Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ce ati gatit astazi?

Featured Replies

Sambata si duminica e dezlegare la peste.

Am fost izgonit din bucatarie :D si a gatit ... Baracuda :D asa ca nu am facut poze.

Biban de mare la cuptor, dorada pe gratar, iar din capete a pus la foc o ciorba de peste. Si a plecat . Si mi-a lasat-o in paza :D

- Te rog sa o acresti cu moare de la pepenii murati, nu cu borş, de data asta :pupic:

- Yes, dear :twisted: :twisted: :twisted:

Am venit si io...Sunt Aninita.

Da' cre'ca n-am nimerit bine...direct cu ochi'n muraturile lu' Puiu si Sefu... :headbang: (la pofte de insarcinata ma refer)

:hello: =)) =))

Mamma mia! Ce-au tras stiucile la blincher!

....si eu care "credeam" ca nu sti sa faci decat paste cu parmezane :D

Pizza sotului e cumva o ... pâinizza ca la mama(deus) acasa? (pe "blat" dintr-o felie de paine unsa dedesupt cu untdelemn de masline extra feciorelinic ?) Astea imi iasa si mie bine :D

:floare: :) :)

Mamma mia! Ce-au tras stiucile la blincher!

....si eu care "credeam" ca nu sti sa faci decat paste cu parmezane :)

Pizza sotului e cumva o ... pâinizza ca la mama(deus) acasa? (pe "blat" dintr-o felie de paine unsa dedesupt cu untdelemn de masline extra feciorelinic ?) Astea imi iasa si mie bine :)

Eeeeee ce sa fac si io am invatat sa fac stiuca umpluta "aici in Italia" =)) =)) =)) =)) =)) (la mine la TL numai paste cu parmigiano mancam)

Pizzele rotunde sunt facute pe "piadina"...alea 3 patrate sunt pe felie de paine(sunt pt. cel mic)

• Aninito, ne pusasi gand rau :)

aoleo ce de bunatati facusi...da capurile alea de peste cum stau acolo-n aburi....mmm ce ciorba o fi iesit,,supermegafragilistica :mrgreen:
ce bine arata tot, a fost ca-ntr-o zi de sarbatoare
:scratch:
....
io fusai plecata sa iau faina de paste...si luai...si deh!uita-te p-aci, pe colo, trecu timpu
da inainte sa plec am pus repede de-o Yorkshire, carnati aveam, cand venii doar am perpelit carnatii...si gata infoiata-n cuptor :roll:

170_07d7e880006fdea5689ebe3f166d0f8c_thumb.jpg

se vede cat de fierbinte a fost uleiul , deja pe margine facuse guler

170_4bf47c878a3c2945a49e5895993f3cb0_thumb.jpg

170_9f9f2fe5846b070f28bfe95c10956771_thumb.jpg

170_f58ecb2ed3bdde85462a9d9bc1b8773d_thumb.jpg

• Aninito, ne pusasi gand rau :)

aoleo ce de bunatati facusi...da capurile alea de peste cum stau acolo-n aburi....mmm ce ciorba o fi iesit,,supermegafragilistica :mrgreen:
ce bine arata tot, a fost ca-ntr-o zi de sarbatoare
:scratch:
....
io fusai plecata sa iau faina de paste...si luai...si deh!uita-te p-aci, pe colo, trecu timpu
da inainte sa plec am pus repede de-o Yorkshire, carnati aveam, cand venii doar am perpelit carnatii...si gata infoiata-n cuptor :roll:

[attachment=3]SDC14657.JPG[/attachment]

se vede cat de fierbinte a fost uleiul , deja pe margine facuse guler

[attachment=2]SDC14661.JPG[/attachment]

[attachment=1]SDC14666.JPG[/attachment]

[attachment=0]SDC14670.JPG[/attachment]

moaaa da ce bine arata

eu nu am facut niciodata yorkshire sa se manance cu mancare sarata

tot timpul leam facut in tava de muffins si leam umplut cu chestii dulci

Misha si tu faci mancare yammm, esti si priceputa da si buna gospodina, las` ca vazui io ce de bunatati facusi :) !!

pai ...o fi fost muffinsi...ai facut tot asa cu aluat subtire?? aaa! sau doar ai vrut tu sa le faci dulci...cred ca-s misto :)

aici asa se fac ...doar savory!! :scratch:

as vrea sa stiu cat micsorezi pozele ca sa nu mai aibe bara aia laterala?

am impresia ca aici trebe mai micute , asa-i ??

Misha si tu faci mancare yammm, esti si priceputa da si buna gospodina, las` ca vazui io ce de bunatati facusi :P !!

pai ...o fi fost muffinsi...ai facut tot asa cu aluat subtire?? aaa! sau doar ai vrut tu sa le faci dulci...cred ca-s misto :)

aici asa se fac ...doar savory!! :scratch:

NICO multumesc :)

eu am facut dupa reteta ADRIANEI de aici : http://www.culinar.ro/forum/continut/Re ... /Popovers/

si iam umplut cu budinca de vanilie sau cu crema de cioco

si la mine am vazut ca au pozele bara aia

teoretic nui o problema dar deranjaza la ochi ,sa zic asa...

