugat apa pina cind sunt fierte dar nu prea moi ca mie imi plac mai crocante si gata :appl:

[quote name='zerda' date='09 February 2013 - 09:19 PM'

Mi-a zis "furnizorul" ca au inceput sa se cafteasca cocosii asa ca poate mai primesc :rolleyes:

E nenorocire cu cafteala...eu i-am separat, dar am lasat intre gaini 5 bucati pintenate sa poata face fata septelului si e un razboi permanent si sangeros pe deasupra, dar nu am ce sa le mai fac! :appl: Nu stiu de ce, de cativa ani incoace predomina in numar mare cocosii. Nu sunt ingrata, ne plac mult, dar in perioada asta e urgie daca ai multi, cand mi-e lumea mai draga ma anunta don' Gelu ca a mai taiat unul ca nu mai scapa dupa ranile capatate in urma luptei si-mi da de lucru! :appl:

Nu stiu de ce se dubleaza mesajul, am incercat sa editez, dar n-am reusit, cred ca tine de tehnica de la butoane, nu de asta de la mine! :rolleyes:

la mine e setat pe limba sparanghel, dar aia maternă tot pui e :appl:

post-1215-13604320191562_thumb.jpg

Cum, alfabetic vorbind, "s" urmeaza dupa "i" o sa fac setarea in ordine alfabetica, dar drept sa-ti spun, eu cand intru pe aici si privesc incep sa incurc "limbile de setare" :rolleyes:

Sa-mi zici daca o sa-ti placa, mamei de exemplu nu-i plac, pe mine ma lasa indiferente, nu pot sa zic ca ma dau pe spate dar le maninc, pentru ca vreau sa mincam toate legumele de sezon.

Te rog sa/mi spui daca in afara de sare ai folosit si alt condiment :rolleyes:

Te rog sa/mi spui daca in afara de sare ai folosit si alt condiment :D

Doar sare. De obicei pun doar stropul de ulei de la inceput in tigaie si sare, apoi apa calda. Am luat buna obisnuinta de a tine fierbatorul cu apa fierbinte linga mine atunci cind gatesc, ca sa nu "sochez" termic ce e in tigaie :D Spre final cind gust sa vad daca sunt gata mai adaug sare daca e nevoie.

Sarmalute si eu!

hi, hi ziua sarmalutzelor :D bulanelor de iepuras, sparanghel/pui , indian pui , de toate ptr toti.

Asa imi palce cand vad lumea satula.

Am o intrebare: postul meu cu sarmalutele arata ora 5,01, iar eu stiu ca nu era atata mai tarziu era dar, as vrea sa stiu ca eu atunci am papat si ma invart pe linga chek si nu ma pot orienta sa treaca 3 ore de la sarmalutze. Cu cat merge in urma ora dupa forum? please

Bulan de iepure cu ridichi sotè

Aratos tare bulanul !

Imi zici te rog, ridichile alea sunt iuti? ca aici nu imi vin in imagine daca le`am vazut dar iuti adika negre sigur sunt si alea chiar imi plac.

Gelutza cam asa ceva mi-a zis si " furnizorul" ca se caftesc, pana nu mai au ce sa le faca! Asta e, eu nu pot sa comentez, ca nu ma pricep la din astea!

Sa-mi zici daca o sa-ti placa, mamei de exemplu nu-i plac, pe mine ma lasa indiferente, nu pot sa zic ca ma dau pe spate dar le maninc, pentru ca vreau sa mincam toate legumele de sezon.

ai facut si anul trecut o garnitura de ridichi si cu gandul la ea, am facut o mancarica de cartofi/ridichi, jumi/juma, putina cantitativ. Calda, am mancat ceva-ceva, nu i-am zis omului ca am pus si altceva pe langa cartofi si-a mancat si el, nu si-a dat seama. Dar dupa ce s-a racit, asa de puternic era mirosul incat n-am putut suporta nici macar cratita in frigider si-am aruncat-o. Eu am folosit ridichi negre si albe, de iarna, care se gasesc la noi. Astea pe care le-ai folosit nu au mirosul ala specific? De exemplu, cele mici si rosii, de luna cum le zice aici, n-au mirosul asa de pregnant.

Nu-s iuti deloc si nici nu miros, singura chestie pe care am observat-o azi in timp ce le spalam si curatam a fost ca miroseau a pamint. Dar doar in acel moment, miros si gust au de ridichi. Poate ale voastre sa fie alt soi, nu's ce sa zic.