December 5, 200916 yr comment_5649 Meniul de astazi este supa deasa de ciuperci si pui cu smantana. Report
December 5, 200916 yr comment_5670 Sarut mana mihamarky aveam o pungutza cu linte verde si una cu linte rosie , si nu stiam cum sa le fac . Pana acum au stat drept decor , luni sau marti vor fi in cratitza . Pare delicioasa retzeta , daca e cu cimbru si dafin pt mine e super . Report
December 5, 200916 yr comment_5743 ficat de pui fript in ulei, dovlecei cu usturoi si otet balsamic[align=][/align] Report
December 5, 200916 yr comment_5852 [align=center]eu am avut un copan de miel , cartofi crocanti si fasole verde http://i774.photobucket.com/albums/yy22/nicoleta_a/SDC15918.jpg http://i774.photobucket.com/albums/yy22/nicoleta_a/SDC15954.jpg[/align] Report
December 6, 200916 yr comment_5932 Tic & Nico Eu am facut azi gnocchi dupa reteta Juliei Child ("modelati' cu lingurita) si i-am servit cu un sos facut cu pesto de patrunjel, untdelemn de masline si suc de lamaie. Dumneaei a tras prin malai cateva bucati de cod alb si mi le-a pus pe farfurie.[align=Center].http://i901.photobucket.com/albums/ac220/Paparotti/Gnocchi04.jpg.http://i901.photobucket.com/albums/ac220/Paparotti/Gnocchi01.jpg.[/align]Restul de aluat l-am pus in tava la cuptor ca pe choix-uri si vad eu maine cu ce li-l bag pe gat :twisted: Report
December 6, 200916 yr comment_5993 Ciorba de miel cu verisoare, lasagna cu mozarella si tocana cu carne si cartofi . Report
December 6, 200916 yr comment_6020 Rosiile astea de acu n-au niciun farmec. asa ca am hotarat sa le umplu cu un amestec din: cous cous, masline, parmezan si verdeata si le-am tinut in caldura insuportabila a cuptorului pana ce mi-am zis eu ca se indulceste patlageaua. o fost bun mai ales cu parmezan mult deasupra. pupicei Report
December 6, 200916 yr comment_6026 Noi o ciorbica cu fasole pastai si carne si chiftelute de urda cu sos de rosii la spaghette! Report
December 6, 200916 yr comment_6047 Sarmale de post, peste fript, ciorba de peste, salata "buf" de post, piftie de peste. Report
December 6, 200916 yr comment_6053 Sarmale de post, peste fript, ciorba de peste, salata "buf" de post, piftie de peste. Piftie de peste?Cum asa ?De sarmale nu zic nic', inghit in sec si tac.Ma duc sa-mi prepar sushi(ul) meu! Report
December 6, 200916 yr comment_6058 Sarmale de post, peste fript, ciorba de peste, salata "buf" de post, piftie de peste. Piftie de peste?Cum asa ?De sarmale nu zic nic', inghit in sec si tac.Ma duc sa-mi prepar sushi(ul) meu! Asa bine. Piftie, ca orice piftie. Se fierbe un peshte cu tot cu cap in apa curata, in care se adauga ceapa alba si eventual un morcov intreg. Dupa ce a fiert bine, se scoate peshtele din apa, se scoate carnea de pe oase, se indeparteaza ceapa si morcovul. In supa de peshte se pune sare, piper, mujdei, 1-2 plicuri de gelatina (inmuiata in prelabil in apa rece), eventual alte condimente, dupa preferinte, si se lasa cam 1/2 ore, sa-si traga aromele, dupa care se strecoara si se pune peste carnea de peshte dezosata. Se lasa la inchegat ca orice piftie. Aici am o mostra, dar fara sectiune, ca eu nu prea mananc piftie de peshte. Familia mea e innebunita. Report
December 6, 200916 yr comment_6063 Multumesc July de explicatie.Chiar aveam un cap de crap in cong il mutam cand sus cand jos!Mai cumpar fileè de peste si trantesc si eu de-o piftie. Report
December 6, 200916 yr comment_6068 Multumesc July de explicatie.Chiar aveam un cap de crap in cong il mutam cand sus cand jos!Mai cumpar fileè de peste si trantesc si eu de-o piftie. Crap am avut si eu, crap oglinda si crap chinezesc. Report
December 6, 200916 yr comment_6103 Supa crema de broccoli a lui Laura Salata de orez cu ton - reteta Maya. Am facut-o de multe ori. E foarte buna. Dovlecei a la Maya. Foarte buni. Report
December 6, 200916 yr comment_6108 Eu azi am facut o reteta rapida, gata in 30 de minute, medalioane de porc cu sos de smantana & mustar. Report
December 6, 200916 yr comment_6143 Eu azi am facut o reteta rapida, gata in 30 de minute, medalioane de porc cu sos de smantana & mustar.Maaama cum poate sa arate un porc sub forma de medalion. Asta nu e de pus la gat ci e de mancat . Superb!!! Report
December 6, 200916 yr comment_6148 [align=center] eu...doar o ciorbita de gulii , inspiratie Piscotel grozav de buna (abia asteptam sa o fac )si o tocanita de cartofi cu arpacas si perisoare de curcan...o bunatate! http://i774.photobucket.com/albums/yy22/nicoleta_a/ciorbita.jpg http://i774.photobucket.com/albums/yy22/nicoleta_a/SDC16010.jpg[/align] Report
December 6, 200916 yr comment_6159 Facuram carnati , poze n-am ca aparatu-i in masina si asa mi-o o lene….poimaine trag afumatoarea-n chip.Carnati-s de vita , din carne macra , cu mult usturoi si iutiiiiiiiiiiii….o sa iasa ca un sucug , sper Facuram si o leaca de pateu de porc , si asta-i tot in afumatoare , isi asteapta soarta . Report
December 6, 200916 yr comment_6161 Multumesc mihamarky sa-mi spui daca vrei reteta, e foarte usoara Report
December 6, 200916 yr comment_6186 Multumesc mihamarky sa-mi spui daca vrei reteta, e foarte usoara Mai mult insistam ca sa vin la o degustare , dar daca se face asa repede mai bine zici reteta ca de la constanta pana in mures nu-s decat 12 ore cu trenu si pana vin eu se termina bunatate de medalion!! Data viitoare ma treci si pe mine in schema( doar ca degustator, numa sa zici cu fro doo zile inainte) Report
December 7, 200916 yr comment_6268 Intii de toate felicitari tuturor pentru pozele super meseriase, chestie cu care nu va voi delecta pupilele niciodata din motive obiective: un Olympus de acu' vreo 8 ani, deci fara chestii super (sau o fi avind dar nu le stiu eu) Deci ce am gatit astazi? Snitzel de porc + cartofi piure. Am adaugat niste castraveti murati (nefacuti de mine desigur). Toate astea pentru sot. Eu am consumat niste lapte batut cu Ryvita - Pumpkin seeds & Oats pentru ca 1. Trebuie sa slabesc vreo 3 kg2. Pumpkin seeds au magneziu si fosfor (ce nu facem pentru ca sa stimulam neuronii in lupta cu bursa)3. Oats au fibra care ajuta la digestie Report
December 7, 200916 yr comment_6516 Noi ieri seara Sushi(dupa explicatiile lui Alexandru). Mmmmm Eu supa de kimchi si creveti Report
December 7, 200916 yr comment_6598 Mai fetelor ,ce gatiti si ce fotochipati voi ,e demn de GOOD FOOD ! Nico, Report