Clientul de la masa #4 a cerut paste alla carbonara. (si nu a lasat bacsis :lol: )

[align=Center].

http://i901.photobucket.com/albums/ac220/Paparotti/Penneallacarbonara03.jpg?t=1259491047

.[/align]

Paparotti, poi fu devreme pranzu la voi...sau asta-i dejunu :scratch:

acu trec si eu la bucatareala...e-o vreme afara...off de-o luna numa ploua si vant :x

pai spune-mi si mie te rog cum ai pus poza , de aparu fara bara?? si asa intreaga??

:laughing7: mersi mult! :biggrin:

....

...

Nico arata splendid budinca ta! :lol: Sper ca pot s-o numesc budinca...e asa de pufoasa. Ai pus reteta pe undeva? As dori si eu sa o fac. :tongue3:

Imi place mult si avatarul tau. Si frumoasa si gospodina! :happy2:

NICO da click pe ele si nu le mai vezi cu bara

la mine merge

tre sa mearga si la tine

Paparotti, poi fu devreme pranzu la voi...sau asta-i dejunu :lol:

acu trec si eu la bucatareala...e-o vreme afara...off de-o luna numa ploua si vant :x

pai spune-mi si mie te rog cum ai pus poza , de aparu fara bara?? si asa intreaga??

:laughing7: mersi mult! :love7:

Brunch, mia cara, brunch.

Ca abia atunci se trezi harnicutu' lu' tata.

Poza am incarcat-o cu butonul Img + Link-ul de pe Photobucket, unde am uploadat-o inainte. (vazui si eu la Nea Puiu :love7: - am dat un Quote pe mesajul lui si am vazut ce era in culise ;) ) Dar si acolo am urcat-o micsorata la circa 600 pixells pe verticala.

laura_lala

Nico arata splendid budinca ta! :lol: Sper ca pot s-o numesc budinca...e asa de pufoasa. Ai pus reteta pe undeva? As dori si eu sa o fac. :love7:

Imi place mult si avatarul tau. Si frumoasa si gospodina! :love7:

cantitati egale -faina , oua , lapte, luindu-ti ca si unitate de masura de ex :un bol mic-umpli cu oua, apoi cu faina , apoi cu lapte...dai la robot sau bine-bine cu telu, in frigi cateva ore sau peste noapte(perfect)...si apoi incingi extra, uleiul in cuptor, in vasul in care vrei sa pregatesti. perpelesti carnatii pe aragaz, pui apoi in vasul din cuptor, pui si amestecul pt yorkshire, si la cuptor (220 gr celsius), pt 25-30 min, depinde cat de bruneta o vrei ;)

nu deschizi cuptorul decat la sfarsit... ;)

este reteta si cu, cant cantarite, dar asta e cea mai la indemana... %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif:D<" title="arms" /> :D

Misha

NICO da click pe ele si nu le mai vezi cu bara

la mine merge

tre sa mearga si la tine

mersi mult, Misha,ahamz,,,acu m-am prins , da` voiam sa le incarc si eu asa,,,fara de alte numere pe dedesupt :? :lol:

mai tre sa studiez... :love7: :love7:

W Mamadeus PaparottiPoza am incarcat-o cu butonul Img + Link-ul de pe Photobucket, unde am uploadat-o inainte. (vazui si eu la Nea Puiu :love7: - am dat un Quote pe mesajul lui si am vazut ce era in culise :lol: ) Dar si acolo am urcat-o micsorata la circa 600 pixells pe verticala.

Maestro-thanx a lot ;)

sa vaz daca ma descurc...daca nu tre sa astept junioara...sa-mi dea iar niste lectii ;)

iar fac pe eleva...hmmmm! :love7:

cantitati egale -faina , oua , lapte, luindu-ti ca si unitate de masura de ex :un bol mic-umpli cu oua, apoi cu faina , apoi cu lapte...dai la robot sau bine-bine cu telu, in frigi cateva ore sau peste noapte(perfect)...si apoi incingi extra, uleiul in cuptor, in vasul in care vrei sa pregatesti. perpelesti carnatii pe aragaz, pui apoi in vasul din cuptor, pui si amestecul pt yorkshire, si la cuptor (220 gr celsius), pt 25-30 min, depinde cat de bruneta o vrei :D

nu deschizi cuptorul decat la sfarsit... :D

este reteta si cu, cant cantarite, dar asta e cea mai la indemana... %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif:cheers:<" title="arms" /> :blob8:

Multumesc frumos de reteta, e simplu de facut, e rapida si arata de milioane. :D

Pentru azi ...

aperitiv am avut sparanghel alb cu sunca si sos de branza gorgonzola:

http://i305.photobucket.com/albums/nn225/MayanMistica/meniu%20principal/100_3924.jpg

http://i305.photobucket.com/albums/nn225/MayanMistica/meniu%20principal/100_3926.jpg

iar meniu principal , cartofi prajiti cu mici si salata :

http://i305.photobucket.com/albums/nn225/MayanMistica/meniu%20principal/100_3929.jpg