Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ce ati gatit astazi?

Featured Replies

Fan tortellini pe viata. De orice fel. :thumleft:

Ieri

post-27-14741060103154_thumb.jpg

Am primit si pupic ptr. piure, ca demult nu am mai facut(poveste lunga)

Va rog sa observati morcovii originali din gradina.. :hug:

Azi orez, snitele(Kinderii s-au anuntat spontan), salata de castraveti(mai am cu gramada in sera)

Paine fara drojdie - numai cu maia de secara - nereusita(sau asa tre sa fie) =))

post-27-14741061908276_thumb.jpg

Si un tort -> reteta Eataly. Macar asta perfect.

Vedeti acolo asa, ca aici ma bate cu sucitorul. =))

Un WE de vis va doresc.

Peter

Painea cu slaninuta si ceapa mi se parea mie ca nu a iesit. A iesit destul de bine.

post-27-14741256652634_thumb.jpg

Peter

Uneori ii punea si lapte, dar nu mereu, ea avea si vorba " sa vezi ce papara o sa mananci!" asta insemna ca ar fi trebuit sa te bata ca pe oua, fiindca ai comis diverse chestii, dar evident ca oricat ma gandesc, nu am luat " papara" de la bunica, alta decat cea din farfurie!

Deci asta inseamna ca ai fost mereu cuminte :thumleft:

Vedeti acolo asa, ca aici ma bate cu sucitorul. :thumleft:

Te bat si dupa aia te =))

=))

Esti foarte ingaduitoare.. :hug:

Nici nu mai pot astepta sa va vad live... =))

Ptr. sefa o supa crema de praz foarte fierbinte(afara ploua marunt si e frig..)

post-27-14741924816932_thumb.jpg

In rest mizilicuri..

Peter

Ioi Pet',vad ca pana la urma ti-ai gasit de treaba azi chiar daca ploua :hug: (ca te citisem la han),f. invitanta supita sefei dar si fastfoodul''tau,ala pare sos cu ardei iute =)) Mmmm!!!...Si la noi se anunta ploi de maine si racirea vremii,cam gata cu vara,acusi se schimba si ora ...

La mine liniste si pace si leneveala ca m-a cadorisit mama de ieri cu o ciorbita buna si o tocana de legume cu orez facuta de ea,asa ca ieri am mancat la ea la masa pe seara, azi ce mi-a dat la pachet ,trai nineaca' la gura sobei =))

Doresc sa-i urez un calduros bun venit lui Pisi :thumleft: arata f. invitant si pe gustul meu ca sunt mare fan ardei copti de orice fel si mi s-a facut o pofta de ciupercute umplute de numa',chiar azi ma gandesem la ele inainte sa vad postarea,musai sa-mi fac si eu vreo 2.

O seara minunata tuturor!

cam gata cu vara

duca-se! oricum au anuntat o toamna calda si lunga.

acusi se schimba si ora ...

adica la sfarsitul lui octombrie, oho!

la mine veni vitzelul, asa ca: ciorba cu multe legume si rosii din gradina, carnea dezosata...o ciorba pe cinste!

cubulete de carne inabusita cu ultimele pastai, piure cu snitele, somon cu legume picante (ieri, pana se facu vitzelul)

iar azi a prestat omu' o tochitura din organele bonus la pulpa cumparata (pe langa ele fu si-o sticla de 2l de tuica de Parscov :thumleft: )

o placinta cu branza sarata (si una dulce), astea-s de dus la colegi ca am motiv de facut cinste :hug:

:hug: =)) =))

Multumesc Geany!

Cu placere! si de fapt nu ai pt. ce,eu iti multumesc pt. frumoasa si inspiranta poza,bine ai venit printre noi! :thumleft:

P. : Te asteptam si pe han la barfa!

cam gata cu vara

duca-se! oricum au anuntat o toamna calda si lunga.

acusi se schimba si ora ...

adica la sfarsitul lui octombrie, oho!

la mine veni vitzelul, asa ca: ciorba cu multe legume si rosii din gradina, carnea dezosata...o ciorba pe cinste!

cubulete de carne inabusita cu ultimele pastai, piure cu snitele, somon cu legume picante (ieri, pana se facu vitzelul)

iar azi a prestat omu' o tochitura din organele bonus la pulpa cumparata (pe langa ele fu si-o sticla de 2l de tuica de Parscov :thumleft: )

o placinta cu branza sarata (si una dulce), astea-s de dus la colegi ca am motiv de facut cinste :hug:

Ha ha ha! Draga Motz' f. optimista prognoza ta,bine ar fi sa o vada si mama ca de aia imi ramasese pe ''cretina'' ca ea mi se plange intruna,ca o strange in spate ca vin ploile si frigul si deja s-a scurtat ziua ca se intuneca prea repede(ca ea pana vine seara dupa 6 de la munca deja mai e un pic si se insereaza,ca nu are stare sa stea in casa sa-si ia pensia ,tot mai munceste cat o mai putea,ca in casa se invarte ca leul in cusca,nu stiu ce o sa ma fac cu ea )

In rest f. bogat meniul tau ca de obicei si apetisant ,dar cel mai tare am inghitit in sec la placinta! =))

somon cu legume picante (ieri, pana se facu vitzelul)

era sa ma sperii, credeam ca somonul era in burta vitelului :hug:

Eu ramin mereu interzisa de munca pe care o prestati mereu cu jumatatile astea de animale :thumleft:

No fast food la mine... :thumleft:

No bine ai venit la noi!

Bine v-am gasit :hug:

No fast food la mine... :hug:

:thumleft:

Ne-ai adus o farfurie de "slow food"!

Ai o bere de la mine.Sau poate un vin? O tarie? O cafea? =))

=)) un vin alb.

=)) un vin alb.

Hi hi hi! Pisi stiee!! Miaaww!! =)) :thumleft:

Eataly,am retinut,arata bestial musai sa o comit si eu! :hug:

Eu astaseara,lovesc cu o pizza,(Ale' e di'vin' jur pe rosu si pe cuvant de pionier =)) )

post-405-14742237083901_thumb.jpg

De data asta am o Bonarda rosie.

Azi "meatless sunday": rosioare cherry, ceapa rosie(Tropea) si cuburi de paine de secara.La final cascaval(Asiago).

Nimic pretentios:

:thumleft: insa arata foarte gustos